blank
 
blank

Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Κρόνο: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Κρόνο: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
 

Στις 24 Δεκεμβρίου 2023 ο Ήλιος από τις 02° 35΄ του Αιγόκερω θα βρεθεί σε όψη εξαγώνου με τον Κρόνο που βρίσκεται στους Ιχθύες. Η όψη αυτή θα μας προσφέρει θετικά γεγονότα που θα έχουν, κυρίως, σχέση με τους στόχους μας, τόσο τους προσωπικούς, όσο και τους επαγγελματικούς. Η αίσθηση του καθήκοντος και η σοβαρή και μετρημένη στάση μας σε συνδυασμό με την εργασιακή ηθική και την παραγωγικότητά μας, θα εκτιμηθούν τα μάλα από τους ανωτέρους στην επαγγελματική ιεραρχία, οι οποίοι και θα μας τοποθετήσουν σε μια καλύτερη θέση από αυτήν που ήδη έχουμε.

Sponsored Links

Ρεαλισμός και προνοητικότητα

Δεν θα αντιμετωπίσουμε κανένα πρόβλημα σε ό,τι αφορά την ανάληψη ευθύνης ή επιπλέον καθηκόντων, ίσα - ίσα ενδέχεται και να τα αποζητήσουμε. Γεγονός είναι, ότι θα είμαστε εστιασμένοι στην απόδειξη των ικανοτήτων μας και την απόκτηση επιπλέον γνώσης, κάτι που θα μας οδηγήσει και στην αναζήτηση συμβουλών από μεγαλύτερους και πιο έμπειρους από εμάς.

Σε ό,τι αφορά την προσωπική μας ζωή, εύνοια θα έχουν οι μακροχρόνιες σχέσεις καθώς και αυτές με διαφορά ηλικίας ή ακόμα και μορφωτικού ή κοινωνικού επιπέδου μεταξύ των δύο μελών.

Πως θα σε επηρεάσει ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Κρόνο;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του παρορμητικού και μεταβλητού σταυρού, δηλαδή: Κριούς, Διδύμους, Καρκίνους, Παρθένους, Ζυγούς, Τοξότες, Αιγόκερους και Ιχθύες γεννημένους στο 1ο δεκαημέρου των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Θα διορθώσετε προβλήματα του παρελθόντος που αφορούν μια επαγγελματική συνεργασία και θα εστιάσετε στην εξέλιξη της καριέρας σας. Ενδέχεται να χρειαστεί να κάνετε μια συμφωνία κάτω από το τραπέζι.

ΤΑΥΡΟΣ

Για ορισμένους από εσάς, κάποιοι φίλοι θα γίνουν συνεργάτες και, για άλλους, συνεργάτες θα έρθουν πιο κοντά σας καθώς θα διαπιστώσετε ότι έχετε κοινό τρόπο σκέψης και ιδεολογίας. Εύνοια έχετε όσοι ασχολείστε με ομάδες και συλλόγους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα έχετε αύξηση εσόδων μέσα από την εργασία σας καθώς και την εύνοια ανώτερων από εσάς στην ιεραρχία, κάτι που θα αναβαθμίσει και τη δημόσια εικόνα σας. Σε περίπτωση που έχετε οφειλές, θα μπορέσετε να τις τακτοποιήσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μέσα σε κοινωνικά περιβάλλοντα θα κάνετε γνωριμίες σημαντικές για τη μελλοντική σας πορεία. Θετικά νέα θα λάβετε αναφορικά με νομικά ζητήματα. Επίσης, κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού θα κάνετε μια αισθηματική γνωριμία.

https://www.myastro.gr

https://www.myastro.gr

ΛΕΩΝ

Η αύξηση των εσόδων σας θα λειτουργήσει άκρως βοηθητικά στη βελτίωση της καθημερινότητάς σας καθώς θα απαλλαγείτε από περιττά άγχη. Ορισμένοι θα κάνετε μια αισθηματικής φύσης γνωριμία σε επαγγελματικό περιβάλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ερωτική σας ζωή θα ανανεωθεί με την όψη αυτή. Οι δεσμευμένοι θα θυμηθείτε τον πρώτο καιρό του έρωτά σας ενώ οι αδέσμευτοι θα κάνετε μια γνωριμία που θα σας αναστατώσει, ίσως μάλιστα και με άτομο με το οποίο θα έχετε ηλικιακή διαφορά.

ΖΥΓΟΣ

θα σας απασχολήσει μια ανακαίνιση στο σπίτι σας ή μια αλλαγή που θα αφορά μόνο τη διακόσμηση, ενώ αρμονικές θα είναι και οι σχέσεις με τους οικείους σας. Εύνοια έχετε όσοι από εσάς εργάζεστε από το σπίτι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια ερωτική εξομολόγηση καθώς και μια δήλωση που θα αφορά ακόμα και το ενδεχόμενο επισημοποίησης θα σας ικανοποιήσει και χαροποιήσει. Οι αδέσμευτοι, κατά τη διάρκεια μετακίνησης, θα κάνετε μια γνωριμία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα έχετε θετικά νέα σχετικά με μια αγοραπωλησία ή την οικονομική εκμετάλλευση ενός ακινήτου ενώ θα βρείτε και λύσεις σε επαγγελματικά θέματά σας. Μια αισθηματική επανασύνδεση θα σας απασχολήσει και ίσως προβληματίσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ανοίγεται ο επαγγελματικός δρόμος σας και σε αυτήν τη διαδρομή θα έχετε δίπλα σας μεγαλύτερους ανθρώπους ή γενικά πιο έμπειρους που πιστεύουν σε εσάς και στις δυνατότητές σας. Εύνοια έχετε σε θέματα σπουδών και μάθησης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα βελτιωθεί η παρούσα οικονομική πραγματικότητά σας μέσα από κάποια έξτρα έσοδα που θα έχετε ενώ ορισμένοι από εσάς θα κάνετε, κάτω από το τραπέζι, μια ενδιαφέρουσα επαγγελματική συμφωνία που θα αυξήσει την αυτοπεποίθησή σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Με αρωγούς άτομα από το άμεσα φιλικό ή το ευρύτερα κοινωνικό περιβάλλον σας θα καταφέρετε να κάνετε ουσιαστικές βελτιωτικές κινήσεις και να πετύχετε σημαντικές αλλαγές. Σε πορεία υλοποίησης μπαίνουν κάποια όνειρά σας.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 22-12-2023 06:00:00