blank
 
blank

Η ερωτική συμβουλή της Παρασκευής, 22 Ιουλίου 2016.

 
Η ερωτική συμβουλή της Παρασκευής, 22 Ιουλίου 2016.
Βαθμολόγησε
Score: 3  Ψήφοι: 2
 

Η ερωτική συμβουλή της Παρασκευής, 22 Ιουλίου 2016 για το ζώδιό σου, από την Φένια Σταμέλου! Μάθε τι θα συμβεί σήμερα στην αισθηματική και ερωτική σου ζωή.

Sponsored Links

Ερωτική συμβουλή της ημέρας

ΚΡΙΟΣ

Ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο του Λέοντα τη σημερινή ημέρα, «ρίχνοντας φως» στον τομέα του έρωτα. Η πλανητική κινητικότητα στον 5ο ηλιακό σου οίκο αυξάνεται με τη διέλευση αυτή, όπως και η διάθεσή σου για φλερτ και ερωτικά παιχνίδια. Είτε ανήκεις στους δεσμευμένους είτε όχι, προσπάθησε να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που προκύπτουν το διάστημα αυτό, για εκτονώσεις τη σεξουαλικότητα και την ερωτική σου διάθεση. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Tι εξελίξεις θα έχεις σήμερα στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 (σταθερό 1,24/λεπτό, κινητό 1,11/λεπτό, με ελάχιστη χρέωση το πρώτο λεπτό) ή με sms στείλε A20 στο 54529 (1.24/sms).

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ήλιος περνάει στο ηλιακό σου ναδίρ, ενισχύοντας την τάση του τελευταίου διαστήματος για στροφή στο ερωτικό σου παρελθόν. Είτε αισθάνεσαι την ανάγκη να εκφράσεις τα συναισθήματά σου σε ένα πρόσωπο που νιώθεις να έχετε αφήσει κάτι στη μέση, είτε μπαίνεις στη διαδικασία να κάνεις ένα απολογισμό των ερωτικών σου επιλογών, ώστε αναλογιζόμενος λάθη και παραλείψεις, να χαράξεις νέα πορεία στα αισθηματικά σου. Σε κάθε περίπτωση, άκουσε το ένστικτο και την καρδιά σου. Αυτά έχουν τις απαντήσεις. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Tι εξελίξεις θα έχεις σήμερα στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 (σταθερό 1,24/λεπτό, κινητό 1,11/λεπτό, με ελάχιστη χρέωση το πρώτο λεπτό) ή με sms στείλε A20 στο 54529 (1.24/sms).

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η είσοδος του Ήλιου στον Λέοντα και στο 3ο ηλιακό σου σπίτι, ενισχύει την επικοινωνιακή σου διάθεση και σε ωθεί να εκφράσεις ακόμη πιο άμεσα τα συναισθήματα και τις ανάγκες σου. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να μιλήσεις με το ταίρι σου για όλα όσα σε απασχολούν. Οι αδέσμευτοι θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν ένα πρόσωπο που τους εξιτάρει εγκεφαλικά, είτε πρόκειται για παλιά είτε για καινούρια ερωτική ιστορία… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ. Tι εξελίξεις θα έχεις σήμερα στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 (σταθερό 1,24/λεπτό, κινητό 1,11/λεπτό, με ελάχιστη χρέωση το πρώτο λεπτό) ή με sms στείλε A20 στο 54529 (1.24/sms).

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, εισέρχεται και ο Ήλιος στο ζώδιο του Λέοντα και με την Αφροδίτη και τον Ερμή να βρίσκονται στην ίδια θέση, φαίνεται πως μεγαλώνει η ανάγκη σου για συναισθηματική ασφάλεια και σταθερότητα. Τα ερωτικά σκαμπανεβάσματα σε κουράζουν το διάστημα αυτό και αν υπάρχει ένα πρόσωπο στη ζωή σου, το οποίο δε σου δίνει αυτά που ζητάς, μάλλον θα μπεις σε σκέψεις για την πορεία της σχέσης σας… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Tι εξελίξεις θα έχεις σήμερα στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 (σταθερό 1,24/λεπτό, κινητό 1,11/λεπτό, με ελάχιστη χρέωση το πρώτο λεπτό) ή με sms στείλε A20 στο 54529 (1.24/sms).

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα περνά και ο Ήλιος στο ζώδιό σου, εκκινώντας τον γενέθλιο μήνα σου και ένα διάστημα σημαντικών εξελίξεων στην ερωτική σου ζωή. Είσαι και αισθάνεσαι στο επίκεντρο, καθορίζεις ο ίδιος το μέλλον των σχέσεών σου και δύσκολα θα κάνεις εκπτώσεις στα θέλω και στις ανάγκες σου το διάστημα αυτό. Είτε διατηρείς μόνιμη σχέση είτε όχι, εκμεταλλεύσου την αυτοπεποίθηση και την γοητεία που εκπέμπεις τώρα, για να εκπληρώσεις όλες τις επιθυμίες σου… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ. Tι εξελίξεις θα έχεις σήμερα στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 (σταθερό 1,24/λεπτό, κινητό 1,11/λεπτό, με ελάχιστη χρέωση το πρώτο λεπτό) ή με sms στείλε A20 στο 54529 (1.24/sms).

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η είσοδος του Ήλιου στον Λέοντα αυξάνει την πλανητική κινητικότητα στον 12ο ηλιακό σου οίκο, ενισχύοντας την ανάγκη σου να κλείσεις παρελθοντικές υποθέσεις. Βρίσκεσαι στο τέλος μιας σημαντικής περιόδου και σε φάση προετοιμασίας ενός καινούριου κύκλου που θα ανοίξει στην αισθηματική σου ζωή, γι’ αυτό το διάστημα αυτό, καλείσαι να αφήσεις πίσω σου ό,τι σε κρατάει δέσμιο στο παρελθόν… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Tι εξελίξεις θα έχεις σήμερα στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 (σταθερό 1,24/λεπτό, κινητό 1,11/λεπτό, με ελάχιστη χρέωση το πρώτο λεπτό) ή με sms στείλε A20 στο 54529 (1.24/sms).

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Ο κοινωνικός σου κύκλος συνεχίζει να διευρύνεται, όπως και οι ερωτικές ευκαιρίες που προκύπτουν μέσα από αυτόν. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα αυξάνει ακόμα περισσότερο την εξωστρέφεια και την κοινωνικότητά σου, αλλά και τις πιθανότητες να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα ομορφύνει τις μέρες και τις νύχτες σου. Από την άλλη, αν υπήρχαν κάποιοι στόχοι που είχατε θέσει με το σύντροφό σου, που αφορούσαν το μέλλον της σχέσης σας, τώρα θα καταφέρετε να τους υλοποιήσετε. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Tι εξελίξεις θα έχεις σήμερα στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 (σταθερό 1,24/λεπτό, κινητό 1,11/λεπτό, με ελάχιστη χρέωση το πρώτο λεπτό) ή με sms στείλε A20 στο 54529 (1.24/sms).

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η αυτοπεποίθηση, η γοητεία και ο δυναμικός εαυτός που βγάζεις προς τα έξω, ενισχύονται ακόμη περισσότερο από την είσοδο του Ήλιου στο ηλιακό σου μεσουράνημα. Αυτό που πρέπει να προσέξεις το διάστημα αυτό, είναι η τάση σου να προβάλλεις έναν πιο απόλυτο και δογματικό εαυτό, που ενδεχομένως να προκαλέσει δυσανασχέτηση στο ταίρι σου ή σε υποψήφιους ερωτικούς συντρόφους… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Tι εξελίξεις θα έχεις σήμερα στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 (σταθερό 1,24/λεπτό, κινητό 1,11/λεπτό, με ελάχιστη χρέωση το πρώτο λεπτό) ή με sms στείλε A20 στο 54529 (1.24/sms).

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η αισιοδοξία και η εξωστρέφεια που χαρακτηρίζουν το ζώδιό σου, ενισχύονται ακόμη περισσότερο από την είσοδο του Ήλιου στον Λέοντα και στο 9ο ηλιακό σου σπίτι. Οι πιθανότητες για νέες γνωριμίες και ερωτικές προκλήσεις αυξάνονται το διάστημα αυτό, ενώ αν υπάρχει ένα πρόσωπο στη ζωή σου, με το οποίο θέλεις να προχωρήσεις τη σχέση σας παρακάτω, τώρα θα έχεις όλες τις προϋποθέσεις να το διεκδικήσεις… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ. Tι εξελίξεις θα έχεις σήμερα στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 (σταθερό 1,24/λεπτό, κινητό 1,11/λεπτό, με ελάχιστη χρέωση το πρώτο λεπτό) ή με sms στείλε A20 στο 54529 (1.24/sms).

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο 8ος ηλιακός σου οίκος φλέγεται από τους διελαύνοντες πλανήτες, με τον Ήλιο να περνά επίσης σε αυτό το κομμάτι του ωροσκοπίου σου από σήμερα. Η σεξουαλικότητα και η επιθυμία σου για ερωτικά παιχνίδια αυξάνεται ακόμα περισσότερο, ενώ αν ανήκεις στους δεσμευμένους, το πάθος στη σχέση σου αναζωπυρώνεται. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι οι απόλυτες αντιδράσεις και τα παιχνίδια επιβολής που προέρχονται από υπερβολική ζήλια ή κτητικότητα προς το ταίρι σου… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ. Tι εξελίξεις θα έχεις σήμερα στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 (σταθερό 1,24/λεπτό, κινητό 1,11/λεπτό, με ελάχιστη χρέωση το πρώτο λεπτό) ή με sms στείλε A20 στο 54529 (1.24/sms).

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η πλανητική κινητικότητα απέναντι από το ζώδιό σου αυξάνεται με την είσοδο του Ήλιου στον Λέοντα. Ο τομέας «σχέσεις» θα αποτελέσει προτεραιότητα και αν ανήκεις στους αδέσμευτους, θα νιώσεις έντονη την ανάγκη να αποκτήσεις έναν μόνιμο σύντροφο, που θα μπορείς να μοιράζεσαι στιγμές και συναισθήματα. Οι δεσμευμένοι πρόκειται να διανύσουν ένα πολύ ευχάριστο διάστημα, που θα αναζωπυρώσει το πάθος στη σχέση τους, αρκεί να μην βάλουν σε δεύτερη μοίρα τις ανάγκες του συντρόφου τους. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Tι εξελίξεις θα έχεις σήμερα στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 (σταθερό 1,24/λεπτό, κινητό 1,11/λεπτό, με ελάχιστη χρέωση το πρώτο λεπτό) ή με sms στείλε A20 στο 54529 (1.24/sms).

ΙΧΘΕΙΣ

Η καθημερινότητά σου διανθίζεται με στιγμές χαράς και πάθους, καθώς μετά την Αφροδίτη και τον Ερμή, περνά και ο Ήλιος σε αυτό το κομμάτι του ωροσκοπίου σου. Παρόλο που μάλλον αφιερώνεις το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σου στον εργασιακό τομέα, φαίνεται ότι παρουσιάζονται ευκαιρίες που σε βγάζουν από τη ρουτίνα σου και σε βοηθούν να χαλαρώσεις και να διασκεδάσεις με το ταίρι σου. Οι αδέσμευτοι δεν αποκλείεται να έχουν βρει ερωτικό ενδιαφέρον σε ένα πρόσωπο από το χώρο που εργάζονται, με το οποίο θα έχουν σύντομα εξελίξεις… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ. Tι εξελίξεις θα έχεις σήμερα στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 (σταθερό 1,24/λεπτό, κινητό 1,11/λεπτό, με ελάχιστη χρέωση το πρώτο λεπτό) ή με sms στείλε A20 στο 54529 (1.24/sms).

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 21-07-2016 21:00:00