blank
 
blank

Η ερwτική συμβουλή της Πέμπτης, 29 Σεπτεμβρίου 2016.

 
Η ερwτική συμβουλή της Πέμπτης, 29 Σεπτεμβρίου 2016.
Βαθμολόγησε
Score: 3  Ψήφοι: 2
 

Η ερwτική συμβουλή της Πέμπτης, 29 Σεπτεμβρίου 2016 για το ζώδιό σου, από την Φένια Σταμέλου! Μάθε τι θα συμβεί σήμερα στην αισθηματική και ερwτική σου ζωή.

Sponsored Links

Ερwτική συμβουλή της ημέρας

ΚΡΙΟΣ

Η αντίθεση Σελήνης - Χείρωνα, σε καλεί να σε ενδοσκόπηση, ώστε να αναλογιστείς λάθη και παραλείψεις του παρελθόντος, που επιδέχονται διόρθωση. Θα έχεις την ευκαιρία να τα αποκαταστήσεις, αρκεί να δεις κομμάτια του εαυτού σου, που σε οδήγησαν σε λάθος επιλογές. Ψάξε βαθιά μέσα σου και θα βρεις τις απαντήσεις…

ΤΑΥΡΟΣ

Τη σημερινή μέρα, οι συμβουλές φίλων με τους οποίους έχετε ζήσει κοινές εμπειρίες, θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από κακοτοπιές και λανθασμένες ενέργειες. Προσπάθησε να μη γίνεις αδιάλλακτος και απόφυγε αποφάσεις και κινήσεις, που σε οδηγούν σε αδιέξοδο. Η σύνοδος Σελήνης – Ερμή στον 5ο ηλιακό σου οίκο, βοηθά να εκφράσεις τον εαυτό σου και τις επιθυμίες σου…

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η αντίθεση Σελήνης - Χείρωνα που κορυφώνεται σήμερα, ίσως να σου δημιουργήσει ένα αίσθημα ανασφάλειας, που προέρχεται από τραύματα και απωθημένα. Προσπάθησε να μη μεταφέρεις στο παρόν προβλήματα του παρελθόντος και δες τα πράγματα από απόσταση, πριν προβείς σε κινήσεις και οριστικές αποφάσεις που αφορούν τις σχέσεις σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το πλανητικό σκηνικό των τελευταίων ημερών, ίσως να έχει δημιουργήσει ένα κλίμα έντασης στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Απωθημένα ή ανασφάλειες βγαίνουν στην επιφάνεια και σε προβληματίζουν. Όμως, το τρίγωνο Σελήνης – Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα, ισορροπεί τις καταστάσεις, βοηθώντας σε να λάβεις τις σωστές αποφάσεις…

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη κινείται στον 2ο ηλιακό σου οίκο και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή, σε βάζει σε σκέψεις αναφορικά με το ποια πρόσωπα ικανοποιούν τις προσωπικές σου ανάγκες και αξίζουν να υπάρχουν στη ζωή σου. Η αντίθεσή της με τον Χείρωνα τις βραδινές ώρες, εντείνει το παραπάνω και σε παρακινεί να επουλώσεις τραύματα και απωθημένα, αφήνοντας πίσω σου άτομα και καταστάσεις που σε έχουν απογοητεύσει…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη κινείται στο ζώδιό σου τη σημερινή μέρα και η σύνοδος που σχηματίζει με τον κυβερνήτη σου σε κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακό και ευρηματικό, ώστε να λύσεις με πρακτικό τρόπο προβλήματα, που έχουν ανακύψει στην ερωτική σου ζωή. Η αντίθεση που σχηματίζει με τον Χείρωνα τις βραδινές ώρες, έρχεται να κλείσει μια πληγή και έναν κύκλο που αφορά μια αισθηματική σου υπόθεση.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Το πλανητικό σκηνικό της ημέρας σε παρακινεί να κάνεις έναν απολογισμό και να κλείσεις οριστικά κάποιες υποθέσεις από το παρελθόν. Η μέρα αποτελεί την προετοιμασία σου για ένα μεγάλο συναισθηματικό άνοιγμα που θα ακολουθήσει και καλό είναι να κάνεις ένα βήμα πίσω και να αποστασιοποιηθείς από όλα, ώστε να ανοίξεις χώρο για το καινούριο που έρχεται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο της Παρθένου και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ερμή σε κάνει ιδιαίτερα κοινωνικό και δεκτικό σε νέες γνωριμίες. Η μέρα κρύβει ερωτικές ευκαιρίες που προέρχονται από τον κοινωνικό σου κύκλο ή μέσα από κοινωνικές ομάδες στις οποίες συμμετέχεις. Εκμεταλλεύσου την επικοινωνιακή σου διάθεση, για να κατακτήσεις ερωτικούς στόχους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το πλανητικό σκηνικό της ημέρας φέρνει ερωτικές ευκαιρίες μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον. Αν υπάρχει ένα πρόσωπο που σε έλκει, θα νιώσεις την ανάγκη να του εξομολογηθείς αυτά που αισθάνεσαι, ενώ αν διατηρούσες μια κρυφή σχέση, ίσως να νιώσεις την ανάγκη να την κάνεις φανερή στους άλλους. Από την άλλη, όσοι διατηρούν μακροχρόνιο δεσμό, καλό είναι να ξεκλέψουν λίγο χρόνο από τις υποχρεώσεις τους και να τον αφιερώσουν στο ταίρι τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ερμή σε κάνει να νιώθεις ιδιαίτερα κοινωνικός και αισιόδοξος σήμερα, ενώ κάποιες εξελίξεις που αφορούν την ερωτική σου ζωή, σε ωθούν να επαναφέρεις την πίστη σου στις σχέσεις. Είναι μια πολύ καλή μέρα για να κάνεις σχέδια για το μέλλον ακόμη και για να προγραμματίσεις ένα ταξίδι με το σύντροφό σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, φαίνεται πως θα έχεις την ευκαιρία να επιλύσεις προβλήματα που αφορούν τη σχέση σου και ειδικά ό,τι αφορά θέματα συμβίωσης ή κοινών οικονομικών. Από την άλλη, όσοι δε διατηρούν μόνιμο δεσμό θα μπουν σε διαδικασία ενδοσκόπησης και ίσως έρθουν αντιμέτωποι με κάποια απωθημένα που τους κρατάνε δέσμιους στο παρελθόν. Προσπάθησε να απεμπλακείς από καταστάσεις που εμποδίζουν το καινούριο να έρθει στη ζωή σου.

ΙΧΘΕΙΣ

Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου και να λύσεις πιθανά προβλήματα που είχαν ανακύψει στη σχέση σου, μέσα από το διάλογο. Οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου σου θα δεχθούν ερωτικές προτάσεις, ενώ έχουν αυξημένες πιθανότητες να πραγματοποιήσουν μια νέα γνωριμία που θα τους ανανεώσει.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 28-09-2016 22:00:00