blank
 
blank

Τα άστρα την Τετάρτη, με τον Ερμή σε σύνοδο με Ποσειδώνα: Όταν η φαντασία καλπάζει, η λογική εξαφανίζεται!

 
Τα άστρα την Τετάρτη, με τον Ερμή σε σύνοδο με Ποσειδώνα: Όταν η φαντασία καλπάζει, η λογική εξαφανίζεται!
Βαθμολόγησε
Score: 4.6  Ψήφοι: 7
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2015, με τον Ερμή σε σύνοδο με Ποσειδώνα

Ερμής σε σύνοδο με Ποσειδώνα και προβλέψεις από τη Μυρτώ Αποστόλου

Άλλη μια ημέρα που θα μας μπερδέψει, θα μας αποπροσανατολίσει και θα δημιουργήσει ένα περίεργο πλανητικό σκηνικό απροσδιοριστίας είναι η σημερινή! Έρχεται να μας θυμίσει πως όταν η φαντασία αναλαμβάνει τη σκυτάλη, η λογική δεν έχει καμία θέση! Ερμής σε σύνοδο με Ποσειδώνα, και ο… ''μαιτρ'' των ψευδαισθήσεων, προκαλεί ένα κλίμα σύγχυσης απέναντι στα πρακτικά ζητήματα…
 
Κυριαρχεί μια τάση φυγής από την καθημερινότητα, από μια κακή ψυχολογία, από ένα δίλημμα που δεν έχεις τη δυνατότητα να επιλύσεις και γενικότερα από οτιδήποτε νιώθεις να σε πιέζει, να σε προβληματίζει ή να μην σου δίνει τη δυνατότητα να εκφραστείς έτσι όπως θα ήθελες!
 
Οι σκέψεις τελούν υπό… πλήρη σύγχυση, αλλά και τα συναισθήματα επίσης! Γι’ αυτό είναι σημαντικό τις ημέρες αυτές να μην παίρνεις θέση απέναντι σε σοβαρά ζητήματα ή να μην αναλαμβάνεις δεσμεύσεις, τις οποίες δεν είσαι σίγουρος ότι μπορείς να τηρήσεις. Επίσης, απόφυγε και την όποια οικονομική συζήτηση ή διαπραγμάτευση, γιατί ό,τι λέγεται υπό τη μορφή υπόσχεσης ή οριστικής δέσμευσης, δεν είναι σίγουρο ότι παρακάτω θα μπορέσει να υλοποιηθεί!
 
Είναι μια περίοδος που πολύ εύκολα μπορεί να παρασυρθείς από οτιδήποτε. Γίνεσαι πιο ευάλωτος και πιο συναισθηματικός, μια και τα… μαγικά πέπλα του Ποσειδώνα δεν αφήνουν κανέναν ανεπηρέαστο! Διαμορφώνουν μια αλλιώτικη οπτική στα πράγματα, ενώ αναζωπυρώνουν τις προσδοκίες, που μπορεί να δημιουργήσουν πολύ μεγάλες απογοητεύσεις!
 
Παράλληλα, παύουν να σε απασχολούν τα σοβαρά, η σκέψη σου πλανιέται σε οτιδήποτε τροφοδοτεί την ψυχολογία σου με ελπίδα. Συχνά γίνεσαι αφηρημένος, επιπόλαιος, και δεν σκέπτεσαι τις κινήσεις σου. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να προσέξεις ιδιαίτερα τα οικονομικά σου, τον προϋπολογισμό σου, αλλά και τις αγορές που πραγματοποιείς τις ημέρες αυτές, καθώς πολύ εύκολα μπορεί να πάρεις πράγματα που δεν χρειάζεσαι ή πολύ πιο ακριβά από ό,τι υπολογίζεις! ταυτόχρονα, φρόντισε να κρατάς καλά κρυμμένο το πορτοφόλι σου και τα πράγματά σου, γιατί η κλοπή είναι μια πραγματικότητα, που πολύ εύκολα τις ημέρες αυτές μπορεί να συμβεί στον καθένα μας.
 
Από την άλλη μεριά, οι ημέρες αυτές είναι ιδανικές για να ασχοληθείς με πιο πνευματικά ζητήματα, να μπεις σε άλλες ενεργειακές συχνότητες, να συντονιστείς σε ένα άλλο μήκος κύματος, απ’ όπου θα μπορέσεις να βγάλεις από την ψυχή σου ό,τι πραγματικά επιθυμείς! Και ιδιαίτερα οι καλλιτέχνες, μπορούν να έρθουν σε επαφή με την Έμπνευση, που θα τους δώσει πραγματικά μεγάλες ιδέες, για να μεγαλουργήσουν!
 
Ακόμα, μπορεί να υπάρξει μια απάντηση σε ένα ζήτημα που σε απασχολεί, και μάλιστα μέσα από τα όνειρά σου, που αποκτούν έναν προφητικό χαρακτήρα το διάστημα αυτό, προσφέροντας συχνά ακόμα και λύσεις, που δεν είχες καταφέρει να βρεις μέχρι τώρα!
 
Το καλύτερο είναι να εκτονώσεις την ενέργεια της όψης αυτής ασχολούμενος με καλλιτεχνικά θέματα. Δώσε την ευκαιρία στην ψυχή σου να εισπράξει όλες τις ευεργετικές ιδιότητες που η τέχνη μπορεί να σου προσφέρει! Όμως, και οι πνευματικές δραστηριότητες μπορεί να σε βοηθήσουν ουσιαστικά στα θέματα που σε απασχολούν!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τη σύνοδο Ερμή-Ποσειδώνα

Ιχθείς, Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες του πρώτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, οι ημέρες αυτές απαιτούν πολύ μεγάλη προσοχή, γιατί πολύ εύκολα μπορεί να σας βάλουν σε περιπέτειες, τόσο οικονομικές όσο και συναισθηματικές!

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 17-03-2015 20:00:00