blank
 
blank

Ήλιος σε αντίθεση με Ποσειδώνα και Αφροδίτη σε σύνοδο με Άρη, την 1η Σεπτεμβρίου 2015. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Ήλιος σε αντίθεση με Ποσειδώνα και Αφροδίτη σε σύνοδο με Άρη, την 1η Σεπτεμβρίου 2015. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 8
 

Ήλιος σε αντίθεση με Ποσειδώνα

Η αντίθεση Ήλιου - Ποσειδώνα είναι η πρώτη όψη που σχηματίζεται με την είσοδο του Σεπτεμβρίου, στις 6:38 το πρωί. Πρόκειται για μια όψη αρκετά απατηλή και επικίνδυνη, δημιουργεί ένα θολό τοπίο που μπορεί να μας παρασύρει σε ανεδαφικούς στόχους και ουτοπίες. Δεδομένου ότι με τον Ποσειδώνα υπάρχει η τάση να βλέπουμε ακόμα και την πιο εμφανή απάτη σαν μια ανέλπιστη ευκαιρία, το ερχόμενο τριήμερο θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί, ώστε να μην πέσουμε σε παγίδες.
 
Σε κοσμικό επίπεδο, θα υπάρξει μια προσπάθεια “ωραιοποίησης” των δυσκολιών που αντιμετωπίζουμε και ενόψει των επερχόμενων εκλογών, πολλοί θα είναι αυτοί που θα προσπαθήσουν να παρουσιαστούν σαν “σωτήρες”. Ειδικά σε θέματα που σχετίζονται με τα εργασιακά, την υγεία και τα νοσοκομεία (που υπάγονται στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων) θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση με στόχο την παραπλάνηση.
 
Σε προσωπικό επίπεδο, καλό θα είναι να μην είμαστε ευκολόπιστοι ή και να αναβάλουμε για λίγες μέρες σημαντικές αποφάσεις που μπορεί να μας οδηγήσουν στην καταστροφή.
 
Τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς) που έχουν γεννηθεί γύρω στις 27/2, 30/5, 1/9 και 1/12, θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικά.

Αφροδίτη σε σύνοδο με Άρη

Λίγη ώρα αργότερα, στις 08:04, η ανάδρομη Αφροδίτη σχηματίζει σύνοδο με τον Άρη. Πρόκειται για τους δυο αιώνιους εραστές που συναντιούνται στο φλογερό ζώδιο του Λέοντα, με στόχο να αναθερμάνουν τις ερωτικές σχέσεις ή ακόμα και να συμβάλλουν στην αναζωπύρωση σχέσεων που έχουν κλονιστεί. Οι γνωριμίες που θα γίνουν το ερχόμενο τριήμερο μπορεί να έχουν έναν καρμικό χαρακτήρα, καλό θα είναι όμως να παραμείνουν σε πλατωνικό επίπεδο μέχρι και τις 6/9, ώστε να επιστρέψει η Αφροδίτη σε ορθή πορεία.
 
Η συγκεκριμένη όψη ευνοεί ιδιαίτερα τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες και Τοξότες) καθώς και του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους).

Ήλιος σε αντίθεση με Ποσειδώνα, Αφροδίτη σε σύνοδο με Άρη και προβλέψεις για τα 12 ζώδια.

Κριός
Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται ο τομέας της εργασίας σου, φίλε Κριέ, καθώς η αντίθεση Ήλιου - Ποσειδώνα που διαμορφώνεται την 1η Σεπτεμβρίου μπορεί να σε παρασύρει σε λάθη ή ακόμα και να πυροδοτήσει “δόλιες” ενέργειες, από άτομα που δεν φαντάζεσαι. Θα πρέπει λοιπόν το επόμενο τριήμερο να είσαι περισσότερο προσεκτικός και επιφυλακτικός, ώστε να αποφύγεις λάθη που μπορεί να σου κοστίσουν ακριβά. Φρόντισε επίσης και την υγεία σου και κυρίως απόφυγε καταχρήσεις που μπορεί να επιβαρύνουν τον οργανισμό σου.
 
Την ίδια μέρα, η σύνοδος της ανάδρομης Αφροδίτης με τον κυβερνήτη σου Άρη σε καλεί να ασχοληθείς περισσότερο με τα αισθηματικά σου και να αναθεωρήσεις κάποιες απόψεις. Έτσι, η αναβίωση ενός έρωτα που έχει κλονιστεί είναι πολύ πιθανή, ειδικά αν είσαι πρόθυμος να κάνεις κι εσύ κάποιες υποχωρήσεις. Τι εξελίξεις έρχονται στην ερωτική σου ζωή; Μάθε τα όλα άμεσα με μία κλήση στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ
 
Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, η αντίθεση που σχηματίζει ο Ήλιος με τον Ποσειδώνα είναι αναμφίβολα μια επικίνδυνη όψη, που ωστόσο στη δική σου περίπτωση μπορεί να λειτουργήσει θετικά. Δεδομένου ότι και οι δυο πλανήτες σχηματίζουν θετική όψη με το ζώδιό σου, είναι πολύ πιθανό να δεις ένα ανέλπιστο όνειρό σου να πραγματοποιείται και να σου ανοίγει το δρόμο για νέες κατακτήσεις. Αν είσαι αδέσμευτος, μια ρομαντική γνωριμία θα τονώσει το ηθικό σου.
 
Εξάλλου, το γεγονός ότι την ίδια μέρα η δική σου Αφροδίτη σχηματίζει σύνοδο με τον Άρη δείχνει αλλαγές στο οικογενειακό σου περιβάλλον και το σπίτι σου κι αυτό μπορεί να σημάνει την αρχή της συμβίωσης με τον αγαπημένο σου, που επιδιώκεις εδώ και καιρό. Τι εξελίξεις έρχονται στην ερωτική σου ζωή; Μάθε τα όλα άμεσα με μία κλήση στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, ο Σεπτέμβριος ξεκινά με μια δύσκολη όψη για σένα, που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Η αντίθεση Ήλιου - Ποσειδώνα μπορεί να σου δημιουργήσει μεγάλη ανασφάλεια, τόσο στον τομέα της οικογένειας όσο και σ’ αυτόν της καριέρας σου και να σου προκαλέσει δύσκολα διλήμματα. Δεδομένου ότι αυτή η όψη είναι κατά κάποιο τρόπο “απατηλή”, ίσως είναι καλύτερα να αποφύγεις σοβαρές αποφάσεις το ερχόμενο τριήμερο και να αφήσεις τον χρόνο να σου δείξει το πώς θα προχωρήσεις. Αν αυτό το τριήμερο διαπιστώσεις κάποιες βλάβες στο σπίτι σου, καλό είναι να πάρεις αρκετές γνώμες, προτού προβείς σε δαπανηρά έξοδα.
 
Ευτυχώς, η σύνοδος της ανάδρομης Αφροδίτης με τον Άρη που διαμορφώνεται την ίδια μέρα, σου προσθέτει την ευστροφία και την γοητεία, για να χειριστείς υποθέσεις που δεν παίρνουν αναβολή. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Διδύμους, αναμένονται σημαντικές γνωριμίες που καλό θα είναι να τις “προχωρήσεις” μετά τις 6 Σεπτεμβρίου. Τι εξελίξεις έρχονται στην ερωτική σου ζωή; Μάθε τα όλα άμεσα με μία κλήση στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, η αντίθεση Ήλιου - Ποσειδώνα που διαμορφώνεται την 1η Σεπτεμβρίου δεν φαίνεται να σε απειλεί, αφού και οι δυο πλανήτες βρίσκονται σε φιλικά για σένα ζώδια. Έτσι, το ερχόμενο τριήμερο προσφέρεται για συζητήσεις, γνωριμίες ή και ταξίδια, μέσα από τα οποία θα προκύψουν σημαντικές ευκαιρίες. Φρόντισε λοιπόν να μην αγνοείς ακόμα και τις πιο ασήμαντες φαινομενικά συζητήσεις, που μπορεί να σου δώσουν ένα ερέθισμα για κάτι σημαντικό.
 
Θετική επιρροή έχει και η σύνοδος της ανάδρομης Αφροδίτης με τον Άρη που σχηματίζεται την ίδια μέρα, η οποία μπορεί να σου φέρει ένα σημαντικό οικονομικό όφελος ή ακόμα και αναδρομικά χρήματα που σου οφείλονται. Σε κάθε περίπτωση ωστόσο, απέφυγε σπατάλες ή μεγαλεπήβολα σχέδια, που ενέχουν υψηλό κίνδυνο ρίσκου. Τι εξελίξεις έρχονται στην ερωτική σου ζωή; Μάθε τα όλα άμεσα με μία κλήση στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Λέων
Φίλε Λέοντα, την 1η Σεπτεμβρίου ο κυβερνήτης σου Ήλιος διαμορφώνει αντίθεση με τον Ποσειδώνα, μια όψη που επηρεάζει τον άξονα των οικονομικών σου. Έτσι, το ερχόμενο τριήμερο θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός όχι μόνο ως προς την διαχείρισή σου, αλλά και ως προς τις συναλλαγές που κάνεις ακόμα και με πρόσωπα που θεωρείς φερέγγυα. Η όψη αυτή μπορεί να κρύβει παγίδες, τις οποίες δεν είσαι σε θέση να αντιληφθείς και που φυσικά μπορεί να σου δημιουργήσουν μεγάλα προβλήματα. Καλό είναι λοιπόν το ερχόμενο τριήμερο να αποφύγεις οικονομικές δοσοληψίες που το πιθανότερο είναι ότι θα σε ζημιώσουν.
 
Από την άλλη, η συνάντηση της ανάδρομης Αφροδίτης με τον Άρη που πραγματοποιείται την ίδια μέρα στο δικό σου ζώδιο, σου δίνει την ευκαιρία να επικοινωνήσεις πιο ουσιαστικά με τον σύντροφό σου ή, αν είσαι αδέσμευτος, να κάνεις μια σημαντική ερωτική γνωριμία. Τι εξελίξεις έρχονται στην ερωτική σου ζωή; Μάθε τα όλα άμεσα με μία κλήση στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, ο τομέας των σχέσεών σου χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή το ερχόμενο τριήμερο, καθώς ο Ήλιος που βρίσκεται στο ζώδιό σου, σχηματίζει αντίθεση με τον Ποσειδώνα την 1η Σεπτεμβρίου. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει ένα θολό τοπίο, που δεν σε αφήνει να δεις καθαρά τις προθέσεις των γύρω σου, γεγονός που μπορεί να σου δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα. Αν διατηρείς μια σοβαρή σχέση, μπορεί να απογοητευτείς εξαιτίας κάποιων γεγονότων, καλό είναι όμως να μην βγάλεις βιαστικά συμπεράσματα προτού βεβαιωθείς για τα γεγονότα. Αν είσαι αδέσμευτος, θα πρέπει να είσαι επιφυλακτικός σε νέες γνωριμίες που πιθανότατα δεν δείχνουν το πραγματικό τους πρόσωπο.
 
Ευτυχώς, η σύνοδος της ανάδρομης Αφροδίτης με τον Άρη που διαμορφώνεται την ίδια μέρα, αποτελεί μια βοηθητική επιρροή, που τονίζει την διαίσθησή σου και σε αποτρέπει από λανθασμένες επιλογές. Τι εξελίξεις έρχονται στην ερωτική σου ζωή; Μάθε τα όλα άμεσα με μία κλήση στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, η αντίθεση Ήλιου - Ποσειδώνα που διαμορφώνεται την 1η Σεπτεμβρίου, μπορεί να αποδειχθεί ακόμα και θετική για σένα, ειδικά αν ανήκεις στην κατηγορία των “τυχερών”, που ξεκινούν τώρα τις διακοπές τους. Η όψη αυτή σε βοηθά να χαλαρώσεις, να απαλλαγείς από επαγγελματικά και καθημερινά προβλήματα και να φορτίσεις τις μπαταρίες σου για το δύσκολο χειμώνα που έρχεται. Αν ωστόσο, οι υποχρεώσεις σου σε κρατούν εδώ, θα πρέπει να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος ώστε να αποφύγεις σοβαρά λάθη.
 
Η σύνοδος που σχηματίζει η κυβερνήτης σου Αφροδίτη με τον Άρη την ίδια μέρα, σε καλεί να γίνεις πιο κοινωνικός, να επικοινωνήσεις με άτομα που έχεις να δεις καιρό -δεδομένου ότι η Αφροδίτη είναι ανάδρομη- ή ακόμα και να συναντήσεις άτομα που μπορούν να συμβάλουν στην επίτευξη των στόχων σου. Τι εξελίξεις έρχονται στην ερωτική σου ζωή; Μάθε τα όλα άμεσα με μία κλήση στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, η αντίθεση Ήλιου - Ποσειδώνα που διαμορφώνεται την 1η Σεπτεμβρίου, δεν φαίνεται να σε απειλεί, καθώς πραγματοποιείται σε φιλικά προσκείμενα ζώδια. Αντίθετα, ίσως σε βοηθήσει να βάλεις μια τάξη στα αισθηματικά σου, να δεις πιο καθαρά τα θέματα που σε προβληματίζουν και να πάρεις σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον σου. Σε περίπτωση που είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον και να πάρει σύντομα σοβαρές διαστάσεις.
 
Θετικές εξελίξεις όμως αναμένονται και στον τομέα της εργασίας σου, καθώς η σύνοδος της ανάδρομης Αφροδίτης με τον παραδοσιακό σου κυβερνήτη Άρη, μπορεί να απογειώσει την καριέρα σου ή να σου δώσει την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις σχέδια, που προετοιμάζεις εδώ και καιρό. Τι εξελίξεις έρχονται στην ερωτική σου ζωή; Μάθε τα όλα άμεσα με μία κλήση στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Τοξότης
Φίλε Τοξότη, η αντίθεση Ήλιου - Ποσειδώνα που διαμορφώνεται την 1η Σεπτεμβρίου, θεωρείται εξαιρετικά “επικίνδυνη” για σένα, καθώς σχηματίζει ένα ταυ-τετράγωνο με το ζώδιό σου. Αυτό σημαίνει ότι το ερχόμενο τριήμερο θα πρέπει να έχεις αυξημένη την προσοχή σου, καθώς μπορεί να διαταραχθεί η αρμονία τόσο στα επαγγελματικά σου όσο και στην οικογενειακή σου ζωή. Σε κάθε περίπτωση, απέφυγε αδιέξοδες συζητήσεις που μπορούν να πάρουν επικίνδυνες διαστάσεις και μην προβάλλεις υπερβολικές απαιτήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε ρήξεις.
 
Αντίθετα, η σύνοδος της ανάδρομης Αφροδίτης με τον Άρη ευνοεί την αισθηματική σου ζωή και σου επιτρέπει ακόμα και να κάνεις σχέδια γάμου ή -αν είσαι αδέσμευτος- να γνωρίσεις τον έρωτα της ζωής σου. Τι εξελίξεις έρχονται στην ερωτική σου ζωή; Μάθε τα όλα άμεσα με μία κλήση στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, την 1η Σεπτεμβρίου διαμορφώνεται η αντίθεση Ήλιου - Ποσειδώνα, μια όψη που επηρεάζει τον άξονα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με την επικοινωνία και τα ταξίδια. Παρά το γεγονός ότι οι δυο πλανήτες σχηματίζουν θετική όψη με το ζώδιό σου, καλό θα είναι το ερχόμενο τριήμερο να προσέχεις, ειδικά αν πρόκειται να κάνεις σοβαρές συζητήσεις ή να υπογράψεις σημαντικά έγγραφα. Αν πρόκειται να ταξιδέψεις, βεβαιώσου ότι ξέρεις πώς θα φτάσεις στον προορισμό σου και ότι έχεις εξασφαλίσει την διαμονή σου. Τυχόν νέες γνωριμίες αυτό το διάστημα, μπορεί να αποδειχθούν αρκετά ευνοϊκές, ειδικά αν δεν παρασυρθείς από το “περιτύλιγμα”.
 
Η σύνοδος της ανάδρομης Αφροδίτης με τον Άρη την ίδια μέρα, ευνοεί την αναζωπύρωση παλιών σχέσεων αλλά και τα οικονομικά σου. Τι εξελίξεις έρχονται στην ερωτική σου ζωή; Μάθε τα όλα άμεσα με μία κλήση στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Υδροχόος
Φίλε Υδροχόε, ο άξονας των οικονομικών σου είναι αυτός που επηρεάζεται από την αντίθεση Ήλιου – Ποσειδώνα, που διαμορφώνεται την 1η Σεπτεμβρίου. Έτσι, το ερχόμενο τριήμερο θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στις συναλλαγές σου, να προσπαθήσεις να τακτοποιήσεις χρέη που εκκρεμούν και φυσικά να αποφύγεις νέες δανειοληψίες, που δύσκολα θα αποπληρωθούν. Η συγκεκριμένη όψη μπορεί επίσης να δημιουργήσει μια ανασφάλεια στην αισθηματική σου ζωή ή και να σε παρασύρει σε έναν παράνομο δεσμό που θα αποδειχθεί προβληματικός στο μέλλον.
 
Εξάλλου, η σύνοδος της ανάδρομης Αφροδίτης με τον Άρη που διαμορφώνεται την ίδια μέρα, συνιστά να προσπαθήσεις να βρεις τη χρυσή τομή στις υπάρχουσες σχέσεις σου και να αποφύγεις νέους πειρασμούς, που θα σε αποπροσανατολίσουν. Τι εξελίξεις έρχονται στην ερωτική σου ζωή; Μάθε τα όλα άμεσα με μία κλήση στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ιχθείς
Φίλε Ιχθύ, ο Σεπτέμβριος ξεκινά με την αντίθεση που σχηματίζει ο κυβερνήτης σου Ποσειδώνας -που βρίσκεται στο ζώδιό σου- με τον Ήλιο. Πρόκειται για μια όψη που κρύβει κινδύνους για τις σχέσεις σου και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Έτσι, το ερχόμενο τριήμερο ίσως είναι καλύτερα να αποφύγεις συζητήσεις και εντάσεις που μπορούν να πυροδοτήσουν ακόμα και το τέλος μιας σοβαρής σχέσης, καθώς επίσης και συζητήσεις για συνεργασίες, που μάλλον θα σε ζημιώσουν. Στην περίπτωση που ανήκεις στους αδέσμευτους Ιχθείς, θα πρέπει να είσαι επιφυλακτικός σε νέες γνωριμίες που μάλλον θα αποδειχθούν κατώτερες των προσδοκιών σου.
 
Αντίθετα, στον επαγγελματικό τομέα, αναμένονται σημαντικές ευκαιρίες που θα βελτιώσουν και τις αποδοχές σου, όπως υποδεικνύει η σύνοδος Αφροδίτης – Άρη, που διαμορφώνεται την ίδια μέρα. Τι εξελίξεις έρχονται στην ερωτική σου ζωή; Μάθε τα όλα άμεσα με μία κλήση στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Από την Ρένα Μεντάκη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 31-08-2015 14:43:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι