blank
 
blank

Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στις 9 Μαρτίου 2017.

 
Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στις 9 Μαρτίου 2017.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
 

Στις 9 Μαρτίου 2017, ο Ήλιος από τους Ιχθείς σχηματίζει τη τυχερή όψη εξαγώνου με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, η οποία είναι σύντομης ισχύος (2-3 μέρες), αλλά εξαιρετικής δυναμικής.

Sponsored Links

Ήλιος σε εξάγωνο με Πλούτωνα: Ανανεωτικές δυνάμεις!

Οι αρχές του Πλούτωνα, που είναι η μετάλλαξη, η ολοκληρωτική αλλαγή και η αναγέννηση, δένουν συμφιλιωτικά με τον Ήλιο, τον αντιπρόσωπο της ζωής και της ζωτικότητας. Η αρμονική αυτή όψη χαρίζει τεράστια υπομονή και προσήλωση στο σκοπό, ευνοώντας ιδιαίτερα τους Ιχθύς, που δε φημίζονται για την υπομονή και τη μεθοδικότητά τους. Έτσι, εάν η περίοδος που διανύεις, έχει για σένα δυσκολίες, οικονομικά αδιέξοδα και θέματα υγείας δικά σου ή κάποιων δικών σου, τότε η όψη θα αποτελέσει μία βαθιά ανάσα, που θα σου επιτρέψει να συγκεντρώσεις εκ νέου αστείρευτες δυνάμεις.

Η όψη θα επιδράσει στη διάθεση και τη ζωτικότητα, λειτουργώντας κατευναστικά στις εντάσεις και λυτρωτικά σε ακραία αδιέξοδες καταστάσεις. Θα μας χαρακτηρίζουν στοιχεία όπως η αυξημένη θέληση, η προσήλωση στο σκοπό, η αντοχή, η υπομονή, τα μεγάλα όνειρα, ανοίγοντας προοπτική επιτυχίας.

Η σιγουριά πως είμαστε ικανοί για όλα, χωρίς να μας φρενάρει κανείς και τίποτα, θα εκφραστεί έντονα τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και σε επαγγελματικό. Στο προσωπικό επίπεδο, το βαθύ συναίσθημα του Ιχθύ αποκλείει τις επιπόλαιες περιπέτειες, ενώ στον επαγγελματικό στίβο, η επιμονή και η οργανωτική ικανότητα του Αιγόκερου δημιουργούν ιδανικές συνθήκες.

Ήλιος σε εξάγωνο με Πλούτωνα και αστρολογικές προβλέψεις για τα ζώδια

Κριός

Η κοινωνική σου καταξίωση, οι φίλοι και οι γνωστοί, καθώς και το είδος των σχέσεων που δημιουργείς, θα έρθουν τις μέρες αυτές στην επιφάνεια, βοηθώντας σε να προσανατολιστείς σωστά, όσον αφορά στο σκοπό ζωής που ψάχνεις. Η ταχύτητα με την οποία τα γεγονότα εισβάλουν στη ζωή σου, είναι εκπληκτική. Το καλό είναι πως εσύ αφήνεις τις δυνάμεις να εργαστούν υπέρ σου. Μάθε πως θα σε επηρεάσει ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα. Οι πιο αξιόπιστοι ταρωμάντες και αστρολόγοι στην αποκλειστική γραμμή του Myastro.gr στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΚΑΤΙΑ στο 54529.

Ταύρος

Ο κοινωνικός και ψυχολογικός τομέας, οι επιθυμίες σου και η ευχαρίστησή σου, ευνοούνται την εβδομάδα αυτή που επιδρά η όψη. Ίσως νιώσεις πως είσαι από τους εκλεκτούς της ζωής, κάτι που σου δημιουργεί ευφορία και όρεξη για περισσότερα. Στη δουλειά και στην καριέρα, είναι η ευκαιρία που αναζητούσες να ανέβεις ένα σκαλοπάτι πιο πάνω. Μάθε πως θα σε επηρεάσει ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα. Οι πιο αξιόπιστοι ταρωμάντες και αστρολόγοι στην αποκλειστική γραμμή του Myastro.gr στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΚΑΤΙΑ στο 54529.

Δίδυμοι

Νέες ευκαιρίες και καινούργιοι στόχοι που εμφανίζονται στον ορίζοντα, διαμορφώνουν την ιδανική ευκαιρία που αναζητούσες. Αν λειτουργήσεις συνετά και με συνέπεια, ο Πλούτωνας σε όψη με τον Ήλιο θα σε προστατέψει από κακοτοπιές, προσφέροντάς σου ακούραστα, από μεγάλα όνειρα έως μια ευκαιρία ζωής. Το θέμα είναι πως νιώθεις άνετα μέσα σε όλα αυτά, χωρίς να πιέζεσαι. Μάθε πως θα σε επηρεάσει ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα. Οι πιο αξιόπιστοι ταρωμάντες και αστρολόγοι στην αποκλειστική γραμμή του Myastro.gr στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΚΑΤΙΑ στο 54529.

Καρκίνος

Έρχεται η στιγμή που παίρνεις από τη σχέση σου, το γάμο ή μια επαγγελματική συνεργασία, αυτό που περίμενες: την ικανοποίηση. Επειδή γενικότερα αναζητείς τρόπους εκτόνωσης της έντασης, θα κάνεις πράξη αυτό που εδώ και καιρό απέρριπτες: θα ασχοληθείς με την Τέχνη ή κάτι που σου δίνει ευχαρίστηση, σαν μέσο αποφυγής της προσωπικής κρίσης, διανύοντας την πιο δημιουργική σου ίσως περίοδο. Μάθε πως θα σε επηρεάσει ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα. Οι πιο αξιόπιστοι ταρωμάντες και αστρολόγοι στην αποκλειστική γραμμή του Myastro.gr στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΚΑΤΙΑ στο 54529.

Λέων

Ένας νέος κύκλος ξεκινάει, μέσα στον οποίο θα καταφέρεις να πραγματοποιήσεις αυτό που καιρό προσπαθείς. Νιώθεις πολύ καλά πλέον έτσι όπως βαδίζει η ζωή σου και εάν μέχρι τώρα ο κύκλος σου ήταν περιορισμένος, αποκτάς ξαφνικά περισσότερη λάμψη και κοινωνικότητα, κάτι που σου δίνει χαρά και βοήθεια στους στόχους σου. Ένα συγκεκριμένο άτομο στέκεται στο παρασκήνιο παρακολουθώντας τις εξελίξεις της ζωής σου, ελπίζοντας κάποτε να το προσέξεις και να το δεχτείς. Μάθε πως θα σε επηρεάσει ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα. Οι πιο αξιόπιστοι ταρωμάντες και αστρολόγοι στην αποκλειστική γραμμή του Myastro.gr στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΚΑΤΙΑ στο 54529.

Παρθένος

Η εύνοια της όψης μεταξύ Πλούτωνα και Ήλιου δρα άμεσα, μετατρέποντας αρνητικές καταστάσεις σε θετικές, κατευνάζοντας έχθρες και φέρνοντας φίλους, που συντελούν στη βελτίωση της ζωής σου. Τρίτοι σου προσφέρουν ξαφνικά τη συνεργασία τους, ενώ ακριβώς αυτή τη στιγμή μπορεί να γνωρίσεις κάποιον, που πάνω του θα εναποθέσεις όλες σου τις ελπίδες, ανακηρύσσοντάς τον σε πνευματικό οδηγό. Επαγγελματικά, πέφτει ο συρματένιος φράχτης που σε εμπόδιζε να εξελιχθείς. Μάθε πως θα σε επηρεάσει ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα. Οι πιο αξιόπιστοι ταρωμάντες και αστρολόγοι στην αποκλειστική γραμμή του Myastro.gr στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΚΑΤΙΑ στο 54529.

Sponsored Links

Ζυγός

Με τον Ήλιο να σχηματίζει αρμονική όψη με τον Πλούτωνα, ενεργοποιείται η τύχη σου σε τέτοιο βαθμό, που θα είναι δύσκολο να μην επιτύχεις ένα στόχο, ακόμα και αν πέσεις σε αδράνεια. Θετικές εξελίξεις σε εργασία και ερωτικά, οικονομική βελτίωση, εκπλήξεις και ευκαιρίες για κοινωνική άνοδο ανοίγονται μπροστά σου. Τα εργασιακά και η υγεία σου θα βελτιωθούν, τονώνοντας την ψυχολογία σου. Μάθε πως θα σε επηρεάσει ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα. Οι πιο αξιόπιστοι ταρωμάντες και αστρολόγοι στην αποκλειστική γραμμή του Myastro.gr στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΚΑΤΙΑ στο 54529.

Σκορπιός

Η αρμονική όψη Ήλιου-Πλούτωνα σου δίνει την προοπτική να επεκτείνεις την οικογένειά σου, αποκτώντας απογόνους ή επισημοποιώντας μία σχέση. Αν έχεις ήδη παιδιά, ασχολήσου με αυτά, οργανώνοντας έναν “μαραθώνιο” χιούμορ και μεγάλης αγκαλιάς. Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα σημαίνει για εσένα ευτυχείς συγκυρίες στην επαγγελματική και προσωπική σου ζωή. Το αποτέλεσμα θα είναι να κάνεις κινήσεις μεθοδευμένες, με ευνοϊκή κατάληξη. Ίσως χρειαστεί να αλλάξεις διαρρύθμιση στο σπίτι ή στο γραφείο. Μάθε πως θα σε επηρεάσει ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα. Οι πιο αξιόπιστοι ταρωμάντες και αστρολόγοι στην αποκλειστική γραμμή του Myastro.gr στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΚΑΤΙΑ στο 54529.

Τοξότης

Η ευνοϊκή επιρροή του Ήλιου και του Πλούτωνα, ενεργοποιεί την τύχη στον οικονομικό τομέα, φέρνοντας ευκαιρίες και ανοίγματα, που είχες ξεχάσει πως υπάρχουν. Παράλληλα, μπορεί να δεις με άλλο μάτι ένα άτομο με ισχύ, που στέκεται βοηθός και συμβουλάτορας στη ζωή σου. Το θετικό είναι πως θα μπορέσεις να εντοπίσεις τους ανθρώπους που σε επηρεάζουν θετικά, απομακρύνοντας κάθε αρνητικό στοιχείο από το περιβάλλον σου. Μάθε πως θα σε επηρεάσει ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα. Οι πιο αξιόπιστοι ταρωμάντες και αστρολόγοι στην αποκλειστική γραμμή του Myastro.gr στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΚΑΤΙΑ στο 54529.

Αιγόκερως

Με τον Πλούτωνα να επιδρά προστατευτικά και θετικά στον Ήλιο από τους Ιχθείς, δεν έχεις να φοβάσαι κάτι, ούτε να σε παρασύρουν οι ανασφάλειες και οι προβληματισμοί. Θαυμάσια ευκαιρία να επιβάλεις τα σχέδιά σου, να περάσεις προτάσεις που εσύ θέλεις και να επιτύχεις εύνοια και προστασία σε κάθε θέμα της ζωής σου. Με το σύντροφο έρχεσαι πιο κοντά, ζώντας όμορφες στιγμές. Μάθε πως θα σε επηρεάσει ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα. Οι πιο αξιόπιστοι ταρωμάντες και αστρολόγοι στην αποκλειστική γραμμή του Myastro.gr στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΚΑΤΙΑ στο 54529.

Υδροχόος

Ένα όμορφο περιβάλλον στο σπίτι και τη δουλειά επιτυγχάνεις με τη βοήθεια της όψης Ήλιου-Πλούτωνα, γεγονός που σε κάνει ευδιάθετο και αισιόδοξο. Τις επαγγελματικές προτάσεις τις αντιλαμβάνεσαι σαν ευκαιρία για άνοιγμα στον έξω κόσμο, μακριά από καταπιεστικά μοτίβα. Σε ενδιαφέρει να προχωρήσεις ερωτικά με ένα άτομο, αλλά κάπου διστάζεις ακόμα. Μάθε πως θα σε επηρεάσει ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα. Οι πιο αξιόπιστοι ταρωμάντες και αστρολόγοι στην αποκλειστική γραμμή του Myastro.gr στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΚΑΤΙΑ στο 54529.

Ιχθείς

Ευχάριστες ερωτικές εξελίξεις, αλλά και βελτίωση στα οικονομικά και σε θέματα υγείας φέρνει στη ζωή σου η όψη εξαγώνου μεταξύ του Ήλιου και του Πλούτωνα. Ίσως μία ξεκάθαρη εξήγηση που περίμενες από ένα άτομο, τώρα να τη λάβεις, γεγονός που σε χαροποιεί ιδιαίτερα. Αν είσαι σε φάση διάλυσης της σχέσης σου με το σύντροφο, αλλά περιμένεις μία ευκαιρία να διορθώσεις τα λάθη σου, αυτή θα σου δοθεί αυτήν την εβδομάδα του Μαρτίου. Μάθε πως θα σε επηρεάσει ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα. Οι πιο αξιόπιστοι ταρωμάντες και αστρολόγοι στην αποκλειστική γραμμή του Myastro.gr στο 14788 ή με μήνυμα στείλε ΚΑΤΙΑ στο 54529.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 07-03-2017 13:00:00