blank
 
blank

Τα άστρα την Τρίτη, με τον Ήλιο σε εξάγωνο με Κρόνο.

 
Τα άστρα την Τρίτη, με τον Ήλιο σε εξάγωνο με Κρόνο.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Τόσο σήμερα όσο και αύριο, οι τάσεις που δημιουργούνται ενισχύουν κατά κύριο λόγο οτιδήποτε σχετίζεται με θέματα που αφορούν τη δουλειά, τα εργασιακά δεδομένα, τα σχέδια και τις φιλοδοξίες μας. Ήλιος σε εξάγωνο με Κρόνο σε δράση, μια όψη που θα εξυπηρετήσει κάθε πρακτικό ζήτημα, καθετί που χρειάζεται μεθόδευση και οργάνωση, θα εξυπηρετήσει επίσης πολύ συζητήσεις και διαπραγματεύσεις με στόχο την εξέλιξη των όποιων σχεδίων, ιδεών ή φιλοδοξιών και θα σε βοηθήσει να βάλεις τις βάσεις σε οτιδήποτε επιδιώκεις.

Sponsored Links

Τα άστρα την Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2016, με τον Ήλιο σε εξάγωνο με Κρόνο

Με τον Ήλιο σε εξάγωνο με Κρόνο, δώσε μεγάλη βαρύτητα στις λεπτομέρειες, γιατί σε πολλές περιπτώσεις είναι αυτές που θα κάνουν τη διαφορά. Δώσε βάση στις συμβουλές που μπορεί να σου προσφέρουν πρόσωπα μεγαλύτερα σε ηλικία από εσένα ή κάποιο πρόσωπο που έχει μεγάλη εμπειρία στα ζητήματα που σε ενδιαφέρουν.

Επαναδιαπραγματεύσου και παρελθοντικά ζητήματα, τα οποία μπορεί να ήταν σε εκκρεμότητα, γιατί τώρα έχεις τη δυνατότητα να τα ξαναδείς με νέα δεδομένα και να τα ενεργοποιήσεις εκ νέου. Οργανώσουν και ανάλαβε τις πρωτοβουλίες εκείνες, που μπορούν να σε βοηθήσουν να έρθεις πιο κοντά σε οτιδήποτε επιδιώκεις ή στοχεύεις, ρίξε όλο το βάρος της ενέργειάς σου στην δυναμική διεκδίκηση και διαχείριση των θεμάτων σου. Τις ημέρες αυτές μπορείς να καταφέρεις πολλά!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από το εξάγωνο Ήλιου-Κρόνου

Κυρίως αν ανήκεις στους Ζυγούς, Διδύμους, Τοξότες και Υδροχόους του δευτέρου δεκαημέρου, αλλά και αν έχεις ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, οι ημέρες είναι ιδανικές για να εξυπηρετήσεις οτιδήποτε σε ενδιαφέρει και να προωθήσεις τα ζητήματα της επαγγελματικής σου ζωής. Δεν αποκλείεται να δεχθείς τη βοήθεια μεγαλύτερων ή ηλικιωμένων προσώπων, όπως και προσώπων που έχουν κάποια μορφή εξουσίας στη ζωή σου, όποτε είναι σημαντικό να την εκμεταλλευτείς προς όφελός σου.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 03-10-2016 19:00:00