blank
 
blank

Τα άστρα την Πέμπτη, με τον Ερμή σε σύνοδο με Ουρανό: Τα καλύτερα έρχονται από εκεί που δεν τα περιμένεις!

 
Τα άστρα την Πέμπτη, με τον Ερμή σε σύνοδο με Ουρανό: Τα καλύτερα έρχονται από εκεί που δεν τα περιμένεις!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 9
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2016, με τον Ερμή σε σύνοδο με Ουρανό

Και σήμερα σε πρωταγωνιστικό ρόλο o Ερμής, με άλλες διαθέσεις και άλλη δυναμική! Η σύνοδος του Ερμή με τον Ουρανό, χρωματίζει και τις διαθέσεις, αλλά και τα γεγονότα των ημερών που θα ακολουθήσουν! Κάτω από την ενέργεια λοιπόν της όψης αυτής, οι αλλαγές που προκύπτουν, μπορεί να είναι ο… ''από μηχανής θεός'' που περιμέναμε και που προσφέρει σημαντικές λύσεις και εξελίξεις σε προβλήματα που μπορεί μέχρι χθες να έμοιαζαν άλυτα!

Ίσως η βοήθεια να έρθει πραγματικά από εκεί που δεν το περιμένουμε! Από ένα πρόσωπο που δεν είχαμε ποτέ φανταστεί πως θα μπορούσε να σταθεί κοντά μας και να μας βοηθήσει, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο!

Οι ξαφνικές συναντήσεις λοιπόν έχουν την τιμητική τους, και είναι αυτές που μπορεί πολύ εύκολα να μας βγάλουν από την ροή της καθημερινότητας και να στρέψουν αλλού το ενδιαφέρον μας. Τις ημέρες αυτές, αν έχεις μια ιδέα ξαφνική, απρόσμενη και έξω από τις συνηθισμένες, μην διστάσεις να την αντιμετωπίσεις με μεγαλύτερη σοβαρότητα, καθώς μπορεί να αποδειχτεί εξαιρετικά σημαντική για την εξέλιξή σου! Παράλληλα, ξαφνικές ειδήσεις και ξαφνικά μηνύματα συνθέτουν το σκηνικό της σημερινής ημέρας, δίνοντας εκείνες τις πολύ ευχάριστες πινελιές στην καθημερινότητα και στις διαθέσεις!

Από την άλλη, η όψη συνόδου μεταξύ Ερμή και Ουρανού μπορεί να μας ωθήσει και σε εκείνες τις ξαφνικές, ανατρεπτικές συμπεριφορές, που από τη μια στιγμή στην άλλη μπορούν να φέρουν τα… πάνω κάτω και να προκαλέσουν μεγάλη ένταση στις σχέσεις!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την σύνοδο Ερμή-Ουρανού

Κριοί, Λέοντες και Τοξότες, δεν ξέρετε πραγματικά από πού μπορεί να σας έρθουν οι εξελίξεις τις ημέρες αυτές. Δεν αποκλείεται μια σημαντική λύση σε ένα πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίζετε ή μια ξαφνική συνάντηση που ανατρέπει ευχάριστα τα δεδομένα σας και εξυπηρετεί σημαντικά τα σχέδιά σας! Ειδήσεις, μηνύματα, προσκλήσεις βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και έρχονται επίσης με ξαφνικό τρόπο, γιατί τελικά… τα καλύτερα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις!

Να έχετε μια υπέροχη μέρα! Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά.  

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 30-03-2016 20:00:00