blank
 
blank

Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Κρόνο: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Κρόνο: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Στις 27 Αυγούστου 2023 ο Ήλιος από τις 03° 51’ της Παρθένου θα βρεθεί σε όψη αντίθεσης με τον Κρόνο που βρίσκεται στους Ιχθύες. Με την όψη αυτή, θα χρειαστεί να προσπαθήσουμε αρκετά για να ξεπεράσουμε εμπόδια που υπάρχουν στο δρόμο μας, τα οποία μας εμποδίζουν να εκφράσουμε τη δυναμική μας και να γίνουμε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας. Θα υπάρχουν δυσκολίες και περιορισμοί που θα ξυπνήσουν μέσα μας την ανησυχία και τη θλίψη και θα μας οδηγήσουν σε σκέψεις μελαγχολικές. Εύκολα θα χάσουμε την πίστη στον εαυτό μας και τις δυνατότητές μας με αποτέλεσμα να πέσουμε στην παγίδα της χαμηλής αυτοεκτίμησης με ό,τι αυτό συνεπάγεται σε όλους τους τομείς της ζωής μας.

Sponsored Links

Αναγκαστικοί συμβιβασμοί και περιορισμοί

Οι σχέσεις μας θα μοιάζουν περίπλοκες και θα νιώθουμε ότι στερούνται χαράς, ψυχικής σύνδεσης και απόλαυσης. Σε ό,τι αφορά τις αισθηματικές σχέσεις μας, θα έχουμε την αίσθηση ότι η δική μας ανάγκη για συντροφικότητα έρχεται σε αντίθεση με τις ανάγκες του/της συντρόφου μας. Θα βιώνουμε μια διαρκή καταπίεση των προσωπικών μας αναγκών και μια επικριτικότητα για ό,τι κάνουμε. θα νιώθουμε ότι αμφισβητούνται οι απόψεις μας, ότι δεν ακουγόμαστε, ό,τι κάθε δική μας άποψη ή διαφωνία λαμβάνεται από το ταίρι μας σαν προσωπική επίθεση καθώς και απόρριψη. Φυσικά, όλα τα παραπάνω μπορεί να λειτουργήσουν και ανάποδα. Σε κάθε περίπτωση όμως, θα έχουν επιπτώσεις καθώς θα οδηγήσουν με μαθηματική ακρίβεια τη σχέση μας σε συναισθηματική αποσύνδεση και, αν δεν προσέξουμε και δεν πάρουμε έγκαιρα τα μέτρα μας, ακόμα και σε χωρισμό.

Δύσκολες και προβληματικές θα είναι και οι σχέσεις με τους γονείς μας, ειδικά με τον πατέρα μας. Το ίδιο θα ισχύει και με τον εργοδότη μας καθώς και με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας ή κατέχοντα εξουσία. Μπορεί να γίνουν μαζί μας επικριτικοί, να μας βάλουν όρια, να μας επιβάλλουν πράγματα και, με τον τρόπο τους, να μας περιορίσουν.

Θα πρέπει να δούμε την όψη αυτή σα μια δοκιμασία που έρχεται να μας θυμίσει ότι, προκειμένου να πετύχουμε, θα πρέπει να αφήσουμε για λίγο στην άκρη την καλοπέραση και να εστιάσουμε στη σκληρή δουλειά. Να έχουμε υπομονή και επιμονή, να μην απογοητευόμαστε εύκολα, αλλά να βάζουμε στόχους και να τους κυνηγούμε όσο δύσκολοι και αν φαντάζουν. Μπορεί τα "πρέπει" να πάρουν για λίγο τη θέση των "θέλω", όμως το αποτέλεσμα θα είναι η αναγνώριση και ο σεβασμός.

Πως θα σε επηρεάσει ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Κρόνο;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή: Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, και Ιχθύες γεννημένους στο 1ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Μην ασχολείστε με τα όποια "περσινά ξινά σταφύλια" της ζωής σας γιατί θα σας αποσυντονίσουν και εστιάστε στο μέλλον σας. Να είστε προσεκτικοί στις σχέσεις με τους συνεργάτες σας και να προσέχετε την υγεία σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι προσωπικές σχέσεις σας θα χρειαστούν λεπτούς χειρισμούς και προσπάθεια εκ μέρους σας. Μη μπλοκάρετε τη δημιουργικότητά σας και να μην εμπιστεύεστε εύκολα άτομα που δεν γνωρίζετε ακόμα αρκετά καλά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα νιώσετε ότι σας πνίγει η πολλή δουλειά και οι ευθύνες, τόσο στην εργασία, όσο και στο σπίτι, με αποτέλεσμα να στερείστε ελεύθερου χρόνου. Αντιπαραθέσεις θα έχετε με εργοδότη, γονείς ή μεγαλύτερα άτομα στην οικογένεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην αφήσετε κάποια επικοινωνιακά προβλήματα να λειτουργήσουν σαν τροχοπέδη στα σχέδιά σας. Με πολλή δουλειά, στρατηγική και πειθαρχία μπορείτε να καταφέρετε πολλά. Προσοχή στις μετακινήσεις σας.

Ολυμπία1

Ολυμπία2

ΛΕΩΝ

Να είστε προσεκτικοί με τις υποχρεώσεις και τα έξοδά σας και να κοιτάτε πρώτα να καλύπτετε το "ζην" πριν προχωρήσετε στο "ευ ζην". Χρησιμοποιήστε και τη λογική στα αισθηματικά σας γιατί αλλιώς θα τραγουδάτε "στα έδωσα όλα και έμεινα στον άσσο".

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στο στόχαστρο της όψης, οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας. Βάλτε τα όριά σας όπου χρειάζεται αλλά ακολουθήστε και εσείς κανόνες. Θα υπάρξουν πιέσεις και θα κάνετε αναγκαστικές υποχωρήσεις, δείτε όμως τη μεγαλύτερη εικόνα.

ΖΥΓΟΣ

Απομακρυνθείτε από ό,τι υπάρχει στη ζωή σας που δεν είναι ξεκάθαρο και αναζητήστε τη διαφάνεια. Μην εμπιστεύεστε εύκολα τα μυστικά σας και μην ασχολείστε με κουτσομπολιά. Δώστε προσοχή στην υγεία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Διαχωρίστε την ήρα από το σιτάρι σε ό,τι αφορά το φιλικό και τον κοινωνικό κύκλο σας και βάλτε τα όρια σας. Προκειμένου να πετύχετε κάποιους στόχους σας, θα χρειαστεί να δουλέψετε σκληρά και να κάνετε συμβιβασμούς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα χρειαστεί να προσέξετε πολύ την επαγγελματική συμπεριφορά σας καθώς εύκολα μπορεί να έρθετε σε κόντρα με τους ανωτέρους σας, κάτι που θα κάνει κακό στη εικόνα σας, Προσοχή στις σχέσεις με τους οικείους σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ασχοληθείτε με την προώθηση των σχεδίων σας οργανώνοντας στρατηγική, δείχνοντας την απαραίτητη σοβαρότητα και αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες. Να είστε προσεκτικοί στον τρόπο που επικοινωνείτε και στην οδήγηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε περίπτωση που έχετε οικονομικές εκκρεμότητες με τράπεζες ή το δημόσιο, προσπαθήστε να τις βάλετε σε μια σειρά. Προσεκτικοί θα πρέπει να είστε στο που ξοδεύετε τα χρήματά σας καθώς και στο που ξοδεύεστε συναισθηματικά.

ΙΧΘΥΕΣ

Νιώθετε δυσάρεστα εξαιτίας γεγονότων που έχουν λειτουργήσει πιεστικά πάνω σας, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο και δεν σας επιτρέπουν να πάρετε ανάσα. Αντιμετωπίστε με σοβαρότητα τη συντροφική σας ζωή.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 21-08-2023 12:33:03