blank
 
blank

Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Πλούτωνα: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Πλούτωνα: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 4
 

Στις 20 Ιανουαρίου 2024 ο Ήλιος και ο Πλούτωνας θα συναντηθούν σε όψη συνόδου στις 29° 59' του Αιγόκερω. Η όψη αυτή θα έρθει να μας οδηγήσει στη συνειδητοποίηση του γεγονότος ότι η ικανότητά μας να επηρεάζουμε κατά το δοκούν τη ζωή μας, την τύχη μας και τους άλλους είναι σαφώς μεγαλύτερη από ό,τι πραγματικά πιστεύουμε πως ισχύει. Το "εφέ" της όψης αυτής θα μοιάζει με το τράβηγμα ενός πέπλου που θα μας επιτρέψει να δούμε τα αληθινά "χρώματα" των άλλων, να καταλάβουμε τις πραγματικές τους διαθέσεις και να αφουγκραστούμε όλα όσα δε λέγονται αλλά εννοούνται.

Sponsored Links

Η εσωτερική μας δύναμη!

Το ταλέντο μας στην έρευνα και στη διαλεύκανση μυστηρίων θα μας οδηγήσει σε αποκαλύψεις που, σε κάποιες περιπτώσεις, αν και θα μας κλονίσουν, στην ουσία θα μας οδηγήσουν σε συνειδητοποιήσεις. Αυτές, με τη σειρά τους, θα μας βοηθήσουν να τακτοποιήσουμε, πρώτα εσωτερικά και κατόπιν εξωτερικά, τα πράγματα και να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον μας, τόσο το προσωπικό, όσο και το επαγγελματικό.

Η ικανότητα διείσδυσης στο βάθος των πραγμάτων σε συνδυασμό με το αυξημένο ένστικτό μας θα μας βοηθήσουν να κάνουμε μια βουτιά στα βάθη της ψυχής μας, να βρούμε την εσωτερική δύναμή μας και να μεταμορφώσουμε το εδώ και τώρα της ζωής και της ύπαρξής μας. Αυτή η διαδικασία εσωτερικής αναγέννησης θα μας οδηγήσει στην αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση που χρειαζόμαστε έτσι ώστε να καθαρίσουμε τη ζωή μας από την ακαταστασία και το "θόρυβο" που προκαλούν συγκεκριμένοι άνθρωποι και καταστάσεις.

Ειδικά σε ό,τι αφορά την επαγγελματική μας ζωή και πραγματικότητα, το σίγουρο είναι ότι θα μπορέσουμε να καταλάβουμε πώς ακριβώς πρέπει να κινηθούμε και τι είδους συμμαχίες πρέπει να κάνουμε. Θα ιεραρχήσουμε σωστά τις προτεραιότητές μας, θα αντιληφθούμε τις πραγματικές προθέσεις των γύρω μας και θα κινηθούμε με την πρέπουσα στρατηγική για να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας.

Αν κάτι πρέπει να προσέξουμε αυτό θα είναι η πραγματικά έντονη ανάγκη μας να έχουμε τον έλεγχο των πραγμάτων, των καταστάσεων ή ακόμα και των συναισθημάτων των άλλων καθώς θα μας οδηγήσει σε χειριστικές συμπεριφορές και λοιπές τακτικές χειραγώγησης και αυτό είναι κάτι που δεν θα πρέπει να επιτρέψουμε να συμβεί.

Πως θα σε επηρεάσει ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Πλούτωνα;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του παρορμητικού σταυρού, δηλαδή: Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Δουλεύοντας με πρόγραμμα, στρατηγική και φυσικά κάνοντας και τις κατάλληλες επαγγελματικές συμμαχίες, θα μπορέσετε να στοχεύσετε ψηλά και να πάρετε τον έλεγχο των καταστάσεων. Αποφύγετε, ωστόσο, τις παρορμητικές κινήσεις που θα σας οδηγήσουν σε διαμάχες.

ΤΑΥΡΟΣ

Με εξυπνάδα, διαλέγοντας τους κατάλληλους συνεργάτες και κάνοντας τις σωστές κινήσεις, θα μπορέσετε να προωθήσετε τα σχέδιά σας και να ατενίσετε το μέλλον με αισιοδοξία. Εύνοια θα έχετε σε θέματα νομικά, υπογραφών συμβολαίων, συμφωνιών καθώς και μετακινήσεων. Προσοχή στον ανταγωνισμό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα αντιμετωπίσετε καταστάσεις κυρίως σε ό,τι αφορά τον έρωτα, το χρήμα και τις προσωπικές σας ανασφάλειες που θα σας αναγκάσουν να διεισδύσετε στα βάθη της ψυχής σας, να ανασύρετε μνήμες και να αποδεχτείτε ο,τιδήποτε έως τώρα σας φόβιζε και που κυρίως είχε σχέση με τον τρόπο που εκφράζεστε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εξαιτίας γεγονότων που θα συμβούν, θα έχετε τη δυνατότητα να αντιληφθείτε, όχι μόνο το ρόλο που παίζουν οι άνθρωποι της ζωής σας, αλλά και το τι πρέπει να κάνετε εσείς. Καλείστε να μεταμορφώσετε, τρόπον τινά, τις σχέσεις σας, μόνο που, προκειμένου να γίνει αυτό, θα πρέπει να ξεκινήσετε πρώτα από τον εαυτό σας.

Ολυμπία1

Ολυμπία2

ΛΕΩΝ

Θα υπάρξουν ανοίγματα και ευκαιρίες, τις οποίες και θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε, που θα σας επιτρέψουν να βελτιώσετε την επαγγελματική σας πραγματικότητα, είτε με τη μορφή μιας αναβάθμισης, είτε μιας αλλαγής επαγγελματικής κατεύθυνσης. Επιπλέον, θα σας απασχολήσει η βελτίωση της εμφάνισής σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι μέρες αυτές θα αυξήσουν την ανάγκη σας να ασχοληθείτε με κάτι δημιουργικό που θα σας βοηθήσει να νιώσετε ικανοποίηση ενώ αρκετοί από εσάς θα βρείτε πρόσφορο έδαφος για να βάλετε σε πορεία υλοποίησης κάποια σχέδιά σας. Εύνοια έχετε στα αισθηματικά σας με ευκαιρίες για κάτι καινούργιο.

ΖΥΓΟΣ

Θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε το τοπίο σε σχέση με τους οικείους σας και με κάποια οικογενειακά ζητήματα που μοιάζουν να σας ταλαιπωρούν αρκετά έτσι ώστε να βρείτε μέσα σας την ισορροπία και γύρω σας την αρμονία. Αρκετούς θα σας απασχολήσουν θέματα σχετικά με την ακίνητη περιουσία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα τολμήσετε να γυρίστε σελίδα και να κλείσετε λογαριασμούς με ο,τιδήποτε τοξικό και αρνητικό υπάρχει στη ζωή σας. Βασιστείτε στην ικανότητά σας να ψυχολογείτε χαρακτήρες και να αποκρυπτογραφείτε καταστάσεις και, φυσικά, στη διαίσθησή σας έτσι ώστε να προχωρήσετε με μεγαλύτερη ευκολία στο επόμενο στάδιο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ανακτήστε την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία σας, απεγκλωβιστείτε από τον αρνητισμό και διαφοροποιηθείτε από τους άλλους κάνοντας κάτι το διαφορετικό. Οι καταστάσεις θα σας βοηθήσουν να ασχοληθείτε με τη βελτίωση της οικονομικής σας πραγματικότητας, ακόμα και με την έννοια των επενδύσεων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχει έρθει ο καιρός για να αναλάβετε πρωτοβουλίες, να κάνετε συμμαχίες και να πάρετε ρίσκα προκειμένου να εξελιχθείτε, τόσο επαγγελματικά, όσο και κοινωνικά. Βρείτε την εσωτερική δύναμη και χρησιμοποιήστε την βρίσκοντας λύσεις και βελτιώνοντας πολυεπίπεδα τη ζωή σας. Το βλέμμα σας πρέπει να είναι στραμμένο στο μέλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα ξεχωρίσετε επαγγελματικά, όχι μόνο εξαιτίας των ικανοτήτων σας, αλλά και χάρη στη βοήθεια ανωτέρων. Χρησιμοποιήσετε την οξυδέρκεια και την αυξημένη διαίσθησή σας για να μπορέσετε να καταλάβετε ποιος είναι πραγματικά με το μέρος σας. Πείτε όχι στις ανασφάλειες και τις φοβίες που θα βγουν στην επιφάνεια. Θα σας απασχολήσει και ένας παρασκηνιακός έρωτας.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα υπάρξουν εντάσεις με φίλους ή με άτομα που κινούνται στα ίδια περιβάλλοντα με τα δικά σας και που θα σας βάλουν σε μια διαδικασία επαναξιολόγησης των καταστάσεων με βάση, όχι μόνο τις τρέχουσες ανάγκες, αλλά και με τα μελλοντικά σχέδιά σας. Εστιάστε στους στόχους σας και κινηθείτε με γνώμονα την εξέλιξή σας, τόσο επαγγελματικά, όσο και προσωπικά.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 17-01-2024 03:49:57