Quantcast
blank
 
blank

Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Άρη: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Άρη: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
 

Στις 7 Μαΐου 2022 ο Ήλιος από τις 16° 35’ του Ταύρου θα βρεθεί σε όψη εξαγώνου με τον Άρη που βρίσκεται στους Ιχθύες. Η όψη αυτή θα τονίσει την αυτοπεποίθησή μας και θα μας κάνει διεκδικητικούς σε αυτά που θέλουμε και ανταγωνιστικούς με τους άλλους, ακόμα και αν ο ανταγωνισμός δεν είναι και τόσο βαθιά ριζωμένος, τόσο στον τρόπο που ενεργούμε, όσο γενικά στην νοοτροπία μας. Θα είμαστε ευθείς και ίσως να φαινόμαστε και απειλητικοί στους άλλους παρόλο που δεν θα είναι αυτός ο σκοπός μας.

Sponsored Links

Αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση

Θα έχουμε περισσότερη όρεξη να δουλέψουμε, να βγάλουμε εις πέρας ακόμα και τα πιο δύσκολα εγχειρήματα και γενικότερα να καταπιαστούμε με ό,τι μέχρι τώρα μας φάνταζε βουνό. Με την βοήθεια της όψης, λοιπόν, θα αντιμετωπίσουμε ότι είχαμε αναβάλλει στο παρελθόν ενώ ταυτόχρονα θα ξεκινήσουμε με περίσσεια σιγουριά νέα έργα.

Η αυτοκυριαρχία, η τόλμη και η γενικότερη θετική στάση αλλά και η ρεαλιστική αντίληψη, τόσο για τις ικανότητές μας, όσο και για το πως θα μπορέσουμε να χειριστούμε τις όποιες δυσκολίες ή γενικά τρέχουσες καταστάσεις, θα μας κάνει περισσότερο παραγωγικούς, κάτι που θα εντυπωσιάσει τους ανώτερους από εμάς στην επαγγελματική ιεραρχία. Η αλήθεια είναι ότι θα έχουμε την διάθεση να αναλάβουμε πρωτοβουλίες με θάρρος και με μια μάλλον παρορμητική δυναμική ενώ ταυτόχρονα θα έχουμε και το σωστό ένστικτο. Αυτός συνδυασμός μπορεί να μας οδηγήσει σε επιτυχημένες αποφάσεις. Εξάλλου, λένε ότι η διαίσθηση είναι η υψηλότερη μορφή ευφυΐας.

Την εύνοια της όψης θα δεχθούν και οι προσωπικές μας σχέσεις καθώς θα υπάρξει περισσότερη ζεστασιά και οικειότητα. Σε ό,τι αφορά τις αισθηματικές μας σχέσεις οι άλλοι θα μας βρίσκουν πιο γοητευτικούς, πιο ελκυστικούς και το ερωτικό ένστικτο θα κυριαρχήσει. Επιπλέον, η όψη αυτή είναι εξαιρετική για ό,τι αφορά αθλητικές δραστηριότητες, σωματική άσκηση και χειρωνακτικές εργασίες, αλλά και για να κόψουμε κακές συνήθειες όπως π.χ. το τσιγάρο.

Πως θα σε επηρεάσει ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Άρη;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 4 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή : Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες, αλλά και του σταθερού σταυρού, δηλαδή: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους, γεννημένους στο 2ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Η όψη αυτή σας καλεί να αφήσετε πίσω σας τις όποιες καταστάσεις σας είχαν γεμίσει με ανασφάλεια και άγχος. Πιστέψτε στον εαυτό σας και πατήστε γερά στα πόδια σας. Θα υπάρξουν στιγμές που θα χρειαστούν από εσάς όλη την θετική σας ενέργεια και την τόλμη έτσι ώστε να προχωρήσετε σε νέους και καλύτερους δρόμους. Σε ορισμένες περιπτώσεις θα χρειαστεί να κινηθείτε με απόλυτη μυστικότητα.

ΤΑΥΡΟΣ

Κυνηγήστε τα όνειρά σας και μην αφήσετε τίποτα και κανένα να σας χαλάσει τη διάθεση. Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει να κάνετε πραγματικότητα κάποια φιλόδοξα και δημιουργικά σχέδιά σας στα οποία αρωγοί και συνεργάτες θα σταθούν άνθρωποι από το φιλικό ή το ευρύτερα κοινωνικό σας περιβάλλον οι οποίοι με τις, ως ώρας, πράξεις τους σας έχουν αποδείξει την ποιότητα του χαρακτήρα τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν και υπήρξαν στιγμές που σας τάραξαν εσωτερικά και σας δημιούργησαν μια κάποια ανασφάλεια, κυρίως για το επαγγελματικό σας μέλλον, τώρα με την όψη αυτή το σκηνικό αλλάζει θετικά. Θα «πάρετε τα πάνω σας» και θα δραστηριοποιηθείτε έντονα πετυχαίνοντας με τον τρόπο αυτό επαγγελματικούς σας στόχους που θα σας επιτρέψουν να βελτιώσετε την τρέχουσα οικονομική σας πραγματικότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η όψη αυτή θα φέρει θετικές συμπτώσεις και τυχερές συναντήσεις με φίλους, καθώς και ευχάριστες ειδήσεις, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Πάρτε, λοιπόν, πρωτοβουλίες και οργανώστε τις όποιες αλλαγές χρειάζεται να κάνετε βάζοντας τη ζωή σας σε μια νέα και πιο δημιουργική πορεία. Ορισμένοι από εσάς θα κάνετε ένα υπέροχο ταξίδι ίσως ακόμα και στο εξωτερικό.

ΛΕΩΝ

Πολλοί άνθρωποι από το παρελθόν σας γνωρίζουν μια εκδοχή σας που δεν υπάρχει πια καθώς βρίσκεστε, εδώ και καιρό, σε μια διαδικασία προσωπικής μεταμόρφωσης. Η όψη αυτή σας θυμίζει ότι η δύναμη είναι μέσα σας και ότι πρέπει να συνεχίσετε να βελτιώνεστε, τόσο εσωτερικά, όσο και εξωτερικά. Επίσης, θα έχετε θετικές εξελίξεις σχετικές με μια καινούργια οικονομική συμφωνία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η τόλμη και η αυτοπεποίθηση που θα σας χαρίσει η όψη αυτή θα σας κάνει μαγνήτες θετικών γεγονότων αλλά και ανθρώπων που με την μορφή συνεργατών έχουν την δυνατότητα να σας βοηθήσουν να προωθήσετε τα όποια σχέδιά σας. Σε προσωπικό επίπεδο, με περίσσιο θάρρος και περιπετειώδη διάθεση θα κυνηγήσετε το άτομο που σας έχει, για τα καλά, κινήσει το ερωτικό ενδιαφέρον.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Η όψη αυτή σας καλεί να ξεφύγετε από την βαρετή ρουτίνα που βιώνετε και να ζήσετε τον ενθουσιασμό νέων ξεκινημάτων, κυρίως σε ό,τι αφορά την επαγγελματική και ως εκ τούτου οικονομική σας πραγματικότητα. Επιπλέον, θα βρείτε λύσεις σε κάποια οικονομικά σας ζητήματα, ενώ θα βρείτε και τρόπους για να κάνετε την καθημερινότητά σας πιο εύκολη. Ευνοούνται οι αλλαγές ακόμα και στην εμφάνισή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την βοήθεια της όψης αυτής θα προχωρήσετε δυναμικά στον επαγγελματικό στίβο και θα αποκτήσετε δυνατούς συμμάχους που πιστεύουν σε εσάς και τις δυνατότητές σας. Σε ό,τι αφορά την προσωπική σας ζωή, θα κυνηγήσετε το αντικείμενο του έρωτά σας δυναμικά οι αδέσμευτοι, ενώ οι δεσμευμένοι θα κάνετε ένα ταξίδι με το ταίρι σας που θα ανανεώσει τον έρωτά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε οικογενειακές σας υποθέσεις και να βρείτε λύσεις σε οικονομικά ζητήματα που ταλανίζουν εσάς και τους οικείους σας. Η καθημερινότητά σας θα βελτιωθεί μέσα από κάποιες αλλαγές που θα χρειαστεί να κάνετε. Τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν μέσα από την εκμετάλλευση ενός ακινήτου. Επίσης, θα βάλετε τη σωματική άσκηση στη ζωή σας με σκοπό τη βελτίωση της υγείας σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τολμήστε να διεκδικήσετε όλα όσα σας ανήκουν. Πάρτε πρωτοβουλίες και προωθήστε τον εαυτό σας, τη δουλειά σας και γενικά τα επιτεύγματά σας. Επικοινωνήστε με το ταίρι σας και, με γνώμονα την αγάπη και τον αλληλοσεβασμό, βελτιώστε τη μεταξύ σας σχέση, ακόμα και με ένα ταξίδι που οι δύο σας θα πάτε. Ορισμένους από εσάς θα σας απασχολήσουν θέματα σχετικά με σπουδές ή πιστοποιήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την όψη αυτή, ορισμένοι από εσάς θα χρειαστεί να ασχοληθείτε με μια ανακαίνιση ακινήτου ή μετακόμιση κατοικίας ή εργασίας. Σε κάθε περίπτωση, αυτό είναι κάτι που θα λειτουργήσει ανανεωτικά. Επίσης, θα υπάρξουν καινούργιες οικονομικές προοπτικές που θα σας ενθουσιάσουν καθώς θα σας βάλουν στη διαδικασία να επαναπροσδιοριστείτε επαγγελματικά. Εύνοια θα έχετε και στην προσωπική σας ζωή.

ΙΧΘΥΣ

Θα πρέπει να είστε έτοιμοι να αντιδράσετε δυναμικά σε ό,τι προσπαθούν να σας επιβάλλουν εξωτερικοί παράγοντες και να κοιτάξετε πρώτα και πάνω από όλα το δικό σας συμφέρον. Τολμήστε και πάρτε πρωτοβουλίες βελτιώνοντας το γενικότερο πλαίσιο της ζωής σας. Διαφημίστε τον εαυτό σας και ό,τι έχετε καταφέρει έως τώρα ενώ, παράλληλα, μην ξεχνάτε να χρησιμοποιείτε το μεγάλο σας ατού που είναι το ένστικτό σας.

 

 

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 05-05-2022 15:00:00