blank
 
blank

Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Κρόνο: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Κρόνο: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 3
 

Στις 7 Μαΐου του 2024 ο Ήλιος από τις 17° 09’ του Ταύρου θα βρεθεί σε όψη εξαγώνου με τον Κρόνο που βρίσκεται στους Ιχθύες. Η όψη αυτή υπόσχεται να φέρει ευκαιρίες και επιτυχίες στη ζωή όσων από εμάς έχουμε δουλέψει σκληρά, με πρόγραμμα και όραμα. Η υπομονή, η επιμονή, η αίσθηση του καθήκοντος και η ηθική θα επιβραβευτούν, τόσο σε υλικό, όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο με την έννοια της ικανοποίησης και της επιβεβαίωσης του ότι στο τέλος το σωστό πάντα ξεχωρίζει.

Sponsored Links

Ουσιαστικές σχέσεις και θετικές εξελίξεις

Στη ζωή μας θα εμφανιστούν άτομα μεγαλύτερης ηλικίας ή ανώτερης μόρφωσης, κοινωνικού επιπέδου ή θέσης στην επαγγελματική ιεραρχία, που θα αναγνωρίσουν τη σοβαρότητα, την ποιότητα, τη συνέπεια και την εργασιακή ηθική και θα μας προσφέρουν ευκαιρίες για κάτι σαφώς καλύτερο. Από την άλλη, και εμείς, εκτός του ότι θα έχουμε ρεαλιστικές προσδοκίες και επίγνωση των δυνατοτήτων μας, θα είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε τις απαραίτητες κινήσεις που θα μας οδηγήσουν στο σωστό δρόμο και ο συνδυασμός αυτός μόνο επιτυχίες μπορεί να φέρει, είτε μικρές, είτε μεγάλες.

Η όψη αυτή είναι εξαιρετική για να ολοκληρώσουμε εργασίες που ήδη έχουμε ξεκινήσει, να καθοδηγήσουμε άλλους ή να ζητήσουμε εμείς επαγγελματική συμβουλή από ανθρώπους με μεγαλύτερη πείρα. Θα υπάρξουν, μάλιστα, και περιπτώσεις που θα χρειαστεί να αναλάβουμε μια θέση με μεγαλύτερες ευθύνες ή να αποδείξουμε τις ηγετικές ικανότητές μας. Όσοι από εμάς ψάχνουμε εργασία, θα έχουμε αρκετές καλές ευκαιρίες τις οποίες και θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε.

Σε ό,τι αφορά την προσωπική μας ζωή, θα συνειδητοποιήσουμε ότι οι σχέσεις που πραγματικά αξίζουν να δώσουμε την ενέργεια και την προσοχή μας είναι αυτές που με τον ένα ή τον άλλον τρόπο έχουν, στο πέρασμα του χρόνου, αποδείξει την αξία τους. Αισθηματικά, ιδιαίτερη εύνοια έχουν οι σχέσεις που τα μέλη τους έχουν διαφορά ηλικίας ή κοινωνικού ή μορφωτικού επιπέδου.

Πως θα σε επηρεάσει ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Κρόνο;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του μεταβλητού και σταθερού σταυρού, δηλαδή: Ταύρους, Διδύμους, Λέοντες, Παρθένους, Σκορπιούς, Τοξότες, Υδροχόους και Ιχθύες γεννημένους στο 2ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Πιστέψτε σε εσάς και στη διαίσθησή σας, αποφεύγοντας έτσι κακοτοπιές. Το βασικό σας μέλημα είναι να βρείτε την εσωτερική σας δύναμη και, φυσικά, τα πατήματά σας. Χρησιμοποιήστε το παρελθόν σαν καύσιμη ύλη για το μέλλον σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Μπορείτε να πετύχετε ουσιαστικές αλλαγές και να ανανεώσετε τους στόχους και τα όνειρά σας με γνώμονα όμως, πάντα, το καλό και το ηθικά σωστό. Θα έρθετε πιο κοντά με ανθρώπους που αξίζουν και θα ενδυναμώσετε κάποιες φιλικές σχέσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ανώτεροι από εσάς στην ιεραρχία θα σας επιβραβεύσουν, είτε υλικά, είτε ηθικά και η επαγγελματική εικόνα σας θα βελτιωθεί τα μάλα. Δραστηριοποιηθείτε, πάρτε πρωτοβουλίες και κινηθείτε με σύνεση, έχοντας κατά νου ρεαλιστικούς στόχους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Επικεντρωθείτε στους στόχους σας και κινηθείτε με βάση ρεαλιστικά σενάρια αναζητώντας πρακτικές λύσεις στα θέματά σας. Μέσα από καινούργιες γνωριμίες που θα κάνετε με σημαντικούς, στον τομέα του ο καθένας, ανθρώπους, θα έχετε ενδιαφέρουσες ευκαιρίες.

https://www.myastro.gr

https://www.myastro.gr

ΛΕΩΝ

Μέσα από γεγονότα που θα συμβούν, θα νιώσετε ότι απομακρύνονται οι φόβοι και οι ανασφάλειες και ικανοποιούνται οι επιθυμίες σας, είτε αυτές αφορούν την επαγγελματική σας εξέλιξη και τα έσοδά σας, είτε τον έρωτα και τις συναισθηματικές ανάγκες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα νιώσετε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας ενώ η "εσωτερική κατάσταση άνοιξης" που έχετε θα λειτουργήσει σχεδόν αφυπνιστικά, ειδικά σε ό,τι αφορά τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σας. Ορισμένοι θα κάνετε ένα ταξίδι με το ταίρι σας.

ΖΥΓΟΣ

Έχει έρθει η ώρα για να εκδηλωθούν στο "τώρα σας" κάποια επαγγελματικά σχέδια του "χθες σας" που απλά δεν είχε έρθει η ώρα τους να γίνουν πραγματικότητα. Επίσης, θα σας απασχολήσει η βελτίωση της υγείας και η ευεξία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η προσωπική σας ζωή σταθεροποιείται ενώ ορισμένοι από εσάς θα θελήσετε να προχωρήσετε τη σχέση με το ταίρι σας στο επόμενο "επίσημο" βήμα. Οι αδέσμευτοι θα έχετε ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και σχέση που έχει προοπτικές για το μέλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα σας απασχολήσει η σταθερότητα και η αρμονία των οικογενειακών σχέσεών σας καθώς και της καθημερινότητάς σας. Θα ξεκαθαρίσετε θέματα που αφορούν στο παρελθόν ενώ ορισμένους θα σας απασχολήσει και μια αισθηματική επανασύνδεση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα νιώσετε πιο σίγουροι και αισιόδοξοι για την αισθηματική σας ζωή, κυρίως γιατί θα έχετε και τις επιβεβαιώσεις που χρειάζεστε από το ταίρι σας. Για τους αδέσμευτους, μια νέα ερωτική ιστορία ανατέλλει στον ορίζοντα, ίσως και με άτομο με το οποίο θα έχετε διαφορά ηλικίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα σας απασχολήσουν θέματα ακίνητης περιουσίας ή κατοικίας, ακόμα και με την έννοια αγοραπωλησίας ή ανακαίνισης. Τα οικονομικά σας θα σταθεροποιηθούν και η ερωτική σας ζωή θα σας δώσει ηθική ικανοποίηση, σιγουριά και ασφάλεια.

ΙΧΘΥΕΣ

Αλλάξτε τρόπο σκέψης και συντονιστείτε με την ευημερία και την αφθονία καθώς οι αποφάσεις που θα πάρετε τώρα θα είναι καθοριστικής σημασίας. Κάτι νέο με προοπτικές θα εμφανιστεί, είτε αυτό αφορά την ερωτική, είτε την επαγγελματική σας ζωή.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 04-05-2024 12:00:00