blank
 
blank

Το φθινόπωρο 2013 και οι αστρολογικές ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, από την Ρένα Μεντάκη.

 
Το φθινόπωρο 2013 και οι αστρολογικές ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, από την Ρένα Μεντάκη.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Οι αστρολογικές όψεις του φθινοπώρου και πώς επηρεάζουν τα ερωτικά των ζωδίων

Με τους περισσότερους πλανήτες να παρελαύνουν από το ζώδιο του Σκορπιού, το φθινόπωρο αναμένεται άκρως καυτό και ερωτικό για τα περισσότερα ζώδια. Η αναζήτηση μιας «δυνατής» σχέσης θα αποτελέσει το ζητούμενο για τους περισσότερους, παρόλο που δεν θα είναι πάντα εύκολο να επιτευχθεί.
 
Η Νέα Σελήνη στις 5 Οκτωβρίου σχηματίζει την δύσκολη πλανητική διαμόρφωση του σταυρού με τους Ουρανό, Πλούτωνα και Δία, γεγονός που μπορεί να δημιουργήσει πολλά προβλήματα στα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους) που ήδη αντιμετωπίζουν αδιέξοδα στις σχέσεις τους. Ωστόσο, ακόμα και η συγκεκριμένη διαμόρφωση δεν αποτελεί σοβαρή απειλή για τις σχέσεις που βασίζονται στην αμοιβαία κατανόηση και έχουν γερές βάσεις.
 
Μετά το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα που αποκορυφώνεται την 1η Νοεμβρίου, οι αστρολογικές ενδείξεις για το επόμενο δίμηνο, είναι σαφώς καλύτερες και υπόσχονται καλύτερες μέρες για όλους. Ιδιαίτερα θετική επιρροή θα αποτελέσει η Νέα Σελήνη της 3ης Δεκεμβρίου στο ζώδιο του Τοξότη σε τρίγωνο με τον Ουρανό που υπόσχεται να τονώσει την ερωτική ζωή των ζωδίων της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες και Τοξότες).

Ερωτικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Κριός
Φίλε Κριέ, η αισθηματική σου ζωή θα σε απασχολήσει περισσότερο από κάθε άλλη φορά το φθινόπωρο, αφού είτε το θέλεις είτε όχι, το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα που θα βρίσκεται σε ισχύ το τρίμηνο Οκτωβρίου-Δεκεμβρίου, θα ανατρέψει πολλά δεδομένα. Τα πρώτα σημάδια θα αρχίσουν να γίνονται ορατά με τη Νέα Σελήνη στις 5/10 και την Πανσέληνο-έκλειψη στις 18/10 και που θα σε βάλουν στη διαδικασία να σκεφτείς πιο ώριμα την έννοια της συντροφικότητας και να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή από τις 21/10 έως και τις 11/11 θα δυσκολέψει το έργο σου, με αποτέλεσμα να αναθεωρήσεις πολλές φορές τις απόψεις σου. Τα προβλήματά σου αρχίζουν να βρίσκουν λύσεις από τις αρχές Δεκεμβρίου, αφού η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο συμβατό ζώδιο του Τοξότη στις 3/12, σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιό σου, και δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για ένα νέο δυναμικό ξεκίνημα στη σχέση που διατηρείς, ενώ σου φέρνει ένα μεγάλο έρωτα αν είσαι αδέσμευτος. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ταύρος
Ευχάριστα εξελίσσεται η αισθηματική σου ζωή το φθινόπωρο, φίλε Ταύρε. Οι πλανήτες που βρίσκονται συγκεντρωμένοι στον τομέα των σχέσεών σου, το συνεχές εξάγωνο Κρόνου-Πλούτωνα αλλά και η διέλευση του Άρη από την Παρθένο από τις 15/10 μέχρι και τις 7/12, θα σημάνουν την επισημοποίηση μιας σοβαρής σχέσης, ή θα σε φέρουν σε επαφή με καινούργια άτομα που θα μπουν στη ζωή σου για να μείνουν οριστικά. Εξάλλου και η Ηλιακή έκλειψη που διαμορφώνεται στις 3 Νοεμβρίου δίνει μια διαφορετική απόχρωση στην αισθηματική σου ζωή, αφού με τη συμμετοχή του ανάδρομου Ερμή, θα νιώσεις την ανάγκη να περάσεις πολλές ώρες κουβεντιάζοντας με τον σύντροφό σου, ώστε να μην αφήσεις να πλανάται κανένα ίχνος αμφιβολίας ανάμεσά σας. Αυτή η εξέλιξη όπως είναι λογικό θα σας δέσει ακόμα περισσότερο. Τέλος, αν ανήκεις στην κατηγορία των Ταύρων που ταλαιπωρούνται από μια σχέση που έχει υποστεί τη φθορά του χρόνου, ίσως θα πρέπει να την διακόψεις οριστικά, προκειμένου να προετοιμαστείς για τον μεγάλο έρωτα που βρίσκεται στο δρόμο σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Δίδυμοι
Φίλε Δίδυμε, ο κυβερνήτης σου Ερμής που θα βρίσκεται μέχρι και τις 4/12 στον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, σε αναγκάζει να δώσεις προτεραιότητα σε επαγγελματικά θέματα που χρειάζονται προσοχή. Έτσι, μάλλον δεν σου απομένει πολύς ελεύθερος χρόνος για την προσωπική σου ζωή, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα υπάρξουν εξελίξεις. Αντίθετα, η είσοδος της Αφροδίτης στον τομέα των σχέσεών σου από τις 8 Οκτωβρίου, υπόσχεται μια αρμονική περίοδο που θα διαρκέσει μέχρι και τις 4 Νοεμβρίου. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μια σχέση, το διάστημα αυτό θα έρθεις πιο κοντά με τον αγαπημένο σου και ίσως αποφασίσετε την επισημοποίηση του δεσμού σας, ή προκύψει μια εγκυμοσύνη που θα σας δέσει περισσότερο. Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να περιμένεις έναν κεραυνοβόλο έρωτα που θα αλλάξει καθοριστικά τη ζωή σου. Εξάλλου και η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 3 Δεκεμβρίου, σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό, γεγονός που ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στον αισθηματικό τομέα, γεμάτο ευχάριστες εκπλήξεις. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Καρκίνος
Η παραμονή του Κρόνου στο συμβατό ζώδιο του Σκορπιού, καθώς και οι υπόλοιποι πλανήτες που βρίσκονται στο ίδιο ζώδιο, ευνοούν ιδιαίτερα την αισθηματική σου ζωή, φίλε Καρκίνε. Ωστόσο, ο Πλούτωνας που βρίσκεται στον τομέα των σχέσεών σου, πρόκειται να σχηματίσει τετράγωνο με τον Ουρανό την 1η Νοεμβρίου, γεγονός που μπορεί να δημιουργήσει κάποια προβλήματα. Ευτυχώς για σένα η Ηλιακή Έκλειψη δυο μέρες αργότερα, μπορεί να σημάνει ένα νέο ξεκίνημα, αφού θα σε υποχρεώσει να αντιμετωπίσεις κατά μέτωπο τις όποιες αντιξοότητες και να βάλεις πιο γερά θεμέλια τουλάχιστον στις σχέσεις που θέλεις να διατηρήσεις. Αν πάλι νιώθεις ότι έχεις «κουραστεί» από τις αλλεπάλληλες εντάσεις, ίσως είναι καιρός να βάλεις ένα τέλος, τώρα που οι συνθήκες ευνοούν την δημιουργία μιας υγιούς σχέσης. Αν είσαι ελεύθερος, η διέλευση του Άρη από τον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 15/10 μέχρι και τις 7/12, θα σου φέρει ένα νέο έρωτα, που θα σε καλύψει απόλυτα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, η παρουσία του Άρη στο ζώδιό σου μέχρι και τις 15 Οκτωβρίου, σε κάνει ιδιαίτερα τολμηρό και αποφασιστικό και προοιωνίζει ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον και ερωτικό φθινόπωρο. Πλέον, νιώθεις έτοιμος να εξασφαλίσεις την αρμονία στην αισθηματική σου ζωή, γεγονός που σου επιτρέπει να παραμερίσεις τον εγωισμό σου και να ασχοληθείς περισσότερο με τις ανάγκες του συντρόφου σου. Είσαι μάλιστα διατεθειμένος να κάνεις ό,τι χρειαστεί προκειμένου να τον δελεάσεις και να τον πείσεις ότι οι προθέσεις σου είναι σοβαρές. Η διέλευση της Αφροδίτης από το συμβατό ζώδιο του Τοξότη από τις 8/10 μέχρι και τις 4/11, βρίσκεται στο πλευρό σου και σε κάνει ακόμα περισσότερο ρομαντικό, ενώ αν είσαι ελεύθερος, υπόσχεται να σου φέρει τον έρωτα, με τον πιο ανορθόδοξο τρόπο. Σε κάθε περίπτωση η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 3/12 υπόσχεται να βάλει τέλος στη μοναχική σου ζωή και να σου χαρίσει την απόλυτη ευτυχία. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Παρθένος
Η αισθηματική σου ζωή αρχίζει να αποκτά έντονο ενδιαφέρον, με την είσοδο του Άρη στο ζώδιό σου από τις 15 Οκτωβρίου, αγαπητέ Παρθένε. Μέχρι και τις 7/12 που θα βρίσκεται εκεί, πολλά θα αλλάξουν, αφού θα δεις τη ζωή σου να αποκτά άλλους ρυθμούς. Η Νέα Σελήνη και Ηλιακή Έκλειψη που διαμορφώνεται στις 3 Νοεμβρίου, σχηματίζει ακριβές εξάγωνο με τον Άρη, γεγονός που ανοίγει το δρόμο για νέες περιπέτειες, κυρίως αν είσαι ελεύθερος. Σ’ αυτή την περίπτωση, μια νέα γνωριμία που θα κάνεις αυτό το διάστημα, θα επηρεάσει καθοριστικά τη ζωή σου και θα ανατρέψει πολλές απόψεις σου για την δέσμευση. Δεν αποκλείεται βέβαια και η πιθανότητα να επιστρέψει ένας παλιός έρωτας στη ζωή σου, αφού ο κυβερνήτης σου Ερμής που θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία σχηματίζει στενή σύνοδο με την έκλειψη. Αν πάλι, είσαι ήδη δεσμευμένος, το φθινόπωρο προβλέπεται ιδιαίτερα καυτό, αφού τόσο εσύ όσο και ο σύντροφός σου, είστε διατεθειμένοι να βρείτε τρόπους να αναζωπυρώσετε τον έρωτά σας, αλλά και να κάνετε ουσιαστικές συζητήσεις που θα σας φέρουν πιο κοντά. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, είναι αλήθεια ότι το φθινόπωρο δεν μπαίνει με τις καλύτερες διαθέσεις, αφού η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στο δικό σου ζώδιο στις 5 Οκτωβρίου σχηματίζει αρνητικές γωνίες με τον Ουρανό, τον Πλούτωνα και τον Δία και βάζει σε κίνδυνο τις σοβαρές σχέσεις που υπάρχουν στη ζωή σου. Ωστόσο, για να καταλήξεις στον οριστικό χωρισμό, θα πρέπει να προϋπάρχει το «κακό» κλίμα και να έχουν εξαντληθεί όλες οι πιθανότητες βελτίωσης. Αντίθετα, αν υπάρχει αγάπη και κατανόηση με τον σύντροφό σου, ίσως δημιουργηθούν κάποια απρόβλεπτα προβλήματα, τα οποία όμως θα καταφέρετε να ξεπεράσετε μαζί. Ένα σπάνιο φαινόμενο αποτελεί η τετράμηνη παραμονή της δικής σου Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερω από τις 5/11/2013 μέχρι και τις 5/3/2014. Η ανάδρομη πορεία που θα πραγματοποιήσει στο συγκεκριμένο ζώδιο, ίσως αποτελέσει μια καλή ευκαιρία για να βρεις εναλλακτικές λύσεις σε προβλήματα που ταλαιπωρούν τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος, το συγκεκριμένο διάστημα, είναι πιθανό να αναβιώσει μια σχέση από το παρελθόν, ή να βιώσεις έναν καρμικό έρωτα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Σκορπιός
Συνωστισμός πλανητών γίνεται στο ζώδιό σου, φίλε Σκορπιέ, με την έναρξη της φθινοπωρινής περιόδου κι αυτό σημαίνει ότι η ζωή σου βρίσκεται σε πλήρη αναδιοργάνωση. Η «αρμένικη» επίσκεψη του Ερμή και η ανάδρομη πορεία που θα διανύσει στο ζώδιό σου, θα σου δημιουργήσει έντονους προβληματισμούς σχετικά με το μέλλον σου, ενώ η Ηλιακή Έκλειψη που σχηματίζεται στο ζώδιό σου στις 3 Νοεμβρίου, θα πρέπει να σε βρει έτοιμο για αλλαγές που στόχο έχουν να δώσουν νέο ενδιαφέρον στη ζωή σου. Και επειδή ανήκεις στα πιο ερωτικά ζώδια, τι άλλο μπορεί να κάνει πιο ενδιαφέρουσα τη ζωή σου, από έναν νέο έρωτα; Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι αν διατηρείς ήδη μια σχέση που σε καλύπτει, θα αναζητήσεις κάτι άλλο. Αντίθετα, η παρουσία του Κρόνου στο ζώδιό σου και το συνεχές εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα, εγγυώνται την σταθερότητα και την μακροβιότητα των σοβαρών σχέσεων. Αν όμως βρίσκεται σε αναζήτηση συντρόφου, τότε μπορείς να ελπίζεις σε μια καινούργια σχέση, που θα αλλάξει τη ζωή σου μια για πάντα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Τοξότης
Φίλε Τοξότη, η είσοδος του φθινοπώρου, σε βρίσκει κάπως απομονωμένο και με λίγη διάθεση για περιπέτειες και γνωριμίες. Σύντομα όμως, το σκηνικό αυτό ανατρέπεται, αφού με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιό σου από τις 8 Οκτωβρίου, ξαναβρίσκεις την αισιοδοξία σου και το χαμόγελό σου και νιώθεις έτοιμος να ξεκινήσεις για την αναζήτηση του κατάλληλου ερωτικού συντρόφου. Οι γνωριμίες που θα κάνεις μέχρι και τις 4/11, θα είναι πολλές και η διαπίστωση ότι ασκείς έντονη έλξη στο αντίθετο φύλο, θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σου, ωστόσο η δημιουργία μιας σημαντικής σχέσης αναμένεται γύρω στις 3 Δεκεμβρίου, με τη Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στον αστερισμό σου. Το τρίγωνο μάλιστα που σχηματίζει ο απρόβλεπτος Ουρανός με το καινούργιο φεγγάρι, υπόσχεται μια σχέση που ξεπερνά κατά πολύ τις προσδοκίες. Αν πάλι ανήκεις στους δεσμευμένους Τοξότες, η Νέα Σελήνη μπορεί να σηματοδοτήσει την επισημοποίηση της σχέσης σου, ή την άφιξη του πρώτου σου απογόνου που θα δώσει νέο νόημα στη ζωή σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, τόσο η Νέα Σελήνη στις 5/10 όσο και η Πανσέληνος-Σεληνιακή Έκλειψη στις 18/10, δεν αποτελούν τις καλύτερες ενδείξεις για την προσωπική σου ζωή, που ενδέχεται να υποστεί σημαντικές ανατροπές. Η αρνητική γωνία Ουρανού-Πλούτωνα που αποκορυφώνεται την 1η Νοεμβρίου, μπορεί να δώσει το τελικό χτύπημα στις σχέσεις που ακροβατούν. Αν όμως πράγματι έχεις ταλαιπωρηθεί από τις προσωπικές σου σχέσεις, εκείνο που θα πρέπει να σε παρηγορεί, είναι η διαπίστωση ότι η ζωή σου χρειάζεται ένα «ταρακούνημα» που θα σε απεγκλωβίσει από τα προβλήματα και θα σου ανοίξει νέους ορίζοντες. Αυτό σημαίνει ότι οι φθαρμένες σχέσεις πρέπει να τελειώσουν πια, ώστε να είσαι έτοιμος για το καινούργιο που έρχεται και που αναμένεται απλά υπέροχο. Είτε βγεις από μια σχέση, είτε είσαι ελεύθερος, η είσοδος του Άρη στην Παρθένο από τις 15/10 και μέχρι τις 7/12, θα φέρει στο δρόμο σου ένα άτομο που θα σε κάνει να ξεχάσεις τα πάντα και θα σου προσφέρει τα πάντα. Αν πάλι διατηρείς μια σχέση που κυλάει χωρίς προβλήματα, δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Υδροχόος
Φίλε Υδροχόε, η παρέλαση των πλανητών από το μεσουράνημα του ηλιακού σου ωροσκοπίου, σου δημιουργεί ήδη αρκετή πίεση στον επαγγελματικό τομέα, ενώ και η διέλευση του Άρη από τον έβδομο οίκο σου φαίνεται να έχει βάλει στο στόχαστρο τις σχέσεις σου. Έτσι, η φθινοπωρινή περίοδος δεν ξεκινάει με τις καλύτερες προδιαγραφές και όπως είναι λογικό, ελπίζεις πώς και πώς σε μια αλλαγή, που θα σε απαλλάξει από το άγχος. Αυτή η αλλαγή θα αρχίσει να πραγματοποιείται από τις 8/10, με την είσοδο της Αφροδίτης στο φιλικό ζώδιο του Τοξότη. Μέχρι και τις 4/11 που θα βρίσκεται εκεί, μπορείς να βρεις ένα «αποκούμπι» στο φιλικό σου περιβάλλον, το οποίο θα φροντίσει όχι μόνο να σου συμπαρασταθεί, αλλά και να σου βρει ένα νέο έρωτα, που θα φωτίσει τη ζωή σου. Η σχέση αυτή μάλιστα αναμένεται να σταθεροποιηθεί και να εξελιχθεί πιο σοβαρά μετά τις 8 Δεκεμβρίου, με την είσοδο του Άρη στο Ζυγό. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους Υδροχόους, το φθινόπωρο, μπορεί να αντιμετωπίσεις προσωρινές προστριβές στη σχέση σου, που όμως θα αποκατασταθούν με αμοιβαίες υποχωρήσεις. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ιχθείς
Η παρουσία του παραδοσιακού σου κυβερνήτη Δία στον Καρκίνο, καθώς και του Κρόνου στον Σκορπιό, αποτελούν τις καλύτερες εγγυήσεις για την πορεία της αισθηματικής σου ζωής, φίλε Ιχθύ. Οι δυο πλανήτες σχηματίζουν ένα μεγάλο τρίγωνο με το ζώδιό σου, σε προστατεύουν από κάθε κακοτοπιά και επιπλέον δημιουργούν μια σταθερότητα στις σχέσεις σου. Το φθινόπωρο μάλιστα, αρκετοί πλανήτες βρίσκονται στο συμβατό ζώδιο του Σκορπιού, γεγονός που εγγυάται τις καλύτερες εξελίξεις στα προσωπικά σου. Αν διατηρείς ήδη μια σχέση, η επισημοποίησή της είναι θέμα χρόνου, ενώ αν είσαι ελεύθερος, μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου θα έχεις καλυφθεί συναισθηματικά, αφού η Νέα Σελήνη στις 3/11 που αποτελεί και Ηλιακή Έκλειψη πρόκειται να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στον αισθηματικό τομέα. Παρόλο λοιπόν που δεν απειλείσαι από τίποτα, ίσως θα πρέπει να προσέξεις λίγο περισσότερο το δεύτερο δεκαήμερο του Οκτωβρίου, που ο Άρης από τον τομέα των σχέσεών σου, θα σχηματίσει αντίθεση με τον κυβερνήτη σου Ποσειδώνα, γεγονός που μπορεί να σου προκαλέσει κάποιες μικρές απογοητεύσεις. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Download Video as MP4
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 02-10-2013 00:00:00