blank
 
blank

Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
 

Στις 20 Νοεμβρίου 2023 ο Ήλιος από τις 28° 17΄ του Σκορπιού θα βρεθεί σε όψη εξαγώνου με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω. Η όψη αυτή θα μας κάνει δραστήριους και αποφασιστικούς και θα αυξήσει την ανάγκη μέσα μας να δούμε να στέφονται με επιτυχία οι επιδιώξεις μας. Αυτό, φυσικά, σημαίνει ότι θα εστιάσουμε, αφοσιομένα και πεισματικά, στους στόχους μας εξαλείφοντας τα εμπόδια που υπάρχουν και δουλεύοντας σκληρά και αποφασιστικά.

Sponsored Links

Αυτοπεποίθηση και δυναμισμός

Αν και η όψη αυτή ενισχύει την αυτοπεποίθηση, θα νιώθουμε ότι η όποια επιτυχία μας θα μας βοηθήσει να αποδείξουμε στους άλλους τι αξίζουμε, όχι μόνο σε ό,τι αφορά την επαγγελματική ζωή μας, αλλά και την προσωπική. Η αλήθεια είναι ότι θα μπορέσουμε να αποδεχτούμε κάτι που ήδη γνωρίζουμε, δηλαδή το γεγονός ότι βρισκόμαστε σε ένα σημείο του δρόμου της ζωής μας κατά το οποίο, προκειμένου να φτάσουμε στον τελικό μας στόχο, θα πρέπει να αλλάξουμε πορεία.

Έτσι, χωρίς εσωτερικές συγκρούσεις και με πλήρη επίγνωση των καταστάσεων θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να αποκαταστήσουμε τις φθορές που υπάρχουν στις σχέσεις και τις συνεργασίες μας και, εν τέλει, να τις θεραπεύσουμε τοποθετώντας τις σε μια διαδικασία αναγέννησης. Διαφορετικά, θα τις αφήσουμε πίσω σπάζοντας τα αόρατα και, κυρίως, νοητικά δεσμά, προχωρώντας προς την απελευθέρωση. Επίσης, με την όψη αυτή θα υπάρξουν αποκαλύψεις σε αρκετούς τομείς της ζωής μας που θα μας βοηθήσουν να καταλάβουμε το πώς και το γιατί των καταστάσεων και φυσικά να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις.

Πως θα σε επηρεάσει ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του σταθερού σταυρού, δηλαδή: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, και Υδροχόους και του παρορμητικού σταυρού, δηλαδή: Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους, γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Οικονομική και επαγγελματική εύνοια θα έχετε, κάτι που θα σας βοηθήσει να οργανώσετε με μεγαλύτερη άνεση τα επόμενα βήματά σας. Η αποκάλυψη κάποιου παρασκηνίου θα σας δικαιώσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα βρείτε τους κατάλληλους συνεργάτες που θα σας βοηθήσουν να βάλετε σε πορεία υλοποίησης τα σχέδιά σας. Αισθηματικά, το πάθος και η έντονη ερωτική διάθεση θα ανανεώσει τη σχέση σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εργάζεστε αρκετά με αποτέλεσμα τα οικονομικά σας βρίσκονται σε ανοδική πορεία. Εξαιτίας μιας καλής οικονομικής συμφωνίας, θα έχετε επιπλέον κέρδη που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα προχωρήσουν κάποια δημιουργικά σχέδιά σας ενώ, παράλληλα, θα μπορέσετε να "οπτικοποιήσετε στο μυαλό σας" μια έξυπνη ιδέα. Η ερωτική σας ζωή θα σας ικανοποιήσει.

ΛΕΩΝ

Η καθημερινότητά σας θα γίνει πιο αρμονική. Αρκετούς θα σας απασχολήσει η βελτίωση της εικόνας του σπιτιού, ίσως και με τη μορφή ανακαίνισης. Επανασυνδέσεις αναμένονται, επαγγελματικές και προσωπικές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μεγάλη κινητικότητα θα έχουν οι μέρες αυτές για εσάς με πολλές συναντήσεις, συζητήσεις και συμφωνίες. Εύνοια έχετε σε θέματα σπουδών και μετακινήσεων ενώ οι σχέσεις με συγγενείς και αδέρφια θα είναι στα καλύτερά τους.

Ολυμπία1

Ολυμπία2

ΖΥΓΟΣ

Η ανεβασμένη αυτοπεποίθηση θα είναι ο άσσος στο μανίκι σας σε ό,τι αφορά, τόσο τις επαγγελματικές, όσο και τις προσωπικές επιδιώξεις σας. Βελτίωση να αναμένετε στα οικονομικά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η γενικότερη αίσθηση που έχετε αυτήν την περίοδο είναι ότι οι επιθυμίες σας μπορούν να πραγματοποιηθούν εύκολα και γρήγορα. Βέβαια, έχετε ήδη στο παρελθόν εργαστεί πάνω σε αυτό, άρα το δικαιούστε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γεγονότα που θα συμβούν θα σας βοηθήσουν να ηρεμήσετε ψυχικά, να ανανεωθείτε συναισθηματικά και γενικά να πάρετε ανάσες. Να εμπιστεύεστε τη διαίσθησή σας τόσο στον έρωτα όσο και στον χρήμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Βρίσκεστε σε μια περίοδο της ζωής σας που χρειάζεστε να βάλετε στόχους γιατί εσείς μόνο έτσι κινητοποιήστε. Ορισμένοι, μέσα σε φιλικά περιβάλλοντα, θα ανακαλύψετε τον επόμενο συνεργάτη σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η επαγγελματική πορεία σας θα είναι ανοδική, φτάνει και εσείς να δεσμευτείτε σε αυτό. Να ξέρετε ότι θα υπάρξουν άτομα με ισχύ που θα σας συνδράμουν και θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τη δημόσια εικόνα σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Δραστηριοποιηθείτε και προχωρήστε στο δια ταύτα των στόχων σας. Να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για διερχόμενες ευκαιρίες που δεν πρέπει να χάσετε. Εύνοια έχετε σε θέματα σχετικά με το εξωτερικό και με υπογραφές.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 17-11-2023 16:17:13