Quantcast
blank
 
blank

Λέων: Ετήσιες προβλέψεις 2017.

 
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Λέων 2017

Α’ Δεκαήμερο (γεννημένοι 22 Ιουλίου - 1 Αυγούστου)

Ανήκετε σ’ ένα από τα ζώδια που μέσα στο 2017 θα περάσουν όμορφα με σχεδόν μηδαμινές δυσκολίες. Ειδικά για το δικό σας δεκαήμερο το μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς προβλέπεται αρκετά ήρεμο χωρίς πολλές εξάρσεις και με τη δυνατότητα να είστε εσείς εκείνοι που ορίζουν τα γεγονότα και διαχειρίζονται τις συνέπειες τους. Αναμφίβολα ο νέος χρόνος προσφέρεται για τη δημιουργία γνωριμιών σε όλα τα επίπεδα, σταθερότητα στις σχέσεις και προετοιμασία για σημαντικές αλλαγές που θα προκύψουν από τον Οκτώβριο κι έπειτα. Μέχρι τότε όμως υπάρχουν κάποια διαστήματα που θα είναι αρκετά ευνοϊκά χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θ’ αναμένετε συνταρακτικές αλλαγές. Η πολύμηνη παραμονή της Αφροδίτης στο φιλικό ζώδιο του Κριού και η αναδρομή μέσα σ’ αυτό θα σας δώσει τη δυνατότητα κατά τη διάρκεια της Άνοιξης να εντυπωσιάσετε, να κάνετε σχέδια ή να τα επαναξιολογήσετε, να ταξιδέψετε ή ν’ ασχοληθείτε με τις σπουδές. Δεν αποκλείεται ένα άτομο από το εξωτερικό ή από άλλη πόλη να κλέψει την καρδιά σας φέτος κάτι που θα σας οδηγήσει σε καταιγιστικές αλλαγές το 2018. Αντίστοιχα κάτι ανάλογα μπορεί να προκύψει φέτος στα επαγγελματικά σας προκαλώντας εντυπωσιακές αλλαγές την επόμενη χρονιά. Κατά κάποιο τρόπο λοιπό το 2017 είναι μία χρονιά προετοιμασίας, που χωρίς να το καταλάβετε θα σας οδηγήσει σε θεαματική βασικών τομέων της ζωής σας. Από τον Σεπτέμβριο όμως αρχίζουν τα σπουδαία. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, σας χαρίζει μεγάλη γοητεία και είναι ο μήνας που μπορείτε να επιτύχετε πολλά καθώς επίσης να βελτιώσετε την εμφάνιση και τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Για να φθάσουμε στον Οκτώβριο και τη μετακίνηση του Δία στο ζώδιο του Σκορπιού, ένας χώρος κρίσιμης σημασίας για εσάς. Οικογένεια, γονείς, ακίνητη περιουσία και καριέρα αναβαθμίζονται και μπαίνετε πλέον στην τροχιά της αναμόρφωσης. Σας περιμένουν πραγματικά πολύ ενδιαφέροντα χρόνια αρκεί να μην αντισταθείτε στη ροή των αλλαγών. Από τον Οκτώβριο του 2017 ξαναγράφετε το βιβλίο της ζωής σας.

Β’ Δεκαήμερο (γεννημένοι 2 - 11 Αυγούστου)

Είστε από τους ελάχιστους που δεν πρέπει να παραπονιέστε για το 2016 που έφερε νέα αξιόλογα και σταθερά πρόσωπα και πράγματα στη ζωή σας. Μπορεί βέβαια όλο αυτό το διάστημα να υπήρχε κάτι που σας κράταγε στη γη και δεν σας άφηνε να πετάξετε στα ουράνια, να φωνάξετε και να πανηγυρίσετε για την επιτυχία σας. Αυτή λοιπόν θα είναι και η σημαντικότερη αλλαγή μέσα στο 2017. Ο Κρόνος που σας έβαζε να εκλογικεύετε τα πάντα πέρυσι αποχώρισε από την σφαίρα επιρροής σας. Ως Λέοντες λοιπόν που έχετε γεννηθεί για να περνάτε καλά φέτος μπορείτε να το επιτύχετε έχοντας όμως εδραιώσει τα απαραίτητα για να μην σας λήψη τίποτα. Με τον Δία από τον Ζυγό το 2017 δε θα κάθεστε και πολύ ώρα σ’ ένα μέρος. Οι καθημερινές σας διαδρομές και συναλλαγές θ’ αυξηθούν. Αν για κάποιο λόγο πέρυσι περνάγατε πολλές ώρες στο σπίτι αυτό θ’ αλλάξει άρδην το νέο χρόνο. Επίσης θα προκύψουν πολλά ευχάριστα κοντινά ταξίδια που θα είναι και επωφελή αν γίνονται για επαγγελματικούς λόγους. Ανανεώνεται τον ηλεκτρονικό σας εξοπλισμό αλλά και το μεταφορικό σας μέσο ξοδεύοντας αρκετά αφού ανάσα μέσα στο 2017 θα πάρει και το πορτοφόλι σας. Οι σχέσεις με τ’ αδέρφια και τους συγγενείς θα βελτιωθούν και δεν αποκλείεται να χαρείτε για κάποιες επιτυχίες τους, ενώ κάποιοι από εσάς θα επιστρέψουν στα θρανία για ν’ αναβαθμίσουν τις γνώσεις τους. Όμως το πιο σημαντικό για εσάς αστρολογικό στοιχείο είναι η μετακίνηση των Δεσμών της Σελήνης στον άξονα Λέοντα/Υδροχόου το Μάιο. Οι εκλείψεις για δύο χρόνια θα σας επηρεάσουν άμεσα και τουλάχιστον για φέτος θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε τους στόχους σας. Σημαντικοί άνθρωποι θα μπουν στη ζωή σας, άνθρωποι που θα σας βοηθήσουν να βρείτε το δρόμο σας. Για κάποιους θα είναι εκείνοι που θα δημιουργήσουν μαζί οικογένεια ή συμπορευτούν στον επαγγελματικό στίβο. Για το 2017 η έκλειψη που θα σας επηρεάσει είναι η Σεληνιακή στις 7 Αυγούστου που υπόσχεται τη δημιουργία αισθηματικών σχέσεων αλλά και επαγγελματικής επιτυχίας. Τα καλά για τη νέα χρονιά δεν τελειώνουν εδώ. Τον Οκτώβριο ο Δίας μετακινείται στον Σκορπιό μία θέση που θα συνεχίσει να σας δίνει εύνοια. Γάμοι, απόγονοι, επαγγελματική εξέλιξη είναι μερικά από τα δώρα του πλανήτη τα οποία θα συνεχιστούν και μέσα στο 2018.

Γ’ Δεκαήμερο (γεννημένοι 12 - 22 Αυγούστου)

Ξεκινάει μία χρονιά που θα τη θυμάστε για πολλά χρόνια. Το 2017 είναι ο χρόνος που η ζωή θα σταθεί σύμμαχος στα θέλω βοηθώντας σας να πραγματοποιήσετε όνειρα και υψηλούς στόχους. Μία εκπληκτική συγκυρία θετικών όψεων καθώς και η μετακίνηση του Βόρειου Δεσμού της Σελήνης προμηνύουν ότι το νέο έτος θα αγγίξετε την ευτυχία. Από την αρχή του χρόνου νιώθετε ότι πλέον έχουν δημιουργηθεί οι συνθήκες για να κινηθείτε δυναμικά στους τομείς που σας ενδιαφέρουν. Η Σεληνιακή Έκλειψη στις 11 Φεβρουαρίου θα φέρει ευκαιρίες μαζί όμως μ’ ένα δίλλημα σε διαπροσωπικές σχέσεις και επαγγελματικά. Το θετικό για το δικό σας δεκαήμερο είναι ότι ενώ το στοιχείο της ανατροπής σας ωθεί σε νέα σχέδια ή νέες σχέσεις, υπάρχει παράλληλα η φωνή της λογικής που δεν αφήνει να σας παρασύρει ο ενθουσιασμός σε λάθος επιλογές. Αυτό ακριβώς είναι το μαγικό στοιχείο της νέας χρονιάς. Θα είστε σε θέση ν’ αξιολογήσετε τις προκλήσεις και να κάνετε τις σωστές επιλογές μεταξύ καινούργιου και παλιού. Οι σχέσεις που θα δημιουργηθούν μέσα στο 2017 θα είναι με άτομα μεγαλύτερα σε ηλικία που θα τα διακρίνει η σοβαρότητα και η ακεραιότητα. Οι γάμοι και τα παιδιά θα είναι πολύ συχνά μέσα στο χρόνο καθώς επίσης και η εμπορική επιτυχία όσων ασχολούνται με τις τέχνες. Δεν αποκλείεται μάλιστα πολλοί ν’ αποκτήσετε ένα χόμπι το οποίο θα σας δώσει μεγάλη ικανοποίηση και θα σας βάλει σε νέους κοινωνικούς κύκλους. Προχωρώντας προς το καλοκαίρι και ειδικά Ιούλιο και Αύγουστο τα δραστηριοποιήστε ακόμη περισσότερο στα επαγγελματικά σας ενώ τα ταξίδια σας θα είναι πολλά και ευχάριστα. Η Ηλιακή Έκλειψη στις 21 Αυγούστου φέρνει την πολυπόθητη επαγγελματική επιτυχία για την οποία έχετε κοπιάσει πολύ τα προηγούμενα χρόνια. Φέτος μη διστάσετε να τολμήσετε και να διεκδικήσετε. Είστε ίσως οι πιο τυχεροί της χρονιάς και αυτό οφείλετε να το εκμεταλλευθείτε γιατί δεν συμβαίνει συχνά.

Το 2017 πως θα κυλήσουν τα γεγονότα σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής σου; Θα υπάρξουν οι εξελίξεις που επιθυμείς;
Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους του Myastro.gr στο 14788 μόνο με 1.11/1' από κινητό ή στείλε το μήνυμα ΚΑΤΙΑ στο 54529.
Sponsored Links

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2017 για όλα τα ζώδια

Στον πίνακα που ακολουθεί, θα βρείτε τις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2017 για όλα τα ζώδια, ανάλογα με το δεκαήμερο που ανήκουν. Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει!

Ετήσιες προβλέψεις 2017 ΚΡΙΟΣ

Ετήσιες προβλέψεις 2017 ΤΑΥΡΟΣ

Ετήσιες προβλέψεις 2017 ΔΙΔΥΜΟΙ

Ετήσιες προβλέψεις 2017 ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ετήσιες προβλέψεις 2017 ΛΕΩΝ

Ετήσιες προβλέψεις 2017 ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ετήσιες προβλέψεις 2017 ΖΥΓΟΣ

Ετήσιες προβλέψεις 2017 ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ετήσιες προβλέψεις 2017 ΤΟΞΟΤΗΣ

Ετήσιες προβλέψεις 2017 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ετήσιες προβλέψεις 2017 ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ετήσιες προβλέψεις 2017 ΙΧΘΕΙΣ

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 03-01-2017 17:04:00