blank
 
blank

Τα άστρα την Πέμπτη, με Ήλιο και Ερμή στον Λέοντα: Η αισιοδοξία επιστρέφει!

Τα άστρα την Πέμπτη, με Ήλιο και Ερμή στον Λέοντα: Η αισιοδοξία επιστρέφει!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
 

Τα άστρα την Πέμπτη, 23 Ιουλίου 2015, με τον Ήλιο στον Λέοντα

Με δύο σημαντικές μετακινήσεις χρωματίζεται η σημερινή μέρα, που σκοπό έχουν να βοηθήσουν το χαμόγελο μας να επιστρέψει!
 
Και πρώτα απ’ όλα μιλάμε για την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα, μια αλλαγή η οποία έρχεται να αναδιαμορφώσει το πλανητικό σκηνικό, αλλά και την καθημερινότητά μας! Ο Ήλιος εδώ βρίσκεται στο σπίτι του ή μάλλον στο παλάτι του, και αποκτά την μεγαλοπρέπεια, την αίγλη και την δύναμη που του αρμόζει. Ένας Ήλιος που φωτίζει και ζεσταίνει τις καρδιές και τις ζωές μας!
 
Ο Ήλιος στον Λέοντα θα βοηθήσει την έκφραση, θα ενισχύσει όχι μόνο την επικοινωνία, αλλά και τη διάθεση να κατανοήσουμε και να συμπαρασταθούμε στα πρόσωπα που μας έχουν ανάγκη, αποκαθιστώντας και συσφίγγοντας τις σχέσεις, που το προηγούμενο διάστημα ταλαιπωρήθηκαν ιδιαίτερα. Θα βγάλει στην επιφάνεια αυξημένη δημιουργικότητα και μια τάση να εκφραστούμε μέσα από αυτήν ή να ενισχύσουμε τα σχέδια μας με κάθε τρόπο!
 
Ο Ήλιος εδώ έρχεται να φέρει μια ανάσα αισιοδοξίας, σε μια εποχή που αυτό ακριβώς χρειαζόμαστε! Το δόσιμο και η γενναιοδωρία χαρακτηρίζουν την περίοδο αυτή, εξισορροπώντας πάρα πολύ τις σχέσεις και τις συνεργασίες, μια και τώρα υπάρχει έντονη η διάθεση της προσφοράς από καρδιάς, χωρίς ιδιοτέλειες! Κι αυτός είναι άλλος ένας λόγος που διευκολύνει τις εξελίξεις, τις διαθέσεις, αλλά και συμπεριφορές!
 
Και φυσικά, είναι ένας μήνας που μας απασχολούν περισσότερο τα θέματα των παιδιών, που με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο αποσπούν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον μας!
 
Πρωταγωνιστικό ρόλο παίζει ο έρωτας στον κύκλο αυτόν που ακολουθεί, μια και ενισχύεται η ανάγκη να ζήσεις έντονα, συναρπαστικά, να δώσεις και να πάρεις συναίσθημα, να μοιραστείς, να ανταλλάξεις και να απογειωθείς!

Ερμής στον Λέοντα

Παράλληλα, σήμερα έχουμε άλλη μια μετακίνηση πολύ σημαντική. Ο Ερμής περνά και αυτός με τη σειρά του στο ζώδιο του Λέοντα, όπου θα παραμείνει ως τις 7 Αυγούστου. Η φύση του Ερμή είναι πιο πρακτική και έτσι δεν είναι εύκολο να ενστερνισθεί τον ενθουσιασμό και τη χαρά του Λέοντα! Μην ξεχνάμε πως ο Ερμής, επηρεάζει τον τρόπο που σκεφτόμαστε και που αντιδρούμε κι έτσι στο σταθερό αυτό ζώδιο έχει έντονη ισχυρογνωμοσύνη, γεγονός που δεν βοηθά ιδιαίτερα την επικοινωνία, ούτε είναι εύκολο να κατανοήσει τις ανάγκες και τις διαθέσεις των άλλων. Στρέφει το ενδιαφέρον στα θέματα που μας ενδιαφέρει να εξελίξουμε, όμως αυτό συχνά γίνεται κάτω από ένα ισχυρό ''εγώ'', μια ισχυρογνωμοσύνη που δεν είναι εύκολο να κάνει αποδεκτές ιδέες, προτάσεις ή ακόμη και συμβουλές των γύρω μας.
 
Ήλιος σε σύνοδο με Ερμή
 
Ήλιος και Ερμής ενώνονται σε μια σύνοδο τη σημερινή μέρα, που έρχεται να βοηθήσει την επικοινωνία, να τη διευρύνει, να την εξελίξει και να της δώσει τη δυνατότητα της εύρεσης λύσεων, ακόμα και σε δύσκολες καταστάσεις που μέχρι και χθες μπορεί να φαίνονται αδιέξοδες!
 
Αυξάνονται οι επαφές, αλλά και οι πληροφορίες που έρχονται προς τη μεριά μας και πολύ πιθανόν κάποιες απ’ αυτές αν αξιοποιηθούν σωστά, να δώσουν σημαντικές εξελίξεις και αποτελέσματα. Ευνοούνται πάρα πολύ οι συζητήσεις και οι επαγγελματικές διαπραγματεύσεις, καθώς κάτω από την ενέργεια της όψης μπορεί πραγματικά να βρεθεί το σημείο επαφής και επεξεργασίας στα όποια θέματα μας απασχολούν.
 
Ενισχύεται φυσικά και κοινωνική ζωή, που τις ημέρες αυτές γίνεται πιο έντονη, πιο χαρούμενη, πιο επικοινωνιακή και συνδέει τα πρόσωπα με έναν τρόπο πιο χαρούμενο και αισιόδοξο! Ναι, μπορείς να πεις αυτό που έχεις στην καρδιά σου, να επικοινωνήσεις με όποια πρόσωπα σε ενδιαφέρουν και να πάρεις πολύ ουσιαστικές απαντήσεις!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την μετακίνηση Ήλιου κι Ερμή στον Λέοντα

Κριοί, Λέοντες και Τοξότες είστε εσείς που γίνεστε αποδέκτες της θετικής ενέργειας του Ηλίου, αλλά και του Ερμή στη νέα του θέση. Μπορείτε να προάγετε τα θέματα που σας ενδιαφέρουν, να γίνετε πιο δημιουργικοί, να βγάλετε προς τα έξω τη θετική πλευρά του εαυτού σας, να προωθήσετε τα σχέδιά σας, να ασχοληθείτε περισσότερο με τα παιδιά σας, να σταθείτε κοντά τους, να τους δείξει την αγάπη σας, να συσφίξετε τις σχέσεις σας μαζί τους και φυσικά, να ζήσετε έναν υπέροχο, φωτεινό, έντονο και άκρως συναρπαστικό έρωτα!

Να έχετε μια υπέροχη μέρα!

Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 22-07-2015 20:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι