blank
 
blank

Τα άστρα την Τετάρτη, με τον Ερμή σε σύνοδο με Κρόνο, τετράγωνο με Ποσειδώνα κι εξάγωνο με Άρη: Ο πλανήτης της επικοινωνίας… κάνει παιχνίδι!

Τα άστρα την Τετάρτη, με τον Ερμή σε σύνοδο με Κρόνο, τετράγωνο με Ποσειδώνα κι εξάγωνο με Άρη: Ο πλανήτης της επικοινωνίας… κάνει παιχνίδι!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 10
 

Τα άστρα την Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2015, με τις αστρολογικές όψεις του Ερμή

Όσο περνούν οι μέρες της εβδομάδας αυτής, το πλανητικό σκηνικό ανεβαίνει επίπεδο και δυσκολεύει… Σήμερα, ο Ερμής αναλαμβάνει την σκυτάλη, ανακατεύοντας τις ενέργειες, τις διαθέσεις και κυρίως τις συμπεριφορές. Είναι πολύ πιθανό να νιώσουμε πως άλλα θέλουμε να πούμε, αλλά λέμε κι άλλα καταλαβαίνουν οι γύρω μας, γι’ αυτό και χρειάζεται και πολύ μεγάλη προσοχή!

Ερμής σε σύνοδο με Κρόνο

Για αρχή, στο… μενού έχουμε την σύνοδο του Ερμή με τον Κρόνο στις 7:11 το πρωί, που δυσκολεύει τις ζωές όλων μας όταν εμφανίζεται στο προσκήνιο. Τώρα, δημιουργεί μία αρνητικότητα και μια απαισιοδοξία, που δεν μας επιτρέπει να διαχειριστούμε τα όποια θέματα εμφανίζονται μπροστά μας! Και φυσικά, αυτό έχει επίδραση και στις συμπεριφορές, που γίνονται πιο κλειστές και πιο αποστασιοποιημένες, με μια τάση απόσυρσης και απομόνωσης.
 
Βεβαίως, αυτή είναι η μια πλευρά της όψης. Γιατί, αν σε ό,τι κάνεις λειτουργήσεις ενσυνείδητα κι έχεις συνοχή στη σκέψη σου και ακρίβεια στις πράξεις σου, η σύνοδος Ερμή-Κρόνου όχι μόνο δεν θα λειτουργήσει αρνητικά, αλλά μπορεί να σου δώσει και θαυμάσια αποτελέσματα, μια και ο Κρόνος συνηγορεί σε οποιαδήποτε δουλειά απαιτεί ακρίβεια, επιμονή και προσοχή στις λεπτομέρειες. Αν διαχειριστείς τα όποια θέματα προκύπτουν με έναν τέτοιον τρόπο, είναι σίγουρο ότι θα αξιοποιήσεις με θετικό τρόπο αυτήν την δύσκολη πλανητική επιρροή!

Ερμής σε τετράγωνο με Ποσειδώνα

Λίγο αργότερα κορυφώνεται το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα στις 9:14 το πρωί. Μια όψη που δεν είναι εύκολο να σου επιτρέψει να λειτουργήσεις βάση προγραμματισμού και σχεδίου… Όλα μοιάζουν να κινούνται στους δικούς τους ρυθμούς, που δεν είναι εύκολα κατανοητοί. Αυτές τις ώρες καλό είναι να αποφύγουμε συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, αλλά και τη λήψη σημαντικών αποφάσεων, γιατί το σίγουρο είναι πως είτε θα προκύψουν λάθη, είτε θα μας διαφύγουν σημαντικές λεπτομέρειες!
 
Είναι πολύ εύκολο να προκύψουν παρανοήσεις και παρεξηγήσεις, που θα φέρουν απομάκρυνση ή ψυχρότητα στις σχέσεις. Καλό θα είναι να μην εμπιστευτείς τα μυστικά σου με ευκολία, γιατί δεν είναι σίγουρο πως μπορούν να διαφυλαχθούν έτσι όπως πρέπει ή θα ήθελες! Επίσης, τόσο σήμερα όσο και τις επόμενες μέρες, μην εμπιστευτείς λόγια ή πληροφορίες οι οποίες δεν είναι επιβεβαιωμένες, γιατί το ψέμα, η ασάφεια και η απάτη είναι πολύ εύκολο να βρουν πρόσφορο έδαφος και να υπονομεύσουν καταστάσεις και πρόσωπα! Ασχολήσου μόνο με τα σημαντικά και απόφυγε συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις που ενδεχομένως έχουν ένα πιο σοβαρό χαρακτήρα.

Άρης σε εξάγωνο με Ερμή

Στις 6:18 το απόγευμα, το εξάγωνο του Ερμή με τον Άρη δημιουργεί τις προϋποθέσεις για εποικοδομητικές δραστηριότητες, που απαιτούν πρωτοβουλίες, τόλμη, θάρρος και δυναμισμό… Βεβαίως, καλό είναι να κρατήσεις αποστάσεις από την όποια παρορμητική κίνηση μπορεί να σου δώσει διαφορετικά αποτελέσματα από αυτά που περίμενες.
 
Και επειδή σε γενικές γραμμές υπάρχει μια πολυπλοκότητα στις ενέργειες, καλό θα είναι να διαχειριστείς τα πράγματα σύμφωνα με την διαίσθησή σου, ώστε να οδηγηθείς σε ένα θετικό αποτέλεσμα!
 
Φυσικά, σημαντικό ρόλο παίζουν και οι όψεις που σχηματίζουν αυτοί οι πλανήτες με τον δικό σου γενέθλιο χάρτη. Για να το μάθεις, δεν έχεις παρά να επισκεφτείς τις προσωπικές προβλέψεις σου!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τις όψεις του Ερμή

Ωστόσο, Τοξότες, Δίδυμοι, Παρθένοι και Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, καλό είναι να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί τις ημέρες αυτές στο τι λέτε, αλλά και στο ποια πρόσωπα ή πληροφορίες εμπιστεύεστε. Επίσης, προσέξτε πάρα πολύ κάποια οικονομικά θέματα, γιατί και εδώ μπορεί να παραπλανηθείτε ή ακόμα και να έχετε απώλειες!

Να έχετε μια όμορφη μέρα! Οι προβλέψεις για τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας.

 

Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 24-11-2015 20:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι