blank
 
blank

Τα άστρα την Τρίτη, με τον Ήλιο σε εξάγωνο με Δία και τον Άρη σε εξάγωνο με Ουρανό: Ακολούθησε τα σημάδια και την καρδιά σου!

Τα άστρα την Τρίτη, με τον Ήλιο σε εξάγωνο με Δία και τον Άρη σε εξάγωνο με Ουρανό: Ακολούθησε τα σημάδια και την καρδιά σου!
Βαθμολόγησε
Score: 2.3  Ψήφοι: 15
 

Τα άστρα την Τρίτη, 9 Ιουνίου 2015

Οι εξελίξεις κινούνται κάτω από μια ιδιαίτερη δυναμική σήμερα με ένα πολύ ευχάριστο χρώμα, καθώς το πλανητικό σκηνικό σου χαρίζει την αισιοδοξία και τη θετική ενέργεια, που χρειάζεσαι και για να λειτουργήσεις καλύτερα, αλλά και για να έχεις ιδιαίτερα εποικοδομητικές σχέσεις και συνεργασίες! Άφησε τα πράγματα να εξελιχθούν, μην αναρωτηθείς γιατί και πώς συμβαίνουν… Επίτρεψε στην ενέργεια της ημέρας να λειτουργήσει εποικοδομητικά στην ψυχή σου, στη ζωή σου και στις εξελίξεις της!

Ήλιος σε εξάγωνο με Δία

Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Δία σήμερα, και το ενδιαφέρον σου στρέφεται στα επαγγελματικά θέματα. Η όψη που σε βοηθά να αντιληφθείς και να κατανοήσεις όλα όσα συμβαίνουν γύρω σου, αλλά και να επικοινωνήσεις επί της ουσίας για οτιδήποτε θέλεις, αφού τώρα είναι πολύ πιο εύκολο να γίνει κατανοητό και αποδεκτό από τους γύρω σου! Υπάρχει ένας ενεργειακός συντονισμός, που βοηθάει τα πράγματα να… "κουμπώσουν'' όπως ακριβώς χρειάζεται, διευκολύνοντας έτσι και τις εξελίξεις και την διάθεσή σου!
 
Το εξάγωνο Ήλιου-Δία ενισχύει ιδιαίτερα τις επαφές, τις συζητήσεις, τις διαπραγματεύσεις, που μπορεί να ανοίξουν την πόρτα των ευκαιριών και να σου προσφέρουν τη δυνατότητα να φτάσεις πολύ πιο εύκολα εκεί που θέλεις! Παράλληλα, θα ενισχύσει και τα ζητήματα της προσωπικής σου ζωής και θα σε φέρει κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να εξυγιάνεις όποια σχέση σου θεωρείς πως δεν έχει πάει καλά την περίοδο αυτή!

Άρης σε εξάγωνο με Ουρανό

Τα καλά όμως δεν σταματούν εδώ, μια και σήμερα έχουμε την κορύφωση άλλης μιας ευοίωνης όψης. Είναι το εξάγωνο του Άρη με τον Ουρανό, που φέρνει το… αναπάντεχο στην καθημερινότητά σου! Ένα τυχαίο βλέμμα που διασταυρώνεται απρόσμενα με το δικό σου, ένα άγγιγμα τυχαίο που σε αναστατώνει, μια στιγμή που μοιάζει ιδανική, ικανή να σε μεταφέρει σε άλλη διάσταση… Ένα πρόσωπο που συναντάς τυχαία, μπορεί να σου αλλάξει τη ζωή!
 
Μην αφήνεις τα ερωτηματικά να απασχολούν την σκέψη σου… Αφέσου σε μια υπέροχη μαγική διαδρομή, που δεν ξέρεις ποτέ τι μπορεί να σου αποκαλύψει! Αφέσου στη συναρπαστική σύμπτωση που φέρνει η στιγμή, επίτρεψε της να σε εντυπωσιάσει… Μπορεί! Ενίσχυση την τύχη σου με ένα μαγικό φυλαχτό που υπόσχεται να στην αλλάξει φορώντας το! Κάνε το δικό σου εδώ

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τα εξάγωνα Ήλιου-Δία και Άρη-Ουρανού

Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι του δεύτερου δεκαήμερου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, οι μέρες αυτές έχουν διάθεση να σας ταξιδέψουν, να σας ανοίξουν νέες διαδρομές, να φέρουν κοντά σας καινούργια πρόσωπα, να δημιουργήσουν προϋποθέσεις για νέες επαγγελματικές ευκαιρίες, αλλά και καινούργιους έρωτες, που εισβάλλουν στη ζωή σας απρογραμμάτιστα, συναρπαστικά, δίνοντας ένα άλλο χρώμα στο καλοκαίρι! Μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα, στα σχετικά άρθρα μας.

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 8 ως 14 Ιουνίου 2015 από την Ολυμπία Χριστοδουλή.

Τα ζώδια τον Ιούνιο 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο.

Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 8 ως 14 Ιουνίου 2015, μ' ένα τραγούδι.

Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 08-06-2015 20:00:00
loading...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι