blank
 
blank

Η ερωτική συμβουλή της Τετάρτης, 7 Σεπτεμβρίου 2016.

 
Η ερωτική συμβουλή της Τετάρτης, 7 Σεπτεμβρίου 2016.
Βαθμολόγησε
Score: 3  Ψήφοι: 2
 

Η ερωτική συμβουλή της Τετάρτης, 7 Σεπτεμβρίου 2016 για το ζώδιό σου, από την Φένια Σταμέλου! Μάθε τι θα συμβεί σήμερα στην αισθηματική και ερωτική σου ζωή.

Sponsored Links

Ερωτική συμβουλή της ημέρας

ΚΡΙΟΣ

Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο, που κορυφώνεται τη σημερινή ημέρα, φέρνει σταθεροποίηση και θετικό κλίμα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Αν έχεις κάνει πρόσφατα μια ερωτική γνωριμία, η όψη εγγυάται διάρκεια, ενώ όσοι διατηρούν ήδη μόνιμο δεσμό, δεν αποκλείεται να θελήσουν να προχωρήσουν σε μια επισημοποίηση.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ Ταύρε, το εξάγωνο του κυβερνήτη σου, της Αφροδίτης, με τον Κρόνο έρχεται να εξελίξει κάποια σχέδια που αφορούν τη σχέση σου. Οι βάσεις που είχατε θέσει με το ταίρι σου αναφορικά με κάποιους στόχους που αφορούν την κοινή σας πορεία, αποδεικνύονται ισχυρές και οι βλέψεις σας για το μέλλον υλοποιούνται. Οι αδέσμευτοι είναι πιθανό να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία σε ένα πρόσωπο, ώστε να δοκιμάσουν τις αντοχές της σχέσης αυτής.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον Ζυγό με τον Κρόνο από τον Τοξότη, επηρεάζει άμεσα και θετικά τις ερωτικές σου υποθέσεις. Μια νέα γνωριμία ενδέχεται να εξελιχθεί άμεσα σε κάτι σοβαρό που θα σε γεμίζει και θα φέρει σταθερότητα στην αισθηματική σου ζωή. Οι δεσμευμένοι που αντιμετώπιζαν προβλήματα στη σχέση τους, καταφέρνουν να γεφυρώσουν χάσματα...

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη συναντά τον Κρόνο σε μια όψη εξαγώνου τη σημερινή μέρα, φέρνοντας μια θετική εξέλιξη σε μια σημαντική σχέση σου. Είτε κάποια αλλαγή στην επαγγελματική σου καθημερινότητα λειτουργεί ευνοϊκά για την ερωτική σου ζωή, μέσα από εξοικονόμηση χρόνου για το ταίρι σου, είτε γνωρίζεις ένα πρόσωπο τυχαία, με το οποίο αισθάνεσαι οικεία. Το σίγουρο είναι ότι η μέρα σε γεμίζει χαρά και συναίσθημα...

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο τη σημερινή μέρα, επηρεάζοντας ιδιαίτερα θετικά το ερωτικό κομμάτι της ζωής σου. Ένα νέο πρόσωπο που μπήκε πρόσφατα ή ετοιμάζεται να μπει στη ζωή σου, φαίνεται πως συμβάλλει σημαντικά στην αλλαγή της διάθεσης και στην αύξηση της αυτοπεποίθησής σου. Αλλά και οι δεσμευμένοι Λέοντες, θα έχουν την ευκαιρία να επαναφέρουν τον ενθουσιασμό και τη χαρά στη σχέση τους, μέσα από δραστηριότητες και εκπλήξεις που την ανανεώνουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη συναντά τον Κρόνο σε μια όψη εξαγώνου τη σημερινή μέρα, απογειώνοντας την αυτοπεποίθησή σου και κάνοντάς σε να νιώσεις σίγουρος για τις επιλογές σου. Ακόμη, η ανάγκη που έχεις την περίοδο αυτή, να απολαμβάνεις τον έρωτα και τη ζωή, φαίνεται πως ικανοποιείται πλήρως από τη σχέση σου ή από ένα πρόσωπο που μπήκε πρόσφατα στη ζωή σου...

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη από το ζώδιό σου σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο τη σημερινή μέρα και φέρνει στο δρόμο σου σημαντικές ερωτικές ευκαιρίες. Η ανεβασμένη αυτοπεποίθηση και γοητεία σου, θα σε βοηθήσουν να κατακτήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή να έλξεις ευκολότερα υποψήφιους συντρόφους και μάλιστα με προοπτική μακροχρόνιας σχέσης. Από την άλλη, οι δεσμευμένοι Ζυγοί, φαίνεται πως καταφέρνουν να υλοποιήσουν σχέδια που προγραμμάτιζαν καιρό και αφορούσαν το μέλλον της σχέσης τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ Σκορπιέ, το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο σου ξυπνά ρομαντικά συναισθήματα και σε παροτρύνει να εκφράσεις αυτά που νιώθεις σε ένα πρόσωπο που έχει αναστατώσει τη ζωή σου. Οι δεσμευμένοι εκπρόσωποι του ζωδίου φαίνεται πως καταφέρνουν να ξεδιαλύνουν κάποιες καταστάσεις που αφορούν τη σχέση τους και να εξελίξουν σχέδια, που αφορούν το κοινό μέλλον με το ταίρι τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ Τοξότη, το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον Ζυγό με τον Κρόνο από το ζώδιό σου, σε κάνει εξαιρετικά δημοφιλή, κοινωνικό και προσιτό. Όσοι εκπρόσωποι του ζωδίου δε διατηρούν μόνιμη σχέση, έχουν αυξημένες πιθανότητες για μια άκρως ρομαντική γνωριμία, που θα τους ενθουσιάσει. Οι δεσμευμένοι από την άλλη, φαίνεται πως θα ανακαλύψουν μια διαφορετική πλευρά στο ταίρι τους, που θα τους κάνει να το ερωτευτούν από την αρχή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη από τον Ζυγό συναντά τον κυβερνήτη σου, τον Κρόνο από τον Τοξότη σε μια όψη εξαγώνου τη σημερινή μέρα, φέρνοντας εύνοια στις ερωτικές σου υποθέσεις. Ένα ερωτικό ειδύλλιο που εξελίσσεται στη δουλειά σου, φαίνεται πως προχωρά και σου ξυπνά ρομαντισμό, ενώ αν ανήκεις στους δεσμευμένους, η έλξη που αισθάνεσαι για το ταίρι σου μεγεθύνεται και σε παροτρύνει να οργανώσεις δραστηριότητες, που σας φέρνουν πιο κοντά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια ευνοϊκή όψη για την ερωτική σου ζωή κορυφώνεται τη σημερινή μέρα, αγαπητέ Υδροχόε. Η Αφροδίτη από τον Ζυγό και το εξάγωνό της με τον Κρόνο, ανεβάζει την κοινωνική και ερωτική σου διάθεση, ενώ αυξάνει και τις πιθανότητες ερωτικών γνωριμιών μέσα από το φιλικό σου κύκλο. Ακόμη, δεν αποκλείεται να υπάρξει θετική εξέλιξη με ένα πρόσωπο από το οποίο περιμένεις ανταπόκριση εδώ και καιρό...

ΙΧΘΕΙΣ

Μια ρομαντική και ανανεωτική μέρα είναι η σημερινή για σένα, φίλε Ιχθύ. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο σε βοηθά να ξεκλέψεις προσωπικό χρόνο, προσδίδοντας μια ευχάριστη πινελιά στην καθημερινότητά σου με το ταίρι σου, ενώ αν δε διατηρείς μόνιμη σχέση, είναι εξαιρετικά πιθανό να γοητεύσεις ένα πρόσωπο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον ή με το οποίο έχετε μια καθημερινή επαφή…

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 06-09-2016 22:00:00