blank
 
blank

Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο στις 21 Ιουνίου 2020. Προβλέψεις για τα ζώδια.

 
Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο στις 21 Ιουνίου 2020. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 4
 

Η Έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται στον Καρκίνο φαίνεται να φέρνει στο προσκήνιο ευχάριστες εξελίξεις στην προσωπική σας ζωή. Η Έκλειψη αυτή επηρεάζει την οικογενειακή σας ζωή καθώς και θέματα σχετικά με το σπίτι. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για μία ανακαίνιση, για ανανέωση του χώρου σας καθώς και για να σμίξετε και να λύσετε διαφωνίες με άτομα που ανήκουν στον ευρύτερο οικογενειακό σας περίγυρο.  Ένα παιδί μπορεί να ολοκληρώσει την σχέση σας ενώ μία νέα γνωριμία μπορεί να θάψει οριστικά μία σχέση που σας κούρασε και σας πλήγωσε.

Sponsored Links

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο;

Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Κριοί, οι Καρκίνοι, οι Ζυγοί και οι Αιγόκεροι.

Η Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Η Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο πραγματοποιείται την Κυριακή 21 Ιουνίου, την ημέρα του Θερινού Ηλιοστασίου στην πρώτη μοίρα του συγκεκριμένου ζωδίου. Σηματοδοτεί μία νέα αρχή που αφορά κυρίως τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού που είναι γεννημένοι στις πρώτες μέρες (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) και τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού που είναι γεννημένοι στις τελευταίες μέρες (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες). το ζώδιο του καρκίνου αφορά κυρίως την οικογένεια, τις ρίζες, την πατρίδα. Οι εκπρόσωποι των συγκεκριμένων ζωδίων είναι πιθανό να πραγματοποιήσουν μία νέα αρχή σε όλα τα επίπεδα που μπορεί να είναι έντονα φορτισμένη με ζητήματα του παρελθόντος και αποκαλύψεις που πιθανά μας έχουν απασχολήσει.

Η όψη χιαστί (όψη 150 μοιρών) που σχηματίζει ο ανάδρομος Κρόνος στον Υδροχόο με τα Φώτα μας οδηγεί υποσυνείδητα σε συναισθηματικούς περιορισμούς, εγκράτεια, αποστασιοποίηση από πρόσωπα που έχουν παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή μας. Είναι ιδανική ευκαιρία για να ξεκαθαρίσουμε νοοτροπίες και νόρμες που έχουμε αφομοιώσει από την οικογένειά μας. Πιθανό είναι να ανακαλύψουμε ότι πλέον δεν εξυπηρετούν τις σημερινές συνθήκες και την εξέλιξή μας. Παράλληλα αποφάσεις και κινήσεις για την δημιουργία της δικής μας οικογένειας ή την μετακόμιση μας από την πατρική είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα προκύψουν κάποια ζητήματα λόγω προκλήσεων που έρχονται από το παρελθόν και οφείλουμε να διαχειριστούμε.

Με τον Ερμή ανάδρομο στον Καρκίνο και την Αφροδίτη αναδρομή στους Διδύμους μας δίνεται η δυνατότητα επαναπροσδιορισμού και αναθεωρήσεις αναγκών και απόψεων που μπορεί να έχουν παίξει σημαντικό ρόλο μέχρι στιγμής στην προσωπική μας πορεία. Πρόσωπα από το παρελθόν επιστρέφουν, ζητήματα που εκκρεμούν οικογενειακής φύσεως επανέρχονται και μας προβληματίζουν. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου ώστε να επικεντρωθούμε σε αυτά που θέλουμε πραγματικά, σκεπτόμενοι πολύ καλά τι είναι αυτό που μας ικανοποιεί στους γύρω μας και τι είναι αυτό που θέλουμε να αλλάξουν σε σχέση με μας. Προσοχή καθώς η συγκεκριμένη περίοδος δεν είναι η καλύτερη δυνατή για συζητήσεις. Οι παρεξηγήσεις και οι παρερμηνείες μπορεί να πρωταγωνιστήσουν και να οδηγήσουν σε λανθασμένα μονοπάτια και έντονες αντιπαραθέσεις.

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ Κριέ αυτή η Έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Καρκίνου είναι θετική για το ζώδιό σου, αφού μία σειρά ευκαιριών θα σου δώσουν χαμόγελο, αλλά και αισιοδοξία. Επικοινωνίες, προτάσεις, ταξίδια, συναντήσεις και μεγάλη κινητικότητα που θα υπάρξει σε ζητήματα που αφορούν σχέσεις, φιλία, δουλειά και μόρφωση, θα σου δώσουν έναν αέρα ανανέωσης! Θα καταφέρεις να εκμεταλλευτείς υπέρ σου τις αδυναμίες που θα προκύπτουν από τους ανθρώπους γύρω σου και ίσως τώρα θα κληθείς να υπερασπίσεις και να σταθείς στο πλευρό ενός αγαπημένου προσώπου που θα έχει την ανάγκη σου!

ΤΑΥΡΟΣ

Οι φιλίες, οι συνεργασίες σου, αλλά και γενικότερα οι επικοινωνίες σου θα βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου! Είναι μία περίοδος που θα δεχτείς αρκετές προτάσεις, θα δεις και θα μιλήσεις με ανθρώπους που εδώ και καιρό παραμέλησες, αλλά ίσως θα φανείς και ασυνεπής σε κάποια ραντεβού σου ή σε υποσχέσεις που έχεις δώσει! Όπως κάθε Έκλειψη Ηλίου έτσι και αυτή που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Καρκίνου, θα προκαλέσει κάποια σκαμπανεβάσματα στην διάθεσή σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται στον Καρκίνο, φέρνει στην επιφάνεια αρκετές υποχρεώσεις και οι απαιτήσεις των ημερών θα είναι μεγάλες, που αναγκαστικά θα πρέπει να επιταχύνεις τους ρυθμούς σου για να προλάβεις. Ίσως μέσα σου νιώσεις έντονα το συναίσθημα του ανταγωνισμού στη δουλειά σου, γι αυτό και θα προσπαθήσεις σκληρά για να βελτιώσεις το επίπεδο σου, αλλά και τη δουλειά σου! Το άγχος και η συναισθηματική κόπωση θα είναι αποτέλεσμα όλου αυτού του φόρτου, που θα βιώσεις αυτές τις μέρες. Μην παραμελείς τον εαυτό σου και την ξεκούρασή σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στο δικό σου ζώδιο πραγματοποιείται η Έκλειψη Ηλίου αυτή και αυτό σημαίνει ότι θα διακρίνεσαι από ένταση, νευρικότητα και κυκλοθυμία! Αυτές τις μέρες θα σε απασχολήσει έντονα το μέλλον των σχέσεων και των συνεργασιών σου και θα νιώσεις ότι η κατάσταση που επικρατεί αυτό τον καιρό σε αυτούς τους τομείς δεν σε καλύπτει, σου αφήνει κενά! Ζήλια, κτητικότητα, καχυποψία, ένταση και η επιθυμία σου να σπάσεις τα δεσμά με ανθρώπους που δεν έχουν φανεί αντάξιοι των προσδοκιών σου, θα είναι τα συναισθήματα που θα σου προκαλέσει το φεγγάρι! Δείξε μεγάλη προσοχή γιατί η εκρηκτική συμπεριφορά σου μπορεί να σε οδηγήσει σε κάποια οριστική ρήξη!

Ολυμπία

Ολυμπία

ΛΕΩΝ

Με την Έκλειψη Ηλίου να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Καρκίνου θα δραστηριοποιηθείς σε ζητήματα που αφορούν μόρφωση, πνευματική εξέλιξη, ταξίδια και θα δεχθείς αρκετές επαγγελματικές προτάσεις ...σκέτη πρόκληση ! Ευνοούνται σημαντικά οι επικοινωνίες και οι συμφωνίες σου, ενώ ένα ταξιδάκι - αστραπή που θα σχετίζεται με τη δουλειά σου, θα φανεί ιδιαίτερα ωφέλιμο. Το σημαντικότερο από όλα είναι ότι θα δεις κάποια προσωπικά σου ζητήματα από μία άλλη οπτική γωνία, πιο σοβαρά, υπεύθυνα και λογικά! Τις ημέρες που ακολουθούν ευνοείσαι στις επικοινωνίες σου, στις συναντήσεις με φίλους και συγγενείς, αλλά και ο ερωτικός τομέας θα σε ανταμείψει!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται στον Καρκίνο επηρεάζει άμεσα τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σου. Τα προβλήματα της καθημερινότητάς σου, φαίνεται πώς έχουν επηρεάσει άμεσα τη σχέση σου και θα νιώσεις ότι υπάρχει απομάκρυνση από σένα και τον σύντροφό σου. Αν διανύεις περίοδο μοναξιάς, αυτές τις μέρες θα σε καταβάλουν οι αρνητικές σκέψεις και συχνά θα αναρωτιέσαι γιατί δεν έχεις στην ζωή σου αυτό που θεωρείς πως σου αξίζει! Δείξε προσοχή στις σχέσεις με συναδέλφους σου, γιατί θα υπάρξουν κοντρίτσες, τάσεις κυριαρχίας και πείσματα, που θα κάνουν τεταμένο το κλίμα στη δουλειά σου.

ΖΥΓΟΣ

Η Έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται στον Καρκίνο θα σου προκαλέσει σχετική σύγχυση αλλά και πίεση, στις επαγγελματικές αλλά και οικογενειακές σου υποθέσεις. Αυτό το διάστημα μπορεί να νιώσεις ότι οι κόποι, οι προσπάθειες και οι θυσίες που έχεις κάνει για τη δουλειά σου δεν ανταμείβονται και ότι παρόλο που συνεχίζεις τον αγώνα, δεν λαμβάνεις την ηθική ικανοποίηση που τόσο περιμένεις! Με την Έκλειψη Ηλίου να πραγματοποιείται στον 10ο οίκο του ωροσκοπίου σου οι επαγγελματικές απαιτήσεις θα είναι πολλές και θα νιώσεις σχετική πίεση από συνάδελφους ή προϊσταμένους, που θα προσπαθούν με τον τρόπο τους να σου επιβληθούν, περιμένοντας πάντα κάτι περισσότερο από εσένα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλε μας Σκορπιέ, θα χρειαστεί να κάνεις λίγο υπομονή το διάστημα αυτό γιατί η Έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται στον Καρκίνο, φαίνεται πώς σε επηρεάζει σημαντικά και αρνητικά! Τις ημέρες αυτές θα σε απασχολήσουν έντονα ζητήματα που αφορούν την οικογένεια και την δουλειά σου. Διανύεις ένα διάστημα αλλαγών και ανατροπών, που σε πιέζουν να πάρεις αποφάσεις και να κάνεις την δική σου επανάσταση σου. Ωστόσο σου συνιστούμε ψυχραιμία, λογική και προσοχή τόσο στα λόγια - όσο και στις πράξεις σου. Είναι πολύ πιθανό αυτές τις μέρες να προκύψει στο σπίτι και στην οικογένειά σου κάποιο ζήτημα που θα πρέπει να διευθετηθεί άμεσα και θα σχετίζεται με τα οικονομικά και τις υποχρεώσεις.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Έκλειψη Ηλίου είναι απαραίτητο να δείξεις μεγάλη προσοχή στην διαχείριση των οικονομικών σου, γιατί είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν απώλειες, τις οποίες δεν θα έχεις υπολογίσει και θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Προσπάθησε να αποφύγεις τις οικονομικές συμφωνίες, γιατί μπορεί να κρύβουν προβληματικά «παραθυράκια» που δεν θα σε συμφέρουν. Δεν είναι η ιδανική στιγμή για αγοραπωλησίες και οικονομικές επενδύσεις. Έστω και αν σου είναι δύσκολο, προσπάθησε να μετριάσεις την καταναλωτική σου μανία, γιατί κάποια έξοδα θα ξεφύγουν από τα όρια. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτό που θα έχεις μεγαλύτερη ανάγκη με αυτήν την Έκλειψη Ηλίου είναι πάνω από όλα η ηρεμία σου. Οι πιέσεις που έχεις δεχτεί στα επαγγελματικά σου, τα προβλήματα των οικονομικών σου αλλά και το «παρασκήνιο» που δημιουργήθηκε το περασμένο διάστημα στις σχέσεις και στις συνεργασίες σου σε έχει εξαντλήσει και η μοναδική σου επιθυμία αυτές τις μέρες θα είναι να απομακρυνθείς για λίγο από όλους και από όλα! Οι μέρες είναι κατάλληλες για ξεκούραση, σκέψη και αναθεώρηση, η ανάγκη σου για εσωστρέφεια και περισυλλογή θα είναι διάχυτη. Εξάλλου είναι κάτι που το έχεις πραγματικά ανάγκη, γιατί νιώθεις πλέον ότι το ποτήρι κοντεύει να ξεχειλίσει και πρέπει οπωσδήποτε να καταφέρεις να βρεις χρόνο για τον εαυτό σου και να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται στον Καρκίνο επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου στις οικονομικές σου υποθέσεις και σου προκαλεί ένταση αλλά και άγχος, για την εξέλιξη των οικονομικών σου υποχρεώσεων. Η αίσθηση του ανικανοποίητου είναι πολύ έντονη μέσα σου, γι αυτό θα ταλανίζεις το μυαλό σου με σκέψεις, προσπαθώντας να βρεις λύση που θα σε βγάλουν από το οικονομικό αδιέξοδο. Ωστόσο αυτό το διάστημα θα υπάρξει και μία κινητικότητα στον τομέα των οικονομικών και αυτό σημαίνει ότι μπορεί να εισπράξεις χρήματα που σου χρωστάνε ή μπορεί να διευθετήσεις κάποια περιουσιακά σου ζητήματα. Σε κάθε περίπτωση δεν πρέπει να ξεχνάς ότι είναι απαραίτητη η λογική και η σύνεση!

ΙΧΘΕΙΣ

Οι μέρες που ακολουθούν θα έχουν πολύ έρωτα, όμως δεν θα λείψουν οι εντάσεις, οι αδικαιολόγητες παρεξηγήσεις, αλλά και η συναισθηματική εξάντληση. Η Έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται στον Καρκίνο γίνεται στον 5ο οίκο του ωροσκοπίου σου και επηρεάζει άμεσα τον τομέα του έρωτα, των παιδιών αλλά και της δημιουργίας. Αυτό το διάστημα θα ακούσεις παραπονάκια από τον σύντροφό σου, αλλά ίσως και εσύ από την πλευρά σου να νιώσεις ότι πρέπει να κάνεις κάτι, για να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Το κλίμα ενώ θα είναι ερωτικό και θα κυριαρχεί η επιθυμία της συντροφικότητας, θα υπάρξουν συγκρούσεις και καβγαδάκια που θα τα προκαλεί η αμφισβήτηση, η διάψευση, η ζήλια και η απόλυτη στάση που θα κυριαρχεί κυρίως από την πλευρά σου.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 21-06-2020 12:00:00