blank
 
blank

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Δία: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Δία: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 4
 

Στις 27 Δεκεμβρίου 2023 ο Ήλιος από τις 05° 36΄ του Αιγόκερω θα βρεθεί σε όψη τριγώνου με τον Δία που βρίσκεται στον Ταύρο. Η πολύ καλή αυτή όψη συνηθίζει να φέρνει μαζί της καλούδια όπως ευκαιρίες για ανάπτυξη και ευημερία που, σε συνδυασμό με την αισιόδοξη και θετική στάση μας, μπορούν εύκολα και γρήγορα να γίνουν πραγματικότητα. Οι μέρες αυτές είναι πολύ καλές για να ξεκινήσουμε κάτι καινούργιο επαγγελματικό ή προσωπικό, το οποίο θα έχει πολλές προοπτικές για μακροημέρευση.

Sponsored Links

Τύχη ευκαιρίες και άνοιγμα προοπτικών

Θα έχουμε ανοίγματα για προσωπική ανάπτυξη και διεύρυνση της γνώσης μας μέσα από ταξίδια, σπουδές, σεμινάρια ή ακόμα και την ενασχόλησή μας με κάτι πιο φιλοσοφικό ή πνευματικό. Εύνοια θα υπάρχει σε ό,τι αφορά νομικά ζητήματα, υπογραφές συμβολαίων και επιχειρηματικές συμφωνίες.

Αύξηση πελατείας και άρα εισοδήματος θα έχουμε όσοι από εμάς είμαστε ελεύθεροι επαγγελματίες ενώ για τους υπόλοιπους θα φέρει ισχυρούς ανθρώπους σε θέσεις κλειδιά που θα μας βοηθήσουν να προωθηθούμε ή να βγούμε, ή ενδεχομένως να ξαναβγούμε, στον επαγγελματικό στίβο. Ορισμένοι, μάλιστα, από εμάς θα αναλάβουμε ένα πόστο περισσότερο υπεύθυνο το οποίο θα αναβαθμίσει την επαγγελματική πορεία μας και φυσικά την οικονομική μας πραγματικότητα.

Η ροή της όψης είναι αρμονική, πράγμα που σημαίνει ότι θα ξεπεράσουμε με ευκολία προβλήματα και αναποδιές και, παράλληλα, θα έχουμε ευκαιρίες για να βελτιώσουμε τις παρούσες συνθήκες και να τις κάνουμε ευνοϊκότερες για τις επιδιώξεις μας. Επίσης, γεγονότα που θα συμβούν θα μας βοηθήσουν να βγάλουμε από τη ζωή μας ο,τιδήποτε λειτουργεί περιοριστικά και δεν μας αφήνει να επεκταθούμε και να εξελιχθούμε στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας.

Η αλήθεια είναι ότι, με την όψη αυτή, εκτός από αισιόδοξοι θα είμαστε μεγαλόψυχοι και γενναιόδωροι, όχι μόνο με τα χρήματά μας, αλλά και με τα αισθήματά μας. Αυτή η διάθεση προσφοράς θα μας κάνει να νιώσουμε ανωτερότητα, θα ενισχύσει την αυτοεκτίμησή μας, θα μας ανυψώσει ηθικά και στο τέλος θα μας ανταμείψει πολλαπλά καθώς τα αγαθά και τα συναισθήματα που δίνουμε πάντα επιστρέφουν στο πολλαπλάσιο.

Πως θα σε επηρεάσει ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Δία;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του παρορμητικού και του σταθερού σταυρού, δηλαδή: Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους, Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους γεννημένους στο 1ο δεκαημέρου των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Άτομα ισχύος που βρίσκονται σε θέσεις κλειδιά θα σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε επαγγελματικά και, ως εκ τούτου, να βελτιώσετε το εισόδημά σας. Αισθηματικά, το ταίρι σας θα σας κάνει να νιώσετε ασφάλεια και σιγουριά.

ΤΑΥΡΟΣ

Η τύχη είναι με το μέρος σας, με αυτήν την όψη, και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε για να βελτιώσετε τις παρούσες συνθήκες της ζωής σας. Ανοίγονται ενδιαφέροντες δρόμοι προσωπικής ανάπτυξης και κέρδους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μέσα από γεγονότα που θα συμβούν, θα καταφέρετε να πετάξετε από μέσα σας τα δυσάρεστα συναισθήματα που σας είχαν κατακλύσει και να νιώσετε ψυχική και συναισθηματική ικανοποίηση. Ένας έρωτας θα σας δώσει φτερά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα μπορέσετε να βρείτε τους κατάλληλους συνεργάτες που θα σας βοηθήσουν να βάλετε σε πορεία υλοποίησης κάποια σχέδια και να φτάσετε τους στόχους σας. Φίλοι θα σας κάνουν να χαρείτε και να αισιοδοξήσετε.

ΛΕΩΝ

Ο τομέας της καριέρας σας είναι ο πλέον ευνοημένος της όψης καθώς, όχι μόνο θα χαίρετε τις εκτίμησης των ανωτέρων σας, αλλά θα έχετε και ευκαιρίες για να διακριθείτε και να αποδείξετε γενικά την αξία σας. Θα επιβραβευτείτε.

https://www.myastro.gr

https://www.myastro.gr

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η αισιοδοξία και η θετική στάση θα γίνουν οι μαγνήτες που θα έλξουν στη ζωή σας τυχερά γεγονότα και ευχάριστες εξελίξεις. Στα θετικά της όψης προσθέστε ένα ταξίδι καθώς και καινούργιες γνωριμίες.

ΖΥΓΟΣ

Θα τακτοποιήσετε εκκρεμότητες που θα αφορούν τους οικείους, την κατοικία ή την ακίνητη περιουσία σας. Επίσης, εύνοια θα έχετε στα ερωτικά ζητήματα και ορισμένοι θα συναντηθείτε με πρόσωπο από το παρελθόν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θετικές εξελίξεις θα έχετε σχετικά με ένα επαγγελματικό σας εγχείρημα, ειδικά αν αυτό αφορά μάθηση ή σεμινάρια. Αρμονικές θα είναι οι σχέσεις σας με αδέρφια, συγγενείς και το ταίρι σας. Οι αδέσμευτοι θα έχετε ευκαιρίες για γνωριμίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα έχετε την υποστήριξη ανωτέρων σας και επαγγελματική αναγνώριση, κάτι που, εκτός του ότι θα σας προσφέρει ικανοποίηση, θα σας δώσει και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεστε έτσι ώστε να προχωρήσετε στο επόμενο στάδιο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η όψη αυτή θα σας δώσει μια γενική εύνοια. Θα έχετε πολύ καλές εξελίξεις σε επαγγελματικά, νομικά και οικονομικά θέματα ενώ θα σας απασχολήσει θετικά και μια σπουδή ή ένα ταξίδι. Αισθηματικά, θα νιώσετε ευχαριστημένοι και ικανοποιημένοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το παρελθόν επιστρέφει και, στη δική σας περίπτωση, θα φέρει και δώρα. Επαγγελματικά, θα έρθετε σε επαφή με παλιό συνεργάτη ή θα κάνετε μια εκ νέου συνάντηση με εταιρία. Αισθηματικά, μια επανασύνδεση είναι κάτι το εφικτό.

ΙΧΘΥΕΣ

Ευνοϊκές εξελίξεις θα έχετε σε επαγγελματικά και οικονομικά θέματά σας ενώ επιτυχημένο θα είναι και ένα ταξίδι που θα κάνετε. Μέσα σε παρέες, κοινωνικά περιβάλλοντα ή σε χώρους διασκέδασης θα κάνετε και μια νέα γνωριμία.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 25-12-2023 06:00:00