blank
 
blank

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 6
 

Στις 17 Νοεμβρίου 2023 ο Ήλιος από τις 24° 59΄ του Σκορπιού θα βρεθεί σε όψη τριγώνου με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύες. Με την όψη αυτή θα θελήσουμε να αφιερώσουμε χρόνο στον εαυτό μας, με την έννοια όμως του έντονου προβληματισμού αναφορικά με την ιδεολογία μας, με το τι πραγματικά πιστεύουμε, με τα ενδιαφέροντά μας, το πνευματικό μας επίπεδο, κ.λ.π. Θα κάνουμε μια μεγάλη εσωτερική βουτιά στη θάλασσα των συναισθημάτων και των πιστεύω μας με σκοπό να φέρουμε στην επιφάνεια πολλές αλήθειες.

Sponsored Links

Με οδηγό τη διαίσθηση και τη συμπόνια

Αυτό θα μας βοηθήσει, όχι μόνο στο να καταλάβουμε ακόμα καλύτερα τον εαυτό μας και το τι ακριβώς είναι αυτό που μας κινητοποιεί αλλά, και αυτό είναι ακόμα σπουδαιότερο, στο να κατανοήσουμε καλύτερα τους άλλους, τον τρόπο που σκέφτονται και δρουν και, γιατί όχι, να τους δείξουμε συμπόνια. Αρκετοί από εμάς θα μπούμε στη διαδικασία ανεύρεσης της απαραίτητης δύναμης που χρειάζεται να συγχωρέσουμε, κυρίως μέσα μας, όσους μας πλήγωσαν, ακόμα και αν δεν είναι σίγουρο ότι αξίζουν τη συγγνώμη μας. Η μεγαλοψυχία, η καλοσύνη, η ανωτερότητα και η συμπόνια που θα δείξουμε, σε κάθε περίπτωση, στο τέλος ως αποδέκτη θα έχουν εμάς καθώς θα κάνουν καλό στη ψυχή μας.

Επίσης, με την όψη αυτή θα έχουμε και έντονα όνειρα που θα αντικατοπτρίζουν τις βαθιές επιθυμίες μας ή ακόμα και όνειρα που θα μας δείξουν το τρόπο δράσης μας ενώ, δεδομένου ότι η διαίσθησή μας θα είναι ιδιαίτερα έντονη, καλό θα είναι να φροντίσουμε να την ακολουθήσουμε. Σε ό,τι αφορά τις προσωπικές μας σχέσεις, εκτός από την ψυχική και την πνευματική επαφή, η σωματική θα είναι αυτή που στο τέλος θα λειτουργήσει με θεραπευτικό τρόπο στην ψυχή μας.

Πως θα σε επηρεάσει ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του σταθερού σταυρού, δηλαδή: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, και Υδροχόους αλλά και του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή: Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες, γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας σε ό,τι αφορά τις αποφάσεις σας, τόσο τις προσωπικές, όσο και τις επαγγελματικές και δεν θα βγείτε χαμένοι. Εύνοια έχετε σε ό,τι αφορά τους οικονομικούς σας στόχους. Αισθηματικά, το πάθος επιστρέφει δυναμικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Η διάθεσή σας να μπείτε στη θέση του/της συντρόφου σας και να καταλάβετε το πώς σκέφτεται και πώς νιώθει, σε συνδυασμό με την αναβίωση της ερωτικής σας ζωής, θα λειτουργήσει θεραπευτικά και θα σας φέρει πιο κοντά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το γεγονός ότι η επαγγελματική σας ζωή προχωράει δυναμικά και ότι η καριέρα σας έχει ανοδική πορεία, εκτός του ότι θα βελτιώσει τα εισοδήματά σας, θα σας γεμίσει και με ζωτική ενέργεια την οποία θα διοχετεύσετε και σε άλλους τομείς της ζωής σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η έντονη δημιουργικότητα και η διάθεσή σας να προωθήσετε κάποια φιλόδοξα σχέδια θα λειτουργήσουν ανανεωτικά πάνω σας. Αισθηματικά, θα είστε γοητευτικοί και απλά ακαταμάχητοι στους άλλους με ό,τι άλλο αυτό συνεπάγεται.

ΛΕΩΝ

Το οικογενειακό περιβάλλον και η σχέση με το ταίρι σας θα είναι η προστατευτική φωλιά που θα σας γεμίσει αγάπη, φροντίδα και ασφάλεια. Επαγγελματικά, μια μεγάλη ευκαιρία καραδοκεί. Αισθηματικά, οι αδέσμευτοι θα έχετε μια επανασύνδεση.

βιώνεις αισθηματικό αδιέξοδο

βιώνεις αισθηματικό αδιέξοδο 2

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κοινωνικοποιηθείτε και περάστε όμορφες στιγμές με τους φίλους ή το ταίρι σας όσοι έχετε. Χρησιμοποιήσετε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τόσο για να προωθήσετε κάποια φιλόδοξα επαγγελματικά σχέδιά σας, όσο και για να κάνετε γνωριμίες.

ΖΥΓΟΣ

Οι σχέσεις με τους συνεργάτες σας θα ομαλοποιηθούν ενώ, παράλληλα, θα σας απασχολήσει η βελτίωση των οικονομικών σας, κάτι που θα ωθήσει ορισμένους από εσάς στην αναζήτηση νέων επαγγελματικών οριζόντων. Αισθηματικά, θα αναζητήσετε συναισθηματική ασφάλεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γεγονότα που θα συμβούν θα σας κάνουν να νιώσετε ότι πραγματοποιούνται κάποια σημαντικά θέλω σας, κυρίως σε ό,τι αφορά την αισθηματική ζωή. Η βασική σας ανάγκη θα είναι για εσωτερική ηρεμία και συναισθηματική πληρότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα χρειαστεί να είστε προσεκτικοί και να ακούτε πάντα τη διαίσθησή σας. Μια κερδοφόρα επαγγελματική συμφωνία θα γίνει κάτω από το τραπέζι. Αισθηματικά, θα πρέπει να καταλάβετε ότι η έκφραση των συναισθημάτων και των αναγκών δεν είναι αδυναμία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα δώσετε, και ταυτόχρονα θα έχετε, την υποστήριξη σε άτομα από το φιλικό ή το ευρύτερα κοινωνικό σας περιβάλλον. Ένας επαγγελματικός σας στόχος θα γίνει πραγματικότητα. Κάποιοι από εσάς θα αποφασίσετε να κάνετε στροφή στην καριέρα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχετε την υποστήριξη των οικείων σας αναφορικά με ένα νέο επαγγελματικό σχέδιο. Γενικά, η καριέρα σας βρίσκεται σε ανοδική πορεία, όπως και τα οικονομικά σας. Θετικές εξελίξεις θα έχετε, ωστόσο, και σε ένα αισθηματικό θέμα που σας απασχολεί.

ΙΧΘΥΕΣ

Νιώθετε έτοιμοι να ξανοιχτείτε σε νέες, είτε επαγγελματικές, είτε συναισθηματικές θάλασσες αναζητώντας αυτό το κάτι διαφορετικό. Να έχετε πίστη, να ακολουθείτε πάντα τη διαίσθησή σας και να έρχεστε σε επαφή με τις βαθιές και αληθινές ανάγκες σας.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 13-11-2023 23:43:01