Quantcast
blank
 
blank

Καρκίνος: Ετήσιες προβλέψεις 2017.

 
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Καρκίνος 2017

Α’ Δεκαήμερο (γεννημένοι 22 Ιουνίου - 1 Ιουλίου)

Έντονη χρονιά το 2017 για σχέσεις και συνεργασίες οι οποίες θα χρειαστούν αρκετή δουλειά από εσάς. Ήδη από τέλος Ιανουαρίου με την είσοδο του Άρη στον Κριό και την σχεδόν ταυτόχρονη είσοδο της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο η ερωτική αλλά και κοινωνική σας ζωή αναβαθμίζεται. Εκπέμποντας γοητεία και δυναμική είστε μεταξύ εκείνων που θα πρωταγωνιστήσουν τους επόμενους μήνες. Η συμπόρευση των δύο πλανητών σας ωθούν να βγείτε από το καβούκι σας και να ξεπεράσετε έστω και προσωρινά τις ανασφάλειες και την εσωστρέφεια. Βάζετε στόχους και τους κυνηγάτε με βοηθό αυτή τη φορά την ανεβασμένη αυτοπεποίθηση που σας κάνει διεκδικητικούς. Η διάθεση για καλοπέραση και κοινωνική δικτύωση είναι ιδιαίτερα αυξημένη με αποτέλεσμα να κάνετε νέες γνωριμίες πολλές από τις οποίες θα είναι αρκετά ελκυστικές. Η προβολή της προσωπικότητας σας θα είναι έντονη όλο το πρώτο εξάμηνο και αυτό καθιστά αυτή την περίοδο ιδανική για να κυνηγήσετε όχι μόνο τους ερωτικούς αλλά και τους επαγγελματικούς σας στόχους. Μπορεί η όρεξη σας για δουλειά να είναι μειωμένη αλλά η ικανότητα σας να βελτιώσετε και να διευρύνετε τις επαγγελματικές σας διασυνδέσεις θ’ αποδειχθεί πολύ χρήσιμη. Η αναδρομή της Αφροδίτης σχεδόν όλο το Μάρτιο θα φέρει κοντά σας άτομα από το παρελθόν με τα οποία πιθανόν κάποιοι λογαριασμοί να μένουν ακόμη ανοιχτοί. Η αξιολόγηση των όσων έχετε ζήσει μαζί αλλά και η κατανόηση των συναισθημάτων που τρέφετε είναι επιβεβλημένη προκειμένου να πάρετε σωστές αποφάσεις. Βεβαίως το ίδιο ισχύει και για κάποιες επαγγελματικές προτάσεις που μπορεί να σας γίνουν από άτομα που έχετε συνεργαστεί μαζί στο παρελθόν και τώρα εμφανίζονται προσφέροντας σας μία ευκαιρία. Αφήστε να περάσει ο Μάρτιος και μετά αποφασίστε τι πρέπει να κάνετε. Το καλοκαίρι ξεκινάει πολύ δυναμικά αφού τον Ιούνιο υποδέχεστε τον Άρη στο ζώδιό σας που υπόσχεται να σας γεμίσει με δύναμη αλλά και μία τάση επιθετικότητας που θα σας φέρει αντιμέτωπους αρκετές φορές με όσους έχουν διαφορετικές θέσεις από τις δικές σας. Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας ο Αύγουστος υπόσχεται πολύ όμορφες καλοκαιρινές διακοπές με πολύ δυνατή την πιθανότητα νέων ερωτικών γνωριμιών. Οπωσδήποτε όμως το πιο σημαντικό νέο για σας είναι η είσοδος του Δία στον Σκορπιό στις 10 Οκτωβρίου, μία θέση που θα φέρει ευτυχία και δημιουργία. Το τέλος του 2017 αναμένεται εξαιρετικά γλυκό με αυξημένη γονιμότητα αλλά και έμπνευση.

Β’ Δεκαήμερο (γεννημένοι 2 - 11 Ιουλίου)

Το 2017 είναι σίγουρα άλλη μία χρονιά που φέρνει σημαντικές αλλαγές σε οικογένεια και επαγγελματικά. Αυτή τη φορά όμως αν καταφέρετε να ισορροπήσετε την υπερβολή και την ανάγκη σας για επιβολή μπορείτε να βγείτε πραγματικά κερδισμένοι. Ο Άρης και η Αφροδίτη από το Φεβρουάριο στον Κριό σας βάζουν δυνατά στο παιχνίδι της κατάκτησης αλλά και την αντιπαράθεσης στα επαγγελματικά. Ο Μάρτιος είναι ένας από τους σημαντικότερους μήνες της χρονιάς που θα φέρει εκ βάθρων αλλαγές σε οικογένεια, γάμο και επαγγελματικές συνεργασίες. Το τετράγωνο Δία/Πλούτωνα σε συνδυασμό με την αναδρομή της Αφροδίτης θα διαμορφώσουν νέες συνθήκες στους παραπάνω τομείς. Σίγουρα η δυναμική που θα έχετε εκείνο το διάστημα θα είναι τόση ώστε να νιώθετε ότι μπορείτε ν’ ανατρέψετε ή να κερδίσετε οτιδήποτε θέλετε. Η αλήθεια είναι ότι αυτό μπορεί να συμβεί όμως εδώ υπάρχει καλά κρυμμένη μία παγίδα. Όσοι βρίσκονται σε πολύχρονες σχέσεις ή συνεργασίες τα τελευταία χρόνια βιώνουν την ανάγκη της ολοκληρωτικής αλλαγής. Με τους πλανητικούς συνδυασμούς που σας επηρεάζουν φέτος έχετε την ευκαιρία να το πραγματοποιήσετε. Όμως αν στραφείτε προς σχέσεις παντός τύπου που φαντάζουν εντυπωσιακές και λαμπερές χωρίς να έχετε σκεφθεί ή να έχετε εκτιμήσει τι αφήνετε πίσω σας είναι πολύ πιθανό να φύγετε από κάτι που αξίζει για κάτι που θα σας απογοητεύσει οικτρά. Η ίδια προσοχή χρειάζεται και στις επαγγελματικές αποφάσεις όπου σε περίπτωση που ετοιμάζεστε για κάτι νέο πρέπει να κλείσετε τ’ αυτιά σας στις υποσχέσεις και να ερευνήσετε σε βάθος τις πραγματικές προοπτικές της νέας κατάστασης. Τα παραπάνω σε καμία περίπτωση δεν συνιστούν την ακινησία αλλά την προσεκτική αλλαγή χωρίς εγωπάθεια και ματαιοδοξία. Επίσης προσοχή χρειάζεται σε τυχόν αγοροπωλησίες ακινήτων καθώς και τη διαχείριση των οικονομικών σας. Οι παραπάνω τομείς θα δεχθούν εύνοια απλά η τάση για υπερβολή που θα σας χαρακτηρίζει όλη τη χρονιά μπορεί να σας κάνει σπάταλους με αποτέλεσμα στο τέλος το ταμείο να γράψει μείον. Οι μήνες του καλοκαιριού παρουσιάζουν επίσης εξαιρετικό ενδιαφέρον αφού δεν αποκλείεται πολλά απ’ τα πιο πάνω γεγονότα να πραγματοποιηθούν εκείνο το διάστημα. Τον Οκτώβριο η μετακίνηση του Δία στον Σκορπιό εγκαινιάζει το πιο όμορφο διάστημα της χρονιάς που θα φέρει πολλούς νέους έρωτες, παιδιά αλλά και γάμους που θα σας κάνουν ευτυχισμένους.

Γ’ Δεκαήμερο (γεννημένοι 12 - 21 Ιουλίου)

Χρονιά ανατροπής, αλλαγής και αποδέσμευσης θα είναι το 2017 για το δικό σας δεκαήμερο. Ήδη όλο το 2016 η παρουσία του Ουρανού στο τρίτο δεκαήμερο του Κριού είχε δείξει στο περισσότερους τους τομείς εκείνους της ζωής σας που χρειάζονται ριζική ανανέωση. Οικογένεια, γάμος και καριέρα είναι οι τομείς που θα δεχθούν τις περισσότερες αλλαγές ανάλογα με το προσωπικό ωροσκόπιο του καθενός. Φεβρουάριος και Μάρτιος είναι από τους πιο σημαντικούς μήνες αφού ο Άρης από τον Κριό ενεργοποιεί ραγδαία γεγονότα. Πολλοί θ’ αποφασίσετε ολοκληρωτική αλλαγή της επαγγελματικής σας πορείας αφήνοντας πίσω σας εργασιακά περιβάλλοντα που σας καταπίεζαν και δεν επέτρεπαν την έκφραση των δημιουργικών ικανοτήτων σας. Ανάλογες εξελίξεις θα υπάρχουν και στους τομείς της οικογένειας και των σχέσεων. Γάμοι και μακροχρόνιες σχέσεις που βρίσκονται εδώ και καιρό μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας θα κλείσουν οριστικά τον κύκλο τους δίνοντας σας τη δυνατότητα ενός νέου πολλά υποσχόμενου ξεκινήματος. Αλλά και όσοι είστε αδέσμευτοι πολύ εύκολα θ’ αποφασίσετε να δεσμευτείτε με μία νέα ενθουσιώδη σχέση. Ακόμη και ο χώρος ή η πόλη που κατοικείται μπορεί ν’ αλλάξουν αιφνίδια με την αχαλίνωτη δύναμη που προσφέρει η αντίθεση του Δία με τον Ουρανό. Ανεξάρτητα από το ποιος τομέας της ζωής θα επηρεαστεί στον καθένα ξεχωριστά, το σίγουρο είναι ότι η ζωή σας δε θα είναι η ίδια στο τέλος του 2017. Το καλοκαίρι αναμένεται επίσης θερμό ιδιαίτερα ο Ιούλιος με τον Άρη στο δικό σας ζώδιο πλέον να πυροδοτεί εκ νέου αλλαγές που θα φέρουν τα πάνω κάτω στην προσωπική σας ζωή. Πάθη, λάθη και ένα νευρικό σύστημα που θα δουλεύει στο ζενίθ σας οδηγήσουν σε νέους δρόμους εξερεύνησης των ορίων και των αναγκών σας. Σίγουρα η χρονιά δε θα είναι ήρεμη, με αποτέλεσμα πολλές φορές να νιώθετε ότι θα καταρρεύσετε υπό το βάρος όλων όσων συμβαίνουν. Το στομάχι που αποτελεί του ευαίσθητο σας σημείο θα σας δώσει πολλές φορές μέσα στη χρονιά το μήνυμα ότι πρέπει να κάπου να μπει ένα μέτρο. Μερικές φορές όμως η πορεία μας μέσα στη ζωή επιβάλλει την υπέρβαση προκειμένου να κλείσουμε τα τελειωμένα κεφάλαια και να προχωρήσουμε παρακάτω. Είναι χρήσιμο να γνωρίζετε ότι από το 2017 μέχρι το 2020 θα ζήσετε τα πιο σημαντικά χρόνια της ζωής γι’ αυτό είναι αναγκαίο μέσα στη νέα χρονιά ν’ αναγνωρίσετε τα μελανά σημεία και ν’ αποκαταστήσετε την τάξη. Το 2017 είναι το έτος που πρέπει να τολμήσετε.

Το 2017 πως θα κυλήσουν τα γεγονότα σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής σου; Θα υπάρξουν οι εξελίξεις που επιθυμείς;
Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους του Myastro.gr στο 14788 μόνο με 1.11/1' από κινητό ή στείλε το μήνυμα ΚΑΤΙΑ στο 54529.
Sponsored Links

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2017 για όλα τα ζώδια

Στον πίνακα που ακολουθεί, θα βρείτε τις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2017 για όλα τα ζώδια, ανάλογα με το δεκαήμερο που ανήκουν. Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει!

Ετήσιες προβλέψεις 2017 ΚΡΙΟΣ

Ετήσιες προβλέψεις 2017 ΤΑΥΡΟΣ

Ετήσιες προβλέψεις 2017 ΔΙΔΥΜΟΙ

Ετήσιες προβλέψεις 2017 ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ετήσιες προβλέψεις 2017 ΛΕΩΝ

Ετήσιες προβλέψεις 2017 ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ετήσιες προβλέψεις 2017 ΖΥΓΟΣ

Ετήσιες προβλέψεις 2017 ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ετήσιες προβλέψεις 2017 ΤΟΞΟΤΗΣ

Ετήσιες προβλέψεις 2017 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ετήσιες προβλέψεις 2017 ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ετήσιες προβλέψεις 2017 ΙΧΘΕΙΣ

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 03-01-2017 17:00:00