Quantcast
blank
 
blank

Η Ηλιακή έκλειψη στον Yδροχόο στις 15 Φεβρουαρίου 2018. Προβλέψεις για τα ζώδια.

 
Η Ηλιακή έκλειψη στον Yδροχόο στις 15 Φεβρουαρίου 2018. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Η Νέα Σελήνη του Φεβρουαρίου συναντά την Έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο του Υδροχόου. Καλό θα είναι αυτές τις μέρες να μην κρίνουμε εύκολα όσα συμβαίνουν γύρω μας και να μην βγάζουμε πρόχειρα συμπεράσματα γιατί τα πράγματα θα είναι τελείως διαφορετικά από αυτά που φαίνονται.

Sponsored Links

Πως η Ηλιακή έκλειψη στον Yδροχόο θα επηρεάσει τα ζώδια;

Αυτή η Νέα Σελήνη θα προκαλέσει στους περισσότερους - έντονο πείσμα αλλά και έμμονες ιδέες που θα μας φέρουν σε σύγκρουση με φίλους και συνεργάτες. Θα υπάρξουν αρκετές στιγμές που θα πιάσουμε τους εαυτούς μας να υποψιαζόμαστε τους πάντες και να λειτουργούμε αρκετά καχύποπτα, συμπεριφορά που καλό θα είναι να αποφύγουμε γιατί θα υπάρξει έντονο παρασκήνιο τόσο στα εργασιακά όσο και στα προσωπικά και θα οδηγηθούμε σε λάθος συμπεράσματα και κρίσεις.

Καλό θα είναι να πάρουμε λίγο το χρόνο μας, να απομακρυνθούμε λίγο από όλους ώστε να πάρουμε αποφάσεις, πιο ώριμες και σωστές για την περαιτέρω εξέλιξη μας. Επίσης αυτές οι μέρες είναι κατάλληλες για να δουλέψουμε λίγο πιο σκληρά, να βρούμε λύσεις σε εκκρεμότητες που έχουν μαζευτεί και να ακολουθήσουμε την διαίσθηση μας, η οποία θα είναι σωτήρια, αφού σε πείσμα των αντιπάλων θα μπορέσουμε να «ξεγλιστρίσουμε» από τα πιο δύσκολα και να καταφέρουμε πολύ περισσότερα από όσα φανταζόμαστε. Αρκεί να έχουμε τα ματιά μας και τα αυτιά μας ανοιχτά ώστε να αναγνωρίσουμε ευκαιρίες και μη! Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Ταύροι, οι Λέοντες, οι Σκορπιοί και οι Υδροχόοι, ιδιαίτερα του τελευταίου δεκαημέρου.

ΚΡΙΟΣ

Η Έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Υδροχόου κρύβει έναν έντονο συναισθηματισμό, τον οποίο θα δυσκολευτείς να ελέγξεις κάποιες στιγμές. Είναι μια καλή ευκαιρία για να έρθεις λίγο πιο κοντά με τον εσωτερικό σου εαυτό και να αφουγκραστείς τις ανάγκες του. Βάλε τέλος σε όλες εκείνες τις συνήθειες που σου κάνουν κακό, ψυχικά και σωματικά και νιώσε ότι κάνεις μια νέα αρχή, γεμάτη ελπίδα και θετική σκέψη.  Κάποιες υποθέσεις φαίνεται να καθυστερούν, αλλά με τις αντοχές που θα έχεις θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Έκλειψη Ηλίου να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Υδροχόου είναι πιθανό να νιώσεις μια ψυχολογική κούραση και μια έλλειψη δυνάμεων. Μην απογοητεύεσαι από τις δυσχέρειες που προκύπτουν, καθώς θα έχουν παροδικό χαρακτήρα. Θα νιώσεις κάποιες στιγμές την ζωτικότητά σου να μειώνεται, για αυτό μην τραβάς τα πράγματα στα άκρα. Άκουσε τις ανάγκες σου, ενώ παράλληλα απόφυγε τις περιττές συγκρούσεις που απορροφούν όλη σου την ενέργεια. Προτίμησε να εκδηλώσεις την αγάπη σου στα πρόσωπα που βρίσκονται κοντά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την Έκλειψη Ηλίου να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Υδροχόου είναι σχεδόν αναμενόμενα τα εμπόδια και οι δυσκολίες. Όλο και κάτι θα καθυστερεί ή θα δυσκολεύεται να εξελιχθεί σύμφωνα με τα σχέδιά σου. Μην χάνεις την ελπίδα σου και προσπάθησε να παραμείνεις προσηλωμένος στον στόχο. Δεν θα είναι και τόσο δύσκολο παρά τις αντιξοότητες. Τα προβλήματα σου βγάζουν στην επιφάνεια το πείσμα και την αποφασιστικότητα που κάποιες φορές σου λείπει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Έκλειψη Ηλίου που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Υδροχόου χρειάζεται μεγάλα αποθέματα δύναμης για να καταφέρεις να κρατήσεις τις ισορροπίες σου. Το πλανητικό σκηνικό σε κάνει να αποκαρδιώνεσαι εξαιτίας δυσκολιών που προκύπτουν. Πρόσκαιρα θα νιώσεις την απογοήτευση να σε πλημμυρίζει και μια βαθιά συναισθηματική αναστάτωση. Όλο αυτό, όμως, δεν θα είναι τίποτα άλλο από εκείνη την παρακίνηση του σύμπαντος που θα σε κάνει να πάρεις αποφάσεις και να κάνεις τη νέα αρχή σε ό,τι και αν έχεις κατά νου.

ΛΕΩΝ

Η Έκλειψη Σελήνης και Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Υδροχόου, θα σου κάνει τη ζωή λίγο δύσκολη και αυτό γιατί θέλει να σε κάνει να βγάλεις στην επιφάνεια τις κρυμμένες σου δυνάμεις. Ως ένα αγέρωχο και υπερήφανο λιοντάρι θα πρέπει να φροντίσεις τις πληγές σου και με πείσμα να συνεχίσεις την πορεία σου. Οι προτάσεις που περιμένεις δεν θα έρθουν τόσο εύκολα όσο θα ήθελες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να υποχωρήσεις με την «ουρά στα σκέλια»!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Έκλειψη Ηλίου και Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Υδροχόου σου δίνει την ευκαιρία να απαλλαγείς από τις κακές συνήθειες και να ξεκινήσεις από την αρχή έναν νέο κύκλο. Ξεκίνα διατροφή, άλλαξε στάση ζωής απέναντι σε κάποια πρόσωπα ή κάποιες καταστάσεις, ασχολήσου με αυτό που θα σε κάνει να νιώσεις όμορφα. Επίσης, βρες χρόνο για τον εαυτό σου για να μπορέσεις να ασχοληθείς με τα συναισθήματα και τις ανάγκες σου. Πού βρίσκεσαι; Τί αναζητάς; Πώς θα το βρεις; Τα ερωτήματα αυτά θα σε κρατήσουν σε εγρήγορση.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Με την Έκλειψη Ηλίου και Νέα Σελήνη να πραγματοποιούνται στο ζώδιο του Υδροχόου τα πράγματα δεν θα κυλήσουν τόσο ομαλά όσο θα ήθελες. Μάλιστα μέσα από τις αναποδιές θα νιώσεις την ανάγκη να στραφείς λίγο προς την εσωτερική σου πλευρά και να αναζητήσεις τις λύσεις εκεί. Υπάρχουν ζητήματα που σε έχουν ταλαιπωρήσει αρκετά και σήμερα είναι μια καλή στιγμή για να πάρεις αποφάσεις. Κλείσε μια και καλή την πόρτα σε ό,τι σε χαλάει ή ό,τι αποτελεί άσχημη συνήθεια που σε φθείρει. Ολοκλήρωσε την ημέρα σου νιώθοντας αναγεννημένος. Έστω και ένα μικρό βήμα μπορεί να είναι μια νέα αρχή!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Έκλειψη Ηλίου και Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Υδροχόου σε κάνει ιδιαίτερα συναισθηματικό. Κάνεις ό,τι μπορείς για να ξεψαχνίσεις τα πράγματα και να αναλύσεις το καθετί που συμβαίνει γύρω σου. Προσπάθησε να βάλεις μια τελεία εκεί που πρέπει και να πάρεις τις αποφάσεις σου. Πάψε να ταλαιπωρείς έτσι τον εαυτό σου. Το πείσμα και οι αντοχές σου θα είναι χρήσιμα για να αντιμετωπίσεις τα εμπόδια. Στον αντίποδα απόλαυσε μια πλούσια αισθηματική βραδιά με το άλλο σου μισό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Έκλειψη Ηλίου και Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Υδροχόου αναμένεται να φέρει αρκετά εμπόδια και να δυσκολεύει την επίτευξη των στόχων σου. Προσπάθησε να ξεκουραστείς και να μην πιέσεις τον εαυτό σου πέρα από τα όρια των αντοχών σου. Κινήσου προσεκτικά και ειδικά στις επαφές σου με πρόσωπα εξουσίας, γιατί κινδυνεύεις να βγεις εκτεθειμένος. Με σύνεση και αυτοέλεγχο η ημέρα θα κυλήσει ικανοποιητικά. Απόφυγε τις υπερβολές!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Έκλειψη Ηλίου και Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Υδροχόου αυτό το διάστημα θα αποδειχθεί αρκετά συναισθηματικό, ενώ η τάση σου για ενδοσκόπηση και εξερεύνηση των εσωτερικών σου αναγκών θα είναι πολύ έντονη. Βρες το χρόνο που χρειάζεσαι για τον εαυτό σου, έτσι ώστε να βάλεις σε μια σειρά τα πράγματα μέσα σου και να δεις τί χρειάζεται αλλαγή. Είναι καλή περίοδος για να διώξεις από τη ζωή σου ό,τι σε «χαλάει».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με αυτοσυγκράτηση και αισιοδοξία θα καταφέρεις να ξεπεράσεις τις δυσκολίες που θα προκύψουν με την Έκλειψη Ηλίου και Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιο σου. Όλο και κάτι αναπάντεχο θα φέρνει καθυστερήσεις που θα δοκιμάσουν τα όρια της υπομονής σου. Διαχειρίσου τις προτεραιότητες όπως πρέπει και μην αφήσεις τον εκνευρισμό να σε παρασύρει. Μοιράσου σκέψεις και συναισθήματα με αγαπημένα πρόσωπα για να νιώσεις καλύτερα.

ΙΧΘΕΙΣ

Συναισθηματισμός και ευαισθησία θα σε κατακλύσουν με την Έκλειψη Ηλίου και Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Υδροχόου. Η ψυχολογία σου δεν θα είναι ισορροπημένη, καθώς έντονοι προβληματισμοί θα βρίσκονται στο μυαλό σου και θα απασχολούν την σκέψη σου. Δεν έχεις την ενεργητικότητα που θα ήθελες, αλλά μην απογοητεύεσαι. Αξιοποίησε το διάστημα για να βρεις την εσωτερική σου ισορροπία. Επανεξέτασε τα σχέδιά σου και πάψε πλέον να ασχολείσαι με ό,τι δεν έχει μέλλον. Προσαρμόσου σε ό,τι νέο έχει προκύψει για να νιώσεις καλύτερα.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 08-02-2018 11:00:00