Quantcast
blank
 
blank

Σκορπιός: Ετήσιες προβλέψεις 2017.

 
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Σκορπιός 2017

Α’ Δεκαήμερο (γεννημένοι 23 Οκτωβρίου - 1 Νοεμβρίου)

Το 2017 ξεκινάει με τον πιο γλυκό τρόπο έτσι ακριβώς όπως θα τελειώσει δηλαδή με έρωτα παιδιά δημιουργία. Στο μεγαλύτερο μέρος της η χρονιά θα είναι περίοδος προετοιμασίας και παρατήρησης χωρίς αυτό να στερεί τις όμορφες στιγμές. Αντιθέτως φέτος έχετε τη δυνατότητα να χαράξετε ανεμπόδιστα την πορεία σας αφού οι συνθήκες σας παρέχουν συναισθηματική ασφάλεια. Ο Ιανουάριος είναι ένας θαυμάσιος μήνας για εσάς προσφέροντας σας τρυφερές στιγμές με τους αγαπημένους και τα παιδιά σας πολύ χαρά διασκέδαση αλλά και καταχρήσεις στο φαγητό και στο ποτό. Για τους αδέσμευτος είναι μία περίοδος που μπορεί να φέρει δίπλα σας έναν πολύ ρομαντικό έρωτα. Μέχρι το τέλος της Άνοιξης η περίοδος δεν έχει να προσφέρει ιδιαίτερες συγκινήσεις σας δίνει όμως ηρεμία και καθαρό μυαλό για να κάνετε σωστές επιλογές. Μάιο και Ιούνιο ενεργοποιείται και πάλι το ερωτικό στοιχείο κάτι που για σας βέβαια είναι φυσιολογικό και κατακτάτε όσους αντιστέκονταν το προηγούμενο διάστημα. Τα πραγματικά ωραία όμως ξεκινούν από τον Οκτώβριο οπότε ο Δίας κάνει φαντασμαγορική είσοδο στο δικό σας ζώδιο. Τέρμα το κρυφτό από Φθινόπωρο και είτε σας αρέσει είτε όχι γίνεστε το πρόσωπο της ημέρας. Διαπροσωπικές σχέσεις και επαγγελματικά παίρνουν το δρόμο της ανόδου χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Η διάθεση σας μοιάζει περισσότερο με αυτή του Τοξότη και διεκδικείτε δικαίως τον τίτλο των πιο ερωτεύσιμων ατόμων. Όπως ίσως ήδη γνωρίζετε ο πλανήτης θα παραμείνει μέχρι και το τέλος της χρονιάς δίπλα σας φροντίζοντας να ικανοποιήσει και τα πιο εκλεκτικά σας γούστα. Ως απόδειξη το υπέροχο τρίγωνο που θα κάνει με τον Ποσειδώνα το οποίο θα έχει ισχύει Νοέμβριο και Δεκέμβριο θα λειτουργήσει σαν το ραβδάκι της νεράιδας που πραγματοποιεί τις ευχές. Κυρίως οι γεννημένοι του τέλους Οκτωβρίου θα ταξιδέψουν στη χώρα των θαυμάτων. Σύμφωνα με τις γενικές προβλέψεις αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θα εμφανιστεί ίσως ο μεγαλύτερος έρωτας της ζωής σας, θ’ αποκτήσετε ένα παιδί που πιθανόν θέλατε πολύ καιρό, αν ασχολείστε με το χρηματιστήριο ή τα τυχερά παιχνίδια θα φέρει κέρδη και μεγάλη έμπνευση σε καλλιτέχνες και όσους ασχολούνται με δημιουργικά αντικείμενα. Πραγματικά το τέλος της χρονιάς θα είναι ένα από τα πιο όμορφα διαστήματα που έχετε ζήσει τελευταία.

Β’ Δεκαήμερο (γεννημένοι 2 - 11 Νοεμβρίου)

Χρονιά προσωπικής αναγέννησης έρωτα αλλά και σημαντικών επαγγελματικών αλλαγών. Το 2017 εκτός από χρονιά μετάβασης σ’ ένα ακόμη πιο όμορφο 2018 για το δικό σας δεκαήμερο είναι εξαιρετικό. Ο Ποσειδώνας από τον Ιχθύ απαλλαγμένος πλέον από την πιεστική συμπεριφορά του Κρόνου χαρίζει απλόχερα τον έρωτα σε σας που ζείτε και πεθαίνετε γι’ αυτόν. Κυρίως οι γεννημένοι στις αρχές Νοεμβρίου θα βιώσουν αυτά τα πολύ τρυφερά συναισθήματα και όσοι βρίσκονται ήδη σε σχέσεις εκτός από την συναισθηματική ασφάλεια που θα νιώσουν θ’ αποκτήσουν παιδιά που θα επισφραγίσουν την αγάπη στην σχέση τους. Κάποια οικονομικά προβλήματα που σας είχαν ταλαιπωρήσει τα τελευταία χρόνια λύνονται και ο οικονομικός τομέας θα πάρει και αυτός σιγά σιγά την ανιούσα. Ένα από τα σημαντικά αστρολογικά γεγονότα της χρονιάς είναι η μετακίνηση των Δεσμών της Σελήνης στο Σταθερό Σταυρό αυτόν δηλαδή που ανήκετε. Έτσι για τα επόμενα δύο χρόνια θα επηρεαστείτε από τις Εκλείψεις που θα επισπεύσουν και θα τονίσουν τα γεγονότα. Φέτος θα σας επηρεάσει η Σεληνιακή Έκλειψη του Αυγούστου που φέρνει αλλαγές στα επαγγελματικά προετοιμάζοντας σας για ηγετική θέση. Δεν θα είναι βέβαια λίγοι και εκείνοι που θ’ αποφασίσουν να παντρευτούν μετά το καλοκαίρι του 2017. Το πιο όμορφο νέο όμως είναι ότι ο Δίας ο γενναιόδωρος πλανήτης θα περάσει στο δικό σας ζώδιο τον Οκτώβριο. Μία εκπληκτική χρονιά ξεκινάει από εκεί κι ύστερα δίνοντας σας επαγγελματική επιτυχία και προσωπική ολοκλήρωση. Με το που θα πατήσει το πόδι του στο δικό σας δεκαήμερο θα συνεργαστεί αρμονικά με τον Ποσειδώνα ανεβάζοντας τους γεννημένους στις αρχές του Νοεμβρίου στα ουράνια. Νοέμβριος και Δεκέμβριος είναι όχι απλά οι καλύτεροι μήνες του χρόνου αλλά της δεκαετίες. Ένα όνειρο σας θα πραγματοποιηθεί και θα νιώσετε τόσο ευτυχισμένοι που δε θα το πιστεύετε.

Γ’ Δεκαήμερο (γεννημένοι 12 - 21 Νοεμβρίου)

Το 2017 εκτός από χρονιά προετοιμασίας όπως ισχύει και για τ’ άλλα δύο δεκαήμερα είναι και χρονιά σημαντικών γεγονότων αφού οι Δεσμοί της Σελήνης μεταφέρονται στο Σταθερό Σταυρό φέρνοντας μαζί τους και τις εκλείψεις και εσείς είστε από τους πρώτους που θα επηρεαστούν. Από το Φεβρουάριο λοιπόν που γίνεται η πρώτη Σεληνιακή Έκλειψη στο άξονα Υδροχόο-Λέοντα θέματα καριέρας και οικογένειας σας απασχολούν περισσότερο. Είναι αλήθεια ότι στο χώρο της εργασίας τον τελευταίο χρόνο επικρατεί μία ένταση και γίνονται αλλαγές σε πρόσωπα και διαδικασίες που αφενός σας ξεβολεύουν αφετέρου σας δημιουργούν ανασφάλεια και τάσεις φυγής. Πολλοί μάλιστα ενδέχεται να ταλαιπωρούνται και από κάποια ψυχοσωματικά νοσήματα ή συμπτώματα που έχουν αλλάξει την καθημερινότητα σας προς το χειρότερο. Με την έκλειψη αυτή θα υπάρξει θετική εξέλιξη στα θέματα σας βρίσκοντας νέους δραστικούς τρόπους αντιμετώπισης. Στα επαγγελματικά σας ζητήματα κάποιες αποχωρήσεις προσώπων θα αφήσουν το πεδίο ελεύθερο για τη δική σας εξέλιξη. Από το Μάιο και για το υπόλοιπο του 2017 θα γνωρίζετε πολύ συχνά ανθρώπους που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας. Μπορεί να είναι κάποια νέα αισθηματική σχέση ή ένας μέντορας στην επαγγελματική σας ζωή που θα σας οδηγήσει σε νέα μονοπάτια. Η διαδικασία εξέλιξης επιταχύνεται κυρίως μέσα από τις αλλαγές στον συναισθηματικό τομέα αλλά και στην καριέρα. Ίσως να μη δείτε φέτος όλα τ’ αποτελέσματα αυτής της νέας πορείας σίγουρα όμως τώρα θα βάλετε τις βάσεις. Το επόμενο κρίσιμο διάστημα είναι η Ηλιακή Έκλειψη στο τέλος Αυγούστου που θα ενεργοποιήσει και πάλι τις επαγγελματικές εξελίξεις. Όπως αντιλαμβάνεστε η χρονιά ρίχνει το βάρος περισσότερο στη δουλειά αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα ζήσετε μία αδιάφορη ερωτική περίοδο. Τον Οκτώβριο η μετακίνηση του Δία στο ζώδιό σας δε θα επηρεάσει το δικό σας δεκαήμερο έως το τέλος του 2017. Θα περιμένετε το 2018 για να πάρετε τα σκήπτρα για τα καλά στα χέρια σας και να τα κρατήσετε για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Το 2017 πως θα κυλήσουν τα γεγονότα σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής σου; Θα υπάρξουν οι εξελίξεις που επιθυμείς;
Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους του Myastro.gr στο 14788 μόνο με 1.11/1' από κινητό ή στείλε το μήνυμα ΚΑΤΙΑ στο 54529.
Sponsored Links

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2017 για όλα τα ζώδια

Στον πίνακα που ακολουθεί, θα βρείτε τις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2017 για όλα τα ζώδια, ανάλογα με το δεκαήμερο που ανήκουν. Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει!

Ετήσιες προβλέψεις 2017 ΚΡΙΟΣ

Ετήσιες προβλέψεις 2017 ΤΑΥΡΟΣ

Ετήσιες προβλέψεις 2017 ΔΙΔΥΜΟΙ

Ετήσιες προβλέψεις 2017 ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ετήσιες προβλέψεις 2017 ΛΕΩΝ

Ετήσιες προβλέψεις 2017 ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ετήσιες προβλέψεις 2017 ΖΥΓΟΣ

Ετήσιες προβλέψεις 2017 ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ετήσιες προβλέψεις 2017 ΤΟΞΟΤΗΣ

Ετήσιες προβλέψεις 2017 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ετήσιες προβλέψεις 2017 ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ετήσιες προβλέψεις 2017 ΙΧΘΕΙΣ

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 03-01-2017 17:14:00