blank
 
blank

Τα άστρα Τρίτη, με τον Ερμή στον Κριό: Οι ευκαιρίες που έχασες και τα λόγια που είπες, δεν γυρίζουν πίσω…

 
Τα άστρα Τρίτη, με τον Ερμή στον Κριό: Οι ευκαιρίες που έχασες και τα λόγια που είπες, δεν γυρίζουν πίσω…
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 6
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Τρίτη, 22 Μαρτίου 2016, με τον Ερμή στον Κριό

Σήμερα έχουμε τη μετακίνηση του Ερμή στο ζώδιο του Κριού, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 5 Απριλίου 2016. Ο Κριός είναι ένα ζώδιο παρορμητικό, στο οποίο ο Ερμής πιέζεται, αφού μπαίνει στη διαδικασία να ακολουθήσει τις ιδιότητες που χαρακτηρίζουν το ζώδιο αυτό, όπως είναι η παρόρμηση, η ανυπομονησία αλλά και ο εγωκεντρισμός!

Ο λόγος αποκτά μια ένταση, που δεν διευκολύνει την επικοινωνία και τον υγιή διάλογο και η ισχυρογνωμοσύνη λειτουργεί ανασταλτικά στην όποια εξέλιξη, συζήτηση ή διαπραγμάτευση. Ο Ερμής στον Κριό ενισχύει τη νευρικότητα, τα θέλει όλα εδώ και τώρα και δεν δίνει πίστωση χρόνου ή την δυνατότητα της επεξεργασίας…

Αν παρατηρήσεις τους ανθρώπους που έχουν τον Ερμή τους στον Κριό, θα δεις πως η φωνή τους είναι να έντονη με μια χροιά απολυτότητας στο λόγο τους… Και μπορει να κάνουν ότι σε ακούνε, όμως λίγο παρακάτω θα ανακαλύψεις πως ακόμα και αν συμφώνησαν μαζί σου, τελικά θα κάνουν αυτό που εκείνοι έχουν επιλέξει! Δεν είναι καθόλου προσεκτικοί στον τρόπο που απευθύνονται στους άλλους και πολύ εύκολα μπορεί να πουν πράγματα που πληγώνουν, και ας μην τα εννοούν!

Έτσι, την περίοδο αυτή χρειάζεται να βάλουμε ένα φρένο στην παρόρμηση του λόγου μας, μια και το μυαλό μας ακολουθεί τις δικές του διαδρομές και μπορει να πούμε κάτι χωρίς να το καταλάβουμε ή να το επεξεργαστούμε, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε παρεξηγήσεις, ακόμα και χωρίς σοβαρή αιτία!

Ποια ζώδια ευνοούνται από τον Ερμή στον Κριό

Ο Ερμής στην νέα του θέση θα ευνοήσει τα ζώδια της φωτιάς, Κριούς, Λέοντες και Τοξότες, ανανεώνοντας σημαντικά τα δεδομένα στις υποθέσεις τους, ενισχύοντας την επικοινωνία τους, φέρνοντας ευχάριστες ειδήσεις και μηνύματα, ενώ τους βοηθά να προωθήσουν με μια μεγαλύτερη ευκολία τα θέματα που τους ενδιαφέρουν. Ενισχύει επίσης την κοινωνική τους ζωή και την εμπλουτίζει με νέες, ενδιαφέρουσες γνωριμίες!

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά.  

Να έχετε μια όμορφη μέρα! Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 21-03-2016 20:00:00