blank
 
blank

Τα άστρα την Τετάρτη, με μια γενική ματιά: Μη ξεχνάς ποτέ να ονειρεύεσαι!

Τα άστρα την Τετάρτη, με μια γενική ματιά: Μη ξεχνάς ποτέ να ονειρεύεσαι!
Βαθμολόγησε
Score: 4.3  Ψήφοι: 3
 

Τα άστρα την Τετάρτη, 29 Απριλίου 2015, με τον Ήλιο στον Ταύρο

Ήλιο στον Ταύρο και προβλέψεις από τη Μυρτώ Αποστόλου

Στο πλανητικό σκηνικό σήμερα κυριαρχεί μια ήρεμη διάθεση. Ο Ήλιος, που κινείται στο ζώδιο του Ταύρου, δημιουργεί την ανάγκη να εστιάσουμε σε ό,τι ήδη έχουμε, να τα απολαύσουμε χωρίς ανησυχίες ή τάσεις να κάνουμε κάτι άλλο από το προγραμματισμένο… Έτσι, δημιουργείται ένα κλίμα γενικότερα πιο χαλαρό, αλλά και πιο ευδιάθετο, που βοηθά στον ψυχισμό μας, στην επικοινωνία μας, αλλά και στις σχέσεις μας γενικότερα!

Αφροδίτη στους Διδύμους

Η Αφροδίτη συνεχίζει να ενισχύει τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους) με την παρουσία της στο ζώδιο των Διδύμων. Τα ζώδια αυτά έχουν τώρα τη δυνατότητα να συνυπάρξουν με μια μεγαλύτερη αρμονία με τους γύρω τους, ενώ ενισχύεται και η κοινωνικότητά τους. Μπορούν να περάσουν πιο χαλαρά, πιο ανέμελα με τα πρόσωπα που αγαπούν, προωθώντας παράλληλα και τις υποθέσεις που μπορεί να τους ενδιαφέρουν.

Άρης στον Ταύρο

Ο Άρης συνεχίζει και αυτός τη διέλευση του στο ζώδιο του Ταύρου δυσκολεύοντας τις ζωές των σταθερών ζωδίων, των Ταύρων, των Λεόντων, των Σκορπιών και των Υδροχόων, ιδιαίτερα του δεύτερου δεκαήμερου, δημιουργώντας συχνά ένα δυσαρμονικό κλίμα με τα πρόσωπα που συνυπάρχουν. Ενδεχομένως να προκύψουν εντάσεις και σε κάποιες περιπτώσεις και συγκρούσεις, που όμως αν τις διαχειριστείτε με ευελιξία, μπορεί να βγείτε και κερδισμένοι, μια και οι προθέσεις των πλανητών μπορεί να φαίνονται πως σας δυσκολεύουν, μα είναι αυτές που θα σας δώσουν ένα καινούργιο κίνητρο στην εξέλιξή σας! Στραφείτε λοιπόν με μια μεγαλύτερη ορμητικότητα στους στόχους σας, μπορεί να εντυπωσιαστείτε με τα αποτελέσματα!

Σελήνη στην Παρθένο σε τρίγωνο με Πλούτωνα, τετράγωνο με Αφροδίτη και τρίγωνο με Άρη

Και σήμερα η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο της Παρθένου. Οι πρωινές ώρες της ημέρας βρίσκονται κάτω από την ενέργεια του τριγώνου μεταξύ της Σελήνης και του Πλούτωνα, μιας όψης που εγείρει έντονα συναισθήματα και δημιουργεί επιθυμίες… Αυτές, που θα σε κάνουν πιο διεκδικητικό σε οτιδήποτε θέλεις να κατακτήσεις και θα σε σπρώξουν ίσως να κινηθείς με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα στην κατεύθυνση των στόχων σου, ενώ παράλληλα θα θελήσεις να έρθεις και πιο κοντά στον σύντροφό σου… Αξιοποίησε τις ώρες αυτές εποικοδομητικά!
 
Στις 10:38 το βράδυ, το τετράγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη δημιουργεί μια ένταση στην επικοινωνία και στα συναισθήματα, γι’ αυτό η βραδιά δεν ενδείκνυται για συζητήσεις, για έκφραση αυτών που νιώθουμε και γενικότερα για την όποια ανταλλαγή μπορεί να επιδιώκουμε!
 
Στις 11:21 μ.μ. το τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη υπόσχεται μια νύχτα γεμάτη ερωτική ένταση και πάθος!
 
Ιχθύες, Δίδυμοι και Τοξότες του δευτέρου δεκαημέρου, προσέξτε και σήμερα την επικοινωνία σας και φροντίστε να την κρατήσετε σε χαμηλούς τόνους! Αποφύγετε τις σοβαρές συζητήσεις και μην δίνετε σημασία στην παρόρμηση της στιγμής…
 
Παρθένοι, Ταύροι και Αιγόκεροι, μπορεί η νύχτα σας να είναι ιδιαίτερα ζεστή και ερωτική! Επενδύστε στον σύντροφό σας, το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει!

Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 28-04-2015 20:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι