blank
 
blank

Η ερωτική πλανητική περιπλάνηση μέχρι το τέλος του 2013! Ο έρωτας στα παγωμένα μονοπάτια του Δεκέμβρη!

 
Η ερωτική πλανητική περιπλάνηση μέχρι το τέλος του 2013! Ο έρωτας στα παγωμένα μονοπάτια του Δεκέμβρη!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Οι σχέσεις απο το παρελθόν και τα ζόρια του έρωτα!

Ο Άρης στο Ζυγό και τα ζόρια του έρωτα

O Άρης συνεχίζει να βρίσκεται στο Ζυγό, κάνοντας ζόρικα τα πράγματα για τις σχέσεις, αφού περιμένει την κατάλληλη στιγμή, να δείξει τις προθέσεις του, οι οποίες όσον αφορά τα ερωτικά το δεύτερο μισό του μήνα, δεν είναι οι καλύτερες. Είναι ένας Άρης που υπολειτουργεί στο ερωτικό στοιχείο, απο την άποψη πως ούτε διεκδικεί, αλλά και ούτε και ξεκαθαρίζει. Απλά αναμένει και ανιχνεύει.
 
Η επαφή του με τον Ουρανό, το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, θα τον κάνει ωστόσο να σπάσει δεσμά, να κάνει τους ξαφνικούς χωρισμούς πιο εύκολους και να φέρει κάθε είδους εμπόδια για μια αισιόδοξη έκβαση.

Η Πανσέληνος επιβαρύνει τις διαταραγμένες σχέσεις

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα απο την αρχή. Το σκηνικό φωτίζεται στις 17 Δεκεμβρίου, από τη τελευταία Πανσέληνο του χρόνου, στον άξονα Διδύμων-Τοξότη, η οποία θα μας διδάξει, πως τα περιττά λόγια και οι μη συνετές πράξεις μπορεί να επιβαρύνουν τις ήδη διαταραγμένες σχέσεις, ενώ όπου απουσιάζει η προοπτική εξέλιξης, είναι τελειωμένη υπόθεση.
 
Ο Ερμής, ο οποίος συμμετέχει επίσης σε αυτή τη Πανσέληνο, θα φέρει σε αντίθεση τη λογική με το ένστικτο, κάνοντας μας να συγκρουστούμε λίγο ακόμα με τον εαυτό μας.
 
Στις 19 Δεκεμβρίου η Σελήνη θα συναντήσει τον Δία σε μια σύσφιξη σχέσεων και ερωτικής συνεύρεσης, επιπόλαιου μάλλον χαρακτήρα, ωστόσο ταιριάζει στην εορταστική περίοδο, αφού θα φέρει χαλάρωση της έντασης και χαρά.
 
Ωστόσο, όλη η ουσία  του Δεκεμβρίου, συγκεντρώνεται προς τα τέλη του μήνα, με σημαντικότατες όψεις, οι οποίες θα καθορίσουν τη κατάσταση και τη ποιότητα των σχέσεων, απο το νέο χρόνο και μετά.

Η ανάδρομη Αφροδίτη φέρνει σχέσεις από το παρελθόν

Στις 22 Δεκεμβρίου, ο Ήλιος περνά στον Αιγόκερω, ενώ η Αφροδίτη γυρίζει ανάδρομη στο ίδιο ζώδιο, προκαλώντας μία σειρά απο καταστάσεις, ενώ το βασικότερο είναι η ανακύκλωση και η επιστροφή ατόμων και γεγονότων απο το παρελθόν. Θα βρεθούμε λοιπόν να αναλογιζόμαστε, αν αξίζει το κόπο να αφεθούμε σε παλιές σχέσεις και να δώσουμε δευτερες και τρίτες ευκαιρίες, μαζί με μια προσπάθεια για την αναθέρμανσή τους.
 
Η Αφροδίτη ειναι επίμονη στον Αγόκερω, υπολογιστική και αρέσκεται σε βασανιστικές ερωτικές παρατάσεις.
 
Το γεγονός πως δεν είναι ξεκάθαρη μπορεί να οδηγήσει σε χρονοτριβές, μέχρι να δείξει ο άλλος τι ακριβώς ζητά απο τη ζωή μας, ταλαντευόμενος/η μεταξύ φιλίας και έρωτα.  

Ο Άρης σε αντίθεση με Ουρανό στο δρόμο της φωτιάς

Στις 24 Δεκεμβρίου ο Άρης παίρνει θέση αντίθεσης προς τον Ουρανό, φέρνοντας καταστάσεις ανεξέλεγκτες, απρόβλεπτες, με ξαφνικούς χωρισμούς, ξεσπάσματα, επιθέσεις. Γινόμαστε αδιάλλακτοι, νευρικοί, επιθετικοί, καθόλου ανεκτικοί και έτοιμοι να κατεδαφίσουμε ό,τι μέχρι τώρα έχουμε χτίσει, αφήνοντας πίσω μας την εξάρτηση, τη συνύπαρξη και την κοινή δημιουργία.
 
Η όψη αυτή θα αλλάξει την σύσταση των σχέσεων, θα υπάρξει αντίδραση σε οτιδήποτε καταπιέζει και περιορίζει, ενώ οι γνωριμίες που θα συμβούν κάτω απο την επήρειά της, θα είναι σύντομης διάρκειας και ασύλληπτης έντασης.
 
Εμπλεκόμαστε σε ένα παιχνίδι με αμφίβολη έκβαση και με ακόμα πιο μεγάλη ένταση, που μπορεί να είναι η αφορμή να εγκαταλείψουμε σταθερές καταστάσεις, καλά βολεμένες.

Ο Πλούτωνας σε τετράγωνο με Άρη και Ουρανό και η έκρηξη

Η κατάσταση γίνεται πιο εκρηκτική, αφού όλο αυτό το παιχνίδι γίνεται υπό την επιρροή του Πλούτωνα, ο οποίος σχηματίζει τετράγωνα όλο αυτό το διάστημα, με Αρη και Ουρανό, χαρίζοντας μας απίστευτο κουράγιο να ανταπεξέλθουμε σε συγκρούσεις και να αναζητήσουμε νέες πηγές έμπνευσης και δημιουργίας.  
 
Η ερωτική ζωή όπως είναι αναμενόμενο, θα λυγίσει, έστω και για λίγο κάτω από βάρος αποφάσεων, γεγονότων, κλείσιμο κύκλων και τελείωμα καταστάσεων.
 
Τα πυρομαχικά του έρωτα λοιπόν, είναι σίγουρο πως θα προκαλέσουν απέχθεια σε κάθε μορφή παράδοσης, θα αντιταχθούν στο συντηρητισμό και σε οποιαδήποτε πίεση. Όσοι σκέφτεστε να επισημοποιήσετε τη σχέση σας, καλό ειναι να το παρατείνετε για αργότερα, έχοντας έτσι περισσότερες πιθανότητες.
 
Η όψη μεταξύ Άρη και Πλούτωνα θα φέρει ζητήματα παράνομων σχέσεων στην επιφάνεια, αφού ψάχνουμε ευκαιρία να ...λυγίσουμε στο πειρασμό και το απαγορευμένο. Σχέσεις που θα υπόκεινται σε κανόνες παρανομίας λοιπόν, με δεσμευμένους ήδη εραστές, με ίντριγκες και περίπλοκα σενάρια, σαν να είναι βγαλμένες απο ταινίες νουάρ.
 
Παράλληλα, η βία τις μέρες αυτές είναι ένα θέμα, μέσα απο την οποία θα προσπαθήσουμε νε επιβληθούμε, καθώς θα υπάρξει ασυγκράτητο ταμπεραμέντο, ενώ η λεκτική αντιπαράθεση μπορεί να έχει μοιραίες επιπτώσεις, που μπορεί να φτάσουν ακόμα και σε σωματικές επιθέσεις.

Ο επίλογος του 2013

Φυσικά οι όψεις του Δεκεμβρίου 2013 δε φέρνουν μόνο δεν παρατράγουδα, αλλά και ...ωραίες καταλήξεις, όπως οι σεξουαλικές απολαύσεις, οι οποίες θα είναι έντονες, χωρίς ενοχές και τύψεις, μόνο με σκοπό την απόλαυση και την ένωση της στιγμής.
 
Ο Δεκέμβριος αποχωρώντας λοιπόν, αφήνει αμφίβολο αν θα μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε τις νέες μας εμπειρίες για κάτι καλύτερο, αλλά τουλάχιστον θα είμαστε σε θέση να αξιολογήσουμε τις μελλοντικές.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 16-12-2013 00:00:00