Quantcast
blank
 
blank

Ζυγός: Ετήσιες προβλέψεις 2017.

 
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Ζυγός 2017

Α’ Δεκαήμερο (γεννημένοι 23 Σεπτεμβρίου - 2 Οκτωβρίου)

Το 2017 θα είναι μία αρκετά ήσυχη, αλλά όχι βαρετή χρονιά για το δεκαήμερό σας. Οι μεγάλοι πλανητικοί σχηματισμοί του έτους σας αφήνουν ανεπηρέαστους, ωστόσο υπάρχουν αλλά στοιχεία που δείχνουν ότι δε θα πλήξετε. Ένα από αυτά είναι ο πλανήτης Αφροδίτη, που επιλέγει τον Κριό φέτος για να κάνει την αναδρομή της και να παραμείνει σ’ αυτόν περίπου τρεις μήνες. Η θέση αυτή είναι άκρως σημαντική για εσάς, γιατί αντιπροσωπεύει τον τομέα του γάμου, των σχέσεων και των συνεργασιών. Έτσι λοιπόν, από τέλη Ιανουαρίου η παρουσία αρχικά του Άρη στο ίδιο ζώδιο θα αναδείξει τα προβλήματα που προϋπήρχαν σε σχέσεις και συνεργασίες, αρκετές φορές με έντονο τρόπο. Όμως η ένταση δε θα κρατήσει πολύ και η αλήθεια είναι ότι μπορεί να μετατραπεί σ’ έκδηλο ερωτισμό με την έλευση της Αφροδίτης στις αρχές Φεβρουαρίου στην ίδια θέση. Όλο λοιπόν το διάστημα του Φεβρουαρίου είναι ιδανικό για ν’ ανανεώσετε τις σχέσεις, αφού πρώτα έχετε αναγνωρίσει και επιλύσει τα προβλήματα. Για τους αδέσμευτους και όσους ψάχνουν νέες συνεργασίες, αυτή είναι μία πολύ καλή περίοδος για να βρουν τα άτομα που θα συνυπάρξουν. Ο Μάρτιος, με την αναδρομή της Αφροδίτης, σας γυρνάει σε παλιές καταστάσεις, οι οποίες για κάποιο λόγο υπάρχουν ακόμη στο μυαλό ή στην καρδιά σας. Δεν αποκλείετε να επιστρέψουν άτομα από το παρελθόν, με τα οποία θα ζήσετε ένα σύντομο πάθος. Ο Μάιος επίσης συγκαταλέγεται στους πολύ ερωτικούς μήνες, με την Αφροδίτη να κάνει το τελευταίο της πέρασμα από το πρώτο δεκαήμερο του Κριού. Με εξαίρεση τον Ιούνιο, που θα είναι αρκετά κουραστικός κυρίως λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, το υπόλοιπο καλοκαίρι αναμένεται ήρεμο και θα σας δώσει τη δυνατότητα να ξεκουραστείτε, αλλά και ν’ απολαύσετε τις ημέρες των διακοπών σας. Από τον Οκτώβριο η μετακίνηση του Δία στον Σκορπιό θα φέρει αύξηση στα έσοδά σας, τα οποία τα προηγούμενα χρόνια είχαν μειωθεί δραματικά. Το Δεκέμβριο ο Κρόνος, πλανήτης της κρίσης και των περιορισμών, περνάει σε μία σημαντική θέση για το δικό σας δεκαήμερο, φέρνοντας επιπλέον ευθύνες στο χώρο της οικογένειας, κάτι που θα ολοκληρωθεί την επόμενη χρονιά.

Β’ Δεκαήμερο (γεννημένοι 3 - 12 Οκτωβρίου)

Άλλη μία εξαιρετική χρονιά ξεκινάει, με τον Δία να βρίσκεται για το μεγαλύτερο της μέρος στο ζώδιό σας, προσφέροντας απλόχερα τα δώρα του. Το 2017 είναι χρονιά επέκτασης, χρονιά που πρέπει να δείτε τις ευκαιρίες και να με διάκριση ν’ αρπάξετε εκείνες που αξίζουν. Αυτό είναι και το πιο σημαντικό σημείο για το νέο έτος. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει ο Δίας με τον Πλούτωνα δύο φορές μέσα στο χρόνο, αλλά και η μειούμενη ισχύς του τετραγώνου Ουρανού-Πλούτωνα, είναι ικανές αντί να σας ανεβάσουν στα ύψη, να σας ρίξουν στα τάρταρα. Οι ευκαιρίες θα εμφανίζονται μαζί με τις παγίδες και τα διλήμματα θα είναι αρκετά στη χρονιά που έρχεται. Οι διαπροσωπικές σχέσεις, η οικογένεια, συνεργασίες θέματα ακίνητης περιουσίας, αλλά και δικαστικές υποθέσεις, απαιτούν μεγάλη προσοχή και επιδέξιους χειρισμούς. Όσους χώρισαν μέσα στο 2016 ή όσους είναι ακόμη μόνοι, το 2017 δε θα τους αφήσει παραπονεμένους, αντιθέτως οι προσφορές θα είναι πολλές, φθάνει να μη διαλέξετε ό,τι γυαλίζει. Η παραμονή της Αφροδίτης στον Κριό για σχεδόν τρεις μήνες κατά τη διάρκεια της Άνοιξης και η αναδρομή εκεί θα πολλαπλασιάσει τις κατακτήσεις, αλλά και τα ερωτηματικά σας. Το ίδιο προσεκτικοί θα πρέπει να είστε και στα επαγγελματικά, όπου κι εκεί θα έχετε μεγάλη ζήτηση και θα σας γίνουν αρκετές προσφορές για συνεργασίες. Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις, ούτε στο ένα ούτε στο άλλο. Αφήστε τον ενθουσιασμό να καταλαγιάσει και την αισιοδοξία να δώσει τη θέση της στη λογική και μετά αποφασίστε. Έτσι, θα καταφέρετε να εκμεταλλευθείτε στο έπακρον τη δυναμική της φετινής χρονιάς και να πετύχετε τους στόχους σας. Όσοι όμως βρίσκονται σε σχέσεις και συνεργασίες που παραπαίουν, η φετινή χρονιά θα τις πάρει μακριά, προκειμένου να συνεχίσετε την πορεία σας. Από τον Οκτώβριο η είσοδος του Δία στον Σκορπιό θα φέρει επιτέλους τα πολυπόθητα κέρδη, αλλά και αύξηση της αυτοπεποίθησής σας, που θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε ό,τι κατακτήσετε και την επόμενη χρονιά.

Γ’ Δεκαήμερο (γεννημένοι 13 - 22 Οκτωβρίου)

Με την πεποίθηση ότι του χρόνου τέτοια εποχή θα λέτε ότι το 2017 ήταν μία καταπληκτική χρονιά, ξεκινάω την πρόβλεψη για το δικό σας δεκαήμερο. Το “καταπληκτική” βέβαια δεν σημαίνει ότι όλα θα γίνουν ήρεμα και εύκολα, αλλά ότι όλα θα γίνουν. Ανήκετε στις ζωδιακές ομάδες που φέτος έχουν τη μοναδική ευκαιρία ν’ ανατρέψουν οποιαδήποτε αρνητική κατάσταση επικρατούσε μέχρι τώρα στη ζωή σας και να κάνετε επανεκκίνηση αμέσως, χωρίς καλά-καλά να το καταλάβετε. Η αντίθεση Δία-Ουρανού είναι αυτή που θα φέρει τις σφοδρές και αιφνίδιες αλλαγές στη ζωή σας. Αν είστε παραδείγματος χάριν σ’ ένα γάμο ή σε μία συνεργασία, που πασχίζετε με νύχια και με δόντια να διατηρήσετε ζωντανή, φέτος ό,τι και να κάνετε, θα τελειώσει. Ίσως τη στιγμή που διαβάζετε αυτές τις γραμμές να σας πιάνει πανικός και ν’ αναρωτιέστε τι θα γίνει περαιτέρω. Αυτό ακριβώς είναι το μαγικό στοιχείο του 2017: Σας δίνει τη δυνατότητα αλλά και την τύχη να προχωρήσετε με γοργά και σίγουρα βήματα προς το μέλλον. Δεν πρέπει ν’ αφήσετε τίποτα στη διάθεση των άλλων, αλλά να πάρετε τις εσείς τις πρωτοβουλίες για φτιάξετε τα πράγματα όπως τα θέλετε. Να είστε σίγουροι ότι θα έχετε την ικανότητα να κρίνετε σωστά και να χρησιμοποιήσετε την εμπειρία σας ως οδηγό στις αποφάσεις σας. Γάμοι, διαζύγια, συνεργασίες, παιδιά, είναι μερικά από αυτά που θα έρθουν στο δρόμο σας. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι αυτή η χρονιά αποτελεί την αφετηρία για σημαντικότατες αλλαγές, που θα συντελεστούν τα επόμενα τέσσερα χρόνια και το 2017 σας δίνει τη δυνατότητα να επέμβετε σ’ αυτές. Η Άνοιξη και το Φθινόπωρο είναι οι πιθανότερες περίοδοι που εκδηλωθούν τα γεγονότα. Από το Νοέμβριο και μέχρι το τέλος της χρονιάς ο Δίας θα κινείται στον οικονομικό σας οίκο, αυξάνοντας τα έσοδά σας, που τα τελευταία χρόνια είχαν υποστεί καθίζηση.

Το 2017 πως θα κυλήσουν τα γεγονότα σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής σου; Θα υπάρξουν οι εξελίξεις που επιθυμείς;
Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους του Myastro.gr στο 14788 μόνο με 1.11/1' από κινητό ή στείλε το μήνυμα ΚΑΤΙΑ στο 54529.
Sponsored Links

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2017 για όλα τα ζώδια

Στον πίνακα που ακολουθεί, θα βρείτε τις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2017 για όλα τα ζώδια, ανάλογα με το δεκαήμερο που ανήκουν. Επιλέξτε το ζώδιο που σας ενδιαφέρει!

Ετήσιες προβλέψεις 2017 ΚΡΙΟΣ

Ετήσιες προβλέψεις 2017 ΤΑΥΡΟΣ

Ετήσιες προβλέψεις 2017 ΔΙΔΥΜΟΙ

Ετήσιες προβλέψεις 2017 ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ετήσιες προβλέψεις 2017 ΛΕΩΝ

Ετήσιες προβλέψεις 2017 ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ετήσιες προβλέψεις 2017 ΖΥΓΟΣ

Ετήσιες προβλέψεις 2017 ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ετήσιες προβλέψεις 2017 ΤΟΞΟΤΗΣ

Ετήσιες προβλέψεις 2017 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ετήσιες προβλέψεις 2017 ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ετήσιες προβλέψεις 2017 ΙΧΘΕΙΣ

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 03-01-2017 17:11:00