Quantcast
blank
 
blank

Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Στις 20 Μαρτίου 2023 ο Ήλιος από τις 29° 56’ των Ιχθύων θα βρεθεί σε όψη εξαγώνου με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω. Η όψη αυτή θα μας βοηθήσει να φέρουμε εις πέρας ο,τιδήποτε αναλάβουμε καθώς θα φροντίσουμε να βγάλουμε από τη μέση ό,τι λειτουργεί σαν τροχοπέδη και μας εμποδίζει από το να φτάσουμε στο στόχο μας. Αυτό που πρέπει να καταλάβουμε είναι ότι δεν θα μας χαριστεί τίποτα. Τουναντίον, την επίτευξη των στόχων μας θα την καταφέρουμε μέσα από επίπονη και συνεχή εργασία.

Sponsored Links

Σωστή στοχοθεσία και αποτελεσματικές κινήσεις

Μέσα μας θα σιγοβράζει η ανάγκη να δημιουργήσουμε ένα προσωπικό όραμα, να θέσουμε τους σχετικούς στόχους, να ασχοληθούμε με τη σωστή διαχείριση του χρόνου μας, έτσι ώστε να μην ξοδεύουμε άσκοπα την ενέργειά μας, και να εστιάσουμε σωστά στο αποτέλεσμα που θέλουμε. Το moto της όψης αυτής είναι το «θα πας όπου κοιτάς» καθώς θα πρέπει να εστιάσουμε σε αυτό που πραγματικά θέλουμε.

Επιπλέον, η ισχυρή μας θέληση θα μας φέρει κοντά σε ανθρώπους που λειτουργούν, πάνω – κάτω, με τον ίδιο με εμάς τρόπο και που αμφότεροι θα έχουμε τη διάθεση να δεσμευτούμε. Η αλήθεια είναι ότι η όψη αυτή μπορεί να είναι γενικά θετική. Ειδικότερα, θα είναι ιδιαίτερα καλή αναφορικά με την εξέλιξη της καριέρας μας. Για το λόγο αυτό, ευνοϊκές για εμάς εξελίξεις μπορούμε να περιμένουμε σε επαγγελματικές συναντήσεις, επιχειρηματικές συζητήσεις και οικονομικές συμφωνίες. Ωστόσο, δεδομένης της ανάγκης μας να επιτύχουμε και της σχετικής επιμονής προς το σκοπό αυτό, μπορεί να γίνουμε λίγο παραπάνω πιεστικοί και, για το λόγο αυτό, θα πρέπει να ασκήσουμε αυτοέλεγχο.

Επίσης, με την όψη αυτή θα υπάρξουν κάποιες αποκαλύψεις που θα ρίξουν άπλετο φώς στα «μυστήρια» της ζωής μας που, με τη σειρά τους, θα μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε το πώς θα πρέπει να κινηθούμε για να έχουμε τις εξελίξεις που θέλουμε, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Σε ό,τι αφορά την αισθηματική μας ζωή, θα συνειδητοποιήσουμε ότι ασκούμε έντονη επιρροή και έλεγχο στους άλλους λόγω του ότι θα είμαστε ερωτικά έντονα ενεργοί και άκρως γοητευτικοί και ελκυστικοί.

Πως θα σε επηρεάσει ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή: Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες, αλλά και του παρορμητικού σταυρού, δηλαδή: Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους, γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας, ειδικά σε ό,τι αφορά επαγγελματικά θέματα. Σε πολλούς από εσάς θα αποκαλυφθεί κάποιο μυστικό ή παρασκηνιακή δραστηριότητα ορισμένων ατόμων, κάτι που στο τέλος θα σας ωφελήσει καθώς θα διαχωρίσετε την ήρα από το σιτάρι.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα ενισχυθεί η δημόσια εικόνα σας και θα ισχυροποιηθεί η θέση σας, είτε επαγγελματικά, είτε σε σχέση με κάποιο κοινωνικό κύκλο, ακόμα και με την έννοια ομάδας ή συλλόγου. Εύνοια δέχεστε σε σχέση με νομικά θέματα, σπουδές και δραστηριότητες σχετικές με το εξωτερικό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάποιοι από εσάς θα βελτιώσετε την επαγγελματική σας εικόνα και θέση στην ήδη υπάρχουσα εργασία σας ενώ, ορισμένοι άλλοι, θα προχωρήσετε σε μία καινούργια επαγγελματική συνεργασία η οποία θα αναβαθμίσει την παρούσα οικονομική σας πραγματικότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάποια γεγονότα θα σας βοηθήσουν να ανακτήσετε την αισιοδοξία μέσα σας και να βρείτε την όρεξη για να ασχοληθείτε με ένα επαγγελματικό σας σχέδιο. Οι δεσμευμένοι ίσως κάνετε ένα ταξίδι με το ταίρι σας, ενώ οι αδέσμευτοι μέσα από κοινωνικές επαφές μια νέα γνωριμία

ΛΕΩΝ

Η βελτίωση της οικονομικής σας πραγματικότητας θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε την ανασφάλεια και να έρθετε σε επαφή με την αισιόδοξη πλευρά του εαυτού σας. Επιτυχίες θα έχετε και στον αισθηματικό και, κυρίως, στον ερωτικό τομέα, ίσως και με συνεργάτη σας.

βιώνεις αισθηματικό αδιέξοδο

βιώνεις αισθηματικό αδιέξοδο 2

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Όσοι είστε σε σχέση, θα αναζωπυρώσετε τον έρωτά σας με το ταίρι σας, ενώ οι αδέσμευτοι θα έχετε ευκαιρίες για να κάνετε μια νέα γνωριμία μέσα σε φιλικό ή ευρύτερα κοινωνικό περιβάλλον. Ορισμένοι θα κάνετε επάγγελμα κάποιο, ως ώρας, χόμπι σας.

ΖΥΓΟΣ

Αν και οι υποχρεώσεις σας είναι αρκετές, εσείς θα βρείτε τον τρόπο που θα σας επιτρέψει να περάσετε περισσότερο χρόνο με τους οικείους σας και να έρθετε πιο κοντά τους. Η καθημερινότητά σας θα γίνει πιο ομαλή ενώ ορισμένους θα σας απασχολήσει η βελτίωση της εμφάνισής σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μέσα από τις κοινωνικές σας επαφές θα κάνετε κάποιες ιδιαίτερα ωφέλιμες γνωριμίες για την επαγγελματική σας σταδιοδρομία ενώ ορισμένοι θα δείτε να υλοποιείται ένα φιλόδοξο σχέδιό σας. Εύνοια θα έχετε σε ό,τι αφορά σπουδές, μετακινήσεις καθώς και ταξίδια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε κάποιες οικονομικές υποθέσεις της οικογένειάς σας. Ορισμένοι από εσάς θα προχωρήσετε σε μια αγοραπωλησία ή στην οικονομική εκμετάλλευση ενός ακινήτου. Σε κάποιους άλλους θα προκύψει η επιστροφή ενός ατόμου από το παρελθόν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα βρείτε τρόπο για να επικοινωνήσετε στους κατάλληλους ανθρώπους κάποιες έξυπνες επαγγελματικές σας ιδέες και, με τον τρόπο αυτό, να αναβαθμίσετε και την εικόνα σας. Καλές σχέσεις θα έχετε με αδέρφια, συγγενείς και γείτονες. Ορισμένοι θα κάνετε ένα ταξίδι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα σας απασχολήσει η επιστροφή μιας επαγγελματικής πρότασης, ίσως και με καινούργια ατζέντα, ικανής να διαμορφώσει άκρως θετικά και την οικονομική σας πραγματικότητα. Ορισμένοι από εσάς θα κάνετε μια οικονομική συμφωνία κάτω από το τραπέζι.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα έχετε θετικές εξελίξεις σε ένα επαγγελματικό θέμα ενώ θα νιώσετε ότι μπορείτε να πετύχετε κάποιους φιλόδοξους, επαγγελματικούς και μη, στόχους σας. Ορισμένοι από εσάς θα βρεθείτε ξανά με άτομα με τα οποία βρισκόσασταν στους ίδιους κοινωνικούς κύκλους.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 15-03-2023 00:09:55