blank
 
blank

Τα άστρα την Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016, με τον Ερμή στον Λέοντα.

 
Τα άστρα την Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016, με τον Ερμή στον Λέοντα.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Την Τρίτη είχαμε την μετακίνηση της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα, ενώ σήμερα την ακολουθεί και ο Ερμής, ο οποίος θα παραμείνει στο νέο του σπίτι, στον Λέοντα, μέχρι τις 30 Ιουλίου 2016, δίνοντας το διάστημα αυτό μια ιδιαίτερη έμφαση στο πύρινο στοιχείο!

Sponsored Links

Τα άστρα την Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2016, με τον Ερμή στον Λέοντα

Ο Ερμής είναι ο πλανήτης που σχετίζεται άμεσα με την επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Από τη φύση του είναι ουδέτερος στην ποιότητά του και προσαρμόζεται ανάλογα με το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται και εκφράζεται μέσα από τις ιδιότητές του. Ο Λέοντας είναι ζώδιο δημιουργικό και σταθερό, αισιόδοξο, φωτεινό, γεμάτο αισιοδοξία και ενθουσιασμό!

Ο Ερμής στον Λέοντα καλείται να εξυπηρετήσει την πληθωρική και μεγαλεπήβολη ποιότητα του λιονταριού, χωρίς όμως να μπορεί να την υποστηρίξει. Έτσι, γίνεται αρκετά στενοκέφαλος και στενόμυαλος, χωρίς να μπορεί να μπορεί να δεχτεί ή να ακούσει εύκολα τις απόψεις των άλλων. Κινείται μέσα απο μία δική του, δογματική και απόλυτη πολλές φορές συμπεριφορά, η οποία δε διευκολύνει καθόλου την επικοινωνία και τις επαφές του ή τις σχέσεις του γενικότερα!

Το διάστημα αυτό λοιπόν γινόμαστε πιο απόλυτοι στις θέσεις μας, αδιάλλακτοι, δυσκολευόμαστε να κατανοήσουμε τις διαθέσεις και τις ανάγκες που μπορεί να έχουν οι γύρω μας, γεγονός που αυτόματα δημιουργεί ένα χάσμα στις σχέσεις ή τις συνεργασίες μας.

Και αυτό είναι το σημείο-κλειδί αυτής της περιόδου: Το να αντιλαμβανόμαστε πότε γινόμαστε αδιάλλακτοι και να αλλάζουμε αυτή τη συμπεριφορά μας, έτσι ώστε να κινηθούμε με μεγαλύτερη ευελιξία και να διευκολύνουμε τη ροή της καθημερινότητάς μας. Και κυρίως να μην επιμένουμε σε εγωιστικές συμπεριφορές, που είναι πολύ εύκολο να απομακρύνουν τους ανθρώπους που αγαπάμε από γύρω μας!

Οι αστρολογικές όψεις του Ερμή από τον Λέοντα

Στις 17 Ιουλίου ο Ερμής σχηματίζει σύνοδο με την Αφροδίτη, γεγονός που θα ενισχύσει πολύ την κοινωνικότητα, την επικοινωνία, αλλά κυρίως τις ερωτικές σχέσεις μας.

Στις 19 Ιουλίου, το τρίγωνο που σχηματίζει ο Ερμής με τον Κρόνο θα βοηθήσει στη διεκπεραίωση πάσης φύσεως πρακτικών ζητημάτων, την οργάνωσή τους, τη μεθόδευσή τους, αλλά και την επιτυχή τους κατάληξη.

Στις 27 Ιουλίου το θεαματικό τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό θα ανοίξει καινούργιες, αναπάντεχες ευκαιρίες, που μπορεί να μας δώσουν νέες κατευθύνσεις, κυρίως στα επαγγελματικά μας. Παράλληλα, θα ενισχύσει πολύ και την κοινωνική μας ζωή, αλλά κυρίως την ερωτική, μέσα απο νέες γνωριμίες που έρχονται τώρα στο προσκήνιο και μας ανανεώνουν!

Ποια ζώδια ευνοούνται από τον Ερμή στον Λέοντα

Την εύνοια της νέας θέσης του Ερμή εισπράττουν οι εκπρόσωποι της φωτιάς, Κριοί, Λέοντες και Τοξότες που ανανεώνουν σημαντικά τα δεδομένα τους, ενισχύουν την επικοινωνία τους, την κοινωνική τους ζωή, τις συζητήσεις και τις διαπραγματεύσεις που τώρα μπορεί να τις δουν να ολοκληρώνονται με επιτυχία!

Tι εξελίξεις θα έχεις σήμερα στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788  ή με sms στείλε A20 στο 54529.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 13-07-2016 19:00:00