Quantcast
blank
 
blank

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 4
 

Στις 14 Νοεμβρίου 2022 ο Ήλιος από τις 22° 45’ του Σκορπιού θα βρεθεί σε όψη τριγώνου με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύες. Η όψη αυτή θα μας κάνει πιο ευαίσθητους στα προβλήματα των άλλων. Βέβαια, το γεγονός ότι θα έχουμε ενσυναίσθηση και θα μπορούμε να κατανοήσουμε τη θέση, την κατάσταση, τα συναισθήματα και το λόγο που έχει οδηγηθεί ο καθένας σε συγκεκριμένες πράξεις, δεν σημαίνει και ότι πρέπει να συμφωνούμε με τις πράξεις αυτές. Αυτό, είναι μια μικρή παγίδα καθώς θα πρέπει να αποστασιοποιηθούμε από ενέργειες με τις οποίες δεν συμφωνούμε.

Sponsored Links

Με βοηθούς τη διαίσθηση και τη φαντασία

Η αλήθεια είναι ότι, όπως εύκολα μπορούμε να δείξουμε συμπόνια στους άλλους, με την όψη αυτή θα δείξουμε συμπόνια και στον ίδιο μας τον εαυτό. Θα αποδεχτούμε τις αδυναμίες και τις όποιες ατέλειές μας και θα είμαστε επιεικείς μαζί μας. Βέβαια, εκτός από τις αδυναμίες, θα δείξουμε και ότι αναγνωρίζουμε τα δυνατά μας σημεία και φυσικά θα πιστέψουμε στον εαυτό μας.

Η όψη αυτή θα μας βοηθήσει να φωτίσουμε το κομμάτι αυτό μέσα μας που αφορά τα ιδανικά και τα όνειρά μας για το αύριο. Θα αφιερώσουμε χρόνο αλλά και αρκετό εσωτερικό προβληματισμό για να στοχαστούμε πώς ακριβώς θέλουμε να είναι το μέλλον μας, τόσο το προσωπικό, όσο και το επαγγελματικό, ποια κατεύθυνση θα θέλαμε να πάρει η ζωή μας και, κυρίως, τι μπορούμε να κάνουμε για να το πετύχουμε αυτό.

Σε αυτό θα μας βοηθήσει η ισχυρή διαίσθησή μας που αν την εμπιστευτούμε θα μας οδηγήσει με τον καλύτερο τρόπο στο σωστό δρόμο και, φυσικά, η φαντασία μας που θα μας βοηθήσει να δημιουργήσουμε και να εκφραστούμε με τον καλύτερο τρόπο. Η πορεία μας προς την επιτυχία θα είναι ένας συνδυασμός πίστης στον εαυτό μας, δημιουργικότητας και οράματος. Στις προσωπικές μας σχέσεις θα υπάρξει μεγαλύτερη ανάγκη για πνευματικό και συναισθηματικό δέσιμο ενώ θα είμαστε πιο τρυφεροί και στοργικοί με το ταίρι μας. Αν, τώρα, ψάχνουμε ταίρι, μπορούμε πιο εύκολα να το βρούμε σε χώρους ή σε ομάδες που έχουν σχέση με την τέχνη, τη φιλοσοφία ή την πνευματικότητα.

Πως θα σε επηρεάσει ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του σταθερού σταυρού, δηλαδή: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους, αλλά και του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή: Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες, γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Η όψη αυτή σας καλεί να αντιμετωπίσετε τους όποιους φόβους ή ανασφάλειες σας κρατούσαν πίσω από τα όνειρά σας. Ακόμα και αν υπήρξε κάποιο παρασκήνιο εναντίον σας, τώρα με την όψη αυτή θα πέσουν οι μάσκες και θα αποκαλυφθεί η αλήθεια.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα έχετε με την όψη αυτή την ευκαιρία να αναπληρώσετε το χαμένο, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, χρόνο που σας στέρησε από τους δικούς σας ανθρώπους και να περάσετε ευχάριστες στιγμές μαζί τους. θα έρθετε πιο κοντά ερωτικά με το ταίρι σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα χρειαστεί να αξιολογήσετε, είτε κάποιες καινούργιες ιδέες σας, είτε μια νέα επαγγελματική πρόταση που θα σας γίνει. «Μεταξύ τυρού και αχλαδιού» που λένε, μπορούν να γίνουν πολύ σημαντικές συζητήσεις και φυσικά οικονομικές συμφωνίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τη όψη αυτή θα έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας ή, γενικά, με αγαπημένα πρόσωπα της ζωής σας μέσα από διασκεδάσεις ή ένα ταξίδι. Εύνοια δέχεστε σε θέματα σχετικά με παιδιά, σπουδές, μετακινήσεις, υπογραφές συμβολαίων ή ακόμα και σε νομικά θέματα.

ΛΕΩΝ  

Θα περάσετε ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά σας ενώ, το γεγονός ότι τα εισοδήματά σας καλυτερεύουν, θα σας βοηθήσει να περιποιηθείτε τους οικείους σας. Ορισμένους θα σας απασχολήσει μια αγοραπωλησία ακινήτου. Αισθηματικά, η ερωτική φαντασία θα ζωηρέψει τη ζωή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η όψη αυτή θα σας χαρίσει ευκαιρίες για επαγγελματικές επιτυχίες καθώς, τόσο τα επικοινωνιακά σας ταλέντα, όσο και η αρωγή από άτομα που σας γνωρίζουν και σας εκτιμούν, θα παίξουν ξεχωριστά το ρόλο τους. Ένα ταξίδι ή μια συζήτηση με το ταίρι σας θα σας φέρει γαλήνη.

Ολυμπία1

Ολυμπία2

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Η όψη αυτή θα σας θυμίσει ότι, εκτός από το ζην, μεγάλη αξία έχει και το ευ ζην. Θα σας κάνει πολύ καλό να χαλαρώσετε από την πολύ πιεστική καθημερινότητα που βιώνετε αυτόν τον καιρό και να απολαύσετε τις στιγμές που έχετε με το ταίρι σας ή με τους οικείους σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η όψη αυτή θα σας χαρίσει χαρά και αισιοδοξία. Τόσο γιατί τα επαγγελματικά σας πάνε από το καλό στο καλύτερο, όσο και γιατί μια προσδοκία καρδιάς εκπληρώνεται. Αφήστε τη δημιουργικότητα και τη φαντασία σας να σας δείξουν το δρόμο για το μέλλον σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν και υπήρξαν αρκετά προβλήματα και πιεστήκατε πολύ, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο κυρίως λόγω λαθών, παθών και μυστικών, η όψη αυτή σας βοηθάει να ανταπεξέλθετε των προβλημάτων δίνοντάς σας λύσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η όψη αυτή θα σας στρέψει το βλέμμα στους φίλους σας και στον κοινωνικό σας κύκλο. Εκεί μπορείτε να βρείτε ανθρώπους που θα στηρίξουν τα σχέδιά σας σχετικά με ένα προσωπικό σας πλάνο καθώς και να κάνετε μια ενδιαφέρουσα αισθηματική γνωριμία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο βασικός σας στόχος είναι η καριέρα σας και το κύριο μέλημά σας είναι η βελτίωση των οικονομικών σας. Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει να κάνετε έξυπνες κινήσεις που θα βελτιώσουν την επαγγελματική σας εικόνα και θα φέρουν την πολυπόθητη οικονομική σταθερότητα.

ΙΧΘΥΣ

Η όψη αυτή σας καλεί να επεκταθείτε σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Να βγείτε, να διασκεδάσετε, να κάνετε γνωριμίες, να ταξιδέψετε, να βάλετε σε πορεία υλοποίησης τα επαγγελματικά σας όνειρα και, φυσικά, να βρείτε την ισορροπία και τη στοργή μέσα από τη σχέση σας.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 14-11-2022 12:00:00