blank
 
blank

Τα άστρα Τρίτη, με Ήλιο σε εξάγωνο με Ποσειδώνα κι Ερμή σε τετράγωνο με Άρη: Ας αντισταθούμε στις αρνητικές σκέψεις!

Τα άστρα Τρίτη, με Ήλιο σε εξάγωνο με Ποσειδώνα κι Ερμή σε τετράγωνο με Άρη: Ας αντισταθούμε στις αρνητικές σκέψεις!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 7
 

Τα άστρα την Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2015, με τον Ήλιο σε εξάγωνο με Ποσειδώνα

Είναι η ώρα για μια πνευματική ανάταση, που θα αποκαλύψει τους κρυμμένους θησαυρούς της ψυχής σου και θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις πιο εύκολα τα μυστήριά της… Και σίγουρα, είναι και η λύση στο αρνητικό κλίμα που διαμορφώνεται γύρω σου, που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο επιδρά στην ψυχολογία σου πιεστικά, καλλιεργώντας ένα περιβάλλον ανασφάλειας και φόβου, το οποίο μπορεί να βγει παρακάτω και στη συμπεριφορά σου! Ήλιος στον Αιγόκερω και Ποσειδώνας στους Ιχθείς ενώνονται σε μια αρμονική όψη εξαγώνου, που βγάζει από μέσα σου όλη εκείνη την τρυφερότητα και την ευαισθησία που διαθέτεις και διοχετεύεται σε όποιον νιώθεις πως τη χρειάζεται…
 
Τις ημέρες αυτές ο διαλογισμός μπορεί να σε βοηθήσει να κρατηθείς στο κέντρο σου, διατηρώντας σταθερά την ισορροπία μέσα σου! Γιατί κάποιοι άλλοι πλανήτες φροντίζουν να δημιουργήσουν ένα περιβάλλον αποσταθεροποίησης, έντασης, αντιπαραθέσεων και τσακωμών, το οποίο δεν συνάδει ιδιαίτερα με αυτές τις γιορτινές μέρες που διανύουμε και που η ανάγκη για συνύπαρξη και αγάπη ίσως είναι πιο έντονη από ποτέ!

Ερμής σε τετράγωνο με Άρη

Παράλληλα, ο Ερμής απο τον Αιγόκερω σχηματίζει όψη τετραγώνου με τον Άρη απο τον Ζυγό και η αδιαλλαξία, η απολυτότητα και ο δογματισμός, είναι οι ποιότητες που εκφράζονται τις μέρες που ακολουθούν… Πολύ εύκολα μπορεί να δημιουργηθούν θέματα μέσα από ανυποχώρητες και αδιάλλακτες θέσεις και συμπεριφορές, που ούτε κατά διάνοια δεν προσπαθούν να αποκλιμακώσουν την όποια ένταση δημιουργείται!
 
Μια οξυθυμία αιωρείται στην ατμόσφαιρα και δημιουργεί ξεσπάσματα ακόμα και χωρίς λόγο, ενώ ωθούμαστε σε παρορμητικές συμπεριφορές, χωρίς καμία σκέψη για τις συνέπειες που μπορεί να επιφέρουν… Παράλληλα, το… ''Εγώ'' μας τώρα είναι ανυποχώρητο και αδιαπραγμάτευτο, έτοιμο να τα βάλει με όποιον τολμήσει να του αντιταχθεί!
 
Το καλύτερο θα ήταν να εκτονώσουμε την όποια ένταση μέσα από την άσκηση ή οτιδήποτε άλλο δεν θα προξενήσει προβλήματα, τόσο στον εαυτό μας όσο και στις διαπροσωπικές μας σχέσεις! Ιδιαίτερη προσοχή και κατά τις μετακινήσεις μας, μια και κυρίως στον τομέα αυτόν, μια παρόρμηση της στιγμής, μια λέξη ή μια κίνηση μπορεί πραγματικά να δημιουργήσει πρόβλημα!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από το τετράγωνο Ερμή-Άρη

Και πάλι ο άξονας στον παρορμητικών ζωδίων, είναι αυτός που εισπράττει κυρίως τη δύσκολη η ενέργεια αυτής της όψης και πραγματικά χρειάζεται πολύ μεγάλη ψυχραιμία και ευελιξία σε Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους κι Αιγόκερους, για να κρατηθεί ένα κλίμα ισορροπίας! Τι εξελίξεις φέρνουν οι πλανητικές όψεις στην ερωτική σου ζωή; Κάλεσε τώρα την Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες της στο 14788 ή στείλε Α20 στο 54529Μη χάσετε τη νέα iLoveZen προσφορά! Μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου έχετε 20% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα! Κάνε δικά σου κοσμήματα, φυλαχτά, τσάντες και γούρια σε απίστευτες τιμές!

Να έχετε μια όμορφη μέρα! Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας.

 Σχετικά άρθρα

 
 
 
 
 
Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 28-12-2015 15:46:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι