Quantcast
blank
 
blank

Υδροχόος: Ετήσιες προβλέψεις 2017.

 
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Υδροχόος 2017

Α’ Δεκαήμερο (γεννημένοι 20 - 29 Ιανουαρίου)

Μέσα σ’ ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο πλαίσιο φαίνεται ότι θα διαμορφωθεί η συλλογική πραγματικότητα το 2017, όμως εσείς καταφέρνετε να διατηρήσετε την ηρεμία και τη σταθερότητα σας. Το νέο έτος είναι μία χρονιά που τουλάχιστον κατά το μεγαλύτερό του μέρος δε θα σας απασχολήσουν σπουδαία γεγονότα. Είναι σαν να είστε θεατές σε μία ταινία που συμβαίνουν τα πάντα, αλλά εσείς απλά τα παρακολουθείτε. Το ενδιαφέρον για εσάς ξεκινάει ουσιαστικά από τον Οκτώβριο, όταν ο Δίας θα μετακινηθεί στον Σκορπιό και στον πολύ σημαντικό 10ο φυσικό σας οίκο, που αναφέρεται στην καριέρα και στο πώς φαινόμαστε στην κοινωνία. Αυτή η θέση αναμένεται να γίνει η αφετηρία πολλών γεγονότων, τα οποία όμως θα πραγματοποιηθούν μέσα στο 2018. Ωστόσο, οι τρεις τελευταίοι μήνες της χρονιάς αναμένονται ιδιαίτερα ενδιαφέροντες, με μεγαλύτερο βάρος στα επαγγελματικά σας ζητήματα. Το πεδίο δράσης σας ανοίγει και ίσως έχει έρθει η ώρα για επιβράβευση, προαγωγή ακόμη και για την απόκτηση ενός αξιώματος. Δεν είναι λίγες φορές που οι άνθρωποι κάτω από αυτή τη διέλευση επιλέγουν να προβούν σε αλλαγές εργασίας, προσδοκώντας ένα καλύτερο μέλλον. Πέρα όμως από τα επαγγελματικά θέματα και την πιθανή αναβάθμιση της καριέρας, η θέση αυτή του Δία υποδηλώνει αλλαγή της κοινωνικής σας υπόστασης, κάτι που προκαλεί παραδείγματος χάριν ένας γάμος ή η απόκτηση ενός παιδιού. Είναι λοιπόν πολλές οι προοπτικές της συγκεκριμένης διέλευσης, το σίγουρο είναι όμως ότι θ’ ανεβάσει πολύ τη διάθεσή σας και θα δείτε τα πράγματα πολύ πιο αισιόδοξα. Μερικές φορές, λόγω της υπέρμετρης αισιοδοξίας παρατηρείται και η εμφάνιση της αλαζονείας, η οποία μπορεί ν’ αποδειχθεί καταστροφική. Χρειάζεται λοιπόν να διαχειριστείτε σωστά όποιο συναίσθημα φθάνει στην υπερβολή. Επίσης, αν πρόκειται να προβείτε σε σημαντικές αγοροπωλησίες, να είστε σίγουροι ως προς την τιμή, προκειμένου η κίνησή σας ν’ αποδώσει οικονομικά.

Β’ Δεκαήμερο (γεννημένοι 30 Ιανουαρίου - 8 Φεβρουαρίου)

Μία πολύ όμορφη χρονιά ξεκινάει για το δικό σας δεκαήμερο, που θα σας βοηθήσει να επιτύχετε στόχους, αλλά και να περάσετε ωραία, παραμερίζοντας τα προβλήματα. Καταρχήν η παρουσία του Δία στο ζώδιο του Ζυγού για το μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς δίνει φτερά στα όνειρα σας, ευκαιρίες επέκτασης και ανόδου. Ταξίδια, σπουδές και θέματα νομικής φύσης θα έχουν τη θετικότερη εξέλιξη. Επαγγελματικά και κοινωνικά υπάρχει σημαντική εξέλιξη και δεν είναι λίγοι εκείνοι που παντρεύονται με την συγκεκριμένη διέλευση. Το τελευταίο το ενισχύει και η μετάβαση των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα-Υδροχόο. Αυτό πρακτικά σας κάνει οικοδεσπότες των Εκλείψεων για δύο χρόνια. Ενεργοποιείται λοιπόν ο τομέας των διαπροσωπικών σχέσεων, γάμου και συνεργασιών με τη μοναδική Έκλειψη που θα σας επηρεάσει φέτος, αυτή του Αυγούστου. Σημαντικά άτομα μπαίνουν στη ζωή σας, άνθρωποι που θα σας βοηθήσουν να βρείτε ή να φθάσετε στον σκοπό σας. Το 2017 είναι χρονιά σταθμός για τις σχέσεις σας αφού δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να φτιάξετε νέες και υγιείς αλλά και να διορθώσετε τα κακώς κείμενα στις ήδη υπάρχουσες. Οι γεννημένοι 7 και 8/2 θα έχουν μέχρι και τον Αύγουστο επιπλέον βοήθεια από τον Κρόνο και θα επιτύχουν με εύκολο τρόπο σημαντική εξέλιξη η οποία θα έχει μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. Τα θετικά της χρονιάς όμως θα συνεχισθούν και με τη μετάβαση του Δία στον Σκορπιό τον Οκτώβριο. Ο γενναιόδωρος πλανήτης από το τέλος του 2017 και για ένα ακόμη χρόνο θα φέρει επαγγελματική καταξίωση και προσωπική επιτυχία. Αυτό θα είναι το διάστημα που θα καρποφορήσουν όλα όσα καταφέρατε μέσα στο 2017. Αυτό που χρειάζεται όμως να προσέχετε με τη νέα θέση του πλανήτη είναι η τάση προς την υπερβολή, την κατάχρηση, την σπατάλη και τέλος την αλαζονεία. Όταν βρισκόμαστε σε θέση ισχύος ξεχνάμε τι έχουμε περάσει και αδιαφορούμε για τις ανάγκες του διπλανού μας. Διαχειριστείτε αυτές τις ροπές όπως εσείς ξέρετε ως παιδιά του ανθρωπιστή Ουρανού και θα καταφέρετε να μείνετε αλώβητοι από τα καλά της επιτυχίας.

Γ’ Δεκαήμερο (γεννημένοι 9 - 18 Φεβρουαρίου)

Είστε το ζώδιο, αλλά και το δεκαήμερο που θα εισπράξει τα περισσότερα από το νέο έτος. Οι τυχερότεροι και οι πιο επιτυχημένοι της χρονιάς όχι μόνο για το μέγεθος των όσων θα καταφέρετε, αλλά και για την συνέπεια και την σταθερότητά σας. Ένα πραγματικά υπέροχο και απίστευτα χρήσιμο μίγμα πλανητικών συντονισμών, σας ανεβάζουν στο βάθρο του πρώτου και καλύτερου. Τα όνειρα και τα σχέδιά σας θα ευοδωθούν με τον καλύτερο τρόπο. Το 2017 θ’ αντιληφθείτε για πρώτη φορά πως η ροή της ζωής είναι συντονισμένη με τις ανάγκες σας, πως δεν χρειάζεται να ματώσετε για να επιτύχετε κάτι, αλλά το μόνο που χρειάζεται είναι να πάρετε τη σωστή απόφαση και να κάνετε την καλύτερη δυνατή επιλογή. Μέσα σε μία τόσο πλουραλιστική εποχή οι προτάσεις σε όλα τα επίπεδα θα είναι πολλές. Το δίλλημα μεταξύ του νέου και του παλιού θα σας τεθεί πολλάκις και ποικιλοτρόπως, σε εργασία, αισθηματικά, φιλίες και οικονομικά. Έχετε να πάρετε αποφάσεις και να υλοποιήσετε σχεδία που τα αποτελέσματα τα τους θα μείνουν μαζί σας για πολλά χρόνια. Ανάλογα με το προσωπικό ωροσκόπιο του καθενός, οι τάσεις της χρονιάς θα σας οδηγήσουν σ’ ένα γάμο, στην έναρξη ή επέκταση ενός επαγγέλματος, στην καταξίωση και στην υγεία. Άτομα που υπήρχαν στο φιλικό σας περιβάλλον και πλέον δε συνάδουν με την προσωπικότητα που έχετε γίνει, θ’ αποχωρίσουν από τη ζωή σας δίνοντας τη θέση τους σε νέους, αξιόλογους ανθρώπους, με τους οποίους θα δημιουργήσετε ουσιαστικές σχέσεις και βαθύς δεσμούς φιλίας. Η Έκλειψη του Φεβρουαρίου στο δικό σας δεκαήμερο, φέρνει εξέλιξη στις διαπροσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις, ενώ εκείνη του Αυγούστου σας απογειώνει επαγγελματικά. Φέτος θα βρεθείτε στην κορυφή του κύματος, δαμάστε το και ταξιδέψτε μαζί του, σας αξίζει.

Το 2017 πως θα κυλήσουν τα γεγονότα σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής σου; Θα υπάρξουν οι εξελίξεις που επιθυμείς;
Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους του Myastro.gr στο 14788 μόνο με 1.11/1' από κινητό ή στείλε το μήνυμα ΚΑΤΙΑ στο 54529.
Sponsored Links

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2017 για όλα τα ζώδια

Στον πίνακα που ακολουθεί, θα βρείτε τις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2017 για όλα τα ζώδια, ανάλογα με το δεκαήμερο που ανήκουν. Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει!

Ετήσιες προβλέψεις 2017 ΚΡΙΟΣ

Ετήσιες προβλέψεις 2017 ΤΑΥΡΟΣ

Ετήσιες προβλέψεις 2017 ΔΙΔΥΜΟΙ

Ετήσιες προβλέψεις 2017 ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ετήσιες προβλέψεις 2017 ΛΕΩΝ

Ετήσιες προβλέψεις 2017 ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ετήσιες προβλέψεις 2017 ΖΥΓΟΣ

Ετήσιες προβλέψεις 2017 ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ετήσιες προβλέψεις 2017 ΤΟΞΟΤΗΣ

Ετήσιες προβλέψεις 2017 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ετήσιες προβλέψεις 2017 ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ετήσιες προβλέψεις 2017 ΙΧΘΕΙΣ

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 03-01-2017 17:23:00