blank
 
blank

Τα άστρα 17 ως 19 Φεβρουαρίου, με τον Ήλιο στους Ιχθείς.

 
Τα άστρα 17 ως 19 Φεβρουαρίου, με τον Ήλιο στους Ιχθείς.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Την ημέρα του Σαββάτου, ο Ήλιος ακολουθώντας την εξελικτική του πορεία περνάει  στον τελευταίο του σταθμό στο ζώδιο των Ιχθύων, μεταμορφώνοντάς την καθημερινότητά μας, και δίνοντάς της ένα χρώμα σαφώς διαφορετικό και κυρίως πιο ονειρικό...

Sponsored Links

Ήλιος στους Ιχθείς στις 18 Φεβρουαρίου 2017

Οι Ιχθείς είναι το τελευταίο ζώδιο του ζωδιακού, είναι ζώδιο του νερού, ευαίσθητο, παθητικό και μεταβλητό. Εδώ λοιπόν αντιμετωπίζουμε μια φάση του ζωδιακού, όπου βρισκόμαστε κάτω από έναν καταιγισμό πραγμάτων, πληροφοριών, καταστάσεων, διαισθήσεων, οραμάτων και ονείρων. Έτσι, ο Ήλιος εδώ, μέσα σε μια τέτοια βροχή δεκτικότητας, χάνει την προσωπικότητά του και πολλές φορές τη μετουσιώνει.

Δεν είναι τυχαίο ότι πολλοί καλλιτέχνες ανήκουν στο ζώδιο των Ιχθύων, μιας και εδώ συναντάμε τους ανθρώπους που φεύγουν από την υλική πραγματικότητα και γίνονται εκφραστές όλων αυτών των πληροφοριών και οραμάτων που βιώνουν, δημιουργώντας μια πλαστή πραγματικότητα, η οποία όταν όμως εξισορροπείται με κάποια μορφή τέχνης, βοηθά και το άτομο στη διατήρηση των ισορροπιών του. Αλλιώς είναι πολύ πιθανόν, και αν δεν υπάρχουν άλλοι διέξοδοι στο ωροσκόπιο, το άτομο να χάσει  τελείως την προσωπικότητα του.

Οι Ιχθείς είναι αυτοί που δίνουν τα πάντα στους άλλους, είναι αυτή η στιγμή που έρχεται να μας υπενθυμίσει, πως όλοι είμαστε συνδεδεμένοι με όλα και πως η κάθε κίνηση, συνειδητή η ασυνείδητη, μπορεί να έχει αντίκτυπο σε πρόσωπα ή καταστάσεις που δεν μπορούμε καν να φανταστούμε.

Έτσι λοιπόν, το διάστημα αυτό που θα διανύσουμε, τα πάντα γύρω μας περνάνε σε μια μεγαλύτερη ρευστότητα και ασάφεια. Οι επιθυμίες που ακολουθούν τα όνειρα, γίνονται πιο έντονες πιο σφοδρές, και δημιουργούν μια μεγαλύτερη εσωτερική φόρτιση και ανάγκη να συνδεθούμε με τους γύρω μας σε ένα επίπεδο πιο πνευματικό και πιο ουσιαστικό.   

Πολύ πιθανό το διάστημα αυτό, να νιώσουμε μια έντονη πίεση από εσωτερικά διλήμματα που δημιουργούνται, χωρίς να δίνεται η δυνατότητα της διαλεύκανσης όλων όσων διαδραματίζονται γύρω μας. Και σίγουρα δεν είναι μια στιγμή αποφάσεων, μιας και δεν μπορούμε να έχουμε ολόκληρη ή την σαφή εικόνα της πραγματικότητας για να ξεκαθαρίσουμε πως ακριβώς πρέπει να κινηθούμε σε κάθε περίπτωση. Είναι μια περίοδος, όμως, που μας στρέφει να αναζητήσουμε πιο πνευματικές ποιότητες, αυτές που θα μας φέρουν σε μια μεγαλύτερη επαφή με τον εαυτό μας, και θα μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε καλύτερα τις ανάγκες μας αλλά κυρίως την αλήθεια που αναζητάμε!

Οι αστρολογικές όψεις του Ήλιου από τους Ιχθείς

Στις 2 Μαρτίου, έχουμε την σύνοδο του Ηλίου με τον Ποσειδώνα, μια όψη που εντείνει το περιβάλλον της ασάφειας και της απροσδιοριστίας και που δημιουργεί ένα περιβάλλον ματαιώσεων και απογοητεύσεων σε πρακτικό επίπεδο. Είναι, όμως, μια θαυμάσια στιγμή για οραματισμό διαλογισμό και προσευχή και είναι αυτές οι διεργασίες, οι οποίες μπορεί να εξυψώσουν την ψυχή μας, και να την γαληνέψουν.

Στις 7 Μαρτίου, έχουμε την σύνοδο του Ηλίου με τον Ερμή. Και πάλι εδώ η αναζήτηση πιο Εσωτερικών διεργασιών και ενδιαφερόντων, είναι αυτή που μπορεί να εξυπηρετήσει τις ισορροπίες, μιας και η επικοινωνία γίνεται ιδιαίτερα ασαφής, προκαλώντας αρκετές παρανοήσεις και μπερδέματα στην καθημερινότητα.

Στις 9 Μαρτίου, το εξάγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα φέρνει μια μεγαλύτερη δυναμική στα πράγματα, στην καθημερινότητα και βοηθά στην ανάληψη πρωτοβουλιών, προκειμένου να εξυπηρετήσουν με τον καλύτερο τρόπο τα σχέδια μας.

Στις 17 Μαρτίου, η τελευταία του όψη πριν εγκαταλείψει τους Ιχθείς είναι το τετράγωνο του Ηλίου με τον Κρόνο, το οποίο μας φέρνει αντιμέτωπους με τις επιλογές μας και δημιουργεί αφενός ένα περιβάλλον συγκρούσεων σε σχέσεις και συνεργασίες, αφετέρου αρκετές εσωτερικές συγκρούσεις και δύσκολα συναισθήματα.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τον Ήλιο στους Ιχθείς

Από την νέα θέση του Ήλιου, ευνοούνται τα ζώδια της υδάτινης τριπλότητας,  Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς, που τώρα θα έχουν την δυνατότητα αφενός να έρθουν σε μια πιο άμεση επαφή με τις ανάγκες και τα συναισθήματα τους, να τα αναγνωρίσουν και να τα διαχειριστούν πιο σωστά, κυρίως όμως να τα μοιραστούν με τα κατάλληλα πρόσωπα και να κάνουν πιο ουσιαστικό τον τομέα των σχέσεων τους, αν τα επικοινωνήσουν με ειλικρίνεια και αμεσότητα με τους γύρω τους.

imageMobile

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 16-02-2017 19:00:00