blank
 
blank

Οι αστρολογικές όψεις των ημερών και η περιπλοκότητα του έρωτα με τον Ερμή σε τετράγωνο με Ποσειδώνα.

 
Οι αστρολογικές όψεις των ημερών και η περιπλοκότητα του έρωτα με τον Ερμή σε τετράγωνο με Ποσειδώνα.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Οι αστρολογικές όψεις των ημερών και η περιπλοκότητα του έρωτα

Σελήνη- Αφροδίτη

Τη Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου, η Σελήνη συναντά την Αφροδίτη, σε μια καλή διάθεση και αναζωογόνηση του ερωτισμού και των ενστίκτων.
 
Αυτό που θα προσέξετε οι περισσότεροι, είναι πως δε θα χρειαστεί να καταβληθούν και μεγάλες προσπάθειες, να περάσετε καλά, ενώ θα κυλήσουν τα πράγματα κατ' ευχήν και εσείς θα επωφεληθείτε ερωτικά, αλλά και κοινωνικά απο την όψη.
 
Βέβαια, η όψη αυτή μεγαλώνει την όρεξη και την ανάγκη για αγάπη, τρυφερότητα, στοργή και κατανόηση απο το σύντροφο και οποιονδήποτε άλλον είναι στενά συνδεδεμένα μαζί μας.
 
Η ανασφάλεια που πηγάζει τις μέρες αυτές, ισορροπείται κάπως απο τη θέση της συνόδου, που πραγματοποιείται στον Αιγόκερω, δημιουργώντας στεγανά και φιλόδοξους στόχους με πολλές επιθυμίες!

Σελήνη τρίγωνο Άρης: μίλα μου για έρωτα

Στη διάρκεια της ημέρας, η Σελήνη στο τρίγωνο της με τον Άρη στην Παρθένο, κινητοποιεί ερωτικά, οπλίζει με ικανότητα να ανταπεξέλθουμε σε κάθε πρόκληση με επιτυχία και τονώνει την αυτοπεποίθηση. Το μυστικό στην όψη αυτή, είναι να αφεθούμε χωρίς φόβο, με πολύ πάθος όμως,  να μας οδηγήσουν σε ενα ερωτικό παιχνίδι, πετώντας απο πάνω μας το μανδύα της ενοχής και της προκατάληψης.
 
Η δημιουργία άλλωστε εκφράζεται μέσω σεξουαλικής δραστηριότητας και διεκδικητικής προσέγγισης.

Ερμής τετράγωνο Ποσειδώνας: απόκρυψη

Παράλληλα, ο Ερμής με το πέρασμά του στο Τοξότη, γίνεται ανήσυχος, πνευματώδης και χρησιμοποιεί την επικοινωνία με σκοπό να κατακτήσει καρδιές!
 
Στις 6 Δεκεμβρίου, σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και ίσως δε μπορέσει να ανταπεξέλθει σε υποσχέσεις, σχέδια και όνειρα, όπως τα είχε φανταστεί, ενώ οι όρκοι πίστης και έρωτα, μπορεί να είναι λίγο βιαστικοί και με δόση δόλου.
 
Οι έρωτες για λίγο, θα αποδειχτούν περίπλοκοι, οι κόντρες θα αποδυναμώσουν τη διάθεση, ενώ ο σύντροφος ή εμείς, θα έχουμε επιπλέον ανάγκη για κατανόηση και συμπαράσταση, ακόμα και υποστήριξη στα λάθη μας!
 
Αυτό που χαρακτηρίζει τις μέρες αυτές, είναι η τάση για απόκρυψη κάποιων καταστάσεων, διαστρέβλωση της αλήθειας με κάποιο σκοπό και εξαπάτηση στον έρωτα, όχι τόσο έμπρακτα, αλλά λεκτικά κυρίως. Φυσικά, η κατάσταση σύντομα θα επανέλθει, αφού ο Ερμής στη διάρκεια του ταξιδιού του στον Τοξότη, θα κάνει ρομαντικές φαντασιώσεις και θα ερωτεύεται με μοναδικό σύμμαχο τη διαίσθησή του!
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 05-12-2013 00:00:00