blank
 
blank

Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Κρόνο και πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια.

 
Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Κρόνο και πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Ήλιος σε αντίθεση με Κρόνο

Η αστρολογική όψη αντίθεσης, που σχηματίζεται το Σάββατο 10 Μαΐου, μεταξύ Ήλιου και Κρόνου από τον Ταύρο και τον Σκορπιό αντίστοιχα, φαίνεται να δημιουργεί ένα τεταμένο κλίμα τις ημέρες που προηγούνται και έπονται της όψης αυτής. Η ενεργοποίηση του άξονα Ταύρου-Σκορπιού φέρνει στην επιφάνεια θέματα που σχετίζονται με οικονομία, ερωτικές σχέσεις και σε γενικό κλίμα, το αίσθημα της ασφάλειας που χρειάζεται ο καθένας από μας, όσον αφορά στη διατήρηση αυτών που έχει μοχθήσει να αποκτήσει στη ζωή του, αυτά που αποτελούν ιδανικά και έχουν αξία για το ίδιο το άτομο.

Ήλιος σε αντίθεση με Κρόνο και οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ
Η όψη Ήλιου-Κρόνου αφορά στον τομέα που σχετίζεται με την οικονομική σου πραγματικότητα. Ενδέχεται να παρουσιαστούν εξελίξεις σε εκκρεμείς οικονομικές δοσοληψίες, ενώ αν σκέφτεσαι να προχωρήσεις σε κάποια αγορά, καλό θα είναι να το σκεφτείς δύο φορές πριν λάβεις την τελική απόφαση, διότι ενδέχεται να αποδειχθεί περιττό. Όσον αφορά στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συγκεκριμένα τις ερωτικές, προσπάθησε να συγκρατήσεις την παρορμητικότητα που σε διακρίνει, αν θέλεις να αποφύγεις τις συγκρούσεις. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΤΑΥΡΟΣ
Η αντίθεση μεταξύ Ήλιου-Κρόνου στον άξονα του ζωδίου σου, τονίζει το αίσθημα της ασφάλειας που χρειάζεσαι, επηρεάζοντας όχι μόνο την οικονομική αλλά και τη συναισθηματική σου κατάσταση. Η ανάγκη σου να διατηρήσεις αυτά που θεωρείς σημαντικά στη ζωή σου, ίσως να φέρει στην επιφάνεια συναισθήματα ζήλειας και κτητικότητας προς το έτερον ήμισυ ή ασυμφωνία στις οικονομικές διαπραγματεύσεις κάποιας συνεργασίας σου. Να θυμάσαι ότι το κλειδί βρίσκεται στην ικανότητά σου να διατηρείς σταθερές κάποιες αξίες, όπως η υπομονή και η επιμονή. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Η όψη αντίθεσης μεταξύ Ήλιου και Κρόνου πρόκειται να φέρει ανακατατάξεις στους τομείς που σχετίζονται με την δουλειά, την καθημερινότητά σου, αλλά και την ψυχική και πνευματική σου κατάσταση. Κάποια αλλαγή στο καθημερινό σου πρόγραμμα ίσως να σου δημιουργήσει μία ανησυχία σχετικά με την κατανομή του χρόνου σου, ενώ αν βρίσκεσαι σε μία δουλειά που αισθάνεσαι καταπιεσμένος, αυτή η χρονική περίοδος πιθανόν να εντείνει αυτό το αίσθημα. Δώσε προσοχή στο σώμα σου και προσπάθησε να κατανέμεις σωστά τον χρόνο σου, ώστε να μπορέσεις να ξεκλέψεις λίγο και για προσωπική ευχαρίστηση. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η όψη Ήλιου-Κρόνου πραγματοποιείται στο κομμάτι του ωροσκοπίου σου που αφορά επαφές, μετακινήσεις, διαπραγματεύσεις, αλλά και επαγγελματικές συνεργασίες, είτε εγχώριες είτε διεθνείς. Αυτό που θα σε απασχολήσει ιδιαίτερα μέσα σε αυτό το διάστημα, είναι το κατά ποσό μπορείς να χρησιμοποιήσεις τις γνωριμίες σου για να επιτύχεις έναν στόχο που έχεις θέσει ή αν η μετεξέλιξή σου σε κάποιον τομέα, αποτελεί απαραίτητο κομμάτι της δουλειάς σου. Σε κάθε περίπτωση, αυτό που τονίζεται ιδιαίτερα είναι οι επικοινωνιακές σου ικανότητες και ο τρόπος που διαφημίζεις τον εαυτό σου προς τα έξω. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΛΕΩΝ
Με την όψη Ήλιου-Κρόνου ενεργοποιούνται ο 4ος και ο 10ος οίκος στο ηλιακό σου ωροσκόπιο, δίνοντας έμφαση στους τομείς που αφορούν στην οικογένεια, το σπίτι, αλλά και την καριέρα σου. Η πίεση που αισθάνεσαι σε κάποιον από αυτούς του τομείς ίσως να έχει αντίκτυπο στους υπόλοιπους, με αποτέλεσμα να επισκιάζονται ή να περνούν σε δεύτερη μοίρα. Προσπάθησε να διατηρήσεις τις ισορροπίες και απόφυγε να μεταφέρεις τις έγνοιες της δουλειάς στο σπίτι ή το αντίστροφο. Οι μέρες αυτές χρειάζονται υπομονή και σύνεση, ώστε να μη χάσεις την σπιρτάδα και τον ενθουσιασμό που σε χαρακτηρίζουν. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η αντίθεση μεταξύ Ήλιου-Κρόνου φαίνεται να επηρεάζει το κομμάτι που αφορά στον τρόπο που αξιοποιείς τον προσωπικό σου χρόνο. Είτε αισθάνεσαι ότι αυτός έχει περιοριστεί πολύ προς χάριν της δουλειάς σου, είτε λόγω κοινωνικών υποχρεώσεων, το ζητούμενο είναι ότι προσπαθείς να αναζητήσεις τη διέξοδο, που θα σε βοηθήσει να αυξήσεις τις ελεύθερες ώρες σου. Μην ξεχνάς ότι αυτό για το οποίο φημίζεσαι, είναι η ικανότητά σου να θέτεις προτεραιότητες, γι’ αυτό καλό θα είναι να κάνεις ένα πρόχειρο ξεσκαρτάρισμα των ατόμων ή των δραστηριοτήτων, που δε σου παρέχουν ιδιαίτερη χρησιμότητα, ώστε να τα περιορίσεις. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΖΥΓΟΣ
Η όψη Ήλιου-Κρόνου πραγματοποιείται στον άξονα των ηλιακών σου οίκων, που επηρεάζει την υλική σου πραγματικότητα. Αν διανύεις μία περίοδο που τα πράγματα είναι δυσμενή στην οικονομική σου κατάσταση, τότε καλό θα είναι να αποφύγεις ανοίγματα και περιττές αγορές, ώστε να μειώσεις το αίσθημα της ανασφάλειας σου. Συνδιαλλαγές με την εφορία ή χρωστούμενα προς τρίτους ενδέχεται να έρθουν στο προσκήνιο, ενώ αν σχεδιάζεις κάποια συγκατοίκηση ή βρίσκεται στα σκαριά κάποιου είδους συμφωνία, τώρα θα τη δεις να εξελίσσεται. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η αντίθεση Ήλιου-Κρόνου σε επηρεάζει άμεσα, αφού ο Κρόνος βρίσκεται στο ζώδιό σου και ο Ήλιος στο αντιδιαμετρικό από το δικό σου ζώδιο, τον Ταύρο. Αυτό που θα σε απασχολήσει είναι ο εαυτός σου και οι διαπροσωπικές σου σχέσεις, είτε αυτές αφορούν στον σύντροφό σου είτε τους συναδέλφους/συνεταίρους στον χώρο εργασίας σου. Αυτό που πρέπει να έχεις στο νου σου είναι ότι η περίοδος ενδείκνυται για ψυχραιμία και αποφυγή των εντάσεων, αφού το σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να χτίσεις (και όχι να γκρεμίσεις) όσες σχέσεις είναι σημαντικές για το μέλλον σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο τομέας της ζωής σου που επηρεάζεται από την αντίθεση Ήλιου-Κρόνου αφορά στο κομμάτι που σχετίζεται με το σώμα, τις διατροφικές σου συνήθειες, αλλά και το πρόγραμμα της καθημερινότητάς σου. Παρόλο που δε φημίζεσαι για την ικανότητά σου να οργανώνεσαι ή να ακολουθείς έναν υγιεινό τρόπο ζωής, αυτή η περίοδος πιθανόν να σε έχει ωθήσει να φτιάξεις ένα πρόγραμμα, που θα συμπεριλαμβάνει άσκηση και σωστή διατροφή. Άλλωστε, είναι γνωστό ότι η σωματική μας κατάσταση επηρεάζει πολύ την ψυχική και το αντίστροφο, οπότε αυτή την περίοδο καλό θα είναι να τα διατηρήσεις σε μία ισορροπία. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η αντίθεση μεταξύ Ήλιου-Κρόνου αφορά ένα κομμάτι της ζωής σου που σχετίζεται με τον ρόλο σου μέσα σε μία ομάδα και το πόσο δημιουργικός αισθάνεσαι μέσα σε αυτή. Αν το διάστημα της παραμονής του Κρόνου στον Σκορπιό, τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, αποφάσισες να ενταχθείς σε μία νέα ομάδα, αυτές τις μέρες φαίνεται πως κινητοποιείσαι, ώστε να εξελίξεις περισσότερο τον ρόλο σου μέσα σε αυτή. Έχε ανοιχτά τα αυτιά και τα μάτια σου για νέες γνωριμίες, που ενδεχομένως να σου φανούν πολύ χρήσιμες στο μέλλον. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο τομέας της καριέρας σου φαίνεται να σε απασχολεί έντονα τις μέρες γύρω από την όψη που πραγματοποιείται μεταξύ Ήλιου και Κρόνου. Αν το τελευταίο διάστημα έχουν υπάρξει διενέξεις με άτομα από τον εργασιακό σου χώρο, αυτό το διάστημα πιθανόν να οξυνθούν. Βέβαια, αφού ο Κρόνος βρίσκεται σε αυτό το κομμάτι του ωροσκοπίου σου τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, ίσως τα δύσκολα να έχουν παρέλθει και τώρα να διανύεις μία περίοδο, όπου δρομολογείς την νέα σου επαγγελματική πορεία. Αν επιδείξεις σύνεση και εργατικότητα τις μέρες αυτές, σίγουρα θα βγεις κερδισμένος. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΙΧΘΕΙΣ
Επαφές, νέα σχέδια ή κάποιο επαγγελματικό ταξίδι είναι τα κύρια θέματα που θα σε απασχολήσουν με την αντίθεση μεταξύ Ήλιου-Κρόνου, που πραγματοποιείται στα ζώδια του Ταύρου και το Σκορπιού αντίστοιχα. Επίσης, δεν αποκλείεται να θελήσεις να πραγματοποιήσεις μία κοντινή απόδραση, για να γεμίσεις μπαταρίες ή να έρθεις σε επαφή με κάποιο άτομο από συγγενικό σου περιβάλλον, από το οποίο θα δεχτείς μία επαγγελματική πρόταση. Αυτό που είναι βέβαιο, είναι ότι βρίσκεσαι σε περίοδο αναθεώρησης πεποιθήσεων ή απόψεων, που αργότερα θα σε εξελίξουν επαγγελματικά. Έχε ανοικτές κεραίες και εκμεταλλεύσου κάθε ιδέα, που μπορεί να πέσει στην αντίληψή σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 06-05-2014 00:00:00