blank
 
blank

Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Κρόνο: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Κρόνο: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 3
 

Στις 28 Φεβρουαρίου 2024 o Ήλιος και ο Κρόνος θα συναντηθούν σε όψη συνόδου στις 09° 42' των Ιχθύων. Με την όψη αυτή η συνειδητοποίηση ότι η επιτυχία μας εξαρτάται αποκλειστικά από εμάς θα είναι μονόδρομος. Η επιμονή, η υπομονή, η αυτοπειθαρχία, η σωστή οργάνωση και ο προσεκτικός σχεδιασμός της δράσης μας, θα γίνουν τα σημαντικότερα εργαλεία χάρη στα οποία θα μπορέσουμε να μεγιστοποιήσουμε τα θετικά αποτελέσματα. Το σίγουρο είναι ότι θα χρειαστεί να δουλέψουμε σκληρά και να προσπαθήσουμε αρκετά, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που θα πρέπει να μας αποθαρρύνει. Θα πρέπει το βλέμμα μας να στραφεί προς το μέλλον, την εξέλιξη και την πρόοδό μας.

Sponsored Links

Πειθαρχία, επιμονή και εστίαση στους στόχους

Η αλήθεια, βέβαια, είναι ότι θα χρειαστεί να βάλουμε σε σίγαση τις δεύτερες σκέψεις, την ανασφάλεια και την έλλειψη εμπιστοσύνης στον εαυτό μας και τις ικανότητές μας ενώ θα υπάρξουν και περιπτώσεις που τα εμπόδια που θα βρεθούν στο δρόμο μας θα είναι η αυστηρή κριτική εκ μέρους μεγαλύτερων ανθρώπων ή ανώτερων από εμάς στην επαγγελματική ιεραρχία.

Γενικά, με την όψη αυτή θα αναλάβουμε επιπλέον ευθύνες, είτε σε επαγγελματικό, είτε σε προσωπικό επίπεδο και οι αποφάσεις που θα πάρουμε θα είναι μετά από ώριμη σκέψη. Θα αντιμετωπίσουμε με ρεαλισμό τις τρέχουσες καταστάσεις και θα βρούμε εύκολα υλοποιήσιμες και πρακτικές λύσεις.

Πως θα σε επηρεάσει ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Κρόνο;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή: Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες γεννημένους στο 1ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Έχει έρθει η ώρα να προβείτε στις χρειαζούμενες εσωτερικές αλλαγές που θα σας επιτρέψουν να υπερβείτε τις, όποιες, ψυχολογικά φορτισμένες καταστάσεις βιώνετε. Αναγνωρίστε τις προσωπικές σας αλήθειες, βάλτε όρια εκεί που χρειάζεται και διεκδικήστε τη δική σας θέση κάτω από τον Ήλιο. Φορτίστε τις μπαταρίες σας κάνοντας πράγματα που σας γεμίζουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Θέστε μακροπρόθεσμους στόχους που να είναι συγκεκριμένοι και ρεαλιστικοί. Προβάλετε στους άλλους όλα όσα έχετε μέχρι τώρα καταφέρει και με αυτοπεποίθηση διεκδικήστε αυτά που σας ανήκουν. Ορισμένοι θα αντιμετωπίσετε εντάσεις με ανωτέρους, δεν θα πρέπει όμως να αφήσετε κανένα να υπονομεύσει τις προοπτικές σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γεγονότα που θα συμβούν θα δοκιμάσουν τις αντοχές και την υπομονή σας, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά το εργασιακό τοπίο. Ωστόσο, βρίσκεστε σε μια διαδικασία σποράς και τα αποτελέσματα των επενδύσεων και των ενεργειών, αν και δεν θα είναι άμεσα ορατά, θα αποδώσουν τους καρπούς που τόσο επιθυμείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα πρέπει να υιοθετήσετε ένα διαφορετικό μοντέλο σκέψης και κοσμοθεωρίας και να απεγκλωβιστείτε από παγιωμένες αντιλήψεις και παρωχημένες καταστάσεις που διόλου δεν σας ταιριάζουν. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν και να δημιουργήστε ένα καλύτερο μέλλον.

ΛΕΩΝ

Θα σας δοθούν ευκαιρίες για να τακτοποιήσετε, στο μέτρο του δυνατού, τόσο παρελθούσες οφειλές, όσο και τρέχουσες οικονομικές υποχρεώσεις. Αισθηματικά, θα χρειαστεί να βάλετε τα όριά σας και να σταματήσετε να εξιδανικεύετε ανθρώπους και καταστάσεις. Φροντίστε τον εαυτό σας και αναζητήστε ψυχική και συναισθηματική ικανοποίηση.

https://www.myastro.gr

https://www.myastro.gr

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα χρειαστεί να διαχωρίσετε την ήρα από το σιτάρι σε ό,τι αφορά τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Αφιερωθείτε σε ό,τι σας προάγει και σας εξελίσσει και εστιάστε σε ό,τι έχει σταθερές βάσεις στη ζωή σας. Ορισμένοι θα πάρετε την απόφαση να επισημοποιήσετε τη σχέση σας ενώ ευνοούνται οι σχέσεις με ηλικιακή διαφορά.

ΖΥΓΟΣ

Θα νιώσετε ότι πατάτε γερά στα πόδια σας, κάτι που θα σας επιτρέψει να επικεντρωθείτε στην εξέλιξη της καριέρας, στην άνοδο των οικονομικών και να οργανώσετε τα επόμενα βήματά σας. θα έχετε την εύνοια ανώτερων από εσάς στην επαγγελματική ιεραρχία ενώ θετικές θα είναι, γενικά, και οι σχέσεις με τους συνεργάτες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αισθηματικά, θα αναλάβετε τις ευθύνες σας και θα βάλετε φρένο στις επιπολαιότητες και στις μεσοβέζικες καταστάσεις που, στην ουσία, δεν αντέχετε. Χαράξτε μια νέα πορεία, πιο συμβατή με τις ανάγκες και τα θέλω σας και αναζητήστε την ασφάλεια και τη σταθερότητα. Επαγγελματικά, μπορείτε να προχωρήσετε με κάποια δημιουργικά σχέδιά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα σας απασχολήσουν μεγαλύτερα σε ηλικία άτομα της οικογένειάς σας, ακόμα και με την έννοια τακτοποίησης των αναγκών τους ενώ θα επαναφέρετε τις ισορροπίες σε σχέση με τα λοιπά οικεία σας πρόσωπα. Σημαντικές αποφάσεις χρειάζεται να παρθούν αναφορικά με την οικονομική, και όχι μόνο, διαχείριση ενός ακινήτου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εστιάστε, όχι στο ιδεατό, αλλά στο ρεαλιστικό σενάριο που θα σας φέρει πρακτικά αποτελέσματα μέσα σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα, είτε μιλάμε για την επαγγελματική, είτε για την προσωπική σας ζωή. Μια σημαντική επιχειρηματική συμφωνία βρίσκεται προ των πυλών. Θετικές εξελίξεις θα έχετε σε τομείς σχετικούς με τη μάθηση ή τα ταξίδια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα οικονομικά σας, όχι μόνο θα σταθεροποιηθούν, αλλά και θα έχουν ανοδική πορεία, ιδιαίτερα αν ασχολείστε με μακροπρόθεσμες επενδύσεις. Θα προστατεύσετε τα κεκτημένα σας, συναισθηματικά ή υλικά, κάτι που θα σας κάνει πιο διεκδικητικούς και έντονους. Επαγγελματικά, καλό είναι να έχετε ρεαλιστικές προσδοκίες και να κινηθείτε προσεκτικά.

ΙΧΘΥΕΣ

Αφοσιωθείτε στους στόχους σας και εργαστείτε σκληρά και με όραμα. Μόνο έτσι θα δείτε να δικαιώνονται οι προσπάθειές σας και να απολαμβάνετε την επιτυχία. Αισθηματικά, θα εισπράξετε την αγάπη, το σεβασμό και τις επιβεβαιώσεις που επιθυμείτε ενώ ιδιαίτερα ευνοούνται οι σχέσεις με διαφορά ηλικίας ή που το ένα μέλος έχει το ρόλο του μέντορα.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 23-02-2024 15:32:55