blank
 
blank

Τα άστρα Τρίτη, με Ερμή σε τετράγωνο με Άρη και σε ανάδρομη πορεία κι Αφροδίτη σε τετράγωνο με Ποσειδώνα: Κάποιες φορές το να μην περιμένεις τίποτα είναι ευλογία!

Τα άστρα Τρίτη, με Ερμή σε τετράγωνο με Άρη και σε ανάδρομη πορεία κι Αφροδίτη σε τετράγωνο με Ποσειδώνα: Κάποιες φορές το να μην περιμένεις τίποτα είναι ευλογία!
Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 16
 

Τα άστρα την Τρίτη, 5 Ιανουαρίου 2016, με τον Ερμή σε τετράγωνο με Άρη

Θυμήσου τις φορές που λειτούργησες χωρίς να το σκεφτείς, που η παρόρμησή σου στάθηκε πιο δυνατή από την λογική σου! Θυμήσου πόσο πολύ το μετάνιωσες! Κράτησε καλά αυτήν την ανάμνηση, γιατί σήμερα πρέπει να ελέγχεις απόλυτα τον νου και τις αντιδράσεις σου σε, αφού το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη έρχεται να δυναμιτίσει για τα καλά το κλίμα και τις συμπεριφορές και να σε ωθήσει να κάνεις την λάθος κίνηση! Εσύ όμως, δεν θα… ενδώσεις στις διαθέσεις του, ούτε και θα το ακούσεις…
 
Ο Ερμής στο ζώδιο του Υδροχόου συχνά γίνεται απόλυτος και δογματικός στις απόψεις του, με αποτέλεσμα να μην έχει εκείνη την ευελιξία που θα τον βοηθήσει να κάνει ένα βήμα πίσω, για να αποφύγει τα δύσκολα, ενώ με τη σειρά του και ο Άρης στο ζώδιο του Σκορπιού έχει ακριβώς την ίδια ποιότητα… Ανά πάσα ώρα και στιγμή είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει προκλήσεις και δυσκολίες, υψώνοντας το ανάστημά του και τη δύναμή του.
 
Οι δυο τους… συγκρούονται μέσα από το περιβάλλον που ορίζουν τα δύο σταθερά ζώδια στα οποία βρίσκονται, και η σύγκρουσή τους δεν είναι ούτε εύκολη ούτε διαχειρίσιμη, μπορεί μάλιστα να πάρει πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις από ό,τι φαντάζεσαι! Κυριαρχεί ένα κλίμα έκρυθμο, που αρκεί μια και μόνη λέξη για να πυροδοτήσει εντάσεις, διαφωνίες και συγκρούσεις. Δημιουργούν προβλήματα στην επικοινωνία, ενώ οι σχέσεις ταλαιπωρούνται πολύ τις ημέρες αυτές, καθώς η όψη αυτή θα επηρεάζει και τις επόμενες μέρες!
 
Το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη βεβαίως, δεν επηρεάζει μόνο τις σχέσεις, αλλά μας καλεί να είμαστε πολύ προσεκτικοί και κατά τις μετακινήσεις μας, καθώς είναι πολύ εύκολο τώρα να εκδηλωθούν ατυχήματα αν δεν το προσέξουμε!
 
Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι των πρώτων ημερών, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες τα ζώδια αυτά, οι μέρες που διανύουμε χρήζουν της άμεσης και συστηματικής προσοχής σας σε κάθε τομέα, όπου νοιώθετε πως ανεβαίνουν οι τόνοι. Εκτονώστε την ενέργειά σας με έναν πιο φυσικό τρόπο κι ασχοληθείτε με τη γυμναστική ή με οτιδήποτε μπορεί να σας βοηθήσει να αποφορτιστείτε. Κυρίως, ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται στον τρόπο που οδηγείτε ή που χειρίζεστε μηχανήματα.

Ερμής ανάδρομος

Σήμερα όμως, ο Ερμής περνά και σε αναδρομή πορεία, μέχρι τις 25 Ιανουαρίου. Θα δημιουργήσει πάρα πολλά θέματα σε ό,τι αφορά την επικοινωνία, μια και η περίοδος αυτή κινείται σε ένα περιβάλλον έντονης ασυνεννοησίας, που δεν επιτρέπει ούτε την επίλυση εκκρεμοτήτων, ούτε και τη διευκόλυνση των σχέσεων. Θα καθυστερήσει θέματα που έχουν να κάνουν με τεχνολογία, με καινοτόμες ιδέες, αλλά και τις όποιες αλλαγές μπορεί να δρομολογούνται την περίοδο αυτή. Και βεβαίως, η περίοδος δεν προσφέρεται για νέα ξεκινήματα, γιατί το σίγουρο είναι πως παρακάτω θα αναθεωρηθούν.
 
Είναι ωστόσο μια καλή εποχή για να ξαναδούμε κάποιες σχέσεις από το παρελθόν, να μπορέσουμε να συζητήσουμε σε μια νέα βάση τα δεδομένα τους και να αποκαταστήσουμε τυχόν παρεξηγήσεις και παρανοήσεις. Ας εκμεταλλευτούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την αναδρομή του Ερμή, για να εξυγιάνουμε τυχόν προβλήματα που μπορεί να δημιουργήθηκαν το προηγούμενο διάστημα. Είναι μια πολύ καλή περίοδος για να αναθεωρήσουμε ό,τι δεν έχει ολοκληρωθεί και να το ξαναδούμε πιο λεπτομερώς, προκειμένου να το διορθώσουμε.
 
Και πάλι εσείς του Σταθερού Σταυρού, Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι των πρώτων ημερών, έχετε τη μεγαλύτερη φόρτιση και ασάφεια στην επικοινωνία σας, λόγω της αναδρομής του Ερμή. Καλό είναι να φροντίσετε να αξιοποιήσετε την ενέργεια των ημερών που ακολουθούν αποκαθιστώντας σχέσεις και συνεργασίες και εξυγιαίνοντας το κλίμα (όσο αυτό είναι δυνατόν), τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική σας ζωή. Βεβαίως, αποφύγετε δεσμεύσεις, οριστικές αποφάσεις ή συμφωνίες, γιατί παρακάτω είναι πολύ πιθανό να αναθεωρηθούν.

Αφροδίτη σε τετράγωνο με Ποσειδώνα

Η σημερινή μέρα όμως δεν εξαντλεί εδώ τις εξελίξεις της. Η Αφροδίτη, που ήδη διανύει το πρώτο δεκαήμερο του Τοξότη, εμπλέκεται σε όψη τετραγώνου με τον δύσκολο πλανήτη Ποσειδώνα, ενισχύοντας σε πολύ μεγάλο βαθμό τις συναισθηματικές μας ανάγκες και προσδοκίες. Τώρα ερχόμαστε αντιμέτωποι με οτιδήποτε δεν μπορούμε να δούμε αντικειμενικά ή δεν θέλουμε να αντιμετωπίσουμε, συνεχίζοντας να εθελοτυφλούμε! Όμως, πάντα έρχεται η στιγμή της αλήθειας, που θα πρέπει να αποδεχτούμε πως αυτό που περιμέναμε ή ελπίζαμε, δεν είναι και αυτό που νομίζαμε πως είναι…
 
Η όψη ευθύνεται και για πάσης φύσεως απογοητεύσεις οικονομικού χαρακτήρα, ακόμα και απώλειες, αν οι κινήσεις που κάνεις δεν έχουν μελετηθεί σωστά. Την περίοδο αυτή αποφεύγουμε κάθε άνοιγμα που εμπεριέχει ρίσκο, καθώς επίσης είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στην όποια συναλλαγή μπορεί να έχουμε.
 
Φυσικά, η όψη αφορά και την ερωτική μας ζωή, που τις ημέρες αυτές περνά έντονους κλυδωνισμούς. Απο τη μία γινόμαστε ιδιαίτερα ευάλωτοι και ευαίσθητοι, τόσο που αρκεί μια και μόνο λέξη απο τους αγαπημένους μας, για να προκαλέσει την συναισθηματική μας ανισορροπία… Όσον αφορά στους νέους έρωτες, είναι πολύ πιθανόν αυτό που βλέπουμε μέσα από το βλέμμα της επιθυμίας μας, παρακάτω να μην μπορέσει να ανταποκριθεί σε αυτό που θα θέλαμε ή πιστέψαμε αρχικά. Αυτό μπορεί να βαθύνει περισσότερο το κενό και την απογοήτευση, γι’ αυτό είναι σημαντικό να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί στις συναισθηματικές μας επενδύσεις! Ας εκτονώσουμε την όποια διάθεση, εκφράζοντάς τη μέσα από την Τέχνη, την μουσική, το θέατρο και οτιδήποτε μπορεί να βοηθήσει την ισορροπία του συναισθήματός μας.
 
Τοξότες, Δίδυμοι, Ιχθύες και Παρθένοι του πρώτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, τις ημέρες που διανύουμε αποφύγετε κάθε είδους επαφές ή κινήσεις, που μπορεί να σας αποσυντονίσουν ή να σας απομακρύνουν απο ό,τι μπορεί να ελπίζετε ή να προσδοκάτε. Γενικότερα, μην αναζητήσετε επιβεβαίωση ή ασφάλεια σε πρόσωπα, τα οποία δεν είναι έτοιμα να σας τη δώσουν. Οι αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας.

Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 04-01-2016 16:22:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι