Quantcast
blank
 
blank

O Ερμής σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω μέχρι 14 Φεβρουαρίου: Επαναφέροντας την αρμονία στην επικοινωνία!

 
O Ερμής σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω μέχρι 14 Φεβρουαρίου: Επαναφέροντας την αρμονία στην επικοινωνία!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 
Sponsored Links

Πως θα μας επηρεάσει ο Ερμής σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω;

Στις 25 Ιανουαρίου, ο Ερμής στον Αιγόκερω επέστρεψε σε ορθόδρομη πορεία και θα παραμείνει ως τις 14 Φεβρουαρίου.
 
Με τον ορθόδρομο Ερμή στον Αιγόκερω, επικεντρωνόμαστε και πάλι στις πρακτικές πλευρές της ζωής. Έχουμε την ικανότητα να αντιλαμβανόμαστε απτά, πρόσωπα και καταστάσεις και απορροφόμαστε σε σκέψεις που οδηγούν σε ένα σκοπό, ένα τελικό αποτέλεσμα. Δίνουμε βάρος σε ό, τι λέμε και μιλάμε με σιγουριά. Θα πούμε τη γνώμη μας μετά από προσεκτική εξέταση ενός ζητήματος. Έχουμε υπομονή και επιμονή αλλά κολλάμε με ένα θέμα, και με την επινοητικότητά μας και το σαφές πνευματικό δυναμικό μας, ολοκληρώνουμε τους στόχους μας. Δεν είμαστε οπαδοί της αδράνειας και συζητάμε, είμαστε επικοινωνιακοί αλλά με μια δόση εγκράτειας, ενώ οι συζητήσεις μας κατευθύνονται προς ένα σκοπό. Είμαστε σοβαροί στοχαστές και όταν αναλάβουμε ένα έργο, ξεπερνάμε τα όριά μας. Θέλουμε να το ολοκληρώσουμε, καθώς το μυαλό μας έχει θέσει ένα στόχο. Μπορεί να χαθούμε στην απαισιοδοξία και δεν πιστεύουμε εύκολα τους άλλους. Γοητευόμαστε από την ιστορία και τις πολιτιστικές παραδόσεις. Μπορεί να είμαστε προσεκτικοί στον τρόπο σκέψης μας αλλά όχι κατ’ ανάγκη αντίθετοι με την καινοτομία. Έχουμε νέες ιδέες στις οποίες μπορούμε να δώσουμε μορφή, χρησιμοποιώντας μια προσγειωμένη προοπτική που στηρίζεται στο μακρινό παρελθόν. Προσπαθούμε να προβάλουμε ιδέες που βασίζονται στους κοινωνικούς θεσμούς και στην έρευνα και οι οποίες μπορούν να αντέξουν στη δοκιμασία του χρόνου.
 
Διαβάστε παρακάτω την επιρροή του ορθόδρομου Ερμή στον Αιγόκερω στο ζώδιό σας. Αν γνωρίζετε το ζώδιο που βρίσκεται ο Ωροσκόπος σας, διαβάστε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας. Για να μάθετε τον Ωροσκόπο σας, κάντε κλικ στον αστρολογικό χάρτη μας.
 
ΚΡΙΟΣ
 
Αν είχατε αντιμετωπίσει στασιμότητα ή ανατροπές στις επαγγελματικές σας προσπάθειες με τον Ερμή ανάδρομο στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, τώρα που ο Ερμής επανέρχεται σε ορθόδρομη πορεία, σας είναι πιο εύκολο να κινηθείτε προς την υλοποίηση ενός έργου σας και να θέσετε νέους επαγγελματικούς στόχους. Τα μεγαλόπνοα σχέδιά σας παίρνουν σιγά- σιγά σάρκα και οστά, κάνετε ένα βήμα μπροστά, προβάλλετε τις ιδέες σας και τις απόψεις σας στον χώρο της εργασίας σας χωρίς να παρεξηγηθείτε. Αν είχαν γίνει λάθη στις εργασίες σας ή υπήρχαν  παρανοήσεις με τους ανωτέρους σας ή τους πελάτες σας ή τους συνεργάτες σας, τώρα όλα διορθώνονται Αν είχατε προβλήματα με τα e-mail σας ή τον υπολογιστή σας και ως εκ τούτου είχατε δυσκολίες στη διεκπεραίωση ενός έργου σας, αποκαθίσταται η τάξη και οργανώνετε την επαγγελματική σας ζωή.
 
ΤΑΥΡΟΣ
 
Αν υπήρξαν δυσκολίες στο να γίνετε κατανοητοί ή σας είχαν δώσει υποσχέσεις που αθετήθηκαν ή είχατε επαγγελματικά στραβοπατήματα, όσο ο Ερμής ήταν ανάδρομος στο φιλοσοφικό και επεκτατικό ένατο οίκο σας, τώρα με τον πλανήτη της επικοινωνίας σε ορθόδρομη πορεία, βάζετε τα πάντα σε μια σωστή σειρά. Τόσο εσείς όσο και οι άλλοι, γίνεστε πιο μεθοδικοί, επιμελείς στην επικοινωνία, προσέχετε τα λόγια σας, ο σοβαρός και εγκρατής τρόπος επικοινωνίας σας αποσαφηνίζει τις παρεξηγήσεις. Προωθείτε την επιχείρησή σας, ψάχνετε για μια νέα γνώση, αναβαθμίζετε τη δημόσια εικόνα σας και γίνονται αποδεκτές οι πεποιθήσεις και οι ιδέες σας. Αν είχατε αντιμετωπίσει καθυστερήσεις ή ανατροπές με νομικά ζητήματα ή γραφειοκρατικές διαδικασίες, τώρα όλα κινούνται προς τα εμπρός.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
 
Αν είχατε παρασυρθεί σε χαοτικές σκέψεις και ασάφεια για μια αγάπη από το παρελθόν ή ζητήματα που έχουν να κάνουν με κοινά οικονομικά, με την ορθόδρομη πορεία του Ερμή στον όγδοο οίκο σας, του πάθους και των κοινών οικονομικών, αποκαθίσταται η τάξη, νιώθετε περισσότερη σιγουριά να αποφασίσετε για το μέλλον σας. Ίσως ζούσατε στην ομίχλη στη σχέση σας ή κάποια κακεντρεχή λόγια θόλωσαν το τοπίο της αγάπης. Τώρα βλέπετε φως στο τούνελ της ερωτικής σας ζωής και αποκαθίσταται και πάλι η αρμονία στην επικοινωνία με τον αγαπημένο σας. Παίρνετε,  επίσης, κάποιες σημαντικές οικονομικές αποφάσεις, θεσπίζετε νέα όρια και κανόνες με τους συνεργάτες σας για την κατανομή των οικονομικών πόρων. Ίσως κάνετε νέες επιχειρηματικές συμφωνίες και βρίσκετε τρόπους να αποπληρώσετε τα χρέη σας. Αν υπήρξαν καθυστερήσεις ή ανατροπές στο να πουλήσετε ή να αγοράσετε σπίτι, τώρα τα πάντα μπαίνουν σε τάξη.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 
Ο ορθόδρομος Ερμής στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, σας δίνει την ευκαιρία να βγείτε από το χάος της επικοινωνίας που δημιούργησε η ανάδρομη πορεία του και να αποφασίσετε αν θα δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία σε μια παλιά αγάπη, ιδιαίτερα αν είχατε προβληματιστεί γι’ αυτό το τελευταίο διάστημα. Αν είχατε αντιμετωπίσει παρανοήσεις και ασάφειες με τον αγαπημένο σας ή τους συνεργάτες σας, επανέρχεται η αρμονία και η σαφήνεια μεταξύ σας. Τώρα λαμβάνετε οριστικές αποφάσεις, αν θα συνεχίσετε με τον/την πρώην σας, τον αγαπημένο σας ή τους συνεργάτες σας. Θέτετε νέα όρια, συζητάτε για το μέλλον και καταλήγετε αν είστε στην ίδια σελίδα ή όχι. Αν είχατε προβλήματα με την τεχνολογία ή ακυρώθηκε κάποιο ταξίδι σας ή υπήρξαν συγκεχυμένες ενέργειες κάποιων προσφιλών σας προσώπων, τα πάντα κινούνται τώρα ομαλά.
 
ΛΕΩΝ
 
Με την ορθόδρομη πορεία του Ερμή στον καθημερινό και εργατικό έκτο οίκο σας, επανέρχεται η τάξη και η οργάνωση στην καθημερινή σας ζωή και την εργασία σας. Αν υπήρξαν δυσκολίες στις σχέσεις με τους συναδέλφους σας ή άτομα που συναντάτε στην καθημερινή σας ζωή, αποκαθίσταται και πάλι η αρμονία στην επικοινωνία. Αν νιώθατε παραγκωνισμένοι στον χώρο της εργασίας σας ή είχατε επωμιστεί επιπρόσθετες ευθύνες, τις οποίες δεν είχατε καταφέρει να φέρετε εις πέρας, έχετε τώρα ένα πρακτικό μυαλό που σας βοηθά να βάλετε τάξη στο χάος. Τώρα θα έχετε υποστήριξη στις καθημερινές σας υποχρεώσεις, απλοποιείτε την καθημερινή σας ζωή και νιώθετε πιο ήρεμοι. Λαμβάνετε αποφάσεις για να αλλάξετε κάποιες αρνητικές καθημερινές σας συνήθειες και μερικά από τα επαγγελματικά σχέδιά σας κινούνται προς τα εμπρός και πάλι.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
 
Αν ήσασταν στην ομίχλη και την ασάφεια για έναν/μια πρώην σας και δεν μπορούσατε να αποσαφηνίσετε τα συναισθήματά του/της, ο ορθόδρομος Ερμής στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, σας στέλνει ένα λαμπρό φως και σας δείχνει το σωστό δρόμο. Αν κάποιος/α από το παρελθόν σας έχει επιστρέψει και πάλι στη ζωή σας, τώρα παίρνετε ριζικές αποφάσεις και καταλήγετε αν θα συνεχίσετε αυτή τη σχέση ή όχι. Αν είχατε αντιμετωπίσει παρεξηγήσεις και προστριβές με τον αγαπημένο σας, τώρα τόσο εσείς, όσο και ο αγαπημένος σας είστε πιο ειλικρινείς και σαφείς στην επικοινωνία, είστε πρόθυμοι και συγκαταβατικοί να συζητήσετε και να ξεδιαλύνετε τις αρνητικές καταστάσεις. Διασκεδάζετε και συναντάτε νέα πρόσωπα τα οποία ενδεχομένως να σας ωφελήσουν στην επαγγελματική πορεία σας ή νιώθετε έτοιμοι για την προβολή ενός δημιουργικού έργου σας.
 
ΖΥΓΟΣ
 
Ο ορθόδρομος Ερμής στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, αποκαθιστά την τάξη και την ηρεμία στο σπίτι σας ή με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αν οι σχέσεις σας με ένα μέλος της οικογένειάς σας ή τους συγκατοίκους σας είχαν διαταραχθεί και ήταν συγκρουσιακές, τώρα είστε πιο συγκαταβατικοί, νιώθετε την ανάγκη να ξεδιαλύνετε το θολό τοπίο. Οι συζητήσεις μεταξύ σας, βοηθούν και τις δυο πλευρές να συνειδητοποιήσετε τα λάθη σας, κάνετε το πρώτο βήμα και οι άλλοι ανταποκρίνονται θετικά. Αισθάνεστε πιο συναισθηματικά, ίσως σας διακατέχει μια γλυκιά νοσταλγία για κάποιες παλιές οικογενειακές στιγμές, έρχονται στο μυαλό σας οι αναμνήσεις της παιδικής σας ηλικίας ή συγκεντρώνεστε όλοι μαζί με την οικογένειά σας. Ο ορθόδρομος Ερμής σας βοηθά επίσης να επισκεφθείτε ένα άτομο που ζει μακριά σας ή την πατρίδα σας.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
 
Αν ρίξατε το κεντρί σας σε μια προσπάθεια να υπερασπίσετε τις ιδέες και τις απόψεις σας ή ανταλλάξετε πικρά λόγια με κάποιους ανθρώπους, ο ορθόδρομος Ερμής στον επικοινωνιακό και εκφραστικό τρίτο οίκο σας, επαναφέρει την αρμονία στην επικοινωνία. Ίσως είχαν δημιουργηθεί παρεξηγήσεις στην επικοινωνία, ίσως ακόμα μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, αλλά τώρα είστε πιο ανοιχτοί και εξωστρεφείς και κάνετε το μεγάλο βήμα για την αποκατάσταση των σχέσεών σας. Αν είχατε αντιμετωπίσει αναποφασιστικότητα, τώρα σκέφτεστε πιο ξεκάθαρα και νιώθετε πιο σίγουροι με τον εαυτό σας. Μοιράζεστε τις σκέψεις σας και τις ιδέες σας με τους άλλους αλλά σκέφτεστε πριν μιλήσετε, επιλέγοντας τα λόγια σας προσεκτικά. Αν ένα ταξίδι σας είχε ματαιωθεί, τώρα κάνετε νέα σχέδια και περνάτε χαρούμενες και ανάλαφρες στιγμές.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
 
Αν είχατε αντιμετωπίσει εμπόδια και ανατροπές στην ισορροπία της οικονομικής σας κατάστασης, ο ορθόδρομος Ερμής στο δεύτερο οίκο σας, τον τομέα των οικονομικών σας, βάζει τάξη στην οικονομική σας κατάσταση, νιώθετε περισσότερη ασφάλεια και απομακρύνονται τα εμπόδια. Αν ήσασταν αναποφάσιστοι σε σχέση με μια νέα οικονομική συμφωνία ή κάποιες οικονομικές διαπραγματεύσεις ήταν σε στασιμότητα, ο τροχός της τύχης γυρίζει υπέρ σας. Τώρα ίσως κάνετε μια νέα οικονομική συμφωνία ή βρείτε έναν πλούσιο πελάτη που προσθέτει χρήματα στην τσέπη σας.
Οργανώνετε και πάλι τον προϋπολογισμό σας, κάνετε νέα πρακτικά οικονομικά σχέδια και περιορίζετε τις δαπάνες σας ελέγχοντας τα έξοδά σας, ξοδεύετε ανάλογα με τις ανάγκες σας.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
 
Αν νιώθατε ασυνεννοησία γύρω σας ή είχατε παρεξηγήσεις με κάποια προσφιλή σας πρόσωπα, ο ορθόδρομος Ερμής στο ζώδιό σας, σας βοηθά να εκφράσετε άφοβα τις ιδέες σας χωρίς να παρεξηγηθείτε, οι άλλοι αποδέχονται τη γνώμη σας και τις απόψεις σας. Τώρα παίρνετε σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή σας, αποκαθίσταται η τάξη και η αρμονία στον κοινωνικό σας περίγυρο. Αν είχατε απομακρυνθεί από τον αγαπημένο σας, τους συνεργάτες σας ή τους φίλους σας, οι σχέσεις σας βελτιώνονται και πάλι. Τώρα είστε άμεσοι και ειλικρινείς, είστε διατεθειμένοι να συμβιβαστείτε συζητώντας  και επιλύονται οι παρεξηγήσεις. Είστε επικοινωνιακοί και προβάλλετε και πάλι το σοβαρό, συνετό και οργανωτικό μυαλό σας. Ίσως κάνετε μια νέα συμφωνία ή προβάλλετε τις ιδέες σας ή πάτε ένα ταξίδι.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
 
Αν ο ανάδρομος Ερμής στο δωδέκατο οίκο σας, της πνευματικής θεραπείας και του τέλους, σας είχε δημιουργήσει ασάφεια στο μυαλό και τις σκέψεις, τώρα έχετε πιο ξεκάθαρο μυαλό και επανεξετάζετε κάποιες παλιές καταστάσεις και σχέσεις, αποφασίζοντας ποιες θα μείνουν και ποιες θα φύγουν από τη ζωή σας. Ίσως κάνετε κάποιες συζητήσεις, προκειμένου να επιλυθούν κάποιες παλιές εκκρεμότητες οι οποίες σας δημιουργούν πόνο και θλίψη. Μπορεί ακόμη να νιώσετε πιο δυνατοί και είστε έτοιμοι να αφήσετε πίσω σας κάποιες προδοσίες ή μια παλιά αγάπη που σας πόνεσε. Επιλύετε άλυτα προβλήματα με κάποιο σημαντικό πρόσωπο στη ζωή σας, νιώθετε  ασφάλεια και σιγουριά. Είστε πρόθυμοι να συγχωρήσετε ή να ζητήσετε συγχώρεση για κάποια λάθη του παρελθόντος και συνειδητοποιείτε ότι η κρυμμένη δυσαρέσκεια σκοτώνει την ψυχική ηρεμία σας.
 
ΙΧΘΥΣ
 
Αν είχαν δημιουργηθεί συγκρούσεις και παρανοήσεις ή είχατε απομακρυνθεί από τους φίλους σας ή μια κοινωνική ομάδα, τώρα ο ορθόδρομος Ερμής στον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας, των ομάδων και της τεχνολογίας, απομακρύνει τα εμπόδια στις φιλίες σας και την ομαδική εργασία και αποκαθιστά την αρμονία και την ομαλότητα στην επικοινωνία. Αν είχατε χάσει μια φιλία σας, είτε λόγω παρανόησης, είτε λόγω απομάκρυνσης εξαιτίας υποχρεώσεων, τώρα οι συνθήκες εξομαλύνονται. Αν υπήρξαν παρανοήσεις κατά τη μετάδοση των ιδεών σας στο διαδίκτυο, τώρα επανέρχεται η δημοτικότητά σας και αποκαθίσταται η ομαλότητα. Μπορείτε τώρα άφοβα να χρησιμοποιήσετε την τεχνολογία και τα social media για να προωθήσετε τις ιδέες σας και το προϊόν της επιχείρησής σας.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 27-01-2016 12:16:00