blank
 
blank

Σελήνη στα ζώδια. Πώς η Σελήνη σου σε βοηθά επαγγελματικά

 
Σελήνη στα ζώδια. Πώς η Σελήνη σου σε βοηθά επαγγελματικά
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 


Η αστρολογία μας λέει ότι η Σελήνη στο γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σου, μπορεί να αποδειχθεί ένας πολύτιμος σύμμαχος στην καριέρα σου, ανάλογα με το ζώδιο όπου βρίσκεται. Η σελήνη αντανακλά τις ικανότητες που αναδύονται από μέσα σου, όταν έχεις εξαντλήσει τη λογική επεξεργασία των καταστάσεων. Δείχνει πώς μπορείς να κάνεις αλλαγές πλεύσης για να πετύχεις ευκολότερα τους στόχους σου. Φανερώνει επίσης την ικανότητά σου να «ψυχανεμίζεσαι» πρόσωπα και καταστάσεις. Μάθε λοιπόν τι όπλα σου προσφέρει η δική σου σελήνη, διαβάζοντας το ζώδιο που της αντιστοιχεί. Για να βρεις σε ποιο ζώδιο βρίσκεται η Σελήνη σου, κάνε κλικ στον αστρολογικό χάρτη.

Η Σελήνη στα ζώδια και η επαγγελματική καριέρα.

Σελήνη στον Κριό
 
Αν έχεις Σελήνη στον Κριό, μπορεί στη δουλειά να δίνεις συχνά την εντύπωση ότι θέλεις να κάνεις εσύ κουμάντο, παρακάμπτοντας ακόμα και τους ανώτερούς σου. Στην ουσία, η επιθυμία σου είναι να έχεις μια αρκετά υψηλή θέση,  ώστε να δουλεύεις ανενόχλητος, χωρίς να σε ελέγχουν και να σε περιορίζουν. Είσαι ικανός στη λήψη σωστών αποφάσεων, γιατί βλέπεις καθαρά στο μέλλον. Εκεί όμως που πρέπει να προσέξεις είναι στον υπερβολικό παρορμητισμό, στη βιασύνη σου να προχωράς στο επόμενο βήμα χωρίς να έχεις ολοκληρώσει το προηγούμενο και στην τάση σου να ρισκάρεις παραπάνω απ’ όσο πρέπει.
 
Σελήνη στον Ταύρο
 
Αν έχεις Σελήνη στον Ταύρο, για σένα το βασικό προαπαιτούμενο για να αποδώσεις σε μια δουλειά είναι να υπάρχει ένα περιβάλλον που να σου δημιουργεί άνεση, ψυχολογική και σωματική. Αντίστοιχα κι εσύ θέλεις οι άλλοι να δουλεύουν καλά μαζί σου, πράγμα που συνήθως το πετυχαίνεις. Χάρη στο πρακτικό σου πνεύμα, καταφέρνεις να βρίσκεις τις λύσεις, εκεί όπου οι υπόλοιποι βλέπουν μόνο το πρόβλημα. Από τη στιγμή που θα αφοσιωθείς σε ένα πλάνο σου, δύσκολα θα ξεστρατίσεις από τον στόχο σου. Ωστόσο δυσκολεύεσαι όταν γίνονται εξωτερικές  «παρεμβολές», που σε αποσπούν από το πρόγραμμά σου.
 
Σελήνη στους Διδύμους
 
Αν έχεις Σελήνη στους Διδύμους, είσαι προικισμένος με μεγάλη φαντασία και με λογική σκέψη ταυτόχρονα, αλλά και με την ικανότητα να μεταδίδεις τις εμπνεύσεις σου στους άλλους. Μπορείς να βλέπεις όλες τις πλευρές ενός ζητήματος και ξέρεις πού θα βρεις τη λύση για κάποιο πρόβλημα, από το κατάλληλο άτομο για να απευθυνθείς μέχρι τη σωστή πηγή πληροφοριών όπου θα ψάξεις. Το ταλέντο σου να διαποτίζεις την επικοινωνία σου με συναίσθημα κάνει τους άλλους να πείθονται και να μοιράζονται τον ενθουσιασμό σου. Εκείνο όμως που πρέπει να προσέξεις είναι να μην παραβλέπεις λεπτομέρειες, συχνά πολύ σημαντικές. 
 
Σελήνη στον Καρκίνο
 
Η Σελήνη στον Καρκίνο σε βοηθά να «ξέρεις» σχεδόν διαισθητικά τι είναι κάθε φορά το σωστό. Ενώ ενσωματώνεσαι στη ροή των πραγμάτων, εισπράττεις τα μηνύματα και διαμορφώνεις τις δικές σου ιδέες, τις οποίες εκφράζεις πάντα στην πιο κατάλληλη στιγμή. Οι ευαίσθητες κεραίες σου πιάνουν κάθε αλλαγή, όσο ανεπαίσθητη κι αν είναι,  και έτσι αναπροσαρμόζεις έγκαιρα την πορεία σου. Μπορείς να κρίνεις σε βάθος τους άλλους και ενδιαφέρεσαι γι’ αυτούς, πράγμα που σε κάνει πολύ καλό στις δουλειές που σχετίζονται με τη διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού. Πρόσεχε όμως μην καταλήξεις να χειραγωγείς τους ανθρώπους, προκαλώντας έτσι αντιπάθειες.
 
Σελήνη στον Λέοντα
 
Αν έχεις Σελήνη στον Λέοντα, ξέρεις να κάνεις τις κινήσεις σου στον σωστό χρόνο –ούτε πολύ νωρίς ούτε πολύ αργά. Καταφέρνεις να δημιουργείς στους άλλους γύρω σου ψυχολογική άνεση, πράγμα που σε κάνει δημοφιλή ώστε να προχωράς κερδίζοντας την αποδοχή τους, ακόμα και στις υψηλότερες θέσεις. Βλέπεις την καριέρα σαν ένα παιχνίδι στρατηγικής και προγραμματίζεις από πριν τα βήματά σου. Σπάνια πιάνεσαι εξαπίνης. Σε ηγετική θέση, ξέρεις τι μπορούν να καταφέρουν οι άλλοι. Εκείνο που θα πρέπει να προσέξεις είναι η τάση σου να αναλαμβάνεις περισσότερα απ’ όσα μπορείς ανθρωπίνως να αντέξεις.
 
Σελήνη στην Παρθένο
 
Η Σελήνη στην Παρθένο σου δίνει την ικανότητα να εξετάζεις με μεθοδικότητα όλα τα στοιχεία και να βρίσκεις μια λύση που να είναι σωστή για όλους: για το προϊόν, για τον πελάτη, για την εταιρία… Σε αυτή τη διαδικασία είσαι όσο πιο αντικειμενικός γίνεται, καθώς σπάνια κρίνεις με κύριο γνώμονα το προσωπικό σου συμφέρον. Ανεξάρτητα με το ζώδιό σου, το πρακτικό σου πνεύμα είναι ένα μεγάλο ατού. Καθώς εξοικειώνεσαι με το εργασιακό σου περιβάλλον, γίνεσαι πιο «χαλαρός» και βρίσκεις την ευχαρίστηση στην ίδια τη δουλειά, χωρίς να αναλώνεσαι σε μικρολεπτομέρειες ή να γίνεσαι υπερβολικά σχολαστικός, εκνευρίζοντας τους άλλους.
 
Σελήνη στον Ζυγό
 
Αν έχεις Σελήνη στον Ζυγό, προσπαθείς να φέρεις αρμονία και ισορροπία στον χώρο της δουλειάς, με το να έχεις καλή συνεργασία με τους άλλους. Και συνήθως τα καταφέρνεις μια χαρά σε αυτό, γιατί δημιουργείς ένα κλίμα καλής προαίρεσης και εμπιστοσύνης. Μπορείς να οργανώνεις τις πληροφορίες και να παρουσιάζεις με σαφήνεια και πειστικότητα τις θέσεις σου. Είσαι ικανός να λειτουργείς αποτελεσματικά σε όλα τα επίπεδα της ιεραρχίας, από τα χαμηλότερα μέχρι τα υψηλότερα. Πρόσεχε όμως τον υπερβολικό συναισθηματισμό και την τάση σου να δημιουργείς ερωτικά… μπλεξίματα μέσα στον εργασιακό σου χώρο.
 
Σελήνη στον Σκορπιό
 
Με τη Σελήνη στον Σκορπιό, διαθέτεις ένα απίστευτα μαχητικό πνεύμα και δεν σταματάς αν δεν πετύχεις τον στόχο σου. Είσαι εκείνος που σώζει τις καταστάσεις στο χείλος της καταστροφής, ψύχραιμα και άφοβα. Μερικές φορές δίνεις την εντύπωση πραγματικού οδοστρωτήρα, πράγμα που ίσως φαίνεται  απειλητικό στους άλλους. Από την άλλη, συχνά κινδυνεύεις να εξαντλήσεις τα όρια της αντοχής σου και θα πρέπει να διαχειρίζεσαι κάπως καλύτερα τις δυνάμεις σου, γιατί κινδυνεύεις να μην τις έχεις όταν πραγματικά θα τις χρειάζεσαι. Αγαπάς την αλήθεια και επιδιώκεις να μένεις πιστός σε αυτήν. Φρόντισε όμως να τη λες με περισσότερο τακτ!
 
Σελήνη στον Τοξότη
 
Με τη Σελήνη στον Τοξότη, τα όνειρα και τα οράματά σου είναι η ισχυρότερη καθοδήγηση. Έχοντας μια συγκεκριμένη εικόνα για αυτό που θέλεις να πετύχεις και μια έμφυτη αισιοδοξία, γίνεσαι πηγή έμπνευσης και για τους άλλους. Η φάση του σχεδιασμού σε οποιαδήποτε δουλειά είναι η αγαπημένη σου. Παρόλο που μπορεί να αφιερώσεις δυνάμεις, χρόνο και χρήμα σε κάτι, αν δεις ότι δεν «τραβάει», είσαι έτοιμος να το εγκαταλείψεις και να ξεκινήσεις κάτι άλλο από το μηδέν. Βλέπεις τη ζωή σαν μια διαρκή αλλαγή και πιστεύεις ότι κάθε τι καινούργιο σε βάζει σε έναν ακόμα πιο δημιουργικό δρόμο.
 
Σελήνη στον Αιγόκερω
 
Αν έχεις Σελήνη στον Αιγόκερω, τα δίνεις όλα στη δουλειά, ακόμα και όταν το αντικείμενο της εργασίας δεν σε ενδιαφέρει ιδιαίτερα. Έχεις καλές εμπνεύσεις και ασχολείσαι επίμονα και υπομονετικά με την υλοποίησή τους, μέχρι να δεις αποτελέσματα. Κάνεις τα πράγματα να φαίνονται ότι πετυχαίνονται αβίαστα, άλλο αν εσύ έχεις ξεπεράσει αμέτρητα εμπόδια για να το καταφέρεις. Αυτό κάνει πολλούς στο εργασιακό περιβάλλον να προσκολλώνται σε εσένα, ζητώντας βοήθεια και υποστήριξη. Και εδώ βρίσκεται η προσωπική σου πρόκληση, στο να βρεις τα όρια ανάμεσα στις ευθύνες τις δικές σου και των άλλων.
 
Σελήνη στον Υδροχόο
 
Αν έχεις Σελήνη στον Υδροχόο, διαθέτεις την ικανότητα να εκτιμάς τις καταστάσεις συνυπολογίζοντας ταυτόχρονα και τον ανθρώπινο παράγοντα, πράγμα που σε βοηθά να βρίσκεις τον πιο κατάλληλο τρόπο δράσης ανάλογα με την περίσταση. Αυτό συντείνει στο να αναλάβεις υπεύθυνη θέση με άτομα υπό την επίβλεψή σου αρκετά νωρίς στην καριέρα σου, παρόλο που κατά βάθος προτιμάς να δουλεύεις ανεξάρτητα, και όχι με υφισταμένους ή προϊσταμένους. Ωστόσο είσαι ιδιαίτερα ευπροσάρμοστος στις ανάγκες των καιρών. Αυτό σε κάνει να εκνευρίζεσαι με την έλλειψη ευελιξίας των άλλων, όμως θα πρέπει να καλλιεργήσεις τις επικοινωνιακές σου ικανότητες στο να τους πείθεις.
 
Σελήνη στους Ιχθείς
 
Αν έχεις Σελήνη στους Ιχθείς, επηρεάζεσαι άμεσα, στον νου και στα συναισθήματα, από το κλίμα που επικρατεί γύρω σου. Αυτό έχει και τις αρνητικές του συνέπειες, αν τα παίρνεις όλα μέσα σου. Θα πρέπει να μάθεις να «φιλτράρεις» τα μηνύματα που παίρνεις από τον εργασιακό σου χώρο και να τα χρησιμοποιείς κατάλληλα, γιατί είναι πολλά και αξιόπιστα. Θα είναι το εργαλείο σου για να φτάνεις γρήγορα στην καρδιά ενός προβλήματος. Προσπάθησε ακόμα να μένεις προσηλωμένος στους στόχους σου και να μην …ξεστρατίζεις, είτε γιατί κάποιοι σου άλλαξαν γνώμη, είτε γιατί δίνεις προτεραιότητα στο να βοηθάς άλλους.

Πηγή: Myastro.gr

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 12-08-2012 00:00:00