blank
 
blank

Τα άστρα την Τετάρτη, με τον Ερμή σε τρίγωνο με Κρόνο και τετράγωνο με Πλούτωνα, και την Αφροδίτη σε σύνοδο με Χείρωνα: Ακολούθησε το δρόμο της καρδιάς σου!

 
Τα άστρα την Τετάρτη, με τον Ερμή σε τρίγωνο με Κρόνο και τετράγωνο με Πλούτωνα, και την Αφροδίτη σε σύνοδο με Χείρωνα: Ακολούθησε το δρόμο της καρδιάς σου!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 12
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2016, με τον Ερμή σε τρίγωνο με Κρόνο και τετράγωνο με Πλούτωνα

Οι δύο διαδοχικές όψεις του Ερμή σήμερα, δίνουν τον παλμό της ημέρας και χρωματίζουν με την ενέργειά τους την ατμόσφαιρα, αλλά και τις σκέψεις μας!

Το τρίγωνο που σχηματίζει ο Ερμής τον Κρόνο, είναι αυτό που μας προτρέπει να ασχοληθούμε με ό,τι θεωρούμε σοβαρό ή θέλουμε να δώσουμε μεγαλύτερη βαρύτητα. Πάσης φύσεως πρακτικά ζητήματα σήμερα μπορούν να επιλυθούν με μια ιδιαίτερη ευκολία, αφού η σκέψη γίνεται πιο πειθαρχημένη και κατευθύνεται σε συγκεκριμένες αναζητήσεις και λύσεις, που πολύ πιθανόν τις προηγούμενες μέρες να μην είχαμε καταφέρει να δούμε.

Και φυσικά, είναι πολύ πιο εύκολο να συγκεντρωθούμε σε πνευματικές εργασίες, που χρειάζονται προσοχή στη λεπτομέρεια και που τώρα περισσότερο απο ποτέ, μπορούμε να αναλάβουμε και να διαχειριστούμε!

Σήμερα όμως, κορυφώνεται και το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα, που συμπληρώνοντας την όψη με τον Κρόνο, θα βοηθήσει σε πάσης φύσεως ξεκαθαρίσματα και αναζητήσεις που οδηγούν ακόμα και σε αποκαλύψεις! Τώρα μπορούμε να διακρίνουμε τι κρύβεται πίσω από το προφανές και να κατανοήσουμε πράγματα, που μέχρι χτες μπορεί να μας προβλημάτιζαν ή να μας δημιουργούσαν πολλά ερωτηματικά…

Βεβαίως, η συγκεκριμένη όψη του Ερμή με τον Πλούτωνα είναι βασανιστική για τον νου, μια και είναι πολύ εύκολο να υποκύψουμε σε αρνητικές σκέψεις, που τις ημέρες αυτές τείνουν να γίνουν έως και εμμονικές! Υπάρχει επίσης κι ένα παρασκήνιο, το οποίο πολλές φορές λειτουργεί με επιβλαβή τρόπο, έτσι που να προκαλεί διαφόρων ειδών αναστατώσεις και εμπόδια!

Και βέβαια, η αγαπημένη εμπλοκή της ενέργειας του τετραγώνου μεταξύ του Ερμή και του Πλούτωνα είναι αυτή που μπορεί πολύ εύκολα να εξαφανίσει τη δουλειά σου από τον ηλεκτρονικό υπολογιστή σου… Μην αναρωτιέσαι πού βρίσκεται, την έχει… καταπιεί η μαύρη τρύπα του Ερμή-Πλούτωνα… Γι’ αυτό, για καλό και για κακό φρόντιζε να αποθηκεύεις πολύ καλά τη δουλειά σου, ώστε να μη βρεθείς προ εκπλήξεων! Ιδιαίτερα αν ανήκεις στους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του δευτέρου δεκαημέρου ή αν έχεις ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, το νου σου! Να ξέρεις πως η όψη σε έχει στο μάτι!

Αφροδίτη σε σύνοδο με Χείρωνα

Σήμερα όμως, πραγματοποιείται και η σύνοδος μεταξύ της Αφροδίτης και του Χείρωνα, μια όψη που ενεργοποιεί τη νοσταλγία, τις ωραίες αναμνήσεις, αλλά και τις συγκινήσεις που μπορείς να πάρεις από μια επανασύνδεση, από μια επαφή με ένα πρόσωπο από το παρελθόν! Μια όψη τρυφερότητας, αγάπης, που ενισχύει πολύ και τις οικογενειακές υποθέσεις, δημιουργώντας μια πολύ γλυκιά ατμόσφαιρα στο οικογενειακό περιβάλλον και σε κάνει να νιώθεις την ανάγκη να μείνεις στο σπίτι και να απολαύσεις τη ζεστασιά του σπιτιού σου και την αγάπη των δικών σου ανθρώπων!

Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, εκμεταλλευτείτε την ενέργεια της όψης αυτής για να έρθετε πιο κοντά σε αυτούς που αγαπάτε, να μιλήσετε, να επικοινωνήσετε με καρδιά σας και να ζεστάνετε τις σχέσεις σας, ιδιαίτερα αυτές που μπορεί να ψυχράνθηκαν το προηγούμενο διάστημα!

Να έχετε μια υπέροχη μέρα! Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας

Τώρα ακόμα χαμηλότερη τιμή στην πιο αλάνθαστη γραμμή προβλέψεων. Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 μόνο με 1,23/1' από σταθερό και 1.10/1΄ από κινητά.  

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 29-03-2016 20:00:00