Quantcast
blank
 
blank

Αιγόκερως: Ετήσιες προβλέψεις 2017.

 
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Αιγόκερως 2017

Α’ Δεκαήμερο (γεννημένοι 22 - 31 Δεκεμβρίου)

Το 2017 είναι η χρονιά που σας δίνεται η τελευταία ευκαιρία να ξεπεράσετε φοβίες και ανασφάλειες, προκειμένου να μη βρεθούν στο δρόμο σας ξανά. Τον τελευταίο χρόνο κλειστήκατε αρκετά στον εαυτό σας, παλεύοντας με τους δαίμονες και δεν είναι λίγοι εκείνοι που αντιμετώπισαν προβλήματα υγείας, τα οποία προέρχονταν από την ψυχολογική σας κατάσταση. Έρχεται λοιπόν η νέα χρόνια να σας σπρώξει να κινητοποιηθείτε και να έρθετε σε επαφή με τον έξω κόσμο. Από τέλη Ιανουαρίου ο Άρης, και από αρχές Φεβρουαρίου η Αφροδίτη, κάνουν την καρδιά σας να πεταρίζει και πάλι για λίγη δράση. Μπορεί στην αρχή η ένταση να σας βγει κάπως άτσαλα και να έρθετε σε αντιπαράθεση με τους οικείους σας, αλλά γρήγορα οι σχέσεις θ’ αποκατασταθούν. Η ανάγκη για έρωτα και πιο τρυφερές στιγμές με το ταίρι σας θα επιστρέψει και μπορείτε κατά τη διάρκεια της Άνοιξης να το πετύχετε με απόλυτη επιτυχία. Το ίδιο ισχύει και για όσους είναι μόνοι και αποζητούν μία συντροφιά. Από τον Οκτώβριο ο Δίας μετακινείται στον Σκορπιό, ανανεώνοντας τον κοινωνικό και φιλικό σας κύκλο. Είστε πιο ανοιχτοί στις νέες γνωριμίες και πρόθυμοι να βγείτε και να διασκεδάσετε. Ίσως η συμμετοχή σας σε μία ομάδα να σας φέρει κοντά με ανθρώπους, που θα μείνουν δίπλα σας πολύ καιρό. Ταυτόχρονα, ενισχύεται και ο ερωτικός τομέας, που θα έχει αρκετές ευκαιρίες ν’ ανανεωθεί. Η χρονιά αυτή ουσιαστικά αποτελεί την προετοιμασία έναρξης ενός 29ετούς κύκλου, που θα ξεκινήσει από το Δεκέμβριο με την είσοδο του Κρόνου στο δικό σας ζώδιο. Γι’ αυτό, εκμεταλλευθείτε το 2017 και κλείστε με δική σας πρωτοβουλία τις υποθέσεις που εκκρεμούν, έτσι ώστε η επόμενη χρονιά να σας βρει έτοιμους και δυνατούς ν’ αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις του Κρόνου.

Β’ Δεκαήμερο (γεννημένοι 1 - 9 Ιανουαρίου)

Το 2017 είναι αναμφισβήτητα μία ακόμη χρονιά μεγάλων αλλαγών και εκπλήξεων. Αυτή τη φορά όμως, τα γεγονότα είναι άλλης φύσης και δεν έχουν τη σφοδρότητα που ζήσατε τα προηγούμενα χρόνια με το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα. Καταρχήν, από την αρχή του χρόνου ο Ποσειδώνας μετακινείται στο δεύτερο δεκαήμερο του Ιχθύ και θα επηρεάσει φέτος όσους έχουν γεννηθεί μέχρι τις 3/1. Αυτή είναι μία θέση που εξάπτει τη φαντασία και αλλάζει την αντίληψη, αλλά και τις σχέσεις της καθημερινότητας. Αποκτάτε μία διαφορετική στάση απέναντι στους ανθρώπους που συναναστρέφεστε συχνότερα, αλλά χρειάζεται επιπλέον προσοχή στην επικοινωνία, προκειμένου να αποφευχθούν οι παρεξηγήσεις. Το ενδιαφέρον σας είναι πολύ πιθανό να στραφεί προς πιο μεταφυσικά θέματα και αρχίζετε με πάθος να διαβάζετε και να μαθαίνετε γι’ αυτά. Τα κοντινά ταξίδια σας θα πληθύνουν και θα σας προσφέρουν μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Επίσης, αν ασχολείστε με την συγγραφή, αυτή η χρονιά θα είναι μία θαυμάσια περίοδος έμπνευσης. Η παραμονή βέβαια του Δία στον Ζυγό και η σύγκρουσή του με τον Πλούτωνα μέσα από το δικό σας ζώδιο δύο φορές μέσα στην επόμενη χρονιά, το Μάρτιο και τον Αύγουστο, μπορεί να σας χαρίσει δύναμη και εξουσία. Αυτή είναι η όψη που θα σημαδέψει τη χρονιά και αν τη διαχειριστείτε σωστά, μπορεί να σας εκτοξεύσει στην κυριολεξία στην κορυφή. Είναι όψη καλής τύχης, κοινωνικής ανόδου και αναγνώρισης, αλλά για όποιους προσπαθήσουν με άνομα μέσα να κατακτήσουν τα παραπάνω, γίνεται όψη καταστροφής και προβλημάτων με το νόμο. Ένα λοιπόν από τα πράγματα που πρέπει να προσέχετε μέσα στο 2017, είναι η τήρηση των νόμων, αλλά και η αποφυγή κάθε πράξης αισχροκέρδειας. Επαγγελματικά, ίσως αναζητήσετε έναν πιο ανεξάρτητο δρόμο, ενώ αν αποφασίσετε να παντρευτείτε, ο γάμος θα σας ανεβάσει κοινωνικά. Από τον Οκτώβριο η μετακίνηση του Δία στον Σκορπιό είναι μία εξαιρετική θέση για την κοινωνικότητα και το φιλικό σας περιβάλλον, ενώ όσοι έχουν γεννηθεί κοντά στην 1/1, θα δημιουργήσουν μία ερωτική σχέση που θα έχει ξεκινήσει από φιλία.

Γ’ Δεκαήμερο (γεννημένοι 10 - 19 Ιανουαρίου)

Χρονιά ανατροπών, αποδέσμευσης, απελευθέρωσης και πραγματοποίησης το 2017, που θα παίξει καθοριστικό ρόλο για την πορεία σας τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Δίας και Ουρανός έχουν σκοπό να σας βάλουν ν’ αλλάξετε τα πάντα φέτος. Οικογενειακές και επαγγελματικές ευθύνες, υποχρεώσεις ή καταπιεστικές καταστάσεις που λειτουργούν ως τροχοπέδη για την εξέλιξή σας, αυτή τη χρονιά θα λάβουν τέλος. Η επαναστατική σας διάθεση, ενδυναμωμένη από τυχαία γεγονότα, θα εκδηλωθεί με την αποχώρηση σας από ένα γάμο ή μια εργασία. Τα ανατρεπτικά γεγονότα αλλάζουν άρδην ακόμη και τη σύσταση της οικογένειας ή τον τόπο κατοικίας σας. Το 2017 θα είναι σαν να βρίσκεστε μέσα σε μία δίνη, που από τη μία στιγμή στην άλλη σάς πετάει σε μια εντελώς διαφορετική πραγματικότητα. Είναι τόσο μεγάλη η ανάγκη σας για ανανέωση, που δεν αφήνετε τίποτα όρθιο στο πέρασμά σας, με αποτέλεσμα να βγάλετε από τη ζωή σας πρόσωπα ή καταστάσεις που δεν το άξιζαν. Καινούργιες σχέσεις θα εισβάλουν αιφνιδιαστικά και θα σας ενθουσιάσουν στο μέγιστο βαθμό, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι θα έχουν και διάρκεια. Το κλειδί για να διαχειριστείτε μία τόσο δυνατή όψη, είναι να δώσετε χρόνο ώστε να κατανοήσετε τα γεγονότα, αλλά κυρίως να κατανοήσετε τον εαυτό σας και τις ανάγκες του. Μόνο τότε θα μπορέσετε να διαμορφώσετε τις κατάλληλες βάσεις για την αναγέννηση της ζωής σας, χωρίς να έχετε μεταμορφωθεί σ’ έναν επαναστάτη χωρίς αιτία. Η Άνοιξη και το Φθινόπωρο θα είναι τα διαστήματα με τη μεγαλύτερη ένταση και τα περισσότερα γεγονότα, ενώ από τον Οκτώβριο και μέχρι το τέλος της χρονιάς τα πράγματα θα ηρεμούν σιγά-σιγά. Μέχρι το τέλος του έτους θα έχετε αλλάξει ταυτότητα. Ως γνωστόν, θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία, η τόλμη σάς παρέχεται σε μεγάλες ποσότητες φέτος, την αρετή πρέπει να ψάξετε.

Το 2017 πως θα κυλήσουν τα γεγονότα σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής σου; Θα υπάρξουν οι εξελίξεις που επιθυμείς;
Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους του Myastro.gr στο 14788 μόνο με 1.11/1' από κινητό ή στείλε το μήνυμα ΚΑΤΙΑ στο 54529.
Sponsored Links

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2017 για όλα τα ζώδια

Στον πίνακα που ακολουθεί, θα βρείτε τις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2017 για όλα τα ζώδια, ανάλογα με το δεκαήμερο που ανήκουν. Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει!

Ετήσιες προβλέψεις 2017 ΚΡΙΟΣ

Ετήσιες προβλέψεις 2017 ΤΑΥΡΟΣ

Ετήσιες προβλέψεις 2017 ΔΙΔΥΜΟΙ

Ετήσιες προβλέψεις 2017 ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ετήσιες προβλέψεις 2017 ΛΕΩΝ

Ετήσιες προβλέψεις 2017 ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ετήσιες προβλέψεις 2017 ΖΥΓΟΣ

Ετήσιες προβλέψεις 2017 ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ετήσιες προβλέψεις 2017 ΤΟΞΟΤΗΣ

Ετήσιες προβλέψεις 2017 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ετήσιες προβλέψεις 2017 ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ετήσιες προβλέψεις 2017 ΙΧΘΕΙΣ

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 03-01-2017 17:19:00