blank
 
blank

Η ερωτική συμβουλή της Δευτέρας, 18 Ιουλίου 2016.

 
Η ερωτική συμβουλή της Δευτέρας, 18 Ιουλίου 2016.
Βαθμολόγησε
Score: 4.2  Ψήφοι: 5
 

Η ερωτική συμβουλή της Δευτέρας, 18 Ιουλίου 2016 για το ζώδιό σου, από την Φένια Σταμέλου! Μάθε τι θα συμβεί σήμερα στην αισθηματική και ερωτική σου ζωή.

Sponsored Links

Ερωτική συμβουλή της ημέρας

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ Κριέ, η εβδομάδα σου φαίνεται να ξεκινά με περίεργη διάθεση, καθώς η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερου και σου δημιουργεί μια αίσθηση περιορισμού. Πιθανόν, καλείσαι να αναλογιστείς το μέλλον της ερωτικής σου ζωής, τις ανάγκες σου και τις ευθύνες που πρέπει να αναλάβεις για να προχωρήσεις παρακάτω μια σημαντική σου σχέση. Καλό θα είναι να αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις με ωριμότητα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη από το ζώδιο του Αιγόκερου και το εξάγωνό της με τον Ποσειδώνα, σου δημιουργεί εξωστρέφεια και κοινωνική διάθεση. Το κλίμα της ημέρας είναι ιδανικό για να διευρύνεις τον κύκλο σου και να προσθέσεις νέα άτομα στη ζωή σου, ανάμεσα στα οποία μπορεί να κρύβονται και ερωτικές ευκαιρίες… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη κινείται στον 8ο ηλιακό σου οίκο, φέρνοντας στην επιφάνεια απωθημένα και καταπιεσμένες επιθυμίες σου. Ίσως, έχει έρθει η στιγμή να αφήσεις οριστικά πίσω σου μια ερωτική υπόθεση που επηρεάζει αρνητικά την ψυχολογία σου ή να βρεις ριζικές λύσεις σε προβλήματα που υπάρχουν στη σχέση σου. Δεν χωράνε επιπολαιότητες στις αποφάσεις σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη κινείται απέναντι από το ζώδιό σου τη σημερινή ημέρα, φέρνοντας σε πρώτο πλάνο τον τομέα «σχέσεις». Το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα, ξυπνά την ρομαντική σου πλευρά, σε εμπνέει να κάνεις όνειρα για το μέλλον της ερωτικής σου ζωής και σε βοηθά να γεφυρώσεις αντιθέσεις με το σύντροφό σου ή με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

ΛΕΩΝ

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα σε καλεί να θέσεις κάποιες προτεραιότητες και να σκεφτείς πώς θα καταφέρεις να ικανοποιήσεις τις σωματικές και τις ψυχικές σου ανάγκες. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, θα θελήσεις να αναζητήσεις τρόπους για να ανανεώσεις τη σχέση σου και να αναζωπυρώσεις το πάθος μεταξύ σας. Οι αδέσμευτοι μάλλον πρέπει να κάνουν στροφή προς τα μέσα και να κατασταλάξουν στο τι πραγματικά ζητάνε από τους άλλους… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ. Tι εξελίξεις θα έχεις σήμερα στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788  ή με sms στείλε A20 στο 54529.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το εξάγωνο Σελήνης-Ποσειδώνα είναι μία ιδιαίτερα ευνοϊκή όψη για την ερωτική σου ζωή. Η αυτοπεποίθηση και η γοητεία σου ανεβαίνουν, όπως και η διάθεσή σου να φλερτάρεις. Θέλεις να βάλεις ρομάντζο, συναίσθημα, έρωτα και ανιδιοτελή αγάπη στη ζωή σου και η σημερινή μέρα σε καλεί να κινητοποιηθείς για να τα έχεις… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Tι εξελίξεις θα έχεις σήμερα στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788  ή με sms στείλε A20 στο 54529.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Η πορεία της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερου και το εξάγωνό της με τον Ποσειδώνα, στρέφει την προσοχή σου στο παρελθόν. Θα θελήσεις να κάνεις ένα απολογισμό τις μέρες αυτές και να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και τις ανάγκες του, ενώ παρελθοντικές σχέσεις και επιλογές θα σε απασχολήσουν έντονα, ώστε να δεις καθαρά πλέον τι πραγματικά λάμβανες απ’ αυτές… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το εξάγωνο Σελήνης-Ποσειδώνα ανεβάζει την ερωτική σου διάθεση και ξεκινά την εβδομάδα σου με εξαιρετικές προϋποθέσεις για να ζήσεις όμορφες, χαρούμενες και παθιασμένες στιγμές. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους, οι ερωτικές ευκαιρίες αυξάνονται και μπορεί να κρύβονται παντού, σε κάθε επαφή και συναναστροφή σου. Οι δεσμευμένοι νιώθουν την ανάγκη να ανανεώσουν το κλίμα στη σχέση τους και θα έχουν πολλές ευκαιρίες να την ικανοποιήσουν… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη συναντά τον Ποσειδώνα σε μια όψη εξαγώνου τη σημερινή ημέρα και σε ωθεί να διεκδικήσεις χρόνο και χώρο για τον εαυτό σου. Αν διατηρείς μόνιμη σχέση, καλό θα είναι να επικοινωνήσεις τις ανάγκες σου και να αναλογιστείς κατά πόσο η άλλη πλευρά είναι διατεθειμένη να τις ικανοποιήσει. Οι αδέσμευτοι μπαίνουν σε μια διαδικασία αξιολόγησης προσώπων και καταστάσεων που τους περιτριγυρίζουν…  Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη κινείται στο ζώδιό σου σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, σχηματίζοντας ένα εξάγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες. Η όψη σε κάνει κοινωνικό, επικοινωνιακό και προσιτό, βοηθώντας σε να προσελκύσεις ερωτικές ευκαιρίες και να βάλεις στη ζωή σου καινούριες, ενδιαφέρουσες υπάρξεις. Οι δεσμευμένοι θα θελήσουν να βγάλουν ένα συναισθηματικό, ρομαντικό πρόσωπο στο ταίρι τους, που θα ανανεώσει το κλίμα στη σχέση τους… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ. Tι εξελίξεις θα έχεις σήμερα στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788  ή με sms στείλε A20 στο 54529.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το εξάγωνο Σελήνης-Ποσειδώνα ενεργοποιεί τον 12ο και τον 2ο ηλιακό σου οίκο και σε καλεί να αναλογιστείς ποια άγχη ή φοβίες εμποδίζουν την ικανοποίηση των προσωπικών σου αναγκών. Καλό θα είναι να κάνεις μια εσωτερική στροφή τη σημερινή μέρα και να ξεκαθαρίσεις μέσα σου αυτά που πραγματικά ζητάς από τις ερωτικές σου σχέσεις… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Tι εξελίξεις θα έχεις σήμερα στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788  ή με sms στείλε A20 στο 54529.

ΙΧΘΕΙΣ

Η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα από το ζώδιό σου, ανοίγοντας τη βδομάδα σου σε θετικό κλίμα. Κοινωνικότητα και νέες γνωριμίες, ειδικά μέσα από τον επαγγελματικό σου κύκλο, οι οποίες μπορεί να εξελιχθούν και σε ερωτικές ιστορίες πάθους, πολλαπλασιάζονται τη σημερινή μέρα. Οι δεσμευμένοι, μέσα από καινούριες, κοινές δραστηριότητες, θα καταφέρουν να βγάλουν τη σχέση τους από τη ρουτίνα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ. Tι εξελίξεις θα έχεις σήμερα στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788  ή με sms στείλε A20 στο 54529.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 17-07-2016 22:00:00