Quantcast
blank
 
blank

Παρθένος: Ετήσιες προβλέψεις 2017.

 
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Παρθένος 2017

Α’ Δεκαήμερο (γεννημένοι 23 - 31 Αυγούστου)

Μετά από τέσσερα χρόνια ταλαιπωρίας και λαθεμένων ενεργειών έρχεται το 2017 να σας ξεκουράσει. Ποσειδώνας και Κρόνος σας αφήνουν πλέον ελεύθερους να βάλετε μία τάξη στη ζωή σας και να κτίσετε τα νέα θεμέλια. Παρότι οι σημαντικές όψεις της χρονιάς δεν επηρεάζουν το δικό σας δεκαήμερο η παρουσία του Βόρειου Δεσμού μέχρι και το Μάιο στο δικό σας ζώδιο θα φέρει κάποιους πολύ σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή σας σε επαγγελματικό και συναισθηματικό επίπεδο. Η Ηλιακή Έκλειψη του Φεβρουαρίου, που είναι και η τελευταία που σας επηρεάζει για τα επόμενα χρόνια, έρχεται να ενεργοποιήσει αυτό το στοιχείο δημιουργώντας σχέσεις που θ’ αλλάξουν τα δεδομένα ευχάριστα. Ειδικά οι γεννημένοι κοντά στο τέλος Αυγούστου που έχουν μείνει μόνοι θα βρουν το πρόσωπο εκείνο που θα τους βοηθήσει να βρουν και πάλι την ευτυχία. Για άλλους θα ενεργοποιηθούν οι συνεργασίες και θα ξεκινήσουν να υλοποιούν νέα επιχειρηματικά σχέδια που είχαν στο συρτάρι εδώ και καιρό. Προσοχή χρειάζεται ως προς τις οικονομικές σας κινήσεις γιατί θα νιώθετε υπέρμετρα αισιόδοξοι και οι υπολογισμοί σας δε θα είναι και τόσο αντικειμενικοί. Ωστόσο δε θα λέγαμε ότι το 2017 είναι μία κακή οικονομική χρονιά ως προς τα έσοδα, για κάποιους μάλιστα μπορεί να εμπεριέχει τυχερά κέρδη. Τα πιο ευχάριστα έρχονται από Σεπτέμβριο με την Αφροδίτη και τον Άρη στο ζώδιό σας να προσδίδουν γοητεία και δυναμισμό. Ξεκινάει ένα διάστημα που μπορείτε να κατακτήσετε ερωτικούς και επαγγελματικούς στόχους πολύ πιο εύκολα. Από τις 10 Οκτωβρίου η μετακίνηση του Δία στον Σκορπιό έρχεται ν’ αλλάξει προς το καλύτερο την καθημερινότητα σας να εμπλουτίσει ακόμη περισσότερο τις σχέσεις σας και να σας δώσει επιτέλους την αίσθηση ότι η ζωή είναι ωραία. Για τους γεννημένους την 1/9 το φινάλε της χρονιάς θα είναι παραμυθένιο. Ένα όνειρο σας θα γίνει πραγματικότητα κάνοντας σας να ξεχάσετε τα δεινά της προηγούμενης χρονιάς. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξετε είναι να μην απογειωθείτε εντελώς και χάσετε το μέτρο της λογικής.

Β’ Δεκαήμερο (γεννημένοι 1 - 11 Σεπτεμβρίου)

Τίτλοι τέλους για την χρονιά που σας ταλαιπώρησε περισσότερο τα τελευταία επτά χρόνια, η οποία σημαδεύτηκε από αρκετές απώλειες. Ο Κρόνος πλέον προχώρησε στο τρίτο δεκαήμερο και μπορείτε πλέον να πάρετε ελεύθερα ανάσες. Ξεκινάει λοιπόν μία χρονιά που κατά το μεγαλύτερο μέρος της θα σας προσφέρει το χρόνο και το χώρο για να ξεκουραστείτε και ν’ ανακάμψετε. Ο πιο ευνοημένος τομέας του καινούργιου χρόνου είναι, ως θαύμα για την Ελλάδα του 2017, τα οικονομικά. Φέτος έχετε την ευκαιρία να δείτε το πορτοφόλι σας να γεμίζει και πάλι δίνοντας τη δυνατότητα να κάνετε ακόμη και αποταμίευση που είναι το αγαπημένο σας σπορ. Όμως υπάρχουν και κάποιες παγίδες κυρίως για όσους θέλουν να επενδύσουν στην επέκταση της δουλειάς τους ή σε όσους προτείνονται νέες συνεργασίες. Πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί σε οπουδήποτε έξοδα προβείτε για τα παραπάνω και αν πρόκειται να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο μαζί με συνεταίρους φροντίστε να διαφυλάξτε τα κέρδη σας αλλά και να συνεισφέρετε το ίδιο με τους άλλους. Επειδή η χρονιά περιέχει έντονα το στοιχεία της υπερβολής και σε κάποιες περιπτώσεις ακόμη και της παρανομίας, της αισχροκέρδειας και του ρίσκου μπορεί να πάτε για τα πολλά και να χάσετε ότι έχετε. Μη βάλετε τα λεφτά σας σε δουλειές που σας υπόσχονται πολλά και γρήγορα κέρδη γιατί μπορεί να βρεθείτε μπλεγμένοι ακόμη και με το νόμο. Επίσης όσοι αγαπούν τα τυχερά παιχνίδια πρέπει να είναι πολύ προσεχτικοί γιατί όσα σας δώσει αυτή η χρονιά αλλά τόσα και περισσότερα μπορεί να σας πάρει. Τα αισθηματικά είναι ακόμη ένας τομέας που δεν ευνοείτε από το ρίσκο και την ίντριγκα, αντιθέτως όσοι επιλέξουν τη λογική και την σύνεση θα δουν και αυτό το κομμάτι της ζωής τους να καρποφορεί. Από τον Οκτώβριο ο Δίας θα προχωρήσει στο Σκορπιό αναθερμαίνοντας τις σχέσεις με τ’ αδέρφια και τους συγγενείς, βοηθώντας όσους ασχολούνται με το εμπόριο, τη διαφήμιση, τα ΜΜΕ και τη διδασκαλία. Η καθημερινότητα σας θα γίνει πιο δραστήρια και πολλοί θα επιλέξουν το φθινόπωρο για να επιστρέψουν στα θρανία. Η αναβάθμιση του μεταφορικού σας μέσου και του τεχνολογικού σας εξοπλισμού επίσης θα είναι ένα από αυτά που θα κάνετε προς το τέλος του έτους. Οι γεννημένοι από 2 έως 5 Σεπτεμβρίου θα ζήσουν ένα μεγάλο έρωτα, θα παντρευτούν ή θα πραγματοποιήσουν ένα όνειρο τους δύο τελευταίους μήνες του χρόνου.

Γ΄ Δεκαήμερο (γεννημένοι 12 - 22 Σεπτεμβρίου)

Μέσα στη χρονιά των ανατροπών και των αλλαγών εσείς καλείστε να ξεκαθαρίσετε οικογενειακά και επαγγελματικά θέματα. Τον προηγούμενο ενάμιση χρόνο που ο Κρόνος επηρέαζε το ζώδιό σας η αλήθεια είναι ότι εσείς δε νιώσετε την περιοριστική επιρροή του. Το 2017 λοιπόν είναι χρονιά που τα όρια σας στενεύουν, τα όρια που αφορούν εσάς αλλά και τους άλλους. Η οικογένεια σαφέστατα είναι ο τομέας που θα ζητήσει τη μεγαλύτερη προσοχή σας. Κάποια μέλη της μεγαλύτερα σε ηλικία είναι πιθανό να χρειαστούν τη φροντίδα σας κάτι που θα σας υποχρεώσει ν’ αναλάβετε επιπλέον ευθύνες. Η κούραση είναι ένα από τα κυριότερα χαρακτηριστικά των περιόδων που η παρουσία του Κρόνου είναι επιβλητική. Το πιο δύσκολο στη διαχείριση, που δημιουργεί η παρουσία του πλανήτη στον οίκο που αντιπροσωπεύει το σπίτι σας, είναι το αίσθημα της αποκοπής και της αποξένωσης από το οικογενειακό περιβάλλον. Για κάποιους μάλιστα που αντιμετωπίζουν προβλήματα στο γάμο δεν αποκλείεται αυτό να εκφραστεί και ως φυσικός χωρισμός. Στον επαγγελματικό τομέα θα δείτε τις ευθύνες σας ν’ αυξάνονται μέσα στη χρονιά πολλές φορές ως ανταμοιβή της σκληρής δουλειάς των προηγούμενων ετών. Η χρονιά λοιπόν που έρχεται δεν είναι απαραίτητα μία κακή, είναι όμως το διάστημα που θα πρέπει περισσότερο από ποτέ να υπηρετήσετε τα καθήκοντα σας. Βέβαια ο νέος χρόνος δεν έχει μόνο δύσκολα αφού η επιρροή του Δία μέσα από τον οίκο των οικονομικών θα φροντίσει να μην σας λείψει τίποτα ή μέσω αυτών να βρείτε λύσεις που θα σας απαλλάξουν από επιπλέον ώρες προσφοράς στους άλλους. Από τον Σεπτέμβριο όμως κάποια πράγματα αρχίζουν σιγά σιγά ν’ αλλάζουν. Η παρουσία της Αφροδίτης και του Άρη, σε πολύ στενά πλαίσια, στο ζώδιό σας σας βοηθούν να πετάξετε από πάνω σας την κακή διάθεση και να διεκδικήσετε ξανά τη χαρά στη ζωή. Ανανεώνεστε και κοινωνικοποιήστε με αποτέλεσμα να κάνετε νέες γνωριμίες κάποιες από τις οποίες θα είναι πολύ ενδιαφέρουσες. Ταυτόχρονα η εποχή είναι κατάλληλη για να προωθήσετε και τα επαγγελματικά σας σχέδια. Όσο η χρονιά πλησιάζει προς το τέλος της τα πράγματα θα γίνονται πολύ καλύτερα για να σας οδηγήσουν σ’ ένα ανανεωτικό 2018.

Το 2017 πως θα κυλήσουν τα γεγονότα σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής σου; Θα υπάρξουν οι εξελίξεις που επιθυμείς;
Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους του Myastro.gr στο 14788 μόνο με 1.11/1' από κινητό ή στείλε το μήνυμα ΚΑΤΙΑ στο 54529.
Sponsored Links

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2017 για όλα τα ζώδια

Στον πίνακα που ακολουθεί, θα βρείτε τις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2017 για όλα τα ζώδια, ανάλογα με το δεκαήμερο που ανήκουν. Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει!

Ετήσιες προβλέψεις 2017 ΚΡΙΟΣ

Ετήσιες προβλέψεις 2017 ΤΑΥΡΟΣ

Ετήσιες προβλέψεις 2017 ΔΙΔΥΜΟΙ

Ετήσιες προβλέψεις 2017 ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ετήσιες προβλέψεις 2017 ΛΕΩΝ

Ετήσιες προβλέψεις 2017 ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ετήσιες προβλέψεις 2017 ΖΥΓΟΣ

Ετήσιες προβλέψεις 2017 ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ετήσιες προβλέψεις 2017 ΤΟΞΟΤΗΣ

Ετήσιες προβλέψεις 2017 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ετήσιες προβλέψεις 2017 ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ετήσιες προβλέψεις 2017 ΙΧΘΕΙΣ

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 03-01-2017 17:08:00