blank
 
blank

Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Πλούτωνα: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Πλούτωνα: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Στις 21 Ιουλίου 2023 ο Ήλιος από τις 29° 09’ του Καρκίνου θα βρεθεί σε όψη αντίθεσης με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω. Η όψη αυτή έχει μια έντονη δυναμική που δεν θα μας είναι εύκολο να τη διαχειριστούμε. Θα έρθουμε αντιμέτωποι με καταστάσεις που θα απαιτήσουν από εμάς αμέριστη προσοχή καθώς και την απόλυτη συνειδητοποίηση του τι ακριβώς σημαίνουν.

Sponsored Links

Ισχυρές επιθυμίες και οριστικά ξεκαθαρίσματα

Θα εστιάσουμε σε πράγματα που εμείς θεωρούμε ότι είναι πολύ σημαντικά και εκεί θα "κλειδώσουμε" μη δεχόμενοι συμβιβασμούς ή ο,τιδήποτε πιστεύουμε ότι δηλώνει υποχώρηση. Θα γίνουμε, λοιπόν, αρκετά αυστηροί, τόσο με τον εαυτό μας, όσο και με τους άλλους και αυτό θα μας οδηγήσει σε εμμονές, συναισθηματικές εκρήξεις, μελαγχολικές σκέψεις και σε απογοήτευση. Η οποιαδήποτε αλλαγή θα μας αγχώνει καθώς θα πιστεύουμε ότι μας "πετάει" σε πράγματα που βρίσκονται εκτός της ζώνης ελέγχου μας και αυτό θα περιορίζει σημαντικά τον τρόπο σκέψης μας.

Η αλήθεια είναι ότι με την όψη αυτή στο διάβα μας θα συναντήσουμε ανθρώπους που θα έχουν μια πιο χειριστική διάθεση ενώ, σε ό,τι αφορά τις προσωπικές σχέσεις μας, θα αντιμετωπίσουμε ζήλια, κτητικότητα, χειραγώγηση και εγωισμούς. Τα πάθη μας θα ρέουν σα λάβα και θα είναι ανεξέλεγκτα, ειδικά σε ό,τι αφορά σχέσεις που, για τους δικούς τους λόγους, κινούνται στο παρασκήνιο και θα υπάρξουν περιπτώσεις που, αν νιώθουμε αδικημένοι ή, ακόμα χειρότερα, χρησιμοποιημένοι, η εκδίκηση θα φαντάζει μονόδρομος.

Αρκετοί από εμάς θα ρίξουμε τίτλους τέλους σε μια σχέση ή συνεργασία στην προσπάθειά μας να ανακτήσουμε τον έλεγχο του εαυτού μας ενώ, κάποιοι άλλοι, θα κάνουμε ένα γερό ξεκαθάρισμα που θα αφορά τις ανάγκες και τα θέλω μας. Επαγγελματικά, θα νιώσουμε ότι καταναλώνουμε όλη μας την ενέργεια χωρίς όμως να έχουμε τα αναμενόμενα αποτελέσματα ενώ, ορισμένοι από εμάς, θα κάνουμε μια επανεκκίνηση η οποία, ωστόσο, θα συμβεί απότομα ή αναγκαστικά. Γενικά, στην επιφάνεια θα έρθουν παλιά προβλήματα τα οποία για να λυθούν θα πρέπει, μαζί με τη λογική, να χρησιμοποιήσουμε και τη διαίσθησή μας.

Θα πρέπει να καταλάβουμε ότι σκοπός μας είναι να εξελιχθούμε σε όλους τους τομείς και να προσπαθήσουμε να χτίσουμε κάτι καλύτερο, τόσο επαγγελματικά, όσο και προσωπικά. Για το λόγο αυτό, θα πρέπει να αφήσουμε πίσω ό,τι λειτουργεί σαν τροχοπέδη στη ζωή μας και δεν μας προάγει.

Πως θα σε επηρεάσει ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Πλούτωνα;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του παρορμητικού σταυρού, δηλαδή: Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Αφήστε πίσω ό,τι δεν λειτουργεί υπέρ σας και δεν σας προάγει σαν άνθρωπο και, αν χρειαστεί, τερματίστε ή τροποποιήστε τους "όρους" σε μια συνεργασία ή σχέση αισθηματική, φιλική ή ακόμα και οικογενειακή. Πάρτε αποφάσεις που θα βελτιώσουν την εικόνα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν και δεν αρέσκεστε καθόλου στις αλλαγές, με την όψη αυτή καλείστε να αλλάξετε, τόσο τρόπο σκέψης, όσο και τρόπο δράσης. Μόνο έτσι θα καταφέρετε να ξεπεράσετε σκοπέλους και δυσκολίες και να φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα χωρίς να χάνετε χρόνο και ενέργεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάποια γεγονότα που θα συμβούν θα σας στρεσάρουν λίγο παραπάνω καθώς θα σας αναγκάσουν να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες σε τράπεζες, δημόσιο ή τρίτους. Γενικά, το που ξοδεύετε τα χρήματά σας καθώς και το που ξοδεύεστε συναισθηματικά, θα σας βάλει σε σκέψεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Βάλτε τα πράγματα κάτω, δείτε τι θέλετε, τι παίρνετε και τι υπολείπεται να λαμβάνετε σε όλους τους τομείς της ζωής σας και πράξτε τα δέοντα. Διαχωρίστε την ήρα από το σιτάρι και ξεκαθαρίστε, πρωτίστως μέσα σας, τι είναι αυτό που σας κρατάει πίσω και δεν σας αφήνει να προχωρήσετε.

ΛΕΩΝ

Θα έχετε κάποιες συναντήσεις και συζητήσεις σε σχέση με την επαγγελματική σας πρόοδο και τα οικονομικά σας, οι οποίες όμως δεν θα σας προσφέρουν την αναμενόμενη ικανοποίηση. Να είστε προσεκτικοί σε ό,τι αφορά επαγγελματικές σχέσεις καθώς και με την υγεία σας.

Ολυμπία

Ολυμπία

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δεν πρέπει να εστιάζετε μόνο στα δικά σας θέλω και τις προσωπικές σας ανάγκες, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά την αισθηματική σας ζωή και το ταίρι σας. Από την άλλη, κάποιοι από εσάς θα σκεφτείτε σοβαρά να απομακρύνετε από τη ζωή σας πρόσωπα που δεν σας δείχνουν αγάπη και σεβασμό.

ΖΥΓΟΣ

Έχει έρθει η ώρα των σημαντικών αποφάσεων για εσάς, τόσο σε σχέση με τα επαγγελματικά και την εξέλιξη της καριέρας σας, όσο και με τις σχέσεις με τους οικείους σας. Δείτε ποιος και τι αξίζει να παραμείνει στη ζωή σας και κατόπιν πράξτε τα δέοντα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μέσα στη φούρια σας να τακτοποιήσετε πράγματα και να προχωρήσετε κάποια νέα σχέδιά σας, θα αφήσετε πίσω υποχρεώσεις που για τους δικούς σας ανθρώπους είναι σημαντικές. Αυτό εύκολα μπορεί να σας οδηγήσει σε εντάσεις και καυγάδες. Προσοχή στις μετακινήσεις και στις υπογραφές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα οικονομικά σας έχουν γίνει πηγή άγχους για εσάς καθώς καλείστε να "μπαλώσετε τρύπες" και, παράλληλα, να καλύψετε τις τρέχουσες υποχρεώσεις σας. Αισθηματικά, θα μπείτε σε μια διαδικασία αναθεώρησης του προσωπικού σας κώδικα αξιών.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σε περίπτωση που βρίσκεστε εγκλωβισμένοι σε σχέσεις και συνεργασίες που καταπατούν τις προσωπικές αξίες και τα όριά σας, θα πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά τις εναλλακτικές. Στη συναισθηματική σας επιφάνεια θα αναδυθούν φοβίες και ανασφάλειες που θα σας σαμποτάρουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ασχοληθείτε με την υγεία και την ευεξία σας, όχι μόνο τη σωματική αλλά και την ψυχική. Το γεγονός ότι έχετε ανοιχτά πολλαπλά μέτωπα και οι εξελίξεις είναι ραγδαίες, θα σας αναγκάσει να κάνετε ό,τι περνάει από το χέρι σας για να προστατεύσετε τον εαυτό σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Αναζητήστε ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν να γεμίσετε τα συναισθηματικά κενά σας και που δεν σας στερούν την αγάπη και τη αισθηματική ασφάλεια. Πείτε ένα βροντερό όχι σε ό,τι αφορά ίντριγκες και παρασκήνιο στον εργασιακό σας χώρο αλλά και στις κόντρες με ανώτερους από εσάς.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 19-07-2023 12:00:00