Quantcast
blank
 
blank

Τοξότης: Ετήσιες προβλέψεις 2017.

 
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Τοξότης 2017

Α’ Δεκαήμερο (γεννημένοι 22 Νοεμβρίου - 1 Δεκεμβρίου)

Μια καινούργια πολύ πιο εύκολη χρονιά και μία νέα εποχή ανατέλλει για το δικό σας δεκαήμερο. Η οριστική αποχώρηση Κρόνου και Ποσειδώνα, σας δίνει ξανά πίσω το κέφι και την αισιοδοξία για τη ζωή. Ξεκινάει η χρονιά ουσιαστικά με την τελευταία έκλειψη που θα σας επηρεάσει για τα επόμενα χρόνια, το Φεβρουάριο, στο ζώδιο των Ιχθύων. Μία έκλειψη που θα φέρει αναστάτωση με ξαφνικά γεγονότα στο σπίτι και στην εργασία, αλλά θα αλλάξει προς το καλύτερο τη ζωή σας. Δείξτε μόνο λίγη σύνεση και μη βιαστείτε να πάρετε τις αποφάσεις. Όλο το διάστημα της Άνοιξης, παιδιά, έρωτες και δημιουργία σάς κρατούν καλά απασχολημένους, προσθέτοντας το αλατοπίπερο που σας έλειψε την προηγούμενη χρονιά. Σίγουρα ο έρωτας θα σας χτυπήσει την πόρτα όχι μία, αλλά παραπάνω φορές. Κατά την αναδρομή της Αφροδίτης το Μάρτιο μπορεί να εμφανιστούν ξανά στο προσκήνιο παλιοί έρωτες και σε πολλές περιπτώσεις να έχουμε επανασυνδέσεις. Μέχρι και το τέλος Απριλίου μερικοί θα μπείτε σε διλήμματα σχετικά με το προς τα πού πρέπει να πάτε. Ίσως υπάρχουν περισσότερα από δύο άτομα στη ζωή σας και η επιλογή να είναι δύσκολη. Μετά το τέλος της Άνοιξης τα πράγματα θ’ αρχίζουν να ηρεμούν αφού μάλλον θα έχετε καταφέρει να πάρετε μία απόφαση. Η μετακίνηση δε του Δία στο Σκορπιό από τον Οκτώβριο εγκαινιάζει μία χρονιά ψυχική ηρεμίας και γαλήνης και θα είναι ιδιαίτερα ευεργετική για όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας. Ταυτόχρονα, αυτό θα είναι ένα πολύ εποικοδομητικό διάστημα για να σκεφθούν πώς θ’ αναπτύξουν τη ζωή τους απ’ εδώ και μπρος, κάτι που θ’ αρχίσει να υλοποιείται από το φθινόπωρο του 2018, που θα υποδεχθείτε τον Δία.

Β’ Δεκαήμερο (γεννημένοι 2 - 11 Δεκεμβρίου)

Πάει ο παλιός ο χρόνος και πάνε μαζί του όλα τα δεινά και οι ταλαιπωρίες που μαύρισαν τις μέρες και αφαίρεσαν το χαμόγελο από τα χείλη σας. Έρχεται λοιπόν ο νέος με τα δώρα, για ν’ αποκαταστήσει τις ζημιές και να φέρει νέα πρόσωπα στη θέση εκείνων που εγκατέλειψαν. Ο Δίας από τον Ζυγό τον τομέα των φίλων και των ονείρων για το δικό σας ζώδιο, θα συμβάλει τα μέγιστα στην επανένταξή σας στο κοινωνικό σύνολο, που σε κάποιους πέρσι τους γύρισε την πλάτη. Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις θα γίνουν και πάλι πιο θερμές, ενώ για όσους έμειναν μόνοι, το 2017 θα έχει πολλές επιλογές. Η παρατεταμένη παραμονή της Αφροδίτης στον Κριό σχεδόν όλη την Άνοιξη, σε συνδυασμό με τη μετακίνηση του Ποσειδώνα στο δεύτερο δεκαήμερο των Ιχθύων, θα φέρει ρομαντικούς έρωτες και ίσως την επανασύνδεση με άτομο του ερωτικού σας παρελθόντος. Για τους γεννημένους από 2 έως 5 Δεκεμβρίου, ο έρωτας θα είναι αποθεωτικός και θα σας στείλει κατευθείαν στην στρατόσφαιρα. Φροντίστε να είστε κάπως κρατημένοι, γιατί μπορεί το γλυκό άγγιγμα του Ποσειδώνα να κάνει την καρδιά μας να φτερουγίζει, αλλά θολώνει το μυαλό και οι επιλογές μας μπορεί στο μέλλον να αποδειχθούν ακατάλληλες. Ωστόσο, για τίποτα στον κόσμο δεν πρέπει να χάσετε την ευκαιρία να ζήσετε ένα τόσο όμορφο συναίσθημα. Όσοι είναι σε σχέσεις, αυτό θα είναι ένα εξαιρετικό διάστημα για να αναβιώσουν τη φλόγα αλλά και πολύ γόνιμο για ν’ αποκτήσετε ένα παιδί. Επίσης όσοι ασχολούνται με επιχειρήσεις εστίασης, ψυχαγωγίας, θεάματος ή Τέχνες, θα δουν την καριέρα τους ν’ απογειώνεται. Οι γεννημένοι 10 και 11 Δεκεμβρίου θα ζήσουν πιο έντονα το 2017 που τους επιφυλάσσει ευχάριστες ανατροπές στα συναισθηματικά, αλλά και απρόοπτες εγκυμοσύνες, που θ’ αλλάξουν την πορεία της σχέσης και της ζωής τους εν τέλει. Από τον Οκτώβριο, που ο Δίας θα περάσει στον Σκορπιό, η ζωή θα κόψει ταχύτητα και θα σας επιτρέψει ν’ αντιληφθείτε και να ευχαριστηθείτε όσα έχουν προκύψει.

Γ’ Δεκαήμερο (γεννημένοι 12 - 21 Δεκεμβρίου)

Η χρονιά ξεκινάει με τρεις από τους πέντε μεγάλους πλανήτες να επηρεάζουν το δικό σας δεκαήμερο. Ο Ουρανός ήδη βρίσκεται εκεί ένα χρόνο και σας έχει χαρίσει μία συναρπαστική και δημιουργική χρονιά, με νέα ενδιαφέροντα και πρόσωπα που σας έχουν ενθουσιάσει. Έρχονται όμως δύο αντίρροποι πλανήτες, ο Δίας και ο Κρόνος, να κάνουν πιο πολύπλοκο το σκηνικό. Ο Δίας είναι ο πλανήτης της έκτασης και ο Κρόνος ο πλανήτης του περιορισμού, ένα δίπολο που όταν μπορέσει να ισορροπήσει, δίνει θαυμάσια αποτελέσματα. Αυτή η πλανητική συνεύρεση σάς καθιστά τυχερούς, γιατί τη χρονική στιγμή που έρχεται η κρίση (Κρόνος), έχετε σημαντικότατες βοήθειες να την ξεπεράσετε και από την άλλη, πάνω στην ώρα που ετοιμάζεστε να κάνετε μία αναίτια επανάσταση (Δίας-Ουρανός) και να διαλύσετε όσα με κόπο έχετε χτίσει, έρχεται ο Κρόνος και μαζεύει τα λουριά. Αντιλαμβάνεστε λοιπόν πόσο σημαντική είναι η χρονιά που έρχεται και πόσο χρήσιμη μπορεί ν’ αποδειχθεί. Ο τομέας που θα επηρεασθεί περισσότερο είναι οπωσδήποτε οι διαπροσωπικές σας σχέσεις. Είτε είστε σε γάμο είτε έχετε μία σχέση λίγων μηνών, τώρα θα δοκιμαστούν για να αποδείξουν την αντοχή τους. Ο τρόπος που θα γίνει αυτό δε θα είναι απαραίτητα επίπονος, αντιθέτως με την εμφάνιση ενός νέου προσώπου που θα σας ενθουσιάσει, θα τεθούν διλήμματα. Όλα όμως δείχνουν ότι θα είστε σε θέση να πάρετε την σωστή απόφαση, αφού πρώτα έχετε αξιολογήσει σωστά τις καταστάσεις. Κάτι παρόμοιο είναι πιθανό να εμφανιστεί στην επαγγελματική σας ζωή και εδώ θα τεθούν διλήμματα μεταξύ ενός νέου ξεκινήματος ή της συνέχισης αυτού που ήδη κάνετε. Το 2017 θα είναι σίγουρα μία χρονιά που θ’ αλλάξει τα δεδομένα, αλλά ταυτόχρονα πολύ κουραστική και κάποιες φορές πιεστική. Προσέξτε την υγεία και τη διατροφή σας, για να μπορέσετε ν’ ανταπεξέλθετε των αλλαγών που καραδοκούν.

Το 2017 πως θα κυλήσουν τα γεγονότα σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής σου; Θα υπάρξουν οι εξελίξεις που επιθυμείς;
Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους του Myastro.gr στο 14788 μόνο με 1.11/1' από κινητό ή στείλε το μήνυμα ΚΑΤΙΑ στο 54529.
Sponsored Links

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2017 για όλα τα ζώδια

Στον πίνακα που ακολουθεί, θα βρείτε τις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2017 για όλα τα ζώδια, ανάλογα με το δεκαήμερο που ανήκουν. Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει!

Ετήσιες προβλέψεις 2017 ΚΡΙΟΣ

Ετήσιες προβλέψεις 2017 ΤΑΥΡΟΣ

Ετήσιες προβλέψεις 2017 ΔΙΔΥΜΟΙ

Ετήσιες προβλέψεις 2017 ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ετήσιες προβλέψεις 2017 ΛΕΩΝ

Ετήσιες προβλέψεις 2017 ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ετήσιες προβλέψεις 2017 ΖΥΓΟΣ

Ετήσιες προβλέψεις 2017 ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ετήσιες προβλέψεις 2017 ΤΟΞΟΤΗΣ

Ετήσιες προβλέψεις 2017 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ετήσιες προβλέψεις 2017 ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ετήσιες προβλέψεις 2017 ΙΧΘΕΙΣ

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 03-01-2017 17:16:00