Quantcast
blank
 
blank

Δίδυμοι: Ετήσιες προβλέψεις 2017.

 
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Δίδυμοι 2017

Α’ Δεκαήμερο (γεννημένοι 22 - 31 Μαΐου)

Τα καλά νέα για το δικό σας δεκαήμερο είναι ότι τα δεινά που σας ταλαιπώρησαν τον προηγούμενο ενάμιση χρόνο, καθώς και οι λάθος αποφάσεις που σας έβαλαν σε περιπέτειες τα τελευταία τέσσερα χρόνια, πλέον αποχωρούν. Κρόνος και Ποσειδώνας, οι πλανήτες που είναι υπεύθυνοι για ότι περάσατε, βρίσκονται πια σε άλλη σφαίρα επιρροής αφήνοντας σας ήσυχους και καθιστώντας σας ταυτόχρονα ικανούς να χειριστείτε τη ζωή σας. Ωστόσο υπάρχουν κάποια τελευταία χρέη που πρέπει να τακτοποιηθούν. Κατά τη διάρκεια λοιπόν τη Ηλιακής Έκλειψης στις 26/2 ξαφνικά γεγονότα και αποφάσεις έρχονται να πάρουν από κοντά σας ότι δεν σας επιτρέπει να προχωρήσετε και να εξελιχθείτε. Οι εκπλήξεις σε σχέσεις και συνεργασίες θα είναι αρκετές κυρίως για όσους έχουν γεννηθεί προς το τέλος Μαΐου, όμως ταυτόχρονα έρχεται και η εγγύηση ότι μέσα από αυτές τις αλλαγές η ζωής σας θ’ αλλάξει προς το καλύτερο. Λίγη προσοχή όμως σε υγεία και μετακινήσεις κατά το Φεβρουάριο δε θα έβλαπτε. Η πολύμηνη παρουσία της Αφροδίτης στον Κριό είναι μία εξαιρετική θέση για εσάς που θα κάνει όλη την Άνοιξη ένα πολύ ενδιαφέρον διάστημα κατά το οποίο τα ερωτικά αλλά και κοινωνικού χαρακτήρα θέματα θα πάρουν φωτιά. Επιστροφές φιλικών προσώπων αλλά και ατόμων που έχετε συνδεθεί συναισθηματικά στο παρελθόν θα σας αναστατώσουν ευχάριστα μέσα στο Μάρτιο. Ο Άρης πλανήτης της δράσης αλλά και της φυσικής κατάστασης θα επισκεφθεί το δικό σας δεκαήμερο από 20/4 έως 7/5 χαρίζοντας σας δύναμη, αποτελεσματικότητα, αυξημένη σεξουαλική διάθεση αλλά και αρκετή ευερεθιστικότητα καθώς και βιασύνη που μπορεί να προκαλέσουν λάθη ή παρεξηγήσεις. Καλύτερο μήνας για τις διακοπές σας φαίνεται ο Ιούλιος με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας να προσφέρει καλοπέραση, δυνατότητα νέων γνωριμιών αλλά και ανανέωση της εμφάνισης σας. Η τελευταία Ηλιακή Έκλειψη στις 21/8 παρότι συμβαίνει στο ζώδιο του Λέοντα θα επηρεάσει τους γεννημένους των τριών πρώτων ημερών φέρνοντας επαγγελματικές συμφωνίες, ίσως ένταση στις σχέσεις με αδέρφια ή άλλους συγγενείς καθώς κάποια προβλήματα στις μετακινήσεις. Όμως η φύση της έκλειψης δεν είναι σημαντικά αρνητική οπότε ότι δύσκολο προκαλέσει θα ξεπεραστεί σύντομα. Η χρονιά θα κλείσει με τη μετακίνηση του Δία στον Σκορπιό που θα σας βοηθήσει να εντάξετε ένα πιο χαλαρό καθημερινό πρόγραμμα καθώς και να μειώσει τα όποια επαγγελματικά ή προβλήματα υγείας υπάρχουν.

Β’ Δεκαήμερο (γεννημένοι 1 - 11 Ιουνίου)

Το 2017 είναι μία πολύ καλή χρονιά για το δικό σας δεκαήμερο παρ’ ότι ξεκινάει αρκετά μουδιασμένα τον Ιανουάριο κυρίως για τους γεννημένους στις αρχές Ιουνίου. Οι αλλαγές μέσα στη νέα χρονιά θα είναι αρκετά σημαντικές αφού τα πλανητικά δεδομένα θα είναι τελείως διαφορετικά από την προηγούμενη χρονιά. Κατ’ αρχήν το πέρασμα του Ποσειδώνα στο δεύτερο δεκαήμερο το Ιχθύ θα επηρεάσει όλο το 2017 τους γεννημένους μέχρι και 5/6 προκαλώντας σύγχυση σε θέματα καριέρας αλλά και διαπροσωπικών σχέσεων. Ο πλανήτης της ουτοπίας θα στήνει συχνά καλά κρυμμένες παγίδες που θα σας αποπροσανατολίζουν και θα σας οδηγούν σε λαθεμένες αποφάσεις. Είναι πολύ πιθανό κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης να εξαπατηθείτε και τελικώς να κλείσει καταστροφικά μία σχέση στην οποία είχατε επενδύσει συναισθηματικά ή υλικά. Καλό είναι φέτος να αποφύγετε τη λήψη σημαντικών αποφάσεων και αν αυτό δεν παίρνει αναβολή συμβουλευτείτε ανθρώπους οι οποίοι έχουν αποδείξει έμπρακτα τα κίνητρα τους προς εσάς αλλά και την ορθότητα της σκέψης τους. Για τους υπόλοιπους, δηλαδή οι γεννημένοι από 6 έως 10/6, το 2017 αναμένεται αρκετά ενδιαφέρον με σημαντικές ευκαιρίες επέκτασης σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Η αποχώρηση του Κρόνου από το δεύτερο δεκαήμερο του Τοξότη σας γεμίζει ξανά με δύναμη και αισιοδοξία για το μέλλον. Από το Φεβρουάριο αρχίζετε και πάλι να δραστηριοποιήστε κοινωνικά μετά από ένα σχεδόν χρόνο απομόνωσης, ανανεώνοντας το φιλικό σας κύκλο μέσα από νέες γνωριμίες. Ταυτόχρονα η επιστροφή του Δία ανάδρομου στο δεύτερο δεκαήμερο του Ζυγού δείχνει να προετοιμάζει μία νέα σημαντική ερωτική σχέση. Μήπως μέσα από το νέο φιλικό σας κύκλο? Οι ενδείξεις είναι εξαιρετικά ευνοϊκές και για όσους θέλουν ν’ αποκτήσουν ένα παιδάκι μέσα στη νέα χρονιά. Πάντως η παρουσία του Δία φέρνει χαρά και δημιουργία σε ότι κάνετε. Οι καλλιτέχνες του δεκαημέρου ετοιμαστείτε για μία πολύ παραγωγική χρονιά που εκτός από έμπνευση θα φέρει και καταξίωση. Ειδικά Ιούνιος, Ιούλιος και Αύγουστος είναι το πιο όμορφο, δημιουργικό και παραγωγικό διάστημα της χρονιάς, που εκτός από τα παραπάνω θα φέρει και όμορφα ταξίδια με ζεστή παρέα που θα σας ανανεώσουν και θα ανοίξουν τους ορίζοντες σας. Οι γεννημένοι 8,9 & 10/6 πιστεύω ότι θα έχουν την πιο ενδιαφέρουσα χρονιά αφού θα επηρεαστούν περισσότερο από τις όψεις του Δία με Κρόνο και Ουρανό. Εσείς έχετε τη δυνατότητα να προβείτε σε ακρογωνιαίες αλλαγές που εκτός από ενθουσιασμό και θα έχουν και σταθερότητα. Αυτή είναι η χρονιά που πρέπει να εκμεταλλευθείτε προκειμένου εντάξετε στη ζωή σας εκείνα ή εκείνους που θα σας κάνουν ευτυχισμένους

Γ’ Δεκαήμερο (γεννημένοι 12 - 21 Ιουνίου)

Το 2017 είναι Η ΧΡΟΝΙΑ για το δικό σας δεκαήμερο. Δίας, Κρόνος και Ουρανός με θετικές αλλά και προκλητικές όψεις έχουν βαλθεί πραγματικά να σας αλλάξουν τη ζωή. Ήδη από τις αρχές του χρόνου προβλήματα σε σχέσεις και συνεργασίες αναδεικνύονται με σκοπό να βρεθούν λύσεις στ’ αδιέξοδα για να προχωρήσετε περαιτέρω. Σε αυτή τη διαδικασία που σίγουρα δε θα είναι ανώδυνη υπάρχουν δύο σημαντικές βοήθειες που ακούν στα ονόματα Δίας και Ουρανός. Οι όψεις που θα σχηματίσουν μέσα στη χρονιά που έρχεται θα σας δώσουν όλη την δύναμη που χρειάζεται για να ανατρέψετε πιεστικές καταστάσεις που σας βασανίζουν εδώ και καιρό. Αυτό πρακτικά μεταφράζεται σε διάλυση γάμων και σχέσεων που έχουν δώσει αυτά που ήταν να δώσουν μέχρι σήμερα αλλά και την άμεση αντικατάσταση αυτών των προσώπων με νέα που θα κάνουν την καρδιά σας να φτερουγίσει και πάλι. Οι αλλαγές όμως δε θα περιοριστούν στον αισθηματικό τομέα. Πολύ σημαντικές θα είναι και στα επαγγελματικά. Με την αντίστοιχη δυναμική και ενέργεια θ’ αποχωρήσετε από εργασιακά περιβάλλοντα που δεν μπορούν να σας προσφέρουν προοπτικές ανάπτυξης και συνθήκες οικονομικής ασφάλειας. Μερικοί μάλιστα θ’ αποφασίστε να κατευθυνθείτε προς εντελώς καινούργιους επαγγελματικούς δρόμους που θα αναβιώσουν το ενδιαφέρον για την καριέρα σας μέσα από τις πρωτοποριακές διαδικασίες και τεχνοτροπίες που θ’ ανακαλύψετε. Το πάντρεμα της εμπειρίας και των παλιών επιτυχημένων μεθόδων με το καινούργιο θα σας δώσουν το αποτέλεσμα εκείνο που θα φέρει την επαγγελματική επιτυχία. Τα πιο σημαντικά διαστήματα είναι η Άνοιξη του 2017 καθώς και το Φθινόπωρο χωρίς αυτό το να σημαίνει ότι το καλοκαίρι θα είναι αδιάφορο. Ο Ιούλιος θα είναι ένας εξαιρετικός μήνας που μπορεί να ξοδέψετε αρκετά χρήματα θα περάσετε όμως καταπληκτικά και θ’ ανανεωθείτε ψυχικά και εμφανισιακά. Ο Σεπτέμβριος και ο Οκτώβριος είναι οι μήνες που θα ολοκληρώσετε τις αλλαγές και θα προσαρμόζεστε πλέον στα νέα δεδομένα. Το 2017 είναι σίγουρα μία χρονιά που δε θα ξεκουραστείτε αλλά θα δουλέψετε αρκετά ώστε να επιτύχετε μακροπρόθεσμους στόχους.

Το 2017 πως θα κυλήσουν τα γεγονότα σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής σου; Θα υπάρξουν οι εξελίξεις που επιθυμείς;
Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους του Myastro.gr στο 14788 μόνο με 1.11/1' από κινητό ή στείλε το μήνυμα ΚΑΤΙΑ στο 54529.
Sponsored Links

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2017 για όλα τα ζώδια

Στον πίνακα που ακολουθεί, θα βρείτε τις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2017 για όλα τα ζώδια, ανάλογα με το δεκαήμερο που ανήκουν. Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει!

Ετήσιες προβλέψεις 2017 ΚΡΙΟΣ

Ετήσιες προβλέψεις 2017 ΤΑΥΡΟΣ

Ετήσιες προβλέψεις 2017 ΔΙΔΥΜΟΙ

Ετήσιες προβλέψεις 2017 ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ετήσιες προβλέψεις 2017 ΛΕΩΝ

Ετήσιες προβλέψεις 2017 ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ετήσιες προβλέψεις 2017 ΖΥΓΟΣ

Ετήσιες προβλέψεις 2017 ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ετήσιες προβλέψεις 2017 ΤΟΞΟΤΗΣ

Ετήσιες προβλέψεις 2017 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ετήσιες προβλέψεις 2017 ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ετήσιες προβλέψεις 2017 ΙΧΘΕΙΣ

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 03-01-2017 16:55:00