blank
 
blank

Η ερwτική συμβουλή της Τετάρτης, 19 Οκτωβρίου 2016.

 
Η ερwτική συμβουλή της Τετάρτης, 19 Οκτωβρίου 2016.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 9
 

Η ερwτική συμβουλή της Τετάρτης, 19 Οκτωβρίου 2016 για το ζώδιό σου, από την Φένια Σταμέλου! Μάθε τι θα συμβεί σήμερα στην αισθηματική και ερwτική σου ζωή.

Sponsored Links

Ερwτική συμβουλή της ημέρας

ΚΡΙΟΣ

Ο κυβερνήτης σου σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σήμερα, μια δύσκολη όψη που ενδέχεται να σε κάνει χειριστικό προς το ταίρι σου. Αν υπάρχουν συμπεριφορές που σου δημιουργούν αίσθημα ζήλειας ή καχυποψίας, καλό είναι να μιλήσεις ανοιχτά με το σύντροφό σου και να μην οδηγήσεις τις καταστάσεις στα άκρα. Ακόμη, προσπάθησε να μη μεταφέρεις πιθανές εντάσεις από τη δουλειά στη σχέση σου… Διάβασε εδώ την ημερήσια πρόβλεψη ταρώ για την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή! Tι εξελίξεις θα έχεις στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε A20 στο 54529. Τηλεφωνικές προβλέψεις από Κύπρο. Συνομίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες του Myastro.gr από την Κύπρο στο 900-19-303 (Σταθερό 1.52€/1' Κινητό 1.61€/1').

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Άρης συναντά τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σήμερα, επηρεάζοντας τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την αλήθεια της ζωής σου και το πώς θέλεις να δεις τον εαυτό σου στο μέλλον. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, είναι μέρα αποφάσεων για την πορεία της σχέσης σου, ενώ οι αδέσμευτοι ίσως γνωρίσουν μια πολύ ιδιαίτερη παρουσία, με την οποία θα μοιράζονται κοινό όραμα… Διάβασε εδώ την ημερήσια πρόβλεψη ταρώ για την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή! Tι εξελίξεις θα έχεις στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε A20 στο 54529. Τηλεφωνικές προβλέψεις από Κύπρο. Συνομίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες του Myastro.gr από την Κύπρο στο 900-19-303 (Σταθερό 1.52€/1' Κινητό 1.61€/1').

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σύνοδος μεταξύ του Άρη και του Πλούτωνα πραγματοποιείται σε ένα κομμάτι του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με τις ερωτικές σου σχέσεις. Μία κρίση που λαμβάνει χώρα σε μία σημαντική για σένα σχέση, φαίνεται να σε βάζει σε διαδικασία εσωτερικού ψαξίματος σχετικά με τις ανάγκες σου, ενώ αν δε διατηρείς μόνιμο δεσμό, ένα πρόσωπο από τα παλιά ίσως να προσπαθήσει να σε διεκδικήσει. Πρόσεξε πού δίνεις ευκαιρίες… Διάβασε εδώ την ημερήσια πρόβλεψη ταρώ για την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή! Tι εξελίξεις θα έχεις στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε A20 στο 54529. Τηλεφωνικές προβλέψεις από Κύπρο. Συνομίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες του Myastro.gr από την Κύπρο στο 900-19-303 (Σταθερό 1.52€/1' Κινητό 1.61€/1').

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η συνάντηση του Άρη με τον Πλούτωνα απέναντι από το ζώδιό σου δημιουργεί ένα εκρηκτικό σκηνικό στις σχέσεις σου, αναγκάζοντάς σε να πάρεις αποφάσεις. Είτε βρίσκεσαι σε σχέση είτε όχι, το θέμα είναι ότι συνειδητοποιείς πως κάποιο πρόσωπο ασκεί εξουσία πάνω σου, την οποία αυτές τις μέρες καλείσαι να διαχειριστείς. Η κρίση που ενδεχομένως θα βιώσεις, έχει ως στόχο να σε μεταμορφώσει και να απομακρύνει από τη ζωή σου πρόσωπα και καταστάσεις, που εμποδίζουν την ευτυχία σου. Διάβασε εδώ την ημερήσια πρόβλεψη ταρώ για την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή! Tι εξελίξεις θα έχεις στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε A20 στο 54529. Τηλεφωνικές προβλέψεις από Κύπρο. Συνομίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες του Myastro.gr από την Κύπρο στο 900-19-303 (Σταθερό 1.52€/1' Κινητό 1.61€/1').

ΛΕΩΝ

Η όψη συνόδου Άρη-Πλούτωνα που πραγματοποιείται μέσα στον 6ο ηλιακό σου οίκο, ενδέχεται να φέρει κόντρες και ανταγωνισμούς με κάποια πρόσωπα, επηρεάζοντας σημαντικά την ψυχολογία σου. Προσπάθησε να δεις τα πράγματα από απόσταση και με ψύχραιμη ματιά και κυρίως απόφυγε να μπερδέψεις την επαγγελματική με την προσωπική σου ζωή… Διάβασε εδώ την ημερήσια πρόβλεψη ταρώ για την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή! Tι εξελίξεις θα έχεις στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε A20 στο 54529. Τηλεφωνικές προβλέψεις από Κύπρο. Συνομίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες του Myastro.gr από την Κύπρο στο 900-19-303 (Σταθερό 1.52€/1' Κινητό 1.61€/1').

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σύνοδος Άρη-Πλούτωνα ενεργοποιεί το κομμάτι του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με την αυτοπεποίθησή σου και τον έρωτα. Φαίνεται πως, σήμερα, έχεις τη δύναμη να μεταμορφώσεις εσύ ο ίδιος τους τομείς της σχέσης που πάσχουν, ενώ το πάθος στη σχέση σου αναζωπυρώνεται, αν ανήκεις στους δεσμευμένους. Οι αδέσμευτοι, ίσως να κάνουν και μία νέα γνωριμία με ένα άτομο που εκπέμπει μυστήριο… Διάβασε εδώ την ημερήσια πρόβλεψη ταρώ για την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή! Tι εξελίξεις θα έχεις στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε A20 στο 54529. Τηλεφωνικές προβλέψεις από Κύπρο. Συνομίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες του Myastro.gr από την Κύπρο στο 900-19-303 (Σταθερό 1.52€/1' Κινητό 1.61€/1').

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Η σύνοδος Άρη-Πλούτωνα συμβαίνει στο ηλιακό σου ναδίρ και ενδέχεται να σου δημιουργήσει άγχος και ανασφάλεια. Καλό είναι να προσέξεις τις σχέσεις σου, καθώς είναι πιθανό να παρουσιάσουν τριγμούς, κόντρες ή συγκρούσεις, είτε διατηρείς μόνιμο δεσμό είτε όχι. Σε κάθε περίπτωση, καλό θα είναι να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, να μην αναλωθείς σε ανούσιους καβγάδες και να βρεις ένα μέρος-καταφύγιο (ή ένα πρόσωπο), το οποίο θα σε βοηθήσει να κατευνάσεις το θυμό. Διάβασε εδώ την ημερήσια πρόβλεψη ταρώ για την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή! Tι εξελίξεις θα έχεις στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε A20 στο 54529. Τηλεφωνικές προβλέψεις από Κύπρο. Συνομίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες του Myastro.gr από την Κύπρο στο 900-19-303 (Σταθερό 1.52€/1' Κινητό 1.61€/1').

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σύνοδος του παραδοσιακού κυβερνήτη σου (Άρης) με τον σύγχρονο (Πλούτωνας) δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να σε αφήσει ανεπηρέαστο. Ευτυχώς, η συνάντησή τους συμβαίνει στο φιλικό για σένα ζώδιο του Αιγόκερου, επηρεάζοντας την επικοινωνία σου με το ταίρι σου, η οποία σήμερα ίσως να γίνει περισσότερο αιχμηρή, υπόγεια και χειριστική. Πρόσεξε τι λες και πώς, αν θέλεις να αποφύγεις διαμάχες… Διάβασε εδώ την ημερήσια πρόβλεψη ταρώ για την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή! Tι εξελίξεις θα έχεις στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε A20 στο 54529. Τηλεφωνικές προβλέψεις από Κύπρο. Συνομίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες του Myastro.gr από την Κύπρο στο 900-19-303 (Σταθερό 1.52€/1' Κινητό 1.61€/1').

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σύνοδος μεταξύ του Άρη με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω επηρεάζει τον 2ο ηλιακό σου οίκο, που σχετίζεται με τις αξίες σου. Ίσως μπεις σε διαδικασία εκκαθάρισης προσώπων και καταστάσεων τη σημερινή μέρα, καθώς φαίνεται πως κάτι σε σπρώχνει να αναθεωρήσεις το σύστημα αξιών σου και να κρατήσεις στη ζωή σου μόνο όσα αξίζουν πραγματικά. Όσοι διατηρούν μόνιμο δεσμό, καλό είναι να μην αφήσουν την οικονομική ανασφάλεια να δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση τους… Διάβασε εδώ την ημερήσια πρόβλεψη ταρώ για την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή! Tι εξελίξεις θα έχεις στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε A20 στο 54529. Τηλεφωνικές προβλέψεις από Κύπρο. Συνομίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες του Myastro.gr από την Κύπρο στο 900-19-303 (Σταθερό 1.52€/1' Κινητό 1.61€/1').

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η όψη συνόδου Άρη-Πλούτωνα που κορυφώνεται στο ζώδιό σου, δημιουργεί ένα δύσκολο κλίμα σήμερα. Οτιδήποτε δεν έχει ειπωθεί και αφορά στη σχέση με τον σύντροφό σου ή με ένα άτομο που πηγαινοέρχεται στη ζωή σου, τώρα βγαίνει στην επιφάνεια, ίσως με τη μορφή σύγκρουσης. Καλό θα είναι να επιδείξεις ψυχραιμία και να σκεφτείς κατά πόσο σε ικανοποιεί να διατηρείς σχέσεις, στις οποίες ο ένας προσπαθεί να επιβληθεί στον άλλο ή που κυριαρχεί ο εγωισμός… Διάβασε εδώ την ημερήσια πρόβλεψη ταρώ για την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή! Tι εξελίξεις θα έχεις στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε A20 στο 54529. Τηλεφωνικές προβλέψεις από Κύπρο. Συνομίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες του Myastro.gr από την Κύπρο στο 900-19-303 (Σταθερό 1.52€/1' Κινητό 1.61€/1').

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σύνοδος Άρη-Πλούτωνα λαμβάνει χώρα σε ένα κομμάτι του ωροσκοπίου σου, που συμβολίζει την ανάγκη σου για απομόνωση και «εσωτερική ανασκαφή». Είτε διατηρείς μόνιμη σχέση είτε όχι, καλό θα είναι να δώσεις λίγο χρόνο στον εαυτό σου και να ασχοληθείς με ό,τι συμβαίνει μέσα σου. Δεν είσαι τύπος που αντέχει στην καταπίεση, οπότε πρέπει να βρεις ποιοι άνθρωποι ή ποιες συμπεριφορές σε κάνουν να ασφυκτιείς και να τους δώσεις ένα τέλος. Διάβασε εδώ την ημερήσια πρόβλεψη ταρώ για την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή! Tι εξελίξεις θα έχεις στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε A20 στο 54529. Τηλεφωνικές προβλέψεις από Κύπρο. Συνομίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες του Myastro.gr από την Κύπρο στο 900-19-303 (Σταθερό 1.52€/1' Κινητό 1.61€/1').

ΙΧΘΕΙΣ

Η συνάντηση του Άρη με τον Πλούτωνα επηρεάζει τον 11ο ηλιακό σου οίκο και είναι μια όψη που θα σε κάνει να αναρωτηθείς πού έχεις φτάσει ως τώρα, αν έχεις ικανοποιήσει όνειρα και επιθυμίες που είχες θέσει το περασμένο διάστημα, αλλά και γενικότερα το μέλλον που οραματίζεσαι με το ταίρι σου. Οι αδέσμευτοι ενδέχεται να κάνουν μια ιδιαίτερη και άκρως ερωτική γνωριμία, μέσα από το φιλικό τους περιβάλλον. Διάβασε εδώ την ημερήσια πρόβλεψη ταρώ για την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή! Tι εξελίξεις θα έχεις στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε A20 στο 54529. Τηλεφωνικές προβλέψεις από Κύπρο. Συνομίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες του Myastro.gr από την Κύπρο στο 900-19-303 (Σταθερό 1.52€/1' Κινητό 1.61€/1').

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 18-10-2016 22:00:00