blank
 
blank

Τα άστρα την Δευτέρα, με τον Ήλιο σε εξάγωνο με τον Κρόνο.

 
Τα άστρα την Δευτέρα, με τον Ήλιο σε εξάγωνο με τον Κρόνο.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Έχουμε μπροστά μας μια εβδομάδα, η οποία θα λέγαμε πως σε γενικές γραμμές κινείται κάτω από ένα ευνοϊκό κλίμα, μια και οι δύο όψεις που σχηματίζονται, το εξάγωνο του Ηλίου με τον Κρόνο την ημέρα της Τρίτης και το εξάγωνο του Ερμή με τον Άρη την Πέμπτη έρχονται να λειτουργήσουν επιβοηθητικά σε ό,τι σχετίζεται με το πρακτικό κομμάτι της ζωής μας, την οργάνωση και τη μεθόδευσή του, αλλά και να δώσουν μια νέα δυναμική σε ό,τι σχετίζεται με πρωτοβουλίες και με δράση.

Sponsored Links

Οι αστρολογικές όψεις της εβδομάδας 13-19 Φεβρουαρίου

Παράλληλα, το Σάββατο έχουμε και τη μετακίνηση του Ήλιου οποίος περνάει στο καινούριο του σπίτι, αυτό των Ιχθύων, ανοίγοντας ένα καινούργιο κεφάλαιο, όπου πρωταγωνιστεί το συναίσθημα, κάνοντάς μας πιο ευαίσθητους, πιο ευσυγκίνητους και πιο συμπονετικούς με τους γύρω μας, γεγονός που θα μας βοηθήσει να βελτιώσουμε και την ποιότητα των σχέσεών μας.

Μας προετοιμάζει φυσικά και για την επόμενη Νέα Σελήνη η οποία συνοδεύεται και από την δεύτερη έκλειψη του μήνα στις 26 Φεβρουαρίου, στο πρώτο δεκαήμερο των Ιχθύων.

Ήλιος σε εξάγωνο με Κρόνο

Η σημερινή ημέρα κινείται κάτω από την ενέργεια του εξαγώνου του Ηλίου με τον Κρόνο, δυο πλανήτες που συνεργάζονται θαυμάσια στην παρούσα φάση και ενισχύουν κάθε πρακτικό αίτημα, κάθε δυνατότητα να οργανώσουμε με τον καλύτερο τρόπο τα αιτήματά μας ή τις υποθέσεις μας, και σε κάποιες περιπτώσεις να εισπράξουμε όφελος από τις κινήσεις μας.

Οι πιο αξιόπιστοι ταρωμάντες και αστρολόγοι στην αποκλειστική γραμμή του Myastro.gr στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΚΑΤΙΑ στο 54529.

Οι ημέρες αυτές είναι πολύ καλές για κάθε επαγγελματική συζήτηση και μεθόδευση, που μπορεί πραγματικά να προσθέσει ένα ακόμα στοιχείο, που θα μας οδηγήσει σε ένα θετικό αποτέλεσμα στους σχεδιασμούς ή τις επιδιώξεις μας.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από το εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου

Και κυρίως για τους Κριούς, Διδύμους, Λέοντες, Ζυγούς, Τοξότες και Υδροχόους του τρίτου δεκαημέρου, φαίνεται πως δε θα λείψουν τα κίνητρα και οι αφορμές να κάνουν ένα ακόμα βήμα, που θα τους βοηθήσει να εξυπηρετήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οτιδήποτε αφορά την πρακτική πλευρά της ζωής τους!

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 12-02-2017 19:00:00