blank
 
blank

Τα άστρα 25 ως 27 Σεπτεμβρίου 2015, με Ερμή σε τετράγωνο με Πλούτωνα, Άρη σε τετράγωνο με Κρόνο και Άρη στην Παρθένο: Ένα τριήμερο για γερά νεύρα!

Τα άστρα 25 ως 27 Σεπτεμβρίου 2015, με Ερμή σε τετράγωνο με Πλούτωνα, Άρη σε τετράγωνο με Κρόνο και Άρη στην Παρθένο: Ένα τριήμερο για γερά νεύρα!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 3
 

Τα άστρα το τριήμερο 25 ως 27 Σεπτεμβρίου 2015, με τον Άρη στην Παρθένο

Κι αυτό το τριήμερο υπάρχουν αρκετά αστρολογικά γεγονότα, με πρώτο την μετακίνηση του Άρη από τον Λέοντα στην Παρθένο, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 13 Νοεμβρίου.
 
Ο Άρης εδώ υποχρεώνεται σε μια πρακτικότητα που δεν του ταιριάζει και πολύ! Η Παρθένος αφαιρεί τη διάθεση και την τάση του Άρη να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες και τον στρέφει να ασχοληθεί με πιο πρακτικά θέματα. Έτσι, το διάστημα που ακολουθεί ανοίγει ένας κύκλος, που τον κύριο λόγο έχει η πρακτική πλευρά της ζωής μας, τα εργασιακά δεδομένα, η ρύθμιση και η οργάνωσή τους, κάτι που φυσικά μπορεί να συντελέσει σε σημαντικές εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα! Μπορεί να δώσει θαυμάσια αποτελέσματα η οργανωτικότητα του Άρη εδώ, μια και έχει μια πολύ καλή ικανότητα μεθόδευσης και πραγματικά μπορεί μεγαλουργήσει! Εκείνο που κρατάμε λοιπόν, είναι πως η περίοδος αυτή θα ευνοήσει πάσης φύσεως επαγγελματικές υποθέσεις. Μπορεί να δώσει ευκαιρίες πραγματικά εντυπωσιακές, που θα σε βοηθήσουν την όποια εξέλιξη επιδιώκεις!
 
Εκεί που ο Άρης στην Παρθένο δεν βοηθά ιδιαίτερα το διάστημα που ακολουθεί, είναι στις ερωτικές σχέσεις… Υπάρχει έλλειψη συναισθήματος, που κανονικά χρειάζεται για να εξελιχθούν οι σχέσεις, μια και ο Άρης εδώ έχει την τάση να γίνεται πολύ επικριτικός, να τα βάζει όλα στη ζυγαριά και να εξετάζει τι τον συμφέρει και τι όχι!
 
Ιδιαίτερα ευνοημένα από τη νέα θέση του Άρη είναι τα ζώδια της Γης, Ταύροι Παρθένοι και Αιγόκεροι. Ενδεχομένως να υπάρξουν οι ευκαιρίες, που θα τους οδηγήσουν στους στόχους τους, αρκεί να στηρίζονται σε ρεαλιστικές βάσεις και να έχουν πολύ καλή μεθόδευση και οργάνωση!
 
Ωστόσο, το τριήμερο αυτό έχει σε γενικές γραμμές ένα δύσκολο χρώμα. Υπεύθυνες είναι οι δύο όψεις που σχηματίζονται την Παρασκευή και την Κυριακή.

Ερμής σε τετράγωνο με Πλούτωνα

Η πρώτη όψη που κορυφώνεται την Παρασκευή, είναι το τετράγωνο μεταξύ του Ερμή από τον Ζυγό, με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω. Η όψη αυτή εστιάζει κατευθείαν στο νου, τη σκέψη, που φαίνεται πως… ''κολλάει'' σε κάποιες ιδέες και απόψεις, με αποτέλεσμα να γίνεται σχεδόν εμμονική! Αυτό φυσικά επηρεάζει και τις συμπεριφορές, που τις ημέρες αυτές μπορεί να βγάλουν παράπονα και άγχος, δημιουργώντας ένα φαύλο κύκλο διαφωνιών, που βεβαίως θα παίξει καθοριστικό ρόλο και στις σχέσεις το διάστημα αυτό! Δεν αποκλείεται να υπάρξουν και αποκαλύψεις για πρόσωπα ή καταστάσεις, που μέχρι τώρα λειτουργούσαν παρασκηνιακά, εμποδίζοντας σχέδια ή κινήσεις. Τώρα, έρχονται στο προσκήνιο, ανακατεύοντας για τα καλά την καθημερινότητά μας!
 
Στις περιόδους που ο Ερμής σχηματίζει δύσκολες όψεις προσέχουμε πάντα τον ηλεκτρονικό μας εξοπλισμό, όπως κινητά τηλέφωνα και υπολογιστές. Μπορεί ανά πάσα ώρα και στιγμή να παρουσιάσουν προβλήματα και να μας άφησαν εκτεθειμένους!

Άρης σε τετράγωνο με Κρόνο

Την Κυριακή έχουμε άλλη μια όψη που ανακατεύει με τις ενέργειές της για τα καλά το πλανητικό σκηνικό. Ο Άρης με το που πατά το πόδι του στην Παρθένο συναντά σε μια δύσκολη όψη τετραγώνου τον Κρόνο! Και εδώ επιβάλλεται όλα να κινηθούν σε πολύ πιο αργούς ρυθμούς από τους προγραμματισμένους, γιατί υπάρχει έντονη η τάση να λειτουργήσουμε παρορμητικά, βιαστικά, με αποτέλεσμα να κάνουμε την λάθος κίνηση, να χάσουμε την ψυχραιμία μας και να δημιουργήσουμε εντάσεις με το περιβάλλον μας.
 
Κι επειδή τις ημέρες αυτές όλα κρέμονται από μια κλωστή, χρειάζεται ψυχραιμία υπομονή, υποχωρητικότητα και ευελιξία, για να μπορέσουμε να κρατήσουμε τις δύσκολες ισορροπίες ανάμεσα σε σχέσεις ή συνεργασίες! Καβγάδες, εντάσεις και διαπληκτισμοί περιλαμβάνονται στο μενού της όψης και πραγματικά μπορεί να πάρουν ανεξέλεγκτες διαστάσεις, αφού οι αντιδράσεις μπορεί να έχουν ακόμα και βίαιο ή εκδικητικό χαρακτήρα. Μεγάλη προσοχή και στην οδήγηση, γιατί και εδώ κάθε βιαστική κίνηση ή συμπεριφορά μπορεί να έχει σοβαρές συνέπειες!
 
Η όψη εστιάζει σε επαγγελματικά ζητήματα, που τις ημέρες αυτές παρουσιάζουν πολύ έντονες αναταράξεις, αλλά και σε οτιδήποτε μπορεί να αφορά τον νόμο, την τάξη, την παιδεία ή την θρησκεία. Πολύ πιθανόν στους χώρους αυτούς να εκδηλωθούν έντονα γεγονότα και αντιδράσεις, με ανεξέλεγκτες εξελίξεις, μια και η όψη αυτή συνοδεύει και την έκλειψη που ακολουθεί, επηρεάζοντας ένα πολύ μεγαλύτερο διάστημα!
 

Παρθένοι, Ιχθείς, Τοξότες και Δίδυμοι των πρώτων ημερών, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, καλό είναι το διάστημα αυτό να λειτουργήσετε με σύνεση, μέθοδο και προπαντός ψυχραιμία, γιατί μπορεί πολύ εύκολα τα πράγματα να ανατραπούν, τόσο από δική σας υπαιτιότητα όσο και από τις συμπεριφορές των γύρω σας! Ιδιαίτερη προσοχή στα επαγγελματικά σας, γιατί οι διαφωνίες και οι εντάσεις μπορεί να οδηγήσουν ίσως και σε ρήξεις, για τις οποίες ενδεχομένως δεν είστε προετοιμασμένοι!

Ευχές για ένα όμορφο τριήμερο!

Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 24-09-2015 20:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι