blank
 
blank

Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
 

Στις 21 Μαρτίου 2024 ο Ήλιος από τις 1° 41’ του Κριού θα βρεθεί σε όψη εξαγώνου με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Υδροχόο. Η όψη αυτή θα μας βοηθήσει να ασκήσουμε επιρροή στους γύρω μας χωρίς να κάνουμε μεγάλη προσπάθεια. Ταυτόχρονα, θα θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους μας ενώ η ορμητικότητα και η αποφασιστικότητά μας θα τροφοδοτούνται από βαθιές ανάγκες και επιθυμίες σχετικές με την εξέλιξη και την πρόοδό μας, είτε επαγγελματικά, είτε κοινωνικά ή αμιγώς προσωπικά.

Sponsored Links

Κινήσεις στρατηγικής και αυτοέλεγχος

Η μεταμορφωτική δύναμη του Πλούτωνα, σε συνδυασμό με τον Ήλιο του πνεύματος, της προσωπικότητας και του Εγώ, θα μας βοηθήσει στο να ορίσουμε την ταυτότητά μας, να εστιάσουμε στο τι πραγματικά μας παρακινεί και, κυρίως, στο ποιοι πραγματικά είμαστε και που θέλουμε να φτάσουμε. Η έντονη ανάγκη να κάνουμε κάτι σημαντικό ή να ξεκολλήσουμε από καταστάσεις που έχουν βαλτώσει και δεν μας εξυπηρετούν πλέον θα μας ωθήσει στο να "πιάσουμε τον ταύρο από τα κέρατα" και να πράξουμε τα δέοντα.

Η αλήθεια είναι ότι, όσο περισσότερο αποφασισμένοι και αποφασιστικοί είμαστε, τόσο περισσότερες θα είναι και οι πιθανότητες να κατορθώσουμε να πετύχουμε τα αποτελέσματα που επιθυμούμε. Επίσης, αλήθειες και δεδομένα που θα έρθουν στο φως, και γενικά αποκαλύψεις, θα μας βοηθήσουν να αντιληφθούμε γεγονότα, συμπεριφορές και χαρακτήρες. Ακόμα και αν δεν μας είναι ψυχικά ή συναισθηματικά εύκολο, ενδεχομένως να χρειαστεί να αφήσουμε πίσω μας σχέσεις και συνεργασίες που δεν έχουν στηριχθεί σε σωστές βάσεις ή που τις χαρακτηρίζουν οι εμμονικές ή ψυχαναγκαστικές τάσεις.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι με την απόφαση να πάρουμε το τιμόνι της ζωής μας στα δικά μας χέρια, εστιάζοντας στους κατάλληλους στόχους με το σωστό τρόπο, έχοντας αυτοέλεγχο και κυρίως βαδίζοντας με γνώμονα στρατηγικές κινήσεις, θα μπορέσουμε να διαμορφώσουμε τις εξελίξεις και το μέλλον μας.

Πως θα σε επηρεάσει ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του παρορμητικού και του σταθερού σταυρού, δηλαδή: Κριούς, Ταύρους, Καρκίνους, Λέοντες, Ζυγούς, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Υδροχόους γεννημένους στις αρχές του 1ου δεκαημέρου των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Μέσα από γεγονότα που θα συμβούν, θα μπορέσετε να διαχωρίσετε την ήρα από το σιτάρι ανάμεσα σε άτομα του άμεσα φιλικού ή του ευρύτερα κοινωνικού σας κύκλου. Μια νέα εποχή στόχων ξεκινά και οι φιλοδοξίες σας, με τις κατάλληλες συμμαχίες, θα γίνουν πραγματικότητα.

ΤΑΥΡΟΣ

Φροντίστε τη δημόσια εικόνα σας και επικεντρωθείτε στους επαγγελματικούς σας στόχους. Ενδέχεται να παρουσιαστούν προβλήματα με ανώτερους από εσάς ή μεγαλύτερους σε ηλικία. Η αποκάλυψη ενός παρασκηνίου θα σας ανοίξει το δρόμο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εύνοια θα έχετε σε θέματα που αφορούν σπουδές, ταξίδια, μετακινήσεις, νομικές υποθέσεις και υπογραφές συμβολαίων. Την εμφάνισή τους θα κάνουν ευκαιρίες τις οποίες θα πρέπει να εντοπίσετε και, φυσικά, να εκμεταλλευτείτε. Όσοι το επιθυμείτε θα έχετε ευκαιρίες για νέες γνωριμίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα τακτοποιήσετε, στο μέτρο του δυνατού, οικονομικές οφειλές σε τρίτους ή κληρονομικές υποθέσεις που σας είχαν ταλαιπωρήσει. Ορισμένοι από εσάς θα ασχοληθείτε με κάποιας μορφής επένδυση. Επαγγελματικά, κάτι καινούργιο ανατέλλει.

https://www.myastro.gr

https://www.myastro.gr

ΛΕΩΝ

Κάποιες αποκαλύψεις θα ξεγυμνώσουν χαρακτήρες και θα σας αναγκάσουν να αξιολογήσετε διαφορετικά ορισμένους ανθρώπους. Γενικά, καλό είναι να είστε ανοιχτόμυαλοι. Θα υπάρξει ευκαιρία για ένα ταξίδι και, για κάποιους, μια νέα σημαντική γνωριμία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το πρόγραμμά σας είναι βαρύ και έχετε αρκετές υποχρεώσεις. Ωστόσο, καλό είναι να προσπαθήσετε να βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας και την καλοπέρασή σας. Ορισμένοι θα ασχοληθείτε με οικονομικές επενδύσεις και άλλοι με ένα δυνατό έρωτα.

ΖΥΓΟΣ

Αναζητάτε την ανεμελιά και την χαλαρότητα εν μέσω γεγονότων που λειτουργούν κάπως πιεστικά πάνω σας. Ωστόσο, μέσα από ενδιαφέροντα γεγονότα θα ανανεωθείτε και θα ασχοληθείτε με άκρως δημιουργικά πράγματα. Μια νέα σχέση, ή η αναβίωση της ήδη υπάρχουσας, θα σας απασχολήσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η συμπεριφορά κάποιον ατόμων θα σας βάλει σε σκέψεις και θα σας αναγκάσει να αλλάξετε τρόπο συμπεριφοράς ή δράσης. Επιπλέον, θα σας απασχολήσουν θέματα προσωπικής ευεξίας και η βελτίωση της διατροφής ή της εμφάνισής σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την όψη αυτή, θα βρεθείτε σε μια συνεχή κίνηση και σε μία καθημερινότητα γεμάτη μηνύματα, επικοινωνίες και συναντήσεις. Εύνοια θα έχετε σε θέματα σπουδών και κοινών θεμάτων με αδέρφια ή συγγενείς. Δραστήριοι αναμένεται να είστε και σε ό,τι αφορά την ερωτική σας ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ανάγκη σας να νιώσετε συναισθηματική και υλική ασφάλεια θα σας ωθήσει σε κάποιες σημαντικές κινήσεις που θα έχουν θετικά αποτελέσματα. Τα έσοδά σας θα βελτιωθούν, ίσως όμως χρειαστεί να ξοδέψετε κάποια χρήματα για την κατοικία σας. Εύνοια υπάρχει σε αγοραπωλησίες ακινήτων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η όψη αυτή θα σας χαρίσει ενέργεια και αυτοπεποίθηση ενώ κάποιες επαγγελματικές συμφωνίες θα σας κάνουν να νιώσετε ότι βρίσκεστε πολύ κοντά στην κατάκτηση των στόχων σας. Θετικές οι σχέσεις με αδέρφια ή λοιπούς συγγενείς. Ορισμένοι θα κάνετε ένα ταξίδι.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα επαναξιολογήσετε κάποιες επαγγελματικές συνεργασίες ή οικονομικές συμφωνίες με σκοπό να θέσετε νέους στόχους. Ορισμένοι ενδέχεται να βρείτε εναλλακτικές πηγές εσόδων. Αισθηματικά, θα χρειαστεί να μην αφήσετε το συναίσθημα να επέμβει στη λογική σας.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 18-03-2024 12:00:00