blank
 
blank

Τα άστρα την Τρίτη, με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Ήλιο.

 
Τα άστρα την Τρίτη, με τον Ερμή σε σύνοδο με τον Ήλιο.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Είναι σημαντικό να θυμάσαι τις ημέρες αυτές πως η επικοινωνία μπορεί να βελτιώσει, να αλλάξει και να εξυπηρετήσει κάθε σχέδιο, κάθε σκοπό, κάθε ιδέα και κυρίως κάθε συναίσθημά σου! Ο Ερμής στην καρδιά του Ηλίου στη σημερινή μέρα, στο ζώδιο των Ιχθύων, θα σε βοηθήσει να εκφράσεις τον εαυτό σου, το συναίσθημά σου και τις σκέψεις σου, αλλά και να τις επικοινωνήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο με τους γύρω σου.

Sponsored Links

Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Ήλιο στις 7 Μαρτίου 2017

Καταρχάς, η σκέψη σου είναι πιο ξεκάθαρη απ’ ό,τι συνήθως και εστιάζει στο όποιο θέμα σε απασχολεί, σε ό,τι σε ενδιαφέρει να επεξεργαστείς, δίνοντάς σου μία πάρα πολύ καλή επαφή με τους γύρω σου. Ακόμα και αν υπάρξουν διαφωνίες και αντιπαραθέσεις γύρω από ό,τι συζητάς, κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο, είναι πολύ πιθανόν να βρεθούν οι κατάλληλες λύσεις, μια και η διάθεση και η κατανόηση είναι έκδηλες στις διαθέσεις και τις συμπεριφορές.

Τις ημέρες αυτές είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν ευχάριστες ειδήσεις, μηνύματα και τηλεφωνήματα, τα οποία θα σου δώσουν αφενός χαρά, αφετέρου πληροφορίες, που μπορεί να αποδειχτούν ιδιαίτερα χρήσιμες.

Επίσης, δεν αποκλείεται να υπάρξουν συζητήσεις γύρω από κάποιο ταξίδι, επαγγελματικό ή αναψυχής, δίνοντας ένα αισιόδοξο στίγμα στις ημέρες που διανύουμε.

Ένα άλλο σενάριο μιλάει για νέες προτάσεις, καινούργιες ευκαιρίες που ανοίγονται μπροστά σου, τις οποίες όμως χρειάζεται να δεις με ρεαλισμό και αντικειμενικότητα, για να μπορέσεις να τις διαχειριστείς κατάλληλα.

Οι ημέρες προσφέρονται και για πάσης φύσεως συναισθηματικές εξομολογήσεις, που μπορεί να βελτιώσουν σημαντικά τον τομέα των προσωπικών σου σχέσεων.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τη σύνοδο Ερμή-Ήλιου

Και κυρίως αν ανήκεις στους Καρκίνους, Ιχθύες και Σκόρπιους του δευτέρου δεκαημέρου ή έχεις ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, εκμεταλλεύσου κάθε τι που μπορεί να έρχεται στη ζωή σου τις ημέρες αυτές, τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο, έτσι ώστε να μπορέσεις να εξυπηρετήσεις καλύτερα συζητήσεις, επαφές και διαπραγματεύσεις, όσο και σε προσωπικό, μια και σου δίνεται η ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά στα πρόσωπα που αγαπάς και να πεις αυτά που νοιώθεις πιο εύκολα, δημιουργώντας ένα θετικό κλίμα στις σχέσεις σου!

Η Ολυμπία Χριστοδουλή, η αστρολόγος των μεγάλων επιτυχιών θα σου τα βρει όλα! 
Κάλεσε 14788 ή στείλε Α20 στο 54529.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 06-03-2017 19:00:00