Quantcast
blank
 
blank

Ιχθύς: Ετήσιες προβλέψεις 2017.

 
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 3
 

Ιχθύς 2017

Α’ Δεκαήμερο (γεννημένοι 19 - 29 Φεβρουαρίου)

Κατάκοποι και αποδυναμωμένοι οι περισσότεροι αποχαιρετάτε μία πολύ δύσκολη χρονιά που σας έφθασε στα ψυχικά και σωματικά σας όρια. Τα νέα για το δικό σας δεκαήμερο είναι ότι ναι θα δείτε μια άσπρη μέρα και δε θα είναι λόγω χιονιά. Απαλλαγμένοι πλέον από τις καταπιεστικές δυνάμεις Κρόνου-Ποσειδώνα ατενίζετε το μέλλον ίσως με μία δόση αισιοδοξίας που δεν υπήρχε πριν από λίγους μήνες στο μυαλό σας. Τα δύσκολα γεγονότα τελειώνουν και βιώνετε την ηρεμία μετά από την καταιγίδα. Μια καταιγίδα που θα επιστρέψει το Φεβρουάριο με την Έκλειψη στο δεκαήμερο σας, αυτή τη φορά φέρνοντας θετικές επιδράσεις. Ένταση μπορεί να προκληθεί σε σχέσεις και συνεργασίες αλλά να είστε σίγουροι ότι μετά από αυτό το διάστημα θ’ αλλάξει η ζωή σας προς το θετικότερο. Δεν αποκλείονται λοιπόν νέες γνωριμίες ή ξαφνικές επαγγελματικές προτάσεις που θ’ αναβαθμίσουν την ποιότητα της ζωής σας και θα σας φέρουν κοντά στην ξεχασμένη ευτυχία. Κατά τη διάρκεια της Άνοιξης επιδείξτε ιδιαίτερη προσοχή στα οικονομικά σας γιατί η τάση να ξοδεύεται θ’ αυξηθεί και δε θα καταφέρετε να κρατήσετε τίποτα στο πορτοφόλι σας. Μέχρι και το τέλος του καλοκαιριού τα πράγματα θα κυλήσουν ήρεμα φέρνοντας αποκατάσταση και επούλωση στις πληγές που άνοιξε η περσινή χρονιά. Η μετακίνηση του Δία στον Σκορπιό θα σας βγάλει από την παρατεταμένη απραγία και θα σας φέρει στο προσκήνιο. Τα σχέδια σας δείχνουν να μπορούν να υλοποιηθούν από εδώ και πέρα και η μαγεία της ευτυχίας να κτυπά και τη δική σας πόρτα. Ο Νοέμβριος και ο Δεκέμβριος θα είναι δύο καταπληκτικοί μήνες για τους γεννημένους στις 27 ή 28/2 που θα δουν ένα όνειρο τους να πραγματοποιείται. Το εντυπωσιακό τρίγωνο Δία/Ποσειδώνα είναι η όψη του θαύματος και του μεγαλείου της ανθρώπινης ψυχής. Ανάλογα με τον προσωπικό σας χάρτη τα γεγονότα θα εκδηλωθούν στους τομείς που επηρεάζονται, αποκλείεται πάντως με κάποιο τρόπο να μη νιώσετε ευτυχισμένοι.

Β’ Δεκαήμερο (γεννημένοι 1 - 10 Μαρτίου)

Με μία σημαντική αποχώρηση και μία εξίσου σημαντική είσοδο στο δικό σας δεκαήμερο κάνει ντεμπούτο η φετινή χρονιά. Ο Κρόνος που σας ταλαιπώρησε αρκετά πέρσι εγκαθίσταται οριστικά στο γ’ δεκαήμερο αφήνοντας σας ελεύθερους να δράσετε αλλά πρώτα να ξεκουραστείτε. Ο Ποσειδώνας κυβερνήτης του ζωδίου σας περνάει από τις αρχές του χρόνου στο δεκαήμερο σας και θα παραμείνει όπου θα παραμείνει επί σειρά ετών. Φέτος θα επηρεάσει τους γεννημένους μέχρι 3/3 φέρνοντας σημαντική ευαισθητοποίηση και αλλαγή της οπτικής. Ο Ποσειδώνας είναι εκείνος ο πλανήτης που κάνει το συναίσθημα να ξεπηδά σαν χείμαρρος από μέσα μας, εκείνος που μας κάνει να θέλουμε έναν ομορφότερο κόσμο, που στρέφει το ενδιαφέρον μας στις τέχνες και τη μεταφυσική αλλά επίσης θολώνει τα νερά και μας κάνει νωθρούς και ανίκανους να καταπιαστούμε με τα πρακτικά θέματα. Για εσάς βέβαια που είστε Ιχθύς αυτά είναι λίγο πολύ γνωστά γιατί αποτελούν στοιχεία της προσωπικότητας σας. Η διέλευση αυτή δεν κακή εφόσον βέβαια μπορείτε να ισορροπήσετε μεταξύ θεωρίας και πράξης, αντικειμενικού και υποκειμενικού. Είναι η εποχή που οι γυναίκες κυρίως του ζωδίου σας μπορεί να ζήσουν ένα πολύ μεγάλο έρωτα, εξιδανικεύοντας βέβαια το άτομο αυτό. Άλλοι μπορεί να ασχοληθούν με τη φιλανθρωπία και τη βοήθεια των πασχόντων ενώ κάποιοι τρίτοι να στραφούν προς τις τέχνες και τον πνευματισμό. Αυτές είναι οι θετικές επιρροές γιατί όταν δεν υπάρχουν δυνατά σημεία στον προσωπικό χάρτη ο Ποσειδώνα μπορεί να φέρει παντός τύπου εξαρτήσεις, εξαπατήσεις αλλά και ασθένειες. Αυτό που πρέπει να φροντίσετε είναι να μείνετε εδώ μαζί μας στο μάταιο τούτο κόσμο και να μην ταξιδεύετε μόνιμα στη χώρα του ποτέ. Από τον Οκτώβριο η μετακίνηση του Δία στον Σκορπιό θα εγκαινιάσει μία καταπληκτική χρονιά για το δεκαήμερο σας φέρνοντας επιτυχία, αγάπη και υγεία. Ειδικά όσοι είναι γεννημένοι μέχρι και 6/3 τους τελευταίους δύο μήνες του χρόνου θα νιώσουν μεγάλη ευτυχία μέσα από την πραγματοποίηση ενός ονείρου τους. Αυτή είναι μία μοναδική στιγμή, η ομορφότερη όψη που σας έχει επηρεάσει εδώ και χρόνια που πραγματικά θα γιατρέψει όλες τις πληγές και θα φέρει στην καρδιά σας ανιδιοτελή αγάπη.

Γ’ Δεκαήμερο (γεννημένοι 11 - 20 Μαρτίου)

Το 2017 κάνει ποδαρικό με την είσοδο του Κρόνου στο τρίτο δεκαήμερο του Τοξότη που θα σας επηρεάσει σημαντικά. Χρονιά επανεξέτασης των πεπραγμένων μιας επταετίας κυρίως στα επαγγελματικά. Θα μπείτε στη διαδικασία επαναπροσδιορισμού της καριέρας σας ερχόμενοι πολλές φορές σε αντιπαράθεση με όσους βρίσκονται πιο ψηλά από εσάς στην ιεραρχία. Δεν είναι όμως μία χρονιά που θα σας βγάλει απαραίτητα ηττημένους αντιθέτως είναι μία κουραστική και επίπονη περίοδος που στο τέλος της μπορείτε να είστε μεταξύ των νικητών. Όμως ως γνωστόν ο Κρόνος φέρνει περιορισμούς και ένας απ’ αυτούς θα λειτουργήσει στη φυσική σας κατάσταση. Η κούραση θα είναι έντονη και θα έρχεται εύκολα ενώ δεν αποκλείεται μέσα στο χειμώνα να ασθενήσετε αρκετές φορές, γι’ αυτό χρειάζονται πολλές ώρες ύπνου και σωστή διατροφή. Η οικογένεια είναι ένας άλλος τομέας που μπορεί να ζητήσει περισσότερο τη φροντίδα σας και ιδιαίτερα κάποιο ηλικιωμένο άτομο αυτό θα επιβαρύνει ακόμη περισσότερο το πρόγραμμα σας φθάνοντας σας στα όρια της υπερκόπωσης. Αυτό που πρέπει να προσπαθήσετε φέτος είναι να διατηρήσετε όσο μπορείτε τον έλεγχο των καταστάσεων προκειμένου να ανταπεξέλθετε των υποχρεώσεων σας. Αναμφισβήτητα θα είναι μία χρονιά σημαντικών εξελίξεων που σκοπό θα έχουν το ξεκαθάρισμα των νοσηρών καταστάσεων. Ανάλογα με το προσωπικό ωροσκόπιο του καθενός τα γεγονότα μπορεί να προκύψουν σε τομείς όπως τα επαγγελματικά, ο γάμος και η οικογένεια. Ο Κρόνος όμως δε φέρνει μόνο δεινά, φέρνει και επιβράβευση της σκληρής και τίμιας δουλειάς καθώς επίσης και την επίτευξη ασυνήθιστων και δύσκολων σχεδίων. Το 2017 θα μαθητεύσετε στην πειθαρχία στην σταθερότητα και στην συνέπεια έτσι ώστε στο τέλος αυτού το χρόνου να έχετε μάθει πώς να διαχειρίζεστε με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο τα πρακτικά ζητήματα της ζωής και πως οδεύετε απερίσπαστοι προς την εκπλήρωση των φιλοδοξιών σας.

Το 2017 πως θα κυλήσουν τα γεγονότα σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής σου; Θα υπάρξουν οι εξελίξεις που επιθυμείς;
Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους του Myastro.gr στο 14788 μόνο με 1.11/1' από κινητό ή στείλε το μήνυμα ΚΑΤΙΑ στο 54529.
Sponsored Links

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2017 για όλα τα ζώδια

Στον πίνακα που ακολουθεί, θα βρείτε τις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2017 για όλα τα ζώδια, ανάλογα με το δεκαήμερο που ανήκουν. Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει!

Ετήσιες προβλέψεις 2017 ΚΡΙΟΣ

Ετήσιες προβλέψεις 2017 ΤΑΥΡΟΣ

Ετήσιες προβλέψεις 2017 ΔΙΔΥΜΟΙ

Ετήσιες προβλέψεις 2017 ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ετήσιες προβλέψεις 2017 ΛΕΩΝ

Ετήσιες προβλέψεις 2017 ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ετήσιες προβλέψεις 2017 ΖΥΓΟΣ

Ετήσιες προβλέψεις 2017 ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ετήσιες προβλέψεις 2017 ΤΟΞΟΤΗΣ

Ετήσιες προβλέψεις 2017 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ετήσιες προβλέψεις 2017 ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ετήσιες προβλέψεις 2017 ΙΧΘΕΙΣ

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 03-01-2017 17:26:00